- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #48.781
zor olmuş cnm ama atlatmışsınız ne güzel işteİyi aksamlar kizlar bugun tam yemegimi pisirdim pilavim pismek uzereydi yemeklerimi erken yaptim diye sevinmistimki saat 6yi geciyodu esimin ablasi aradi yani gorumcem iftara geliyoruz dedi aslinda koye gidicekleri icin gelemiycez demisti ama bugun enistem ise gidince gececiymis sabah gelicekmis eve oda ogluyla beraber gelmek istemis iki kere davet ettim gelmesse kirilirim diye dusunmus yarin koye gidiceklermis.ay bende panik oldum tabi yemekte pilavida az yapmistim esime hemen kiyma aldirdim sonra onlar erenle terasa ciktilar zaten erene bakti bende hemen karniyariga basladim bitaraftan pilav yaptim tekrar zaten mutfakta daginikti biraz recel yap yemek yap bamyalardan koydum dondurucuya derken erende az uyumustu zaten bide yorgundum neyse sonra gorumcemler geldiler tarhana corbasi yaptim kolay diye o sirada gorumcemde salatayi yapti kavun kestim kompostoyu cikardim falan ancak yetisti hepsi yukari terasa hazirladilar sofrayi yer sofrasi asagimizdaki amcamizla yengemizide cagirdik benim eksiklerimide yengem getirmis zeytin helva karpuz biber dolmasi kompostu derken yedik ictik cok sukur ama ben yemek yerken babadi erene terasta suyla oynamaya izin vermis heryeri islanmis bide havada esiyodu biraz ayaklari bile burusmus sudan vucudu usumus degistirdim ustunu hemen ama yemekte yine yukarda bizimleydi ayakkabilari falan islak oldugu icin ayakkabisiz kosturdu durdu sipa neler yapiyoya bide saniye yerinde durmuyoki en son dedim oglum uykun geldimi kayyuya gidelimmi uyuyalimmi diye hemen gulerek yanima geldi ordan kapiya kostu bizde beraber eve geldik yatirdim sutunude verdim o aradada bu msji yazdim heralde uyumustur artik.bende yukari cikayim erkekler camiye gitti zaten.
günaydın cnmIyı aksamlar kızlar
Ikı gundur sıcaklar basladı burda bugunku gıbı susadıgımı bılmıyorum cok fenayım daha 10 dak var ıftara
Bugun 29 dereceydı yarın ve cumartesı 32 yı gosterıyo mısafırde davet ettım cumartesı pazarAllah yardım eder ıns..
Nıdanın uykusu bu gunlerde hepten bozuldu uyumak ıstemıyo ne gunduz ne aksam uykusuna yatarken aglıyo bır saat oldu yatalı dayanamayıp yanına gıttım kucagıma aldım herkes uyudu dıye odaları dolastık yatagına yatarken yıne basladı babasına bırakıp ındım asagı nasıl duzelıcez bılmem
cnm patates lazanya nasıl oldu?Fatmacım hadi atlatmissin misafirleri. Zor olmuştur ama böyle de güzel olmuş.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kıyamam cnm ya ne kadar zor geçer bugünkızlarrrr günaydın çok uykum var çokkkkkk:
yyyaaa nil akşam bizimle sahura kalktı ve benden başka kimseyi istemiyo yanına
tabi 2 buçukta kalıp 5e doğru uyudu eee 6dada ben kalktım ay çok uykumvar çookkkkkk:
bide akşam sürekli ordan oraya attı durdu kendini..
günaydın cnmgünaydın güldenim aynı durum bizde de var sğrekli uyandı kendini bi oraya bi buraya atıo duruyo. sıcaklardan böyle bence cnm kuzular uyuyamıolar.ama nilim sahur yapmak istemiş annesi o ayrı tabi ki. benimkide kalktı ama uyuttum tekrar allahtan...
