- 1 Kasım 2012
- 5.531
- 1.676
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #48.801
Günaydın kızlar
Berranin yumurtasi kaynarken yazayım dedim:)
Cumaniz mubarek olsun rabbim şu mübarek gunlerin hatırına israili ve bütün zulüm yapanlari kahreylesin
Gülden canim gecmis olsun bi de hastasin uykusuzluk iyice vurur
Betül canim cok iyi anliyorum seni biraktirmak cok zor bi karar gerçekten. Ben su an kensimi kurban bayramina diye alistiriyorum. Annemlere gittigimizde daha kolay olur yalniz zorlanirim diye düşündüm.
Dilekcim sizin adiniza cok sevindim canım esinin durumu iyiye gidiyormuş inşallah hersey daha iyi olur.
Bu arada patates lazamya guzel oldu kızlar. Aysegule tesekkur ediyorum:)
Nurayi ben de merak ettim yorgunluktan yazamamistir heralde uzun yol kolay değil
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
aaa bana yok mu günaydın aşkolsunnn... berrama afiyet şeker olsun inş.:)
güle güle kullansın niloşum inş. bolbol harçlık toplasın bayramda he he:)
Günaydın kızlar
Berranin yumurtasi kaynarken yazayım dedim:)
Cumaniz mubarek olsun rabbim şu mübarek gunlerin hatırına israili ve bütün zulüm yapanlari kahreylesin
Gülden canim gecmis olsun bi de hastasin uykusuzluk iyice vurur
Betül canim cok iyi anliyorum seni biraktirmak cok zor bi karar gerçekten. Ben su an kensimi kurban bayramina diye alistiriyorum. Annemlere gittigimizde daha kolay olur yalniz zorlanirim diye düşündüm.
Dilekcim sizin adiniza cok sevindim canım esinin durumu iyiye gidiyormuş inşallah hersey daha iyi olur.
Bu arada patates lazamya guzel oldu kızlar. Aysegule tesekkur ediyorum:)
Nurayi ben de merak ettim yorgunluktan yazamamistir heralde uzun yol kolay değil
sağol teyzesi
sanada gelelim el öpmeye nedersin hazırla arçlığımızı amaaaa:
sağol cnm aynen çok fena oluyoya..
bu arada ben muzu mamaya kata bilirsin diye yazmıştım sana şekerm yanlışlıkla süt yazmışım ağz alışkanlığı yani görmüşmüydümn=?
nasılsın cnm defnecikten haberler nasıl. bugün kavuşuosun inş. kızına
Gunaydin kizlar ne yapalim elimizden, birsey gelmiyor maalesef(
Allaha sukur biz çok iyiyiz dun esim ikinci terapi sinirlerim yapti ve Kendi 10 adim atiyor desteksiz çok sukur allahima
Efede iyi sukur her gun havuzunda keyf yapiyor
Sizler nasilsiniz funda yasmin canim bebisler nasil
Hadi gözun aydin canim kavusuyorsun kuzuguna kimbilir annesini nasil ozlemistir
nilime fade olsun harçlıklar ama karşılığında birazcık sıkıştırırım he he:)
Hayirli cumalar kizlar gercekten filistine yapilanlari gorup bisey yapamamak cok aci Allahim butun bunlari yapanlarin cezasini versin ins.
İsrailin cokmu kuvvetli silahlari varki kimse bisey yapamiyo mesela turkiye israile karsi ciksa Allah korusun savas cikar olan yine bize olur hersey daha kotuye gider bunlar cok onemli konular ama boyle bisey yapamamakta cok aci Allahim yardim etsin hepsine ins.
nilime fade olsun harçlıklar ama karşılığında birazcık sıkıştırırım he he:)
Hayirli cumalar kizlar gercekten filistine yapilanlari gorup bisey yapamamak cok aci Allahim butun bunlari yapanlarin cezasini versin ins.
İsrailin cokmu kuvvetli silahlari varki kimse bisey yapamiyo mesela turkiye israile karsi ciksa Allah korusun savas cikar olan yine bize olur hersey daha kotuye gider bunlar cok onemli konular ama boyle bisey yapamamakta cok aci Allahim yardim etsin hepsine ins.
sağol teyzesi
sanada gelelim el öpmeye nedersin hazırla arçlığımızı amaaaa:
sağol cnm aynen çok fena oluyoya..
bu arada ben muzu mamaya kata bilirsin diye yazmıştım sana şekerm yanlışlıkla süt yazmışım ağz alışkanlığı yani görmüşmüydümn=?
Dogrudur canim okadar yorgunluga nasil dayanican yat dinlen canim sende zaten yeterince dinlenmeye bile vaktin yokki hic bi is yapmasanda.eve cok gec gidiyosun.fatmacım sağol gündüz idare ediorumda akşam nil uyuyuyunca kalkıp bişeyler yapayım diorum ama ne mümkün..
nille birlikte bende sızıyorum..
Tamam canim sagol bende sut koyabilirim ozaman.Fatmacım ben krema kullanmıyorum canim kremasiz yaptım. Orada yorumlarda su katmiyor muyuz diye sormuşlar. Krema sivi oldugu icin gerek yok demis bundan yola cikarak patateslerin üzerine cok az süt gezdirdim.
ananem yataktan kalkamıyormuş kötüymüşannem yarın geri dönecek afyona dua edin nolur
betül cnm allah şifa versin annneannene
ayy rabbim şifa versin cnm inş. hayırlısıyla
Dogrudur canim okadar yorgunluga nasil dayanican yat dinlen canim sende zaten yeterince dinlenmeye bile vaktin yokki hic bi is yapmasanda.eve cok gec gidiyosun.
Tamam canim sagol bende sut koyabilirim ozaman.
ananem yataktan kalkamıyormuş kötüymüşannem yarın geri dönecek afyona dua edin nolur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?