2012 kasım bebekleri büyüyor..

karar senin tabi betülüm ama nil 2 ay bile çok az emdi erdem paşam yine iyi emdei..
günaydın dilekçim
nil hasta ama çok şükür ateşimiz yok sadece çok fena burnumuz akıyo..

zor olmuş cnm ama atlatmışsınız ne güzel işte
günaydın cnm
allah kolaylık versin
nida neden uyumak istemiyor acaba?

Fatmacım hadi atlatmissin misafirleri. Zor olmuştur ama böyle de güzel olmuş.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
cnm patates lazanya nasıl oldu?

kıyamam cnm ya ne kadar zor geçer bugün

günaydın cnm
amin
internette okumuştum bir kadın(miiletvekili ya da yazar tam hatırlamıyorum) israilli filistindeki evleri ve sivilleri hedef almalarına yapılan eleştirilere "o evleri vurmalıyız. o evlerde filistinli kadınlar ne yılanlar büyütüyorlar.o yılanlar büyümeden başlarını almalıyız ki israile saldıramasınlar" şeklinde cevap vermişti.
ne kadar insanlık dışılar

günaydın cnm
erdem paşa keyif yapmış resmen

Cok uzucu canim cook maalesef ((((

akşam ağlıyarak yaptı biraz şükür

ya bir yanım tamam artık yeter diyor da bir yanımda eksik kalıcak gibi

o duygu bende de var cnm. daha küçük daha küçük deyip duruyorum kendime:) ama şu bizim aşınma işleri belli olsunda artık öğle araları gitmiycem yanına. en azından gündüzü bıraktırmış olucam. işte yavaş yavaş o da bende alışcaz. şimdiden özlerim diye korku sardı o ayrı tabi:)

Kendi fikrimI soyle yeyim canim bence artik birak tir iki yasindan sonra daha zorlanirsin maasallah yine de baya emzirdin

günaydın kızlar
herkes iyidir inşallah
ben bugün allah nasip ederse kuzuma kavuşacağım
çok yorgun hissediyorum kendimi
dün sabah itibariyle hastayım

nasılsın cnm defnecikten haberler nasıl. bugün kavuşuosun inş. kızına

günaydın dioruz cnm ite de ne kadar aydınlık tartışılır... nasılsın cnm efecik nasıl eşin nasıl oldu

GÜNAYDIN DİLEKÇİM nasılsınız ailece?

Gunaydin kizlar ne yapalim elimizden, birsey gelmiyor maalesef(

Allaha sukur biz çok iyiyiz dun esim ikinci terapi sinirlerim yapti ve Kendi 10 adim atiyor desteksiz çok sukur allahima

Efede iyi sukur her gun havuzunda keyf yapiyor

Sizler nasilsiniz funda yasmin canim bebisler nasil

dilekçim çok sevindim daha başlangıçta 10 adım çok iyi dimi)
fundacım geçmiş olsun
ay bende çok fenayım resmen
genizlerim tıkalı nefes alamıyorum..

çok sevindim cnm devamı da gelir inş. bu kadar oldu ya. zor günler atlattınız. geçip gidecek sorunlar inş. kuzum ii teyzesi. keyfi yerinde çok şükür maşallah

çok sevindim cnm devamı da gelir inş. bu kadar oldu ya. zor günler atlattınız. geçip gidecek sorunlar inş. kuzum ii teyzesi. keyfi yerinde çok şükür maşallah

Evet canim sukur zo gunler gecti rabbim e sukurler olsun

Maasallah prensese aman keyfi yerinde olsun kuzummun nazar degmesin. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…