2012 kasım bebekleri büyüyor..

Bugün patates lazanya yaptım kızlar. Fırında pisiyor. Cok merak ediyorum tadını

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bayramda biz de gidemeyecek gibiyiz kizlar. Zaten bir sürü kiyafet almıştım memlekete gittigimde. Dogru düzgün giydiremedim daha onlari giydiririm diye düşünüyorum. Ama tabi carsiya falan çıkarsak aladabilirim dayanamayip:)

Ben de hep zayiflardim ramazanda bu sefer zayiflamadim nedense cok yiyorum iftarda ondan sanırım. Ben siz kadar zayif degilim malesef. Hepiniz citirsiniz masallah:)

İyi aksamlar kizlar bugun tam yemegimi pisirdim pilavim pismek uzereydi yemeklerimi erken yaptim diye sevinmistimki saat 6yi geciyodu esimin ablasi aradi yani gorumcem iftara geliyoruz dedi aslinda koye gidicekleri icin gelemiycez demisti ama bugun enistem ise gidince gececiymis sabah gelicekmis eve oda ogluyla beraber gelmek istemis iki kere davet ettim gelmesse kirilirim diye dusunmus yarin koye gidiceklermis.ay bende panik oldum tabi yemekte pilavida az yapmistim esime hemen kiyma aldirdim sonra onlar erenle terasa ciktilar zaten erene bakti bende hemen karniyariga basladim bitaraftan pilav yaptim tekrar zaten mutfakta daginikti biraz recel yap yemek yap bamyalardan koydum dondurucuya derken erende az uyumustu zaten bide yorgundum neyse sonra gorumcemler geldiler tarhana corbasi yaptim kolay diye o sirada gorumcemde salatayi yapti kavun kestim kompostoyu cikardim falan ancak yetisti hepsi yukari terasa hazirladilar sofrayi yer sofrasi asagimizdaki amcamizla yengemizide cagirdik benim eksiklerimide yengem getirmis zeytin helva karpuz biber dolmasi kompostu derken yedik ictik cok sukur ama ben yemek yerken babadi erene terasta suyla oynamaya izin vermis heryeri islanmis bide havada esiyodu biraz ayaklari bile burusmus sudan vucudu usumus degistirdim ustunu hemen ama yemekte yine yukarda bizimleydi ayakkabilari falan islak oldugu icin ayakkabisiz kosturdu durdu sipa neler yapiyoya bide saniye yerinde durmuyoki en son dedim oglum uykun geldimi kayyuya gidelimmi uyuyalimmi diye hemen gulerek yanima geldi ordan kapiya kostu bizde beraber eve geldik yatirdim sutunude verdim o aradada bu msji yazdim heralde uyumustur artik.bende yukari cikayim erkekler camiye gitti zaten.

Iyı aksamlar kızlar
Ikı gundur sıcaklar basladı burda bugunku gıbı susadıgımı bılmıyorum cok fenayım daha 10 dak var ıftara
Bugun 29 dereceydı yarın ve cumartesı 32 yı gosterıyo mısafırde davet ettım cumartesı pazar Allah yardım eder ıns..
Nıdanın uykusu bu gunlerde hepten bozuldu uyumak ıstemıyo ne gunduz ne aksam uykusuna yatarken aglıyo bır saat oldu yatalı dayanamayıp yanına gıttım kucagıma aldım herkes uyudu dıye odaları dolastık yatagına yatarken yıne basladı babasına bırakıp ındım asagı nasıl duzelıcez bılmem

Burasi da en sicak gunlerini yaşıyor canım bi kac gündür. Ramazan bitse tadini cikarcam bu sicaklarin hasret kaliyoruz zaten.

Ya berra da aynen cok zor uyuyor. Yarim saattir yatıyorum yaninda şimdi daldı daha. Gündüz daha kolay uyuyor ama gece aşırı zor daliyor döne döne bi hal oluyo napcaz ben de hic bilmiyorum

Fatmacım hadi atlatmissin misafirleri. Zor olmuştur ama böyle de güzel olmuş.

