- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #48.401
yani dikkatli olabiliyormu konstre olabikiyormu diye yaptim cok basitce yapti ama nasil dikkatli eli titriyodu kenarlara yapmicam diye okadr hosuma gittiki anlatamm cok mutlu oldum tabi
Plasebo cnm bende uzuldum öyle dusunmene senden herzaman ögrenıyoruz bıseyler..
Ben kendı adıma soylım sızın gıbı duzenlı aktıvıte yapamıyorum sız erken basladıgınız ıcınde belkı aysegulun yaptıkları basıt kalmıs oluyo
ama ben cok begendım tavuk kasesı olsa hemen yapıcaktım:)
Aysegul masallah masala cnm guzel vakıt gecırıyosunuz beraber:)
Nuray cok sevındım cnm lojman cıkmıs oh usumıyceksınız en cokta elıfcık:)
Hayırlısıyla guzel gunlerde oturun ıns..
Özcanan cok gecmıs olsun cnm ıns tekrarlamaz rahatsızlıgın..
Ranayada kocaman masallah bız daha cok gerılerdeyız:)
Songul senın patlıcanı annemde cok yapar canım cektı sımdı ama menu baska bu aksam:) bıde bahce patlıcanları kucuk olurya onlardan daha guzel oluyo deneyın gercekten cok lezız bır tarıf..
Katreınur bende bakmıstım tandıra cok guzel gorunuyodu ama hıc denemedım
denenmıs begenılmıs oldugu ıcın yakında bende yaparım artık:)
Wavs sen nasılsın cnm masallah alp ın dıslerı tamam mı artık bızım 15 16 yolda ama gelemedıler hala:)
Dılekcım senınde annenler varmıs ne guzel ıyı gelmıstır sanada
Ins hersey yoluna gırınce tasınırsınız..
Beysal ın ananesınden haberı olan varmı arkadaslar ıns daha ıyıdır..
Hepınızı opuyorum ben ıslere devammm
haha ay belli ya ayaklari bile gergin kuzumun cok dikkatli oldugu yuzunden belli
kopuk var evde kurdan yok bugun yapardim yoksa
:)aynen ayaklar eller nasil kasılmisti anlatmma gerek yok gormussun zaten:)
dene mutlka aras napcak bakalim bende senin makrnayi denemistim ipten gecirmeyi pnuda sevdi biara kitir kitir yedi :)
haha obur masal
obur duyinca aklima geldi
aras uykudan kalkti eline cay tabagi almis buzdolabi acmis bana sesleniyir yemek gosteriyor acikmis kuzum hemen isittim verdin
buyudulwe dertlerini anlatiyorlar
ayy yerim ben onu masalda oyle meymeymis ko deyip duruo
meyve suyu koy diyor yani:)
karpuz suyu falan yapmistim alisti oyle diyor
sabh ben uyurken geligor operek uyandirio sonrq mama diye mutfaha goturuyor
bende bayiliyoum artik isteklerini soyleyebilmesine
haha ay ne guzel ya meymeymis ko he
zilli ya
aras uyaninca gpzu emmekten baska birsey gormuyor ben ikinci plan
evet ya cok guzel soylugor findigim:)
ayy neguzel hep icimde kaldi doyasiya emzirmwk ins 2.istahla uzun uzun emer
plsebo cnm hepimiz yaptiklarini pdanizi merakla sorduk.nerdesin gel biseyler yaz diye ozel belirtuk
hepimiz bilginden faydalanmak istedik her geldginde kimse beni takmio dedin pardonda daha ne yapicaz anlamadim
etkinlik olayi ni diosan kimse yapmio diye ozman yapan gruplara yorum yaz belki sallarlar seni
ayrica kurdan olayi basit demissin herkesin bu etkinlige gecis donemi vardir yeni baslayan sifirdan baslamaliki cocuk bianda zorlanmamali
sadece tabaga degil tabaktaki deliklere kurdani yerlestirmesi buyuk basari bence
istese heryere saplayabilirdi kurdani
ama dikkatle gosterdgimi yapti zamnla renk sayilareslesmeler gbi aktivitelere gecmek daha dogru bence
songul beenmene cok sevindim lazanyayi ayrica yemene cok sevindim arada bir ye bencede napalim herseydende koruyamioruz kendimizi;(
katreinur cnm tarif icin tskler
beni tsk ederim cnm sende kartonu kare kes kartano delikler ac oraya batirmasini iste canim
belki sizin orda yoktur burda bim de tavuklar o delikli tabakta satiliyor yikiorum kullnioruz
fayma cnm hediye almiszin ohh neguzel bende bu auprizi hazirlayip kalp pasta yapicam alabilirsem alirim hediye almazsam bunlarda yeter
ozcanan rananin plaka saymasina bayildim.masallhhhh ben sayi icin erken sanip ogretmemistim deneyecegim cok sasirdim masallhhh
