- 1 Mart 2012
- 6.101
- 1.513
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #47.901
cnm istek gönderdimfundacım gülden agraş atay
yaseminim ayyy çok zor göründü gözüme cnm ya ben okadar marfetli değilim şekerim pöffff:
cnm günaydınGünaydın kızlar nasılsınız
Guldenim menün cok güzelmiş canım. Masallah ya bu çalışan hanımlari tebrik ediyorum herseyin ustesinden geliyorlar misafirleri de eksik olmuyor daha ben cesaret edemedim.
Sosyete mantisi da canim hazir yufkadan kiyma sogan biber domates kavuruyorsun. Gul boregi gibi yapip pisiriyorsun. Üzerine de yogurt ve salcali sos yapiyorsun. Ben cok seviyorum misafire de yapılabilir.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Günaydın kızlar nasılsınız
Guldenim menün cok güzelmiş canım. Masallah ya bu çalışan hanımlari tebrik ediyorum herseyin ustesinden geliyorlar misafirleri de eksik olmuyor daha ben cesaret edemedim.
Sosyete mantisi da canim hazir yufkadan kiyma sogan biber domates kavuruyorsun. Gul boregi gibi yapip pisiriyorsun. Üzerine de yogurt ve salcali sos yapiyorsun. Ben cok seviyorum misafire de yapılabilir.
Yasemin canim ne yaptin ayrintili anlatsana biraz ailen ne dediler tayin isine sen ne düşünüyorsun. Ne zaman tasinacaksiniz. Bilgilendir bizi biraz şekerim:)
kızlarrrr nerdesiniz
ay inanılmaz uykumvar kafamı koysam kalıcam kendimi açamıyorum:
ay gelin biraz :
Gunaydin herkese nasilsiniz bakalim.ins. herkesin hafta sonu guzel gecmistir.dun sonunda esime tvyi duvara montelettirdim nezamandir soyluyodum ancak yapabildi.eren kucukken konsola cikiyodu bizde tvyi koymustuk oraya ama yinede kackere cikip dusmustu burayada yazmistim.
Sahurdada esim sinir etti beniya dun iftara yemek yaparken bide milfoylerden borek yapmistim onu en son yaptim hamurlarda sicaktan biraz fazla durunca normalden az kabardilar bide ustune yumurta surup corek otu serpmistim aksam gorunce dedi keske corek otu serpmeseymisim sade daha guzelmis falan filan bende dedim ustunden alirsin onlari oyle yersin yok corek otunun tadi kaliyomus neyse onu gectik sahurda yerken bitaraftanda soyleniyo cok kabarmamis borekler diye diye yedi 2tane birakti zaten kizdim bende soylendim konusmadim bidaha zaten ayy normalde iyidirde cok takintili bazi konularda benim adam ya icini bile istedigi gibi yaptim ye gitsin iste dimi ama yok illa takiyo biseye ay cok kizdim busefer dun bide corbayi once yapmistim sonra karniyarikla pilav salata falan yaptim arkadan borekleri yaptim bide bunun copu bulasigi var ereni var zaten sonra verdim ereni pazara yolladim ikisini aksam uzeri ama bi telasla yaptim hepsini adama yinede yaranamassinki iste cok kafama takildi bu sefer aksamada konusmiycam zaten bi gelsin.
cnm zor bir süreç. ilk gün çok ağladık analı kızlı. annem ben seni şimdi gelin ediyorum dio başka bişey demio. çok şükür biraz daha iyiyiz şimdi. alıştık sanırım tayin fikrine. ilk etap annem gelicek bizimle . babam bir ay bırakırım en fazla dio ben iki ay diorum.sonunda bir ayın sonunda annemi haftasonu gönderirim pazar geri döner diyerek ikna ettim sanırım:) sonra kv gelicek bir süre böyle dönüşümlü idare edicez. sanırım bu işin sonu kv nin taşınmasına kadar gidecek. buarada kaynım ve görümcem orda zaten. eşimle birlikte üç çocuğu orda olmuş olcak. bakalım şimdilik kuzum emin ellerde inş. tabi bu biraz içimi rahatlattı. tabi çok önemli bir konuda eşimin burdaki sorunlu işyerinden kurtulması oldu. çünkü artık ordkai huzursuzluk eve yansımaya başlamıştı. hayırlıysa olsun dedik. oldu. hala hayırlısı diyoruz . bakalım gün doğmadan neler doğar.eşim byram sonrası orda başlıycak. haftaya burayla ilişiği kesecek. gidip ev bakıcak. bayram sonrasıda ben tayin istiycem. eş durumundan. ne kadar sürer bilmiyorum. rabbim ii insanlarla karşılaştırsın inş.buarada duyduğumdan beri uyku filan kalmadı bende beynim susmuo ne olcak nasıl olcak diye. sürekli meşgul
Gunaydin herkese nasilsiniz bakalim.ins. herkesin hafta sonu guzel gecmistir.dun sonunda esime tvyi duvara montelettirdim nezamandir soyluyodum ancak yapabildi.eren kucukken konsola cikiyodu bizde tvyi koymustuk oraya ama yinede kackere cikip dusmustu burayada yazmistim.
