2012 kasım bebekleri büyüyor..

fundacım günaydın yoldamısın?

katreynurum isteyin üzerine menüyü yazıyorum cnm:
mercimek çorba, izmir köfte, sebzeli pilav, çoban salata, manca, karpuz..
tatlı olarakta dondurma:

tatlı olarakta dondurma:

günaydın tatlım. manca ne kız anlat bakaılm kimdi misafirlerin bak onuda bilmiyoruz.
herkese günaydın kızlar... nasılsınız. ben tayin fikrine alışmaya çalışıyorum. hayırlısı inş.

beni canım doğum günün kutlu olsun
gülden hamarat hatunum benim maşallah sana :)
wavs herkes çok zordu diyo inşalalah puan iyi olur
berracık iyi demek sevindim inşallah tekrarlamaz
yasminim canım umarım evde herşey yolundadır
funda defnoşada sanda maşallah
yağmur canım naptın elif nasıl
hevin bayıldım yeniğ paşamıza maşallah
nutraks günaydın cnaım
biberon canım sen nasılsın hala paşa peşinde koşuyorsun sanırım
songülüm ne zaman dönüyosun evine
kızlar bizde durumlar kötü sanırım başa dönüyoruz kaka konusunda dün 2 kez fitil verdim ikisinide ağlayarak geri çıkardı sonra lavman yapmak zorunda kaldım kuzum öyle bi top çıkardı ki sanırsınki kaya nasıl ağladı nasıl ağladı anlatamam ama mecburdum istermiyim yoksa öyle ağlatmak kuzumu içim parçalandı resmen kayısıya tekrar başvurdum bakalım umarım işe yarar bu sefer bütün gece uyumadı paşam kaka yapınca sızıp uyuduğundan yemek yememişti aç olunca bütün gece anne mama aç dedi emdi bitirdim nen nen yapıcam dedi yattı ama 10 dk da bir zor oldu o yüzden şimdi keyfi yerindeymiş inşallah eskiye dönmeyiz ben cumartesi günü atlattım son misafirleri bundan sonra davetlere aççığım salı ve perşembem doldu bile :) böyle işte kızlar öpüorum sizi

yaseminim günaydın hakkkınızda hayırlısı cnm:

mancayı bilirsin hani şu közlenmiş patlıcandan yapıyosunya işte içine yine közlenmiş büber sarımsak domatez koyuyosun birde sirke alsana mancaa
ha ha:
betülüm hamaratlıkta seni geçemem şekerim ben kendi çapımda takılıyom işte öyle
sen söyle bakim hadi cuma akşam menüyü bilioruz ama cumartesi akşam ne yapıtın
benim cumartesi tekrar misafirlerimvar onlara ne yapayım?

erdem paşamdada inş kayısı işe yarar cnm kıyamam ya:
bu aradsa sibelcim sanada günaydın..belkim fikir olur..

Son düzenleme:
Günaydın cnm. Pedagog hiç aklıma gelmedi. Eşimle bir konuşurum.

tatlı olarakta dondurma:
Evet cnm yoldayım. Ama bugün araba ile gelmedim. Bu hafta araba servise gidebilir.
Bu arada manca ne? Iş gereği Tekirdağ a geldim ama duymadım hiç

günaydın tatlım. manca ne kız anlat bakaılm kimdi misafirlerin bak onuda bilmiyoruz.
herkese günaydın kızlar... nasılsınız. ben tayin fikrine alışmaya çalışıyorum. hayırlısı inş.
Günaydın cnm hakkınızda hayırlısı olsun.

