- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #48.721
yaptirmakla iyi yapmışsınız canım geçmiş olsun pasaya demek anane de gelmiş çok mutludur şimdiyağmur canım Allah kavuştursun elifim düzelirde daha rahat geçer yolunuz inşallah kaç saat var?
fundan canım Allah şifasını versin tezzamanda iki yakınınında Allah yardımcısı olsun
güldenim geçmiş olsun kuzum
yasmin bal böcüğü nasıl
beni dün atlamışım geçmiş evlilik yıldönümün kutlu olsun
fatma ellerine sağlık eşimde sayıklıuo bende vişne ve çilek reçeli yapıcam bu pazar
kızlar bugün erdeme menenjit aşısı vurdurdum mersinde salgın tarzı birşey varmış çocuk hastanesinde 2 çocuk vefat etmiş bizde haftaya mersine gidicez 5 gün oradayız dr la konuştuk yaptıralım dedi bu sabah yaptırdım
yozgattayiz şekerimsağol cnm:
ünaydın cnm allahım ikisinede şifa versin offf ya bu kanser oları çok zor pöfff:
ha ha ha
nuray güldürdün beni şekerim:
demek eşimde bize hasta pek sanmıorum ama neyse he he he
nerelerdesiniz şuanda tam olarak..
Günaydın kızlar
Be ni canim evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım. Bu sene herkesinkini gec kutluyoruz nedense kusura bakma canim
Nuraycim hayirli yolculuklar canım. Kendin mi gidiyorsun canim esin yaninda degil mi.
Funda cok üzüldüm yengene canim Rabbim şifa versin inşallah yaa
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ay hadi hayırlısıyla gidinde cnm:
elifim şimdi havadeyişimide etkiler poffff:
kuzuma kıyamam..
napsın kuzum bugün ananesine kavuştu onunla oynuyordur :)
beni geçmiş olsun canım yerim ben o kasapı
katrenurum kocaman bi alkışşşşşşşş berammaaa:
wavsum günaydın cnm sanıyorumbana nilden geçti evert
alp nasıl sen nasılsın:
nilin burnunun geçmemeside biz gırip ilacı kullanamıyoruzya birazda ondan sanıorum..
yaptirmakla iyi yapmışsınız canım geçmiş olsun pasaya demek anane de gelmiş çok mutludur şimdi
üç saatlik yolumuz kaldı kızlar yozgattayiz şimdi elif hastaligin vermiş olduğu mizmizligi sonuna kadar kullanıyor
yozgattayiz şekerim
sağol canım eşim yanimda şimdi bizi almaya geldi sivastan yoksa biz elifle yanlız gidecektik uçakla ben cesaret edemedim
evet cnm 3 kızı 1 oğlu var hepsi de evli
kızların kocaları pek hayırlı değil o yüzden kızlardan pek bişey beklenilmez
oğlanın eşi gelin iyi ama ne zamana kadar. sonuçta o da insan.insan yükü ağırdır.geline de hem bize bak hem evinle çocuklarınla ilgilen diyemezsin ki
dayım zaten kimseye bırakmaz yengeme bakar ama sadece manevi destek olacak birine ihtiyacı var
dün annemle ağlamışlar yengeme hissettirmeden
biraz önce annemle konuştum annem hala ağlıyor.hem yengeme hem dayıma.annem görümce olarak ağlıyor düşünün ne kadar iyi bir insan yengem.4 tane dayım var ama bu dayımın eşi bambaşka.yaşıda 70 i geçti yengemin.
ay çok sevindim az da olsa yemesine
keşke yanılsa cnm
inan duyduğumdan beri çok kötüyüm
geçen hafta da eşimin yengesinin kanser olduğunu duydum.ona da üzüldüm
bu hafta hem yengem hem teyzemin komşusu...
az kalmıs canım yolunuz ınsallah hayırlısyla varırsnz evınıze
sağol canım ins
nasılsınız alp tuğra neler yapıyor geçti mi yüzündeki yaralar
inş hasta olmaz nurayımm:
hafit atlatır..
wavsum ben onlardan önceden kullanıyodum şimdi taçtan alıyorum cnm hem bu aldıklarım daha uzun ömürlü..
yaptirmakla iyi yapmışsınız canım geçmiş olsun pasaya demek anane de gelmiş çok mutludur şimdi
üç saatlik yolumuz kaldı kızlar yozgattayiz şimdi elif hastaligin vermiş olduğu mizmizligi sonuna kadar kullanıyor
yozgattayiz şekerim
sağol canım eşim yanimda şimdi bizi almaya geldi sivastan yoksa biz elifle yanlız gidecektik uçakla ben cesaret edemedim
alp tuğra arabalaryla oynuyo canım
dıs etlerı kotuydu canım yarın dr goturcem
yuzundede sıcaktan heralde ısılık gıbı hep cıldıyeye bı gotursemmı acaba
içer benim kuzum sen merak etme annesi
kız blendırdan normal muzu geçirsen ay pardon rondadan
sütüyle karıştırsan içmezmi acaba:
aynen wavsum tek kullanımlık
muhtemelen içerisinde 10 tane vardır benim aldığımda 20 vardı ama ozaman 10 küsüre alıyodum cnm.
tacın kilerde 6 tane var ama 1 tanesini 20 230 yıkama falan yapıyosun fiyatıda 6 küsür..
ama bu ayırma konusnda bekmınlarda iyi..
Berrada da sanki isilik gibi biseyler çıkıyor bu ara nasil anlarım acaba isilik olduğunu
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?