- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #47.801
of çok üzüldüm yaçok geçmiş olsun inşallah bu geceniz güzel geçmiştir.
gülden eşine alkışşşş tebrikler
yasmin bizim kaka sorunu başa döndü ananesine gün boyu karnını ve popsunu göstermiş acıyo diye ve bütün gün ıkınıp yaptım bitti diyip altını açtırmış ama tık yok inşallah bu gün yapar kuzum
songülüm ooh nasıl isterdim gündüz 2 buçuk saat uyumayı
funda defnee nasıl
wavs alpcik nasıl
Beni allah kabul etisn canım çok geçmiş iftar
akşam erdem babasına gitmiş kfayı eğmiş babaaa baaam babaaa baaam diyo(bam havuzda oynamak oluyo ) eşşek ses tonuda acıklı babasından oyun istiyo tabi dayanamadık hemen havuz kuruldu dolduruldu zevkle bam yaptırıldı :) paşanın keyfine diyecek yoktu
bu akşam misafirlerim var dün akşamdan karnıyarığımı yaptım patates çanağı yerine kırmızı ve yeşil biberi kavurdum onu yoğurtlıyacam akşamda pilav ve çorbayı hallettim mi tamam tatlı olarak dondurma demiştim ya kızlar kaymaklı olanı alıyorum ben meyve katıyorum üstüne sizce ananasmı güzel olur nektar mı çilekmi? önerilerinizi alayım :)
ay ne çok yazdım he :):5
Sagol canim paylastigin icin tabi Allahin isimleriylede dua etmekte cok faydali Er-Rahman Er-Rahim gibi ben onlari kendim ezberlemistim evlenmeden once ama erenden sonra biraz unutmus olabilirim bende tekrardan onlara basliycam tazeliycem ins.bildiklerimi.buarada herkese günaydın ve hayırlı cumalar kızlar
"bismillahillezi la yedurru measmihi(meaismihi) Sey'ün fil'ardi vela fissemai ve hüvessemi'ul aliym":yüce Allahın ismiyle hareket ederim. o yüce Allah ki, onun mübarek ismiyle hareket edildiği zaman yerde ve gökte hiçbir şey okuyana zarar veremez.
kızlar bu duayı bir hoca söylemişti.hergün bunu okuyarak gine başlarsanız gününz hayırlı geçiyor.bilgilerinize
Hakkinizda hayirlisi olsun canim zor olucak sizin icin belliki.kızlar eeşimin tayini samsuna çıkmış. hiç beklemiyordum olacağını. üstelik zorunlu tayin değil eşim istemişti. ama ben nasılsa olmaz diye tamam demiştim. şimdi nasıl söylüycem aileme.zeynebin düzeni alt üst olacak. bizi zor bir süreç beklio dua edin lütfen çok ihtiyacım var
Seninde Cuman mubarek olsun canim nasilsin efeyle esin nasil.Gunaydin herkesee cumaniz mubarek olsunnasilsiniz canlarimm
günaydın fatmacım ohhh negüzel eylenmiş eren paşammmm:
İyi oldu canim ya baslarda erken kalkiyodu bikac gundur 9u geciyo uyanmasi benim icin iyi oluyo.oh çok güzel geçmiş gününüz cnm
çok sevindim sizin adınıza
ne güzel eren de uyumuş senin için çok iyi olmuş
ben bugün niyetli değilim.otelde kaldığım için otel sahurda bişey verilmiyormuş.gece tek başıma dışarı da çıkmadım.gerçi açık yer varmı o saatte onu da bilmiyorum.bu sebeple bugün niyetli değilim
slm kızlar biraz geçmiş okudum ama baya birikmiş maşallahınız var
katreinur geçmiş olsun cnm çok üzüldüm okuyunca Allah bi daha yaşatmasın
kızlar sevgili eşim bana orkide göndermiş akşam birde yazı yazmış facebooktan
herkezin facesi olmadığın için burdanda paylaşayım dedim..
Dünyanın en değerli varlığına.