Bugün patates lazanya yaptım kızlar. Fırında pisiyor. Cok merak ediyorum tadını

ohh
ohhohh hamarat hatun afiyet olsun şekerimm:

ay dimi ya insanın içinde kalıyo he he he:

fatmacım böylesi daha iyi olmuş boşver en azından saatler önce başlamadın hazırlıklara he e he he:
tabi o 3 saat zor olmuştur ama olsun..

cnm burasıda çok sıcak gerçekten.
araa yağmur yağıyorda işte nefes alıoruz..
bu arada nilinde bu ara uykusu öyle belkide sıcaklardan yada aylarıyla alakalı..

kızlarrrr günaydın çok uykum var çokkkkkk:
yyyaaa nil akşam bizimle sahura kalktı ve benden başka kimseyi istemiyo yanına
tabi 2 buçukta kalıp 5e doğru uyudu eee 6dada ben kalktım ay çok uykumvar çookkkkkk:
bide akşam sürekli ordan oraya attı durdu kendini..

günaydın güldenim aynı durum bizde de var sğrekli uyandı kendini bi oraya bi buraya atıo duruyo. sıcaklardan böyle bence cnm kuzular uyuyamıolar.ama nilim sahur yapmak istemiş annesi o ayrı tabi ki. benimkide kalktı ama uyuttum tekrar allahtan...
sinirlerim çok bozuldu sahurda israil yuzunden ne yediim bilmiyorum. allahım yerle bir etsin israili inş. elimizden tek gelen ürünlerini kullanmamak başka da yapabildiğimiz bişey yok

gümaydın cnm herhalde sıcaklardan bizimki uyumadı..
nereyekadar bilmiorum ama gereçekten çok sinir oluyorum
o günahsız bebelerden ne istiyolar
o insanların suçune nasıl kimse müdale etmiyo kimse bu duruma hiç anlamıyorum.

gümaydın cnm herhalde sıcaklardan bizimki uyumadı..
nereyekadar bilmiorum ama gereçekten çok sinir oluyorum
o günahsız bebelerden ne istiyolar
o insanların suçune nasıl kimse müdale etmiyo kimse bu duruma hiç anlamıyorum.

benimde anlamadığım bu zaten topu topu 8 milyon nüfüsu olan israil dünyaya hükmedio. ve nasıl oluosa bizde dahil hiçbir ülkenin elinden bişey gelmio. ne kadar güçlülermiş meğer. el kadar bebeler parçalanıo annelerin gözleri önünde düşündükçe sinirlerim bozuluo. rabbim kahretsin tüm israili yahudileri mübarek cuma günü inş. herkese hayırlı cumalar buarada kızlr...

eşim diodu akşam daha önceki başbakanları 7 yıl sürünerek can verdi diye
hepsi ni allahım cezalandıracak mutlaka ama gerçekten yazık o günahsız insanlara...
bu mubarek günde allahım yardım etsin onlara..
cnm sanada hayırlı cumlar
nurayım yazmadın gittinizmi lojmana ne yaptınız elifçik nasıl oldu..

günaydın kızlar nasılsınız israil gazze iç acıtan olaylar paylaşılan resimlere yürek dayanmazken o anneler babalar apsın rabbim yar ve yardımcıları olsun

erdem paşada acayip bi şekilde memeye düştü dün gece 2 de uyandı 3 e kadar emdi bırakmadan sonra yattı 6 buçukta uyandı 7 buçukta çığlık kıyamet bıraktırdım o böyle yaptıkça eşim bana kızıyo bıraktırmadın diye ama 2 yaşına gelsin istiyordum ben böyle giderse izne çıkınca bırakıcam sanırım

netanyahu daha beterini yaşasın inş. amin...
nurayıma bende yazdım cnm da henüz dönmedi

günaydın cnm. aynı durum inan bizdede var bırakmak istemio memeyi özellikle gece. ben dişe yoruyorum bakalım belki ondandır. bizim daha oniki dişimiz var ..kabızlık durumu nasıl cnm

günaydın betülüm bencede bıraktıra bilirsin artık evde olsan tamamda bukadar zorluyosa
çok şükür zaten 2 yaşına doğru giiyolar artık tabi karar senin:
katılıyorum yaseminimmm:

günaydın cnm. aynı durum inan bizdede var bırakmak istemio memeyi özellikle gece. ben dişe yoruyorum bakalım belki ondandır. bizim daha oniki dişimiz var ..kabızlık durumu nasıl cnm
akşam ağlıyarak yaptı biraz şükür
günaydın betülüm bencede bıraktıra bilirsin artık evde olsan tamamda bukadar zorluyosa
çok şükür zaten 2 yaşına doğru giiyolar artık tabi karar senin:
katılıyorum yaseminimmm:

ya bir yanım tamam artık yeter diyor da bir yanımda eksik kalıcak gibi

Gunaydin herkese kizla Cummings mübarek olsun but unfortunately dualarimiz kabul olsun

Nasilsiniz bebisler nasil hasta olan yoktur insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…