sinirlerim çok bozuldu sahurda israil yuzunden ne yediim bilmiyorum. allahım yerle bir etsin israili inş. elimizden tek gelen ürünlerini kullanmamak başka da yapabildiğimiz bişey yok
günaydın cnmgünaydın kızlar nasılsınız israil gazze iç acıtan olaylar paylaşılan resimlere yürek dayanmazken o anneler babalar apsınrabbim yar ve yardımcıları olsun
erdem paşada acayip bi şekilde memeye düştü dün gece 2 de uyandı 3 e kadar emdi bırakmadan sonra yattı 6 buçukta uyandı 7 buçukta çığlık kıyamet bıraktırdım o böyle yaptıkça eşim bana kızıyo bıraktırmadın diye ama 2 yaşına gelsin istiyordum ben böyle giderse izne çıkınca bırakıcam sanırım
benimde anlamadığım bu zaten topu topu 8 milyon nüfüsu olan israil dünyaya hükmedio. ve nasıl oluosa bizde dahil hiçbir ülkenin elinden bişey gelmio. ne kadar güçlülermiş meğer. el kadar bebeler parçalanıo annelerin gözleri önünde düşündükçe sinirlerim bozuluo. rabbim kahretsin tüm israili yahudileri mübarek cuma günü inş. herkese hayırlı cumalar buarada kızlr...
Gunaydin canim gecmis olsun cok insallah daha da ilerlemez canimkarar senin tabi betülüm ama nil 2 ay bile çok az emdi erdem paşam yine iyi emdei..
günaydın dilekçim
nil hasta ama çok şükür ateşimiz yok sadece çok fena burnumuz akıyo..
akşam ağlıyarak yaptı biraz şükür
ya bir yanım tamam artık yeter diyor da bir yanımda eksik kalıcak gibi
Cok uzucu canim cook maalesef((((
Kendi fikrimI soyle yeyim canim bence artik birak tir iki yasindan sonra daha zorlanirsin maasallah yine de baya emzirdingünaydın kızlar nasılsınız israil gazze iç acıtan olaylar paylaşılan resimlere yürek dayanmazken o anneler babalar apsınrabbim yar ve yardımcıları olsun
erdem paşada acayip bi şekilde memeye düştü dün gece 2 de uyandı 3 e kadar emdi bırakmadan sonra yattı 6 buçukta uyandı 7 buçukta çığlık kıyamet bıraktırdım o böyle yaptıkça eşim bana kızıyo bıraktırmadın diye ama 2 yaşına gelsin istiyordum ben böyle giderse izne çıkınca bırakıcam sanırım
zor olmuş cnm ama atlatmışsınız ne güzel işte
günaydın cnm
allah kolaylık versin
nida neden uyumak istemiyor acaba?
cnm patates lazanya nasıl oldu?
kıyamam cnm ya ne kadar zor geçer bugün
günaydın cnm
amin
internette okumuştum bir kadın(miiletvekili ya da yazar tam hatırlamıyorum) israilli filistindeki evleri ve sivilleri hedef almalarına yapılan eleştirilere "o evleri vurmalıyız. o evlerde filistinli kadınlar ne yılanlar büyütüyorlar.o yılanlar büyümeden başlarını almalıyız ki israile saldıramasınlar" şeklinde cevap vermişti.
ne kadar insanlık dışılar
günaydın cnm
erdem paşa keyif yapmış resmen
günaydın dioruz cnm ite de ne kadar aydınlık tartışılır... nasılsın cnm efecik nasıl eşin nasıl oldu
GÜNAYDIN DİLEKÇİM nasılsınız ailece?
günaydın kızlar
herkes iyidir inşallah
ben bugün allah nasip ederse kuzuma kavuşacağım
çok yorgun hissediyorum kendimi
dün sabah itibariyle hastayım
Gunaydin kizlar ne yapalim elimizden, birsey gelmiyor maalesef(
Allaha sukur biz çok iyiyiz dun esim ikinci terapi sinirlerim yapti ve Kendi 10 adim atiyor desteksiz çok sukur allahima
Efede iyi sukur her gun havuzunda keyf yapiyor
Sizler nasilsiniz funda yasmin canim bebisler nasil
Cok iyi canim ama ayakkabiyla yuruyor ayakkabisiz zorlaniyordilekçim çok sevindim daha başlangıçta 10 adım çok iyi dimi)
fundacım geçmiş olsun
ay bende çok fenayım resmen
genizlerim tıkalı nefes alamıyorum..
çok sevindim cnm devamı da gelir inş. bu kadar oldu ya. zor günler atlattınız. geçip gidecek sorunlar inş. kuzum ii teyzesi. keyfi yerinde çok şükür maşallah
Evet canim sukur zo gunler gecti rabbim e sukurler olsun
Maasallah prensese aman keyfi yerinde olsun kuzummun nazar degmesin. .
sağol dilekçim
bu arada bizim cüzdanımız geldi inş bugün çantamızda gelir he he he:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?