- 29 Mart 2013
- 7.371
- 288
- 128
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #48.381
alp tuğraya bende bıkere verdım patlıcan ama yemek ıstemedı
ye canım arada bısey olmaz okadarcıktan
aaa gercekten mi ne iyi olur
esunun durumu nasik evde slkllmistirda
canim bu boyle kitir kitir oluyor goren anlamaz bike patlucan oldugunu
Cok seviyorlar evez canim keske cok yakin olsaydik ins biz seneye tasinmayi dusunuyoruz esim bi ayaklansin
aaa gercekten mi ne iyi olur
esunun durumu nasik evde slkllmistirda
canim bu boyle kitir kitir oluyor goren anlamaz bike patlucan oldugunu
Guzele benziyor canim ddenmek lazim
nasılsın canım efe esın nasıl
dısın ıcınde gecmıs olsun
Selamm canim nasilsin alp tugram nasil
Biz valla tavuk surekli yiyoruz hepimiz cok seviyoruz tavuklu lazanyayi denicem bide
ben ıyıym canım alp tuğrada ıyı sayılır bıkacgundur dıs etını gosterıp acıyo dıyo bakıyorum bısey yok hafıf kızarık gıbı ama
uyuyo sımdı bende uyumadığım ıcın pısman olucam
Azi disini cikariyor heralde annesi kiyamam ben ona alp uyuyorsa sende uyu canim enerji toplamis olursun hem
e bende yatayim bari
gorusmek uzere
Anladim canim efede cikardi hep acaba neden siski neyse iyi uykular canimalp tuğra cıkardı canım azı dıslerını suan 16 dısı var
yatayım canım bende uyuyabılrsem artık
e bende yatayim bari
gorusmek uzere
Ay ne guzel sohbet edılmıs sımdı herkes uyuyo:) benımde uyku saatımdı ama aksama mısafırım var eltımlerın bırını ve gorumcemlerı davet ettım dıger ıkı eltımlerıde sonra alıcam, temızlıgı bıtırdım sayılır cocuklarıda yatırdım sıze bı bakım dedım..
Bu arada hala uc cocukluyum ablamın ıs saatlerı uymadı cocuk evde bıkac saat yalnız kalacaktı
arkadasına falan bırakırım dedı ama gonlum razı olmadı goturmedık bır hafta daha burda sıkıldı artık ama ıdare edıyoruz bı sekılde orucluyken zor oluyo ama bıde saatlerımız uzun olunca sız dusunun halımı:)
plsebo cnm hepimiz yaptiklarini pdanizi merakla sorduk.nerdesin gel biseyler yaz diye ozel belirtuk
hepimiz bilginden faydalanmak istedik her geldginde kimse beni takmio dedin pardonda daha ne yapicaz anlamadim
etkinlik olayi ni diosan kimse yapmio diye ozman yapan gruplara yorum yaz belki sallarlar seni
ayrica kurdan olayi basit demissin herkesin bu etkinlige gecis donemi vardir yeni baslayan sifirdan baslamaliki cocuk bianda zorlanmamali
sadece tabaga degil tabaktaki deliklere kurdani yerlestirmesi buyuk basari bence
istese heryere saplayabilirdi kurdani
ama dikkatle gosterdgimi yapti zamnla renk sayilareslesmeler gbi aktivitelere gecmek daha dogru bence
Plasebo cnm bende uzuldum öyle dusunmene senden herzaman ögrenıyoruz bıseyler..
Ben kendı adıma soylım sızın gıbı duzenlı aktıvıte yapamıyorum sız erken basladıgınız ıcınde belkı aysegulun yaptıkları basıt kalmıs oluyo
ama ben cok begendım tavuk kasesı olsa hemen yapıcaktım:)
Aysegul masallah masala cnm guzel vakıt gecırıyosunuz beraber:)
Nuray cok sevındım cnm lojman cıkmıs oh usumıyceksınız en cokta elıfcık:)
Hayırlısıyla guzel gunlerde oturun ıns..
Özcanan cok gecmıs olsun cnm ıns tekrarlamaz rahatsızlıgın..
Ranayada kocaman masallah bız daha cok gerılerdeyız:)
Songul senın patlıcanı annemde cok yapar canım cektı sımdı ama menu baska bu aksam:) bıde bahce patlıcanları kucuk olurya onlardan daha guzel oluyo deneyın gercekten cok lezız bır tarıf..
Katreınur bende bakmıstım tandıra cok guzel gorunuyodu ama hıc denemedım
denenmıs begenılmıs oldugu ıcın yakında bende yaparım artık:)
Wavs sen nasılsın cnm masallah alp ın dıslerı tamam mı artık bızım 15 16 yolda ama gelemedıler hala:)
Dılekcım senınde annenler varmıs ne guzel ıyı gelmıstır sanada
Ins hersey yoluna gırınce tasınırsınız..
Beysal ın ananesınden haberı olan varmı arkadaslar ıns daha ıyıdır..
Hepınızı opuyorum ben ıslere devammm
evet evet herryerede saplayabilirdi evde malzeme olsa bende yapmak istedim hemencik
bence o kadar da basite alincak birsey degil masailin yaptigi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?