Sahurdada esim sinir etti beniya dun iftara yemek yaparken bide milfoylerden borek yapmistim onu en son yaptim hamurlarda sicaktan biraz fazla durunca normalden az kabardilar bide ustune yumurta surup corek otu serpmistim aksam gorunce dedi keske corek otu serpmeseymisim sade daha guzelmis falan filan bende dedim ustunden alirsin onlari oyle yersin yok corek otunun tadi kaliyomus neyse onu gectik sahurda yerken bitaraftanda soyleniyo cok kabarmamis borekler diye diye yedi 2tane birakti zaten kizdim bende soylendim konusmadim bidaha zaten ayy normalde iyidirde cok takintili bazi konularda benim adam ya icini bile istedigi gibi yaptim ye gitsin iste dimi ama yok illa takiyo biseye ay cok kizdim busefer dun bide corbayi once yapmistim sonra karniyarikla pilav salata falan yaptim arkadan borekleri yaptim bide bunun copu bulasigi var ereni var zaten sonra verdim ereni pazara yolladim ikisini aksam uzeri ama bi telasla yaptim hepsini adama yinede yaranamassinki iste cok kafama takildi bu sefer aksamada konusmiycam zaten bi gelsin.
ben burdayım cnm
ama bizden başka kimse yok
cnm ya çok kötü oldum okuyunca.biliyorsun ben de annemden uzaktayım.ne kadar zor olduğunu bilirim.cnm zor bir süreç. ilk gün çok ağladık analı kızlı. annem ben seni şimdi gelin ediyorum dio başka bişey demio. çok şükür biraz daha iyiyiz şimdi. alıştık sanırım tayin fikrine. ilk etap annem gelicek bizimle . babam bir ay bırakırım en fazla dio ben iki ay diorum.sonunda bir ayın sonunda annemi haftasonu gönderirim pazar geri döner diyerek ikna ettim sanırım:) sonra kv gelicek bir süre böyle dönüşümlü idare edicez. sanırım bu işin sonu kv nin taşınmasına kadar gidecek. buarada kaynım ve görümcem orda zaten. eşimle birlikte üç çocuğu orda olmuş olcak. bakalım şimdilik kuzum emin ellerde inş. tabi bu biraz içimi rahatlattı. tabi çok önemli bir konuda eşimin burdaki sorunlu işyerinden kurtulması oldu. çünkü artık ordkai huzursuzluk eve yansımaya başlamıştı. hayırlıysa olsun dedik. oldu. hala hayırlısı diyoruz . bakalım gün doğmadan neler doğar.eşim byram sonrası orda başlıycak. haftaya burayla ilişiği kesecek. gidip ev bakıcak. bayram sonrasıda ben tayin istiycem. eş durumundan. ne kadar sürer bilmiyorum. rabbim ii insanlarla karşılaştırsın inş.buarada duyduğumdan beri uyku filan kalmadı bende beynim susmuo ne olcak nasıl olcak diye. sürekli meşgul
allah allah çörek otunu sevmiyor mu neden bu kadar taktı?Gunaydin herkese nasilsiniz bakalim.ins. herkesin hafta sonu guzel gecmistir.dun sonunda esime tvyi duvara montelettirdim nezamandir soyluyodum ancak yapabildi.eren kucukken konsola cikiyodu bizde tvyi koymustuk oraya ama yinede kackere cikip dusmustu burayada yazmistim.
cnm ya çok kötü oldum okuyunca.biliyorsun ben de annemden uzaktayım.ne kadar zor olduğunu bilirim.
allah yardımcın olsun cnm
allah allah çörek otunu sevmiyor mu neden bu kadar taktı?
dün ben de kızdım eşime
muslukları tıka cnmay deme öyle şeyler bana en ufak bişeye benim musluklar açılıo
ben bu mantıyı önce kendime yapayım yarın akşam eğer yapa bilirsem onlarada yapayım ozaman:
he he he:
muslukları tıka cnm
Gel yapim ben sana hem laflarız uykun açılır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?