4 yıl önce çıkmış olduğumuz şu mutluluk yolunun daha uzuz yılları kapsamasını yüce mevlamdan canı gönülden istiyorum. inşallah bütün bir ömür boyu beraberliğimiz daim olur.
Canım karıcığım seni o kadar çok sev...iyorum ki bunu ne anlatmaya kelimeler nede cümleler yeterli olur.
sana olan sevgimi çoğu zaman gösteremeyebilirim ama ne olur sevgimden bir an bile şüphe etme.
4 yıl önce sen girdin hayatıma.
girdin girmesine de biranda düzensiz olan hayatım düzene girdi
ani mutluluklarım son bulup daimi mutluluklarım ve heyecanlarım beni buldu.
hayattan çok zevk almazken bana hayatı sevdirdin.
evet canım karıcığım.
bazen seni üzüyor olabilirim.
seni bazen kırıyor olabilirim.
kesinlikle bunu seni mutsuz etmek için değil.
bilakis senin o güzel yüzünden tebessüm eksik olmasın istiyorum.
gözlerinin için hep parlasın istiyorum.
şu 4 yıl içerisinde seni ne kadar üzmüşsem seni ne kadar kırmışsam senden özür diliyorum.
seni bir ömür boyu mutlu etmek istiyorum.
bedeninde taşıdığın o koskoca kalbinin sevgi ile dolmasını istiyorum.
şundan emin olki sen beni o kadar çok mutlu ve mesut ediyorsunki.
4 yıl önce yüce mevlam seni bana hediye etti.
sende 2 yıl sonra dünyalar güzeli nilimizi ikimize hediye ettin. öncelikle Allah'a binlerce kez şükürler olsun.ikinizide bana bahşettiği için.
beni ziyadesi ile mutlu ettiğin için
kızımıza mükemmel bir şekilde annelik yaptığın için senden allah razı olsun.
Senin sayende kızımızın allah'ın izni ile güzel olacak geleceği daha da güzel olacak.
sen benim dünyadaki en değerli varlığımsın.evlilik yıl dönümümüz kutlu olsun.
İnşallah sen ben kızımız ve ileride olacak çocuklarımızla hep beraber bir ömür boyu birlikteliğimizi süldürürüz.
seni her şeyden çok ama çok seviyorum.:
ya bide adama odun deyip durdun ya böyle oduna can kurban adam ne kadar romantik güzel bi yazi yazmış daha ne yapsin gülden he şöyle napsin
Hayirli cumalar canimdilekçim günaydın
cnm hayırlı cumalr
çok sağol ..
Sagol canim cok sukur ikiside iyi canim allaha sukurler olsun hersey yolundaSagol canim paylastigin icin tabi Allahin isimleriylede dua etmekte cok faydali Er-Rahman Er-Rahim gibi ben onlari kendim ezberlemistim evlenmeden once ama erenden sonra biraz unutmus olabilirim bende tekrardan onlara basliycam tazeliycem ins.bildiklerimi.
Defne nasil canim kv.laf sokarak bakmaya devam ediyo diymi isi gucu kadinin seni zora sokmak zaten okadar strese girdin onun yuzunden.
Hakkinizda hayirlisi olsun canim zor olucak sizin icin belliki.
Seninde Cuman mubarek olsun canim nasilsin efeyle esin nasil.
Eglendi canim ya o mutlu olsunda daha guzel bisey yokbizim icin.
