2012 kasım bebekleri büyüyor..

Günaydın kızlar

Berranin yumurtasi kaynarken yazayım dedim:)

Cumaniz mubarek olsun rabbim şu mübarek gunlerin hatırına israili ve bütün zulüm yapanlari kahreylesin

Gülden canim gecmis olsun bi de hastasin uykusuzluk iyice vurur

Betül canim cok iyi anliyorum seni biraktirmak cok zor bi karar gerçekten. Ben su an kensimi kurban bayramina diye alistiriyorum. Annemlere gittigimizde daha kolay olur yalniz zorlanirim diye düşündüm.

Dilekcim sizin adiniza cok sevindim canım esinin durumu iyiye gidiyormuş inşallah hersey daha iyi olur.

Bu arada patates lazamya guzel oldu kızlar. Aysegule tesekkur ediyorum:)

Nurayi ben de merak ettim yorgunluktan yazamamistir heralde uzun yol kolay değil

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

aaa bana yok mu günaydın aşkolsunnn... berrama afiyet şeker olsun inş.:)

güle güle kullansın niloşum inş. bolbol harçlık toplasın bayramda he he:)

sağol teyzesi
sanada gelelim el öpmeye nedersin hazırla arçlığımızı amaaaa:

sağol cnm aynen çok fena oluyoya..
bu arada ben muzu mamaya kata bilirsin diye yazmıştım sana şekerm yanlışlıkla süt yazmışım ağz alışkanlığı yani görmüşmüydümn=?

nilime fade olsun harçlıklar ama karşılığında birazcık sıkıştırırım he he:)

nasılsın cnm defnecikten haberler nasıl. bugün kavuşuosun inş. kızına

Hadi gözun aydin canim kavusuyorsun kuzuguna kimbilir annesini nasil ozlemistir

sağolun kızlar
defne beni çok özlemiş artık iyice huysuzlanır olmuş
geceleri uymamalar falan
benim de biraz karın ağrım ve halsizliğim var onun haricinde şükür iyiyim

Hayirli cumalar kizlar gercekten filistine yapilanlari gorup bisey yapamamak cok aci Allahim butun bunlari yapanlarin cezasini versin ins.
İsrailin cokmu kuvvetli silahlari varki kimse bisey yapamiyo mesela turkiye israile karsi ciksa Allah korusun savas cikar olan yine bize olur hersey daha kotuye gider bunlar cok onemli konular ama boyle bisey yapamamakta cok aci Allahim yardim etsin hepsine ins.

ohhh bende sana hatırlıtırım herşey karşılıklıdır..

aynen silahlar çok kötü..

allahım verecek cezalarını mutlaka..

ohhh bende sana hatırlıtırım herşey karşılıklıdır..

aynen silahlar çok kötü..

allahım verecek cezalarını mutlaka..

Ayy kizlar dunu atlattim ama aksam en son yorgunluktan gidiyodum zaten sabahtan beri onu bunu yap derken baya yorulmustum yemekte yapmistim sonra sil bastan yaptim yemekleri ama iyi tarafi yemekler bugune kaldi bugun yemek yapmiycam.baska islerim var artik onlari hallederim.
Bu ara bebislerin uykusu bozulmus sanirim ramazan bitek bize yaramis erenin uykusu duzeldi zaten bikackere sute kalkiyodu simdi onuda azaltti bikere kalkiyo bide sabah sut istiyo bakalim ins.daha sonrada boyle devam eder.

Funda gozunaydin defneye kavusuyosun nasil sevinicek kimbilir kuzumya.

Guldencim sende yine uykusuzmussunya nolucak boyle bide hastasin uykusuz uykusuz nereye kadar ya iyice zayifliycan boyle giderse.cuzdaninida gule gule kullansin nil hanim.

Betulcum bencede cok gec olmadan biraktir canim ben biraktirdim rahat ettim yani hemde erenle aramizdaki bag hala bozulmadi hatta normalde cok sarilmayan oglum emmeyi birakinca gelip gelip bana sarilir oldu daha cok kuvvetlendi sanki aramizdaki bag.ayrica masallah baya emdi erdemde daha sonra biraktirmasi dahada zor olur senin icin.

Dilekcim esinede masallah iyi gidiyo daha yeni sayilir zaten boyle giderse kisa zamanda yurur canim sen destekbol moral ver ona.

Benicim Allah sanada kolaylik versin canim hafta sonu bide ikigunmu misafir cagirdin isin gercekten cok zor.nidaninda tum bebislerinde ramazan sonrasi uykulari duzelir ins.

Katreinur eline saglik canim lazanyayi bende denemek istiyorum ama sen kremalimi yaptin ben krema kullanmak istemiyorum ama olurmu oyle krema vardi dimi onda daha tarifede bakamadim gerci.

fatmacım sağol gündüz idare ediorumda akşam nil uyuyuyunca kalkıp bişeyler yapayım diorum ama ne mümkün..
nille birlikte bende sızıyorum..

Gördüm canim da yazamadım yanlış anlamışım ben demek. Olabilir aslında bi denemek lazim sagol tatlım

Fatmacım ben krema kullanmıyorum canim kremasiz yaptım. Orada yorumlarda su katmiyor muyuz diye sormuşlar. Krema sivi oldugu icin gerek yok demis bundan yola cikarak patateslerin üzerine cok az süt gezdirdim.

fatmacım sağol gündüz idare ediorumda akşam nil uyuyuyunca kalkıp bişeyler yapayım diorum ama ne mümkün..
nille birlikte bende sızıyorum..
Dogrudur canim okadar yorgunluga nasil dayanican yat dinlen canim sende zaten yeterince dinlenmeye bile vaktin yokki hic bi is yapmasanda.eve cok gec gidiyosun.
Tamam canim sagol bende sut koyