- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #47.881
fundacım günaydın yoldamısın?
katreynurum isteyin üzerine menüyü yazıyorum cnm:
mercimek çorba, izmir köfte, sebzeli pilav, çoban salata, manca, karpuz..
tatlı olarakta dondurma:
Günaydın cnm. Pedagog hiç aklıma gelmedi. Eşimle bir konuşurum.sadeleşitmrkte haklısın cnm çünkü yenmiyo
yanlız şu sosyete mantısını hamaratlara istiyorummm nasıl bi mantıki bu:
ay çok merak ettim:
eşine kocaman bi alkış:
önemli olan hatırlaması cnm aslında insan hediye falan görmüyo
bu arada tekrar doğum günün kutlu olsun nice yıllara kızların eşinleve tüm sevdiklerinle:
fundacımya acaba eşin sen ve defne bi pedegokamı gitseniz eşin neder bu konuya
hem belki beöylelikle eşin defneyle daha fazla zaman geçirir ve böylelikle defnemde alışır
yani buduruma bi çözüm bulmak lazım:
amin cnm amin
orucun allahım kabul etsin sonuna kadar tamamlamayı nasip etsinnn:
ay zaten temizlik tamamamen zamanını alıyo insanın..
cnm kötü geçmesine üzüldüm ama olsun beki iyti puan alırsın sana kötü gelmiştir..
az sonra yazıyorum şekerim:
kızlar herkese kocaman bi günaydın biraz yorgunum ama iyiyim ..
Evet cnm yoldayım. Ama bugün araba ile gelmedim. Bu hafta araba servise gidebilir.fundacım günaydın yoldamısın?
katreynurum isteyin üzerine menüyü yazıyorum cnm:
mercimek çorba, izmir köfte, sebzeli pilav, çoban salata, manca, karpuz..
tatlı olarakta dondurma:
Günaydın cnm hakkınızda hayırlısı olsun.günaydın tatlım. manca ne kız anlat bakaılm kimdi misafirlerin bak onuda bilmiyoruz.
herkese günaydın kızlar... nasılsınız. ben tayin fikrine alışmaya çalışıyorum. hayırlısı inş.
Günaydın cnm. Inşallah başa dönmesini z cnm.beni canım doğum günün kutlu olsun
gülden hamarat hatunum benim maşallah sana :)
wavs herkes çok zordu diyo inşalalah puan iyi olur
berracık iyi demek sevindim inşallah tekrarlamaz
yasminim canım umarım evde herşey yolundadır
funda defnoşada sanda maşallah
yağmur canım naptın elif nasıl
hevin bayıldım yeniğ paşamıza maşallah
nutraks günaydın cnaım
biberon canım sen nasılsın hala paşa peşinde koşuyorsun sanırım
songülüm ne zaman dönüyosun evine
kızlar bizde durumlar kötü sanırım başa dönüyoruz kaka konusunda dün 2 kez fitil verdim ikisinide ağlayarak geri çıkardı sonra lavman yapmak zorunda kaldım kuzum öyle bi top çıkardı ki sanırsınki kayanasıl ağladı nasıl ağladı anlatamam ama mecburdum istermiyim yoksa öyle ağlatmak kuzumu içim parçalandı resmen kayısıya tekrar başvurdum bakalım umarım işe yarar bu sefer bütün gece uyumadı paşam kaka yapınca sızıp uyuduğundan yemek yememişti aç olunca bütün gece anne mama aç dedi emdi bitirdim nen nen yapıcam dedi yattı ama 10 dk da bir zor oldu o yüzden şimdi keyfi yerindeymiş inşallah eskiye dönmeyiz ben cumartesi günü atlattım son misafirleri bundan sonra davetlere aççığım salı ve perşembem doldu bile :) böyle işte kızlar öpüorum sizi
fundacım manca az önce yazdım
yani közlenmiş patlıcan salatasıda diye biliriz
ama bizdeki adı menca
mutlaka biliyosunuzdur..
cnm pedegoku aslında özellikle eşinde defneyle ilgilenmesi için düşündüm ben eminim ozaman defneminde babaya karşı tavrı deyişecektir..
beni canım doğum günün kutlu olsun
gülden hamarat hatunum benim maşallah sana :)
wavs herkes çok zordu diyo inşalalah puan iyi olur
berracık iyi demek sevindim inşallah tekrarlamaz
yasminim canım umarım evde herşey yolundadır
funda defnoşada sanda maşallah
yağmur canım naptın elif nasıl
hevin bayıldım yeniğ paşamıza maşallah
nutraks günaydın cnaım
biberon canım sen nasılsın hala paşa peşinde koşuyorsun sanırım
songülüm ne zaman dönüyosun evine
kızlar bizde durumlar kötü sanırım başa dönüyoruz kaka konusunda dün 2 kez fitil verdim ikisinide ağlayarak geri çıkardı sonra lavman yapmak zorunda kaldım kuzum öyle bi top çıkardı ki sanırsınki kayanasıl ağladı nasıl ağladı anlatamam ama mecburdum istermiyim yoksa öyle ağlatmak kuzumu içim parçalandı resmen kayısıya tekrar başvurdum bakalım umarım işe yarar bu sefer bütün gece uyumadı paşam kaka yapınca sızıp uyuduğundan yemek yememişti aç olunca bütün gece anne mama aç dedi emdi bitirdim nen nen yapıcam dedi yattı ama 10 dk da bir zor oldu o yüzden şimdi keyfi yerindeymiş inşallah eskiye dönmeyiz ben cumartesi günü atlattım son misafirleri bundan sonra davetlere aççığım salı ve perşembem doldu bile :) böyle işte kızlar öpüorum sizi
betülüm orman kebabını yapabilirmyim acaba onu istiyorum aslında ama:
bilemedimki.
bu arada fundacım ekleyemedim seni yani çok isim çıkıyo :
cnm zaten dedim yafundacım haklısın ama eşinde kötü bişey yapmamış aslında yani sana yardım etmiş oda evet bende kızıyorum eşime ses yapınca ama yinede birazdaha sakin bence
şimdisezarın hakkı sezara:
dimi:
aa senin facebook hesabınvarmı dur ekleyeyim ben seni:
cnm soyadın neydi ben ekleyim senibetülüm orman kebabını yapabilirmyim acaba onu istiyorum aslında ama:
bilemedimki.
bu arada fundacım ekleyemedim seni yani çok isim çıkıyo :
yaseminim şiş kebabı nasıl yapıcam tarifff:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?