Yemek konusunda cok misafir agirlamadim icin fikrim yok canim malum bizde bursada yalnizdik artik esimin ablasigiller var bu ramazanda bi onlari cagiricam bide alt kattaki amcalarimizi.evim cok bos kaliyo benimde ya.ama napalim.:-(
Ooh ne guzel eglenmis eren pasa efede parka bayiliyor gelmek bilmiyor parktanYagmurlu bursa sabahindan herkese gunaydin kizlar nasilsiniz bakalim.dun eren uyurken uyudum sansima oda gec uyandi 2bucuk saate yakin uyumusum sanirim tam uyandik cizgi film seyrediyoduk oglusumla esim geldi yemegi sordu daha bisey yapmadim dedim ozaman disarda yiyelim dedi bizde once carrefoura gittik bisiklet yoktu erene gore bide skooter baktim ama almadik bizim mahallede vardi bi dukkanda hosuma gitmisti buyuk ihtimal onu alirim.bu arada eren binemiyo skootera sadece ittiriyo ama ona yetiyo zaten en gec seneye kullanir hem boylece daha uzun sure kullanmis olucak.
Bide ebeveyn kontrollu bisiklet almak istiyoruz ama hosumuza giden bulamadik bakalim ins. onuda bulabiliriz.ordan gittik yemege restoranin bahcesinde iftarimizi yaptik kucuk bi parki vardi oranin yemekten sonra erende orada cocuklarla kosturdu ama daha cok kaydiraktan kaydi ya cok seviyo kaymayi eglendi bi guzel sonrada geldik eve bende sahura kadar oturdum zaten yatmadim sabah namazinida kilip yattim neyseki erende 10a dogru uyandi uyuttu annesini.
günaydın kızlar herkese hayırlı cumalar biraz geçmiş yapıp geleyim
Su mubarek Cuma saatinde Rabbim butun hastara sifa versin skntilarimizi gidersin borclulara borclarini odemeyi nasip etsin zorda kalmislara yardim etsin hanelerimizden huzuru sagligi mutlulugu daim etsin ins.(amin.)
Keske bende Kuran okuyabilseydimya ama erenle mumkunu yok kesinlikle okutmuyo kac kere denedim hem Kurani gore gore alissin kucuk yasta dedim ama yok olmuyo sayfalari karistirip bakmak istiyo yirtilcak falan neyse 2yasina kadar onun yaninda okuyamamda artik biraz konusmaya baslasin az daha buyusun sonra tekrar alistirmaya calisicam hatta kucuk yasta okula gitmeden onuda kuran kursuna gondermeyi dusunuyorum ins.nasip olur hem kucukken ogrenmesi cok kolay hemde ilerde onun icin cok kolaylik olur ins.uygun bi yer bulup gonderebilirim zamani geldiginde.en kotu ihtimal kendim ogretirim zaten ins.
aminnn fatmacım:
dilekçim ben tuvalet eğitimiyle ilgili bir yazı paylaşmıştım burda
önce çocuğun sana sinyel vermesi gerekiyo cnm
bu arada ben yazmayı unuttum
nil geçen akşam anne tata dedi gidelimmi oturağa dedim tamam dedik gittik ve oraya yaptı sonra onu alkışladık çok mutlu oldu..
Canim ogrenmenin onunde hicbi engel duramaz ozellikle bu zamanda simdi internet var gorsel yazisal yada kitaplari var turkcesi harfleri yaziyo hep zaten sende biliyosundur ama kolayligini gostermek icin yaziyorum boyle yani sen iste yeterki tabi en iyisi birisinin ogretmesi ama imkan yoksa evde kendinde ogrenebilirsin hem netten videolu falan izlediginde harfleri cikarmayi falanda gormus olursun tabi zaman alir belki ama asil simdi gecen vaktin bosa gecmis oluyo yanlis anlama tabi oyle dedim diye oyle en azindan azar azarda olsa baslarsin Allahim gercekten yardim ediyo merak etme yeterki sen iste.kiz hadi baslasana ogrenmeye bak okadar gaz verdim.;-)Canim cok sevindim senin adina bir an once ogrenirsin insallah bende cok istiyorum kuran ogrenmek ama bana yakin cami yok maalesef ve durdugum yerde bilende yok(
İns.canim cok istiyorum bakalim ogrenmesini bizim mahallede varmis biyer komsunun kizi gidiyomus ayrintili bilmiyorum ama kac yasindan itibaren aliyolar daha vaktimiz var ogrenirim nasilsa.Aminnnn canim aminn
Eren sansli canim sen kuran biliyorsun hic degilse sen ogretirsin dedigin gibi
aminnn fatmacım:
dilekçim ben tuvalet eğitimiyle ilgili bir yazı paylaşmıştım burda
önce çocuğun sana sinyel vermesi gerekiyo cnm
bu arada ben yazmayı unuttum
nil geçen akşam anne tata dedi gidelimmi oturağa dedim tamam dedik gittik ve oraya yaptı sonra onu alkışladık çok mutlu oldu..
