- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #47.921
ay nasıl olcak o en ufak bişeyde resmen burnumun direği sızlıo
ay bi de onur üyesi varmış güldennn bunu kaç çocukluya veriolar kiii:)
Biliyo bozuldugumu canim gece anladi zaten hemde hep boyle seylerde takintili yapiyo kendi huyunuda biliyo aslinda ama yinede yapiyo ama busefer kizdirdi gercekten tutsun dilini biraz napayim.gece zaten onun onune kahvaltiliklari dizicem kendimede borek belki anlar.cnm oruç oruç küslük olmaz. kırıldığını anlat eşine sakin sakin belki tekrarlamaz
Esim montelemeyi istemiyodu canim istemeyerek yapti onuda benim zorumla ama alisicak mecbur.hakkınızda hayırlısı neyse o olsun cnm:
neyseki zeynebim emin ellerde en önemlisi o.
fatmacım biz o montoleme işini çok önce yaptık şimdi iyikide yapmışız diyorum yoksa tv kesin düşerdi..
alah korusun
cnm sakince anlat eşine ben özenerek senin için yapmıştım sen böyle yapınca çok üzüldüm filande..
anlıyacaktır mutlaka..
birazdan bende olmuyacam cnm çünkü buraya yığılıp kalıcam ha ha ha
cnm ya çok kötü oldum okuyunca.biliyorsun ben de annemden uzaktayım.ne kadar zor olduğunu bilirim.
allah yardımcın olsun cnm
allah allah çörek otunu sevmiyor mu neden bu kadar taktı?
dün ben de kızdım eşime
Benim çocuğum yok.Ama olmasını isterdim:)
beni canım doğum günün kutlu olsun
gülden hamarat hatunum benim maşallah sana :)
wavs herkes çok zordu diyo inşalalah puan iyi olur
berracık iyi demek sevindim inşallah tekrarlamaz
yasminim canım umarım evde herşey yolundadır
funda defnoşada sanda maşallah
yağmur canım naptın elif nasıl
hevin bayıldım yeniğ paşamıza maşallah
nutraks günaydın cnaım
biberon canım sen nasılsın hala paşa peşinde koşuyorsun sanırım
songülüm ne zaman dönüyosun evine
kızlar bizde durumlar kötü sanırım başa dönüyoruz kaka konusunda dün 2 kez fitil verdim ikisinide ağlayarak geri çıkardı sonra lavman yapmak zorunda kaldım kuzum öyle bi top çıkardı ki sanırsınki kayanasıl ağladı nasıl ağladı anlatamam ama mecburdum istermiyim yoksa öyle ağlatmak kuzumu içim parçalandı resmen kayısıya tekrar başvurdum bakalım umarım işe yarar bu sefer bütün gece uyumadı paşam kaka yapınca sızıp uyuduğundan yemek yememişti aç olunca bütün gece anne mama aç dedi emdi bitirdim nen nen yapıcam dedi yattı ama 10 dk da bir zor oldu o yüzden şimdi keyfi yerindeymiş inşallah eskiye dönmeyiz ben cumartesi günü atlattım son misafirleri bundan sonra davetlere aççığım salı ve perşembem doldu bile :) böyle işte kızlar öpüorum sizi
Gel yapim ben sana hem laflarız uykun açılır
ay nasıl olcak o en ufak bişeyde resmen burnumun direği sızlıo
ay bi de onur üyesi varmış güldennn bunu kaç çocukluya veriolar kiii:)
Biliyo bozuldugumu canim gece anladi zaten hemde hep boyle seylerde takintili yapiyo kendi huyunuda biliyo aslinda ama yinede yapiyo ama busefer kizdirdi gercekten tutsun dilini biraz napayim.gece zaten onun onune kahvaltiliklari dizicem kendimede borek belki anlar.
Sizin tayinde belki daha hayirlidir boylesi esimin yeni iside daha iyi oldu bizim icin herseyde vardir bi hayir.zor olucaktir tabiki aileden ayrilmasida Allah kolaylik versin.
Esim montelemeyi istemiyodu canim istemeyerek yapti onuda benim zorumla ama alisicak mecbur.
Esim huyunu biliyo canim anladi benim.kizdigimida zaten arada hep yasadigimiz bi tartisma ama busefer tepkisiz kalmiycam yoksa hep devam edicek ayni huyuna biraz kendini tutsunya en ufak bi hata yapsam yemeklerde hemen bi laf soyluyo ben kizincada acik sozluyum ben diyo kendimi beceriksiz hissediyorum onun yuzunden.
