- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #47.841
aminnn fatmacım:
dilekçim ben tuvalet eğitimiyle ilgili bir yazı paylaşmıştım burda
önce çocuğun sana sinyel vermesi gerekiyo cnm
bu arada ben yazmayı unuttum
nil geçen akşam anne tata dedi gidelimmi oturağa dedim tamam dedik gittik ve oraya yaptı sonra onu alkışladık çok mutlu oldu..
nurayım ayy hakıınızda hayırlısı inş lojman olur cnmya ay sobalı ev çok zor olur gerçekten...
canım Allah yardımcın olsun basarılar diliyorum inş gonlune gore bi puan alırsıngulden canım esın neguzel seyler yazmıs sonunu okuyunca guldum ama cocuklarımzla yazmıs:))
kızlar yarın kpss ye gıreceğım bana dua edın olurmu
benı hayırlısyla esın ekavusrsun ınsallah canım
dılek bende daha tuvalet eğıtımıne baslamayı dusunmuyorum hem hazır değil hemde gecen yazın pek gezemedım bu yaz gezıcem valla oyuzden kısa doğru hem bızım tasınma falan olacak oara ılgılenemem
betul erdemın basa donmesıne uzuldum canım yavrum nezamn duzgun yapacak su kakasını bı cozumu bulunsa artık
katreınur berra ıyıymıs sevdnım canım o dr a devam edın bencede am yınede kbb ye bı gotur bence pekı antıbıyotık kullanılmaz bu cocuğa demıs ya nasıl gececekmıs
songul menun guzelmıs benımde bugun yemeğım yok bakalım neyapıcam oh neguzel esınle oturuyosun sahura kadar alp erken kalktğı ıcın ben yatıyorum mecbur
fatma erende neguzel eğlenmıs kuran okumasnı bende bılyorum ama kucukken oğrenmıstm bazen okuyorum yanlıslarım oluyodur elbet takar bırıyle calısmak ısterım bende ama bakalım tecvıdlı oğrenmem lazım
ay cuma suprizi oldu bu masallah subhanallahHayırlı cumalar kızlar umarım herkes iyidir
Keremin resmini koydum albüme fazla bırakamıcam resmi ama umarım herkes görebilir
Allah yardımcınız olsun canımkızlar eeşimin tayini samsuna çıkmış. hiç beklemiyordum olacağını. üstelik zorunlu tayin değil eşim istemişti. ama ben nasılsa olmaz diye tamam demiştim. şimdi nasıl söylüycem aileme.zeynebin düzeni alt üst olacak. bizi zor bir süreç beklio dua edin lütfen çok ihtiyacım var
betülüm kolay gelsin cnm:
wavsum yaseminim öğrendikten sonra izin alıp eve gitti
..
cnm hakkınızda hayırlısı olsun ama inşallah çıkarvalla canım biz ayniyiz sabah kalkiyor elif kahvaltıdan sonra biraz iş yapıyoruz sonra oynuyoruz sonra aba krizine giriyor elif ablamın iki kızı var ilkokul uce ve bire gidecek olan onları cagiriyoruz gliyorlar hep beraber azip sonra elif uyuyor sonra akşam üstü ya disari cikiyor yada tekrar abalar geliyor babasını hiç aramıyor dedesini gördümu deli oluyor kendini kimseye sevdirmiyir ve çoğunlukla kucagimdan inmiyor burda çok hircin oldu onu sevmek isteyenlere hep çığlık atıp kaçıyor abalar biraz sıkıştırarak öpüyor ondan herkese aynı tepkiyi veriyor
babası yok diye bana çok fazla düştü
eşim ise başladı sivasta lojman basvurusu yaptık bir haftaya kalmaz aciklanir dua edin de lojman çıksın yoksa sobali olacak ve eşim daha şimdiden soğuk olduğunu söylüyor akşam iki kat giyinmiş ona rağmen usudum diyor yani kisi dusunemiyorum bile kaloriferli ev de yok lojman şart
ama ben göremediiiiiimmmmhayırlı cumalar kızlar umarım herkes iyidir
Keremin resmini koydum albüme fazla bırakamıcam resmi ama umarım herkes görebilir
sağolun kızlar teşekkür ederiz
bende kaana benzetiyorum ama çoğu kişi bana benzetiyor bakalım ilk doğduğuyla şu an ki hali çok farklı, bakalım daha ne kadar değişecek :)
Fundam ark. yolluyorum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?