Haklisin canim valla aslinda gercekten isteyen ogrenir muhakkak bunu kafama koymaliyim insCanim ogrenmenin onunde hicbi engel duramaz ozellikle bu zamanda simdi internet var gorsel yazisal yada kitaplari var turkcesi harfleri yaziyo hep zaten sende biliyosundur ama kolayligini gostermek icin yaziyorum boyle yani sen iste yeterki tabi en iyisi birisinin ogretmesi ama imkan yoksa evde kendinde ogrenebilirsin hem netten videolu falan izlediginde harfleri cikarmayi falanda gormus olursun tabi zaman alir belki ama asil simdi gecen vaktin bosa gecmis oluyo yanlis anlama tabi oyle dedim diye oyle en azindan azar azarda olsa baslarsin Allahim gercekten yardim ediyo merak etme yeterki sen iste.kiz hadi baslasana ogrenmeye bak okadar gaz verdim.;-)
ben daha tuvalet egitimine baslamayi dusunmuyorum canim cocuk nezaman hazir olursa ozaman baslanmali diye biliyorum.
İns.canim cok istiyorum bakalim ogrenmesini bizim mahallede varmis biyer komsunun kizi gidiyomus ayrintili bilmiyorum ama kac yasindan itibaren aliyolar daha vaktimiz var ogrenirim nasilsa.
Nile kocaman alkis ozaman akilli bidigimiz ins.devamida gelir.
Hayırlı cumalar kızlar
Fatmacım amın cnm Allah dualarımızı etsın..
Gulden cok guzel yazmıs ama esın yaa masallah
Bırcok hedıyeye de bedel ayrıca:)
Nılosa da kocaman aferın sınyaller gelıyo belııde:)
Yasmın hakkınızda hayırlısı olsun cnm tasınma hemen olmaz ıns..
Beysal bencede cılek super olur:)
Dılekcım bız daha baslamadık ama ufaktan alıstırma yapıyoruz wc adaptorune oturmayı cok sevıyo kagıt koparıp wc atmayı:)
Bezını cıkarıp bıraz dolastırıyorum oyle bı kac saat kuru kalıyo ama daha tam baslamadık..
Kızlar ben bugun cok kötü bi gun geçirdim. Buraya yazdiktan sonra uyuduk 4 gibi uyandı berra bi baktım ateşli. Hemen olctum ateşini inanir misiniz bilmem 40.8 di. Cok kötüydü ya yazarken bile aglamak geliyor icimden. Dr boyle acil durumlar icin novalgin vermisti ates dusurucu hemen ondan verdim uzerini çıkardım duşa girdik çıktık hala 40 larda elim ayagima dolaştı. Eşim tlfnunu evde unutmus. Babami aradim napayim diye. Islak bez koy yada bi daha banyo uaptir dedi. Berra kesinlikle islak bez koydurmuyor 10 dk sonra tekrar dusa soktum yok yine düşmüyor. O sirada eşim geldi acile götürdük yolda giderken terlemeye basladi zaten düştü atesi. Orada 37.7 çıktı. Acildeki dr a anlattim bugün dr a gittigimizi vs. Hayret bisey nasil ilac vermezler anlamıyorum dedi bogazinda enfeksiyon var dedi ve antibiyotik verdi. Bugun dr a ateşi cok yukselmiyor dedigimiz icin gerek gormemisti sanırım ams ben o atesi gördükten sonra antibiyotik kullanmaya razıyım. Rabbim bi daha yasatmasin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?