Misafirlerinide atlatmissin canim bende pazar gunu gorumcemleri cagirmayi dusunuyorum bakalim nasip olursa.
Corekotuyla biderdi yokta borekte sevmiyomus madem deseydi bos seviyorum diye hayir bide diyo bunlara yumurta suruluyomu diye yok dedim.ben uydurdum onu neyse canimya kizdiriyolar iste bazen sende haklisin kizmakta ama surekli takirti yaparsa tam cocuguvuyuturken bende kiziyodum artik alisti pek yapmiyo ses.
merhaba hoşgeldiniz biraz anlatırmısınız kendinizi
ayrıca teşekkür ederim sosyete mantısı için..
""
yasemin gel beraber ağlayalım sen gene yakın sayilirsin benimki 14-15 saatlik yol
guldencim kiyamam sana çok mu uykun var
fundacim haklısın canım ama biraz fazla tepki vermissin canım ramazan şimdi bozulmasın aranız zaten uzaklara gidiyon
fatmacim bence de açık açık söyle eşine ne hissediyorsan ya beğenmiyor da eline sağlık dicek yicek ya insan az uğraşmıyor bide oruçlu oruçlu
betulcum ins başa donmezsiniz erdem paşam sıkıntı çekmesin kiyamam yavruma
katreinur bende çok severim sosyete mantisini uzun zamandır yemiyordum hatırlattin
herkese hayırlı günler kızlar biz iyiyiz birazdan balkonda.havuz keyfi yapicaz
guldencim kiyamam sana çok mu uykun var
fundacim haklısın canım ama biraz fazla tepki vermissin canım ramazan şimdi bozulmasın aranız zaten uzaklara gidiyon
fatmacim bence de açık açık söyle eşine ne hissediyorsan ya beğenmiyor da eline sağlık dicek yicek ya insan az uğraşmıyor bide oruçlu oruçlu
betulcum ins başa donmezsiniz erdem paşam sıkıntı çekmesin kiyamam yavruma
katreinur bende çok severim sosyete mantisini uzun zamandır yemiyordum hatırlattin
herkese hayırlı günler kızlar biz iyiyiz birazdan balkonda.havuz keyfi yapicaz
nurayım kafamı koyduğum yerde kalıyorum sanki bazen gözlerim iyice kapanıyo resmen savaşıyorum:
ha ha ha:
şu sosyete mantısını bitek benmi yememişimyahu
ay çok cahil gördüm kendimi:):)
hemen yapıcam ay bu akşammı yapsam ama çokta yorgunumya:
kaç derecede pişirmem lazım onu bu aradakızlar:
fundacım adamın doğumgünü bugün bide budefa pekte suçlu değilyani
bence sen akşam ara güzel güzel konuş ..
cnm kolay bişey çok zamanını alacak bişey değilnurayım kafamı koyduğum yerde kalıyorum sanki bazen gözlerim iyice kapanıyo resmen savaşıyorum:
ha ha ha:
şu sosyete mantısını bitek benmi yememişimyahu
ay çok cahil gördüm kendimi:):)
hemen yapıcam ay bu akşammı yapsam ama çokta yorgunumya:
kaç derecede pişirmem lazım onu bu aradakızlar:
fundacım adamın doğumgünü bugün bide budefa pekte suçlu değilyani
bence sen akşam ara güzel güzel konuş ..
bence yemişsindir mutlaka bi yerlerdeayyy yaseminim bende anlamadımki gerçekten :
nasıl olur böyle bişey anlamıyorum..
cnm sahurda doğum günün kutlu olsun dedim.face de yazdımyasmınım hayırlısı olsun canım hakkınzda ınsallah senınde ıs yerın rahat olur sımdıkı gıbı zeynep ılay ıcınde sıkntı cekmezsn ınsallah
betul canım erdemım yıne aynı olmus yazık yavruma ya ınsallah kayısı bukez ıse yarar
guldenım gece uyuyamadnmı
buarada yalnız değilsın sosyete mantsı bende yemedım
nuray elıfım havuz keyfı yapacakmıs oh neguzel gırerken ıyıde cıkarken bızde zor oluyo
funda esının doğumgununu kutla bence ara masa toplarken ıllakı ses oluyo canım bende nekadar dıkkat etsemde oluyo
fatma esıne aksam dıle getır kırıldğını cokta buyuk bısey değil tarısmanz ama ıste sende okadar uğrasmıssın cocuklarla bısey yapmak zaten zor
nur canım berra nasıl oldu kultur sonucu cıktımı
ozcanan nerelerdesın yahu arada bı gır barı ozlenıyosun sekerım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?