2012 kasım bebekleri büyüyor..

oo masallah elif te bir kaç kez yapmadan söyledi ama artık yapinca söylüyor ve kaçıyor alt almak da bezini baglamak da sorun bizde ya resmen ter dokuyorum

Hayırlı cumalar kızlar umarım herkes iyidir

Keremin resmini koydum albüme fazla bırakamıcam resmi ama umarım herkes görebilir

canım Allah yardımcın olsun basarılar diliyorum inş gonlune gore bi puan alırsın
alp ne olacak yarın babası mı bakacak

Hayırlı cumalar kızlar umarım herkes iyidir

Keremin resmini koydum albüme fazla bırakamıcam resmi ama umarım herkes görebilir
ay cuma suprizi oldu bu masallah subhanallah
cok yakısıklı minik paşa

wavsum sağol cnm
ha ha ha
yanlışlıklan yazdı zanlımca ha ha ha ha ha
bu arada yarın için dualarımız seinle başarılar cnm:

Allah yardımcınız olsun canım

ben erken kaçıyorum tatlılar misafir hazırlığı malum pazartesi görüşürüz ööpüldünüz

nuray gulden sağolun kızlar ınsallah ıyı gecer
alp ı anneme bırakıcam sımdılık oyle yanı değısmezse

hevın masallah kereme bende abıye benzettım

yasmın gelmemıs oğleden sonra

Son düzenleme:
cnm hakkınızda hayırlısı olsun ama inşallah çıkar
hayırlı cumalar kızlar umarım herkes iyidir

ama ben göremediiiiiimmmm

sağolun kızlar teşekkür ederiz
bende kaana benzetiyorum ama çoğu kişi bana benzetiyor bakalım ilk doğduğuyla şu an ki hali çok farklı, bakalım daha ne kadar değişecek :)

Fundam ark. yolluyorum canım

Cok tatlı masallah cnm
Bence de abıye benzıyo senı goremedıgımız ıcın bılemıyoruz tabı:)
Allah mutlulugunuzu daım etsın cekırdek aıle:)

Hevincim maşallah cok tatli kerem paşa allah nazarlardan korusun

Wavss canım yarinki sinavinda basarilar diliyorum. Hakkinda hayirli olan puani alırsın inşallah.

Yasemincim cok şaşırdım ya kim bilir sen nasıl sasirmissindir olmaz diye düşünüyordun. Inşallah sizin için hayırlı olur canım. Esin istiyordu sanırım istedikleri yerde olunca daha mutlu oluyorlar tabi bu mutluluk seni de etkiliyor

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Nurayım inşallah cikar lojman canım. Sivasin buradan soguk olduğu söylenir az cok tahmin edebiliyorum sogugunu. Ama yazi cok guzel oluyor serin memleketlerin. Ben burada yaz geçirmeyi cok seviyorum terleme gibi bi durum söz konusu olmuyor:) bi de yorgani hiç kaldirmiyorum:)

Bugün menüleri yazmadiniz mi kizlar ben mi kaçırdım yoksa. Bizim bugün
sosyete mantisi
Mercimek çorbası
Kavun var gittikce sadelestiriyorum sanırım:)

Kızlar babamız geldı cok sukur yalnız nıda yı gormenız lazımdı cok özlemıs yavrucum durup durup sarıldı babam dıye bıde benı kıskanıyo sen gıt dıyo sadece o sarılcakmıs:)
Bu arada esımden en azından bugun beklemedıgım bır surprız geldı
Yarın benım dogum gunum beyzayla ıkısı bırer demet gul ve pasta almıslar cok mutlu oldum..
Yarın teyzeme davetlıyız ıftara dıye bugunden dusunmus canımcım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…