Günaydın cnm. Inşallah başa dönmesini z cnm.

fundacım manca az önce yazdım
yani közlenmiş patlıcan salatasıda diye biliriz
ama bizdeki adı menca
mutlaka biliyosunuzdur..
cnm pedegoku aslında özellikle eşinde defneyle ilgilenmesi için düşündüm ben eminim ozaman defneminde babaya karşı tavrı deyişecektir..

güldenim ne hamaratım sorma cuma cumartesi neredeyse aynı menüydü ana yemekler aynıydı
mercimek çorba
karnıyarık
nohutlu ve tavuklu pilav
kaşarlı mantar
kıymalı pide
salata
dondurma
manca ya bayıldım ben çok severim ama işte gerçek köz patlıcan biber olunca pahabiçilemez :)

bende gerçeyini yapmak isterdim ama fazla zaman alıcağı için yalancısıyla idare ettim ha ha ha::)
dermişim betülümya maşallah menü zengin
kaşarlı mantarı düşünüyorum bak bende bitane birde sebzeli pilav bi çorbaşehriye ola bilir
ama birde bana biyemek lazım:
o ne olsa acaba:

salata olarakta
amerikan salata çoban salata:
tatlı yine dondurma :

Kızlar sabah defne babaannesine gitmeyi hiç istemedi ağlayarak bıraktım. Yavrum haftasonu çok mutluydu. Kızlar buarada defne beni kızdıracak bişey yaptıysa beni öperek kendini affettiriyor. Resmen yagcilik yapıyor. Bir de sabahları öperek uyandırıyor.

Bugün eşimin doğum günü. Ama bişey yapmayacağım. Dün akşam çok kızdım.
Dün bütün gün dip köşe temizlik yaptım. Camlar, kapılar, perdeler, ev derken bütün gün ugrastim
.eşim de yardım etti. Akşam 8 buçuk ta defneyi uyuttum. Sofrayi hazırladım. Iftar yaptık. 9 çeyrek te Defne uyandı. Ben koştum defneyi uyutacağım. Eşim durmadan tikirti yaptı. Sözde Sofrayi topluyor. Sonra banyoda bişeyler yaptı yine gürültü. Sonra namaz kılmak için odaya geçti yine gürültü. Defne uykusu var ama gürültü den uyuyamadi. Ben de eşime kızdım yeter artık diye. Sonra tartıştık.
Ya diyor ki kısmeti bu kadarmış neden benden biliyorsun. Gel de kızma.
Tamam ben de mutfağı toparladigi için teşekkür etmedim hataliyim ama defnenin uykusu bolununce sinirleniyorum. Sadece facebook a yazdım bir de sahurda doğum günün kutlu olsun dedim. Tabii defne uyuyamayinca mizmizlik etti. 12 buçukta uyudu. Sinirden defneye de kızdım

Evet cnm biliyorum. Çok da severim.
Eşimi ikna edebilirsem gitmek iyi fikir.

fundacım haklısın ama eşinde kötü bişey yapmamış aslında yani sana yardım etmiş oda evet bende kızıyorum eşime ses yapınca ama yinede birazdaha sakin bence
şimdisezarın hakkı sezara:
dimi:

aa senin facebook hesabınvarmı dur ekleyeyim ben seni:

güldenim orman kebabı olabilir izmir köfte oolabilir karnıyarık süper oluyo servisi hazırlığı çok kolay tercih senin :)

betülüm orman kebabını yapabilirmyim acaba onu istiyorum aslında ama:
bilemedimki.
bu arada fundacım ekleyemedim seni yani çok isim çıkıyo :

offf okurken bile iiçim daraldı betülüm zeynep gözümün önüne geldi. çok zor gerçekten . rabbim şifa versin inş. kıyamam yaa çok çekiolar. elden de bişey gelmio cnm biz kayısıdan huylandık yemioruz artık. ctesiden beri yulaf kepeği katıyorum çobalarına. anlamıo zaten. yio. ii geldi. popişi düzelene kadar devam bakalıım acıo dio bu ara yine. denemediysen dene cnm. doğal zararı yokmuş. şifa olur inş.

bilemedimki.

cnm şiş kebapda yapabilirsin değişik olsun dersen ve yapmadıysan. çok şık oluo yanında nohutlu pirinç pilavıyla.tabi fırınının sebzeyi ii pişirio olması lazım cnm.

cnm zaten dedim ya
teşekkür etmem lazımdı diye ama defne öyle uyuyamayıp da kendini bi o tarafa atınca,uykusu rezil olunca çok sinirlendim
bir de en çok kızdıran sözü e kısmeti o kadarmış demesi

bilemedimki.
cnm soyadın neydi ben ekleyim seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…