2012 kasım bebekleri büyüyor..

Hayirli gunler kizlar bu saate yorgun geldim araniza aksamdan cilekleri sekerlemistim onlari kaynattim bitaraftan bulasiklari yika camasirlari hallet erende dibimden ayrilmiyoya hic is yaptirmiyo yaptigim herseyi parca parca yapiyorum napcam bu cocukla bilmem.gecmisi okumaya vaktim yok daha islerim cok yapilcak eren uyurken onlari halledicem.

Ama bikonu var konusmak istedigim bebislere bayramlik nezaman aliyosunuz ve neler alicaksiniz banada fikir veren olursa memnun olurum ne alicam daha bilmiyorumkiii.

kolay gelsın canım bebıslerle ıs yapmak zor ama yapcak bısey yok
ben aldım canım bıtane sort ve tısort aldım
bıde salopet var hedıye gelmıstı bunları gıydırcem canım ben

ben geldim. ay bu ara bi sabit giremedim. en son gördüğüm fatma oldu. konuda işime geldi sanırım:) benim kızıma bayramlığını teyzesi almıştı etek gömlek. bi de ben elbise almıştım. onlar hazır. bakalım aksesuarımız yok daha . bandana ya da toka alcam inş. ayakkabılarımız yeni daha almam sanırım. tabi beni caydıracak bi ayakkabı görmezsen. bi de gülden aklıma cüzdanla çanta soktu onlara bakcam he he:)

kolay gelsın canım bebıslerle ıs yapmak zor ama yapcak bısey yok
ben aldım canım bıtane sort ve tısort aldım
bıde salopet var hedıye gelmıstı bunları gıydırcem canım ben

Hmm bende sortlu bisey istiyorum gerci bu sicaklarda baska biseyde giydirilmez daha gitmedim lcwye gidip bi bakmak lazim ay son gunlere kalincada cok kalabalik oluyo bugunlerde alsam ne iyi olur.

nuray allh kavistursun canim hayi yolculuklar
betul gozunuzaydin ananeye kavusmus erdem
beni hosgeldin aramiza parmaginada gecmis olsun canim nidayida yerim ben masallh ona et dermis bide:)
gulden gecmis olsun cnm sanada
wavs alpede gecmis olsun disi icin bi doktr gotur bakalim nedicek
funda cok gecmis olsun cok uzuldum ins rabbim sifasini verir
fatma kolay gelsin sanda bayramda biz evde yalniz olcaz oyuzden alasim yok evdekilerle idare etsin agustos sonu koye gitcez yillik izne kurbana kadr koyde olcaz ozman alicam kiyafet erkek ya seninki papyonlu takimlardan albilirsin cok seker olur

kizlqr bende 46kg dum 2kg vermisim oruc tutrken:)
ins alirim geri ayy zaten hic alamiyodum tekrr basa donup diyet yapmak zor gelir
ya ben istemiyom zayifliom sizler istiyoduniz yokmu icinizda ramazanin bu yonunden faydalanan:)

bende geçen hafta tartıldığımda 3,5 kg vermiştim. bi de bugün tartılayım bakalım. 55 kg yum şuan ve ben vermek istemiyorum

Sizinde iki bayramliginiz var demek boyle giderse bende iki tane alcam.
Oo guldende akilli demek canta ve cuzdan he cantaya sekerler cuzdana harcliklar oh yasadi minikler.
Ama canta guzel olur bak.ay kizim olsa alirdim hemen he he.

Oo guldende akilli demek canta ve cuzdan he cantaya sekerler cuzdana harcliklar oh yasadi minikler.

ay böle giderse bende alcam cnm. netten baktım lcw de köpekli filan olanlar var. ama istanbulda ablamın kızının vardı hiç iistememişti. tabi o zman daha küçüktü. alırsam elimde kalır mı diye düşünüyorum. bizim ki benim çantaları daha çok sevio:)

katreynurum süt derken hani vanilyalı masını
yemiyo dedinya ben ona muz katmaktan bahsettim aslında cnm mama yerine süt yazmışım devam sütü deniyoduya..
az muzu rondadan çeksen mamaın içina katsan muzlu gibi yemezmi
he vanilyalı mamanızda bitmiş olur..

aiyet olsun şekerim:
şimdiden

bayramlığa gelince ben nile 1 elbise birde şorlu bigömlek aldım onları giyecek ayakkabı tabi
bizimki bant ve toka tutmuyo sadece o lestikler varya küçük onları tutuyo bakalım yine tokada deniyecem
evett çanta ve cüzdan çanta şık duruyo diye istedim
cüzdanıda benim senin kavramını öğretmek için istiyorum
bu ara cüzdan merağımız var ve ben bende dahil cüzdan karıştırmasını sevmiyorum oyüzden bak bu senin diyecem kendi cüzdanıylakarıştıracak..

he he he
ay sevindim fikrimi beğenmene şkerimmm
al yakışır zeynebime..
cüzdanımız kelebekli
henüz gelmedi çantamızda şu peluşlar varya sırta takılandan onlardan olacak
elsiden netten alıcam yaseminim
inekli oda baka bilirsin fikr olsun..

sağol ayşe gülcüm..

