2012 kasım bebekleri büyüyor..

yani dikkatli olabiliyormu konstre olabikiyormu diye yaptim cok basitce yapti ama nasil dikkatli eli titriyodu kenarlara yapmicam diye okadr hosuma gittiki anlatamm cok mutlu oldum tabi

haha ay belli ya ayaklari bile gergin kuzumun cok dikkatli oldugu yuzunden belli
kopuk var evde kurdan yok bugun yapardim yoksa

canim ameluyati iyi gecti
fakat hemen ertesinde tansiyon seker dengesizligi oldu
bugub ise atesi vardi ameliyat sonrasi biraz slklntilari var

haha ay belli ya ayaklari bile gergin kuzumun cok dikkatli oldugu yuzunden belli
kopuk var evde kurdan yok bugun yapardim yoksa

:)aynen ayaklar eller nasil kasılmisti anlatmma gerek yok gormussun zaten:)
dene mutlka aras napcak bakalim bende senin makrnayi denemistim ipten gecirmeyi pnuda sevdi biara kitir kitir yedi :)

:)aynen ayaklar eller nasil kasılmisti anlatmma gerek yok gormussun zaten:)
dene mutlka aras napcak bakalim bende senin makrnayi denemistim ipten gecirmeyi pnuda sevdi biara kitir kitir yedi :)

haha obur masal
obur duyinca aklima geldi
aras uykudan kalkti eline cay tabagi almis buzdolabi acmis bana sesleniyir yemek gosteriyor acikmis kuzum hemen isittim verdin
buyudulwe dertlerini anlatiyorlar

haha obur masal
obur duyinca aklima geldi
aras uykudan kalkti eline cay tabagi almis buzdolabi acmis bana sesleniyir yemek gosteriyor acikmis kuzum hemen isittim verdin
buyudulwe dertlerini anlatiyorlar

ayy yerim ben onu masalda oyle meymeymis ko deyip duruo
meyve suyu koy diyor yani:)
karpuz suyu falan yapmistim alisti oyle diyor
sabh ben uyurken geligor operek uyandirio sonrq mama diye mutfaha goturuyor
bende bayiliyoum artik isteklerini soyleyebilmesine

haha ay ne guzel ya meymeymis ko he
zilli ya
aras uyaninca gpzu emmekten baska birsey gormuyor ben ikinci plan

Kurdan olayını denemeden basit olduğunu nasıl anlayacaz demi benim kız yapamaz çünk. Sevmiyo belki sever bilemem çünkü denemedim ama eşim tavuk almaya gitti ayşegül birazdan deneme var

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben öğretmedim pepee den öğrendi baktım söylüyo bende devam ettim canım harflerin bile bazılarını biliyor evde klavye var

Ben öğretmedim pepee den öğrendi baktım söylüyo bende devam ettim canım harflerin bile bazılarını biliyor evde klavye var

Özcanan aman harflere dikkat canım egitim sistemi farklı. Zorlanıyorlar okulda sonra. Biz anaokulunda bile ogrenmelerine engel oluyorduk ki baslasak cok rahat ogrenebilecek kapasitede cocuklar vardi. Ama bak bu zekasini kuran ogretmede kullanabilirsin kuran harflerini ogreten cok guzel egitim setleri var istersen tavsiye edebilirim. Rana bence cok kolay ogrenir kuran harflerini maşallah ona ya

Harfleri öğretmemeye çalışıyorum söylüyo düzeltmiyorum bile üstüne basmayınca vazgeçiyo canım biliyorum harf öğretmeyin diyorlardı bize de sağol
Kuran için bakıcı komşu çocuğu ders çalışıyo rana da onunla birlikte te se cim elif yok ama bi bakayım ya olmazsa alalım erken diyordum ama değil galiba

Bu arada tavuk terbiye ediliyo buzdolabında tandır yapıyorum da

Bu arada tavuk terbiye ediliyo buzdolabında tandır yapıyorum da

Hımm inşallah begenirsiniz. Ben de patlicanlari hasliyorum:)

ıyıyım canım sağol alp tuğranın dıslerı sımdılık tamam canım bakalım dığerlerı nezamn cıkacak
masallah sana 3 cocukla ıyı ıdare edıyosun

ıyıyım canım sukur alpcık ıyı
masallah sana bısey yemeden tutmussun ben 1 hafta ara verdım dun basladım tekrar nıyeyse bıraz zorluyo oysakı gayet rahattım ılk gunler

ıyıyım canım sukur alpcık ıyı
masallah sana bısey yemeden tutmussun ben 1 hafta ara verdım dun basladım tekrar nıyeyse bıraz zorluyo oysakı gayet rahattım ılk gunler

Tatil bitti oruça devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…