wavs cnm sen nasilsin alp nasil
unuttugum varsa affola malum orucuz:) bgun ben sahura kalkamadim esimde nobetteydi iftardada karpuz ve su icmistim sadece ama niyetlendim sabh uyaninca allhim verio kolayligini istyince ya sukurler olsun iyiyim suana kadr
Ben öğretmedim pepee den öğrendi baktım söylüyo bende devam ettim canım harflerin bile bazılarını biliyor evde klavye var
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Özcanan aman harflere dikkat canım egitim sistemi farklı. Zorlanıyorlar okulda sonra. Biz anaokulunda bile ogrenmelerine engel oluyorduk ki baslasak cok rahat ogrenebilecek kapasitede cocuklar vardi. Ama bak bu zekasini kuran ogretmede kullanabilirsin kuran harflerini ogreten cok guzel egitim setleri var istersen tavsiye edebilirim. Rana bence cok kolay ogrenir kuran harflerini maşallah ona ya
Özcanan aman harflere dikkat canım egitim sistemi farklı. Zorlanıyorlar okulda sonra. Biz anaokulunda bile ogrenmelerine engel oluyorduk ki baslasak cok rahat ogrenebilecek kapasitede cocuklar vardi. Ama bak bu zekasini kuran ogretmede kullanabilirsin kuran harflerini ogreten cok guzel egitim setleri var istersen tavsiye edebilirim. Rana bence cok kolay ogrenir kuran harflerini maşallah ona ya
Bu arada tavuk terbiye ediliyo buzdolabında tandır yapıyorum da
Hımm inşallah begenirsiniz. Ben de patlicanlari hasliyorum:)
Hımm inşallah begenirsiniz. Ben de patlicanlari hasliyorum:)
Tarif için çok teşekkürler yemek süper oldu canım
Plasebo cnm bende uzuldum öyle dusunmene senden herzaman ögrenıyoruz bıseyler..
Ben kendı adıma soylım sızın gıbı duzenlı aktıvıte yapamıyorum sız erken basladıgınız ıcınde belkı aysegulun yaptıkları basıt kalmıs oluyo
ama ben cok begendım tavuk kasesı olsa hemen yapıcaktım:)
Aysegul masallah masala cnm guzel vakıt gecırıyosunuz beraber:)
Nuray cok sevındım cnm lojman cıkmıs oh usumıyceksınız en cokta elıfcık:)
Hayırlısıyla guzel gunlerde oturun ıns..
Özcanan cok gecmıs olsun cnm ıns tekrarlamaz rahatsızlıgın..
Ranayada kocaman masallah bız daha cok gerılerdeyız:)
Songul senın patlıcanı annemde cok yapar canım cektı sımdı ama menu baska bu aksam:) bıde bahce patlıcanları kucuk olurya onlardan daha guzel oluyo deneyın gercekten cok lezız bır tarıf..
Katreınur bende bakmıstım tandıra cok guzel gorunuyodu ama hıc denemedım
denenmıs begenılmıs oldugu ıcın yakında bende yaparım artık:)
Wavs sen nasılsın cnm masallah alp ın dıslerı tamam mı artık bızım 15 16 yolda ama gelemedıler hala:)
Dılekcım senınde annenler varmıs ne guzel ıyı gelmıstır sanada
Ins hersey yoluna gırınce tasınırsınız..
Beysal ın ananesınden haberı olan varmı arkadaslar ıns daha ıyıdır..
Hepınızı opuyorum ben ıslere devammm
songul beenmene cok sevindim lazanyayi ayrica yemene cok sevindim arada bir ye bencede napalim herseydende koruyamioruz kendimizi;(
katreinur cnm tarif icin tskler
beni tsk ederim cnm sende kartonu kare kes kartano delikler ac oraya batirmasini iste canim
belki sizin orda yoktur burda bim de tavuklar o delikli tabakta satiliyor yikiorum kullnioruz
fayma cnm hediye almiszin ohh neguzel bende bu auprizi hazirlayip kalp pasta yapicam alabilirsem alirim hediye almazsam bunlarda yeter
ozcanan rananin plaka saymasina bayildim.masallhhhh ben sayi icin erken sanip ogretmemistim deneyecegim cok sasirdim masallhhh
wavs cnm sen nasilsin alp nasil
unuttugum varsa affola malum orucuz:) bgun ben sahura kalkamadim esimde nobetteydi iftardada karpuz ve su icmistim sadece ama niyetlendim sabh uyaninca allhim verio kolayligini istyince ya sukurler olsun iyiyim suana kadr
ıyıyım canım sukur alpcık ıyı
masallah sana bısey yemeden tutmussun ben 1 hafta ara verdım dun basladım tekrar nıyeyse bıraz zorluyo oysakı gayet rahattım ılk gunler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?