Bende papyonlu takim hic almamistim aklimda oyle biseyde var ama hicte hosuma giden denk gelmiyo nedense belki bu bayram bulurum oyle bisey.
Sizde koye giderken alirsiniz yeni kiyafetleriyle gider masalda yalniz olsam bende almam heralde ama bizim iki ayri koy var ablasida koyde olucak bayramda oda farkli bi yerde oturuyo hatta bisuru var gidilcek.
Bizim ayakkabida lazimdiya oda bayrama denk geldi artik hem bayramlik olarak almis olucaz.zaten bidaha kisa kadar bisey almayiz buyuk ihtimal.

En zayif benim heralde maksimum 43 kg.oda karnim falan tokken ramazanda hep zayifliyorum zaten.

alkışşşşş hemde kocamannnnnnnnnn.....
wavs be ni kızlar merak etmişsiniz sağolun. samsun merkeze vermişler eşimi. şimdi samsunda eşim dün gitti yarın döncek. bayramdan sonra orda başlıycak artık bakalım hayırlısı sonra da ben tayin istiycem.
beni geçmiş olsun cnm ucuz atlatmışsın yine de.

boyun kaç cnm yaa gerçi resimlerinde de baya zayıf duruyosun

Ozaman zeyneple beraber gidin magazada bakin canim eline verince anlarsin bakalim hosuna gidicekmi.
Esimde eren bebekken o cantalari gorunce tabi erkek icin olanlari peluslari eren buyusun alicam ogluma diyodu ayy bizdemi alsak napsak ya seker toplariz ozendim bak simdi.
Sizinde iki bayramlik yani ama herkestede iki bayramlik kizlar boyle giderse bende alicam iki takim aa. nil yine sizin cuzdanlari karistirmak ister canim erende cok seviyo karistirmayi babasinin eski cuzdanini verdik ama yine bizimkileri istiyo.
boyun kaç cnm yaa gerçi resimlerinde de baya zayıf duruyosun

Boyumda 1.58 falan bende genetik minyonum canim annemde babamda oyle ama hic sikayetci degilim.gecen gun ereni mahalleye cikarinca sokagin badina kadar kostu gitti ordada biraz buyuk kizlar yine cocuklar yani onlar vardi ereni gorunce hen gelip opmeye sevmeye basladilar bi taraftan sen nesi oluyosun diyolar bana annesiyim diyince sok gecirdiler ayni ablasi gibi duruyosun gercenten annesimisin falan diye sorup durdular en fazla 19 gosteriyomusum ay genclestim biraz daha boyle giderse yaslanmiycam.:-D:-D

ha ha 19 iyimiş cnm ama zaten büyük değilsin ki. 24 tün sanırım. dur daha erken zaten genceciksin:) ben 170 im cnm kg 55.yıllrdır aynı 53 -55. değişmez. ilk kez bu yıl rekora gidiyordum ki ramazan geldi gitti kilolar:)

fatmacım gençsin gerçekten negüzel tadını çıkar cnm:
çantaya gelnce ala bilrsin güzel olur gerçekten güzel duruyo
cnm daha küçüklerya sizi bilmem ama nil çok üzerini batırırıyo oyüzden ben 2 tane aldım şahsen..

Senin boyunda varmis canim boyuna gore sende zayifsin ozaman ama orta kiloda olmak en iyisi tabi en bas saglik o yoksa hicbiseyin kiymeti kalmiyo.5 agustos 24 olucam az kaldi.
Ben hep kucuklugumden beri anne olmak istiyodum cok sukur nasip oldu bana kalsa daha erken yasta anne olmak isterdim belki ama sevmedigim biriylede evlenmek istemedim sirf cocuk icin yinede Allahim nasip etti hissettigim yasta evlendim ve erenim oldu cok sukur Allah aratmadi hatta 4ay sonra hamile kalmistim ozaman bile cok uzun geldi bana ya cocugum olmassa diye coook uzuldum dusununce biraz komik bile ama oldu iste.

Cantayi aklima soktunuz ins.alicam canim.erende ustunu kirletiyo cok ya ama normaldede gezmelik tisort sortlari var 1tane alirsam bayramlik yedek onlardan giydiririm zaten.hem ikili sapkada almistik zaten.simdi bayramlik kiyafet ayakkabi ve canta aliriz paralar hep erene gidiyo ya bende istiyorum kendime biseyler ama bakalim.
Bu arada sende zayiflamissin canim seninde boyun vardir yine.

Esim geldi biraz once diplomasini aldi gitti kpssye kayit yaptircakmis daha once bikere girmisti ama kazanamamisti az puanla kacirmisti bakalim simdi napicak hayirlisi artik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…