2012 kasım bebekleri büyüyor..

yaptirmakla iyi yapmışsınız canım geçmiş olsun pasaya demek anane de gelmiş çok mutludur şimdi
üç saatlik yolumuz kaldı kızlar yozgattayiz şimdi elif hastaligin vermiş olduğu mizmizligi sonuna kadar kullanıyor
yozgattayiz şekerim

sağol canım eşim yanimda şimdi bizi almaya geldi sivastan yoksa biz elifle yanlız gidecektik uçakla ben cesaret edemedim

katreinur çok sevindim berranin sevmesine severek yemesine masallah kuzuma devamı gelsin ins

beni canım geçmiş olsun üç çocuk bide oruc valla iyi dayaniyirsun Allah yardım etsin

bız ıyıyız canım
ondan olabılır canım ılac kullankyo ya
buarada gulden sen dr.beckman renk koruyucu mendıl kullanıyosun ya bugun a101 de 5 lıra canım alabılırsen uygun yanı bende alıcam

az kalmıs canım yolunuz ınsallah hayırlısyla varırsnz evınıze

cok zor bır durum ya Allahım sıfa verır ınsallah

inş hasta olmaz nurayımm:
hafit atlatır..

wavsum ben onlardan önceden kullanıyodum şimdi taçtan alıyorum cnm hem bu aldıklarım daha uzun ömürlü..

Aaa nuraycim ayni yerdeydik demek yozgattayiz diyince cok degisik oldum. Nasik buldun bizim buralari:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

aynen wavsum tek kullanımlık
muhtemelen içerisinde 10 tane vardır benim aldığımda 20 vardı ama ozaman 10 küsüre alıyodum cnm.
tacın kilerde 6 tane var ama 1 tanesini 20 230 yıkama falan yapıyosun fiyatıda 6 küsür..
ama bu ayırma konusnda bekmınlarda iyi..

Alkış kuzuma di mi kızlar. Cok şükür bugunleri de gördük kesinlikle bi damla icmiyordu. Ama simdi muzluyu alincaya kadar sogursa diye korkuyorum. Inşallah daha da cok icer de toplar kendini bir an önce

alp tuğra arabalaryla oynuyo canım
dıs etlerı kotuydu canım yarın dr goturcem
yuzundede sıcaktan heralde ısılık gıbı hep cıldıyeye bı gotursemmı acaba

Berrada da sanki isilik gibi biseyler çıkıyor bu ara nasil anlarım acaba isilik olduğunu

içer benim kuzum sen merak etme annesi

kız blendırdan normal muzu geçirsen ay pardon rondadan
sütüyle karıştırsan içmezmi acaba:

içer benim kuzum sen merak etme annesi

kız blendırdan normal muzu geçirsen ay pardon rondadan
sütüyle karıştırsan içmezmi acaba:

Canim bu da süt gibi zaten sıvı. Kilo almasi icin verdi dr gida takviyesi gibi bisey yani. O yüzden bunun uzerine yogunlastik sut vermeye ugrasmiyorum hic iyice alissin da dedigin gibi bi denerim ama süt icecegine bu mamayi İçmesi şimdilik daha iyi gibi

12 tane var canım ıcınde ben sureklı kullanmak ıcın değilde arada az camasır oluyo ayrı ayrı atmaktansa bırlıkte atarım dıye aksam uzerı gıdıcem kalmıssa alırım daha sonra tac ada bakarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…