2012 kasım bebekleri büyüyor..

Wavs basarılar cnm ıns cok ıyı gecer sınavın..

Nuray sızede ıns lojman cıkar cnm sobalı cok zor olur cocukla ıns dualarımız kabul olur..

nur sağol canım alptugrayla pek çalışamadım ama hayırlısı artik
menüde güzel canım nekadar sade okadar iyi hemen doyuluyor zaten

beni esin güzel sürpriz yapmis şimdiden doğumgünün kutlu olsun canım

nuray canım inşallah lojman cikar
merkez miydi sizi
bi ev var diyordun o olmadimi

sağol canım ins çıkar
az çok tahmin edebiliyorum ama yaz kış yorgan kaldirmama meselesi olayı daha iyi anlamama sebep.oldu yani eyvah diyorum

gözünüz aydın canım babasız olmuyor ya Allah basimizdan eksik etmesin onları kuzuciklar nasıl da ozlemisler ya
doğum günün kutlu olsun canım nice mutlu yıllara ailenle ins
Wavs basarılar cnm ıns cok ıyı gecer sınavın..

Nuray sızede ıns lojman cıkar cnm sobalı cok zor olur cocukla ıns dualarımız kabul olur..
ins canım buraya yazınca oluyor du ya ins bu da olur

yok canım küçük bi ilcesi evden kiracı cikmayacakmis canım başka da kaloriferli ev yok hepsi dolu

Hevin cnm maşallah kerem e. Ben de kaan a benzettim. Allah sağlık, huzur ve mutluluk versin canim

Wavvs sınavda başarılar dilerim cnm. Allah gönlüne göre versin.

Beni nice mutlu yıllara cnm. Kızlarınla esinle birlikte uzun ömür sür.

Katreınur berra nasıl oldu?

Herkese guzel hafta sonlari kizlaar dun bi ciktim giremedim bidaha.

Wawscim ins. sinavin guzel gecer canim okul kapanali aylar olucak benim sinav sonuclari daha yok ortada ins.pazartesi aciklanicak bakalim bekliyorum hayirlisi ikimiz icinde.

Benicim dogum gunun kutlu olsun canim neguzel esin unutmamis ay benimki git gide odun oluyo ya sevgiliyken nasildi simdi nasil bidahaki ay dogum gunumde ben hatirlatmassam kesinlikle hatirlamaz sanirim yada bisey yapmaz gorucez bakalim ama bu sefer alttan almiycam.

Nuraycim gercekten okadar soguk oluyosa isiniz zor canim ya ins.lojman olur.

Slm kızlar nasılsınız?
Dün akşam iftara yakın kv ye gittim. Defne beni görünce önce bıraktığım için kızdı ama sonra hemen sarıldı. Bana sarılmış otururken eşim geldi yanıma oturup defneyi sevecekti. Defne beni kiskanip babasının yüzünü çizdi. Ama baya derin tirnaklamis çünkü kanadı. Şuan yüzünde tırnak yasalarına dolaşıyor.
Çok özlemiş kuzum.

Fundacim berra daha iyi cok şükür canım sagol. Zaten biz antibiyotik kullanmaya baslayinca olay bitiyor 1 gunde ates falan kalmiyor.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar bugün benim ilk orucumdu. Son saatlerde zorlansam da cok şükür bekledigimden kolay gecti. Biz sanırım cogunuzdan erken açıyoruz. Son dakikalarimiz. Rabbim hepimizin orucunu kabul etsin

Kızlar iyi geceler cuma akşam arladaşım vardı buakşam biz davetliydik yarın akşamda benim misafirlerim var bugün temizlik yaptım az öncede dışarıdan geldik niloş coştu amanbençok yoruldum öpüyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Iyi geceler kızlar.
Bugün temizlik, çamaşır, ütü, yemek derken gün nasıl geçti anlamadım.
Iftardan sonra da defneyi parka götürdük. Kumla bile oynadik. Her tarafımız toz içinde döndük. Hemen banyo (bugün 2 . Banyomuz).Ardından süt içip uyuma derken geçti gün

malesef pek ıyı gecmedı zordu(

benım sınavım ıyı değildı ınsallah senn sınav sonucalrın ıyıdır

Benicim doğum günün kutlu olsun eşin ne yaptı geçmiş yapamadım yarın dönücem size malum bu akşam misafirlerim var 😣

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Iyı haftasonları kızlar
Dogum gunumu kutlayan herkese cok tesekkur ederım
Bir yas daha yaslandik vesselam:))

Guldencım bır gun oncesınden cıcek ve pasta gelmıstı baska bırsey yok hedıye kontenjanı senenın baslarında dolmustu zaten bısey beklemıyordum:))
Sanada kolay gelsın menude ne vardı yarın beklıyoruz:)

Plasebo yenı ıncınız hayırlı olsun cnm devamını ıstah gıtmeden atlatsın ıns..

Katreınur sonuna kadar zorlanmadan tutarsın ıns cnm
Benım aksama dogru enerjım bıtıyo rabbım kolaylık versın hepımıze..

Funda defne annesıyle cok mutlu masallah yarın yıne ayrılıyosun sanırım

Wavs kotu gecmıs sınavın uzuldum
Insallah bekledıgınden daha cok puan gelır..

Ben bu hafta uc cocukluyum teyzemden gelırken ablamın oglunuda getırdık 8 yasında bakalım nası gececek:)

Son düzenleme:
Beni canım doğum günün kutlu olsun. Daha nice mutlu senelere..

Gülden menüyü cok merak ettim şekerim neden yazmadin bakiim:)

Plasebo hayirli olsun inciniz canim

Beni benim de 5 ten sonra tüm enerjim bitiyor. Berra da aksine elimden tutup tutup bi yerlere götürmek istiyor:) eşime yönlendirmeye çalışıyorum ama yok illa beni götürecek:)

Hayırlısı canim ya üzülme belki puanin iyi gelir. Cocukla gercekten cok calisilmiyor. Benim de kötü geçmişti sinavlarim ama hayret ediyorum hepsinden gectigime

sadeleşitmrkte haklısın cnm çünkü yenmiyo
yanlız şu sosyete mantısını hamaratlara istiyorummm nasıl bi mantıki bu:
ay çok merak ettim:

eşine kocaman bi alkış:
önemli olan hatırlaması cnm aslında insan hediye falan görmüyo
bu arada tekrar doğum günün kutlu olsun nice yıllara kızların eşinleve tüm sevdiklerinle:

fundacımya acaba eşin sen ve defne bi pedegokamı gitseniz eşin neder bu konuya
hem belki beöylelikle eşin defneyle daha fazla zaman geçirir ve böylelikle defnemde alışır
yani buduruma bi çözüm bulmak lazım:

amin cnm amin
orucun allahım kabul etsin sonuna kadar tamamlamayı nasip etsinnn:

ay zaten temizlik tamamamen zamanını alıyo insanın..

cnm kötü geçmesine üzüldüm ama olsun beki iyti puan alırsın sana kötü gelmiştir..

az sonra yazıyorum şekerim:

kızlar herkese kocaman bi günaydın biraz yorgunum ama iyiyim ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…