- 6 Ocak 2014
- 5.231
- 3.690
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #47.861
Nurayım inşallah cikar lojman canım. Sivasin buradan soguk olduğu söylenir az cok tahmin edebiliyorum sogugunu. Ama yazi cok guzel oluyor serin memleketlerin. Ben burada yaz geçirmeyi cok seviyorum terleme gibi bi durum söz konusu olmuyor:) bi de yorgani hiç kaldirmiyorum:)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
gözünüz aydın canım babasız olmuyor ya Allah basimizdan eksik etmesin onları kuzuciklar nasıl da ozlemisler yaKızlar babamız geldı cok sukur yalnız nıda yı gormenız lazımdı cok özlemıs yavrucum durup durup sarıldı babam dıye bıde benı kıskanıyo sen gıt dıyo sadece o sarılcakmıs:)
Bu arada esımden en azından bugun beklemedıgım bır surprız geldı
Yarın benım dogum gunum beyzayla ıkısı bırer demet gul ve pasta almıslar cok mutlu oldum..
Yarın teyzeme davetlıyız ıftara dıye bugunden dusunmus canımcım
ins canım buraya yazınca oluyor du ya ins bu da olurWavs basarılar cnm ıns cok ıyı gecer sınavın..
Nuray sızede ıns lojman cıkar cnm sobalı cok zor olur cocukla ıns dualarımız kabul olur..
nur sağol canım alptugrayla pek çalışamadım ama hayırlısı artik
menüde güzel canım nekadar sade okadar iyi hemen doyuluyor zaten
beni esin güzel sürpriz yapmis şimdiden doğumgünün kutlu olsun canım
nuray canım inşallah lojman cikar
merkez miydi sizi
bi ev var diyordun o olmadimi
Hevin cnm maşallah kerem e. Ben de kaan a benzettim. Allah sağlık, huzur ve mutluluk versin canim
Wavvs sınavda başarılar dilerim cnm. Allah gönlüne göre versin.
Beni nice mutlu yıllara cnm. Kızlarınla esinle birlikte uzun ömür sür.
Katreınur berra nasıl oldu?
Herkese guzel hafta sonlari kizlaar dun bi ciktim giremedim bidaha.
Wawscim ins. sinavin guzel gecer canim okul kapanali aylar olucak benim sinav sonuclari daha yok ortada ins.pazartesi aciklanicak bakalim bekliyorum hayirlisi ikimiz icinde.
Benicim dogum gunun kutlu olsun canim neguzel esin unutmamis ay benimki git gide odun oluyo ya sevgiliyken nasildi simdi nasil bidahaki ay dogum gunumde ben hatirlatmassam kesinlikle hatirlamaz sanirim yada bisey yapmaz gorucez bakalim ama bu sefer alttan almiycam.
Nuraycim gercekten okadar soguk oluyosa isiniz zor canim ya ins.lojman olur.
malesef pek ıyı gecmedı zordu(
Bugün menüleri yazmadiniz mi kizlar ben mi kaçırdım yoksa. Bizim bugün
sosyete mantisi
Mercimek çorbası
Kavun var gittikce sadelestiriyorum sanırım:)
Kızlar babamız geldı cok sukur yalnız nıda yı gormenız lazımdı cok özlemıs yavrucum durup durup sarıldı babam dıye bıde benı kıskanıyo sen gıt dıyo sadece o sarılcakmıs:)
Bu arada esımden en azından bugun beklemedıgım bır surprız geldı
Yarın benım dogum gunum beyzayla ıkısı bırer demet gul ve pasta almıslar cok mutlu oldum..
Yarın teyzeme davetlıyız ıftara dıye bugunden dusunmus canımcım
Slm kızlar nasılsınız?
Dün akşam iftara yakın kv ye gittim. Defne beni görünce önce bıraktığım için kızdı ama sonra hemen sarıldı. Bana sarılmış otururken eşim geldi yanıma oturup defneyi sevecekti. Defne beni kiskanip babasının yüzünü çizdi. Ama baya derin tirnaklamis çünkü kanadı. Şuan yüzünde tırnak yasalarına dolaşıyor.
Çok özlemiş kuzum.
Kızlar bugün benim ilk orucumdu. Son saatlerde zorlansam da cok şükür bekledigimden kolay gecti. Biz sanırım cogunuzdan erken açıyoruz. Son dakikalarimiz. Rabbim hepimizin orucunu kabul etsin
Iyi geceler kızlar.
Bugün temizlik, çamaşır, ütü, yemek derken gün nasıl geçti anlamadım.
Iftardan sonra da defneyi parka götürdük. Kumla bile oynadik. Her tarafımız toz içinde döndük. Hemen banyo (bugün 2 . Banyomuz).Ardından süt içip uyuma derken geçti gün
malesef pek ıyı gecmedı zordu(
Beni canım doğum günün kutlu olsun. Daha nice mutlu senelere..
Gülden menüyü cok merak ettim şekerim neden yazmadin bakiim:)
Plasebo hayirli olsun inciniz canim
Beni benim de 5 ten sonra tüm enerjim bitiyor. Berra da aksine elimden tutup tutup bi yerlere götürmek istiyor:) eşime yönlendirmeye çalışıyorum ama yok illa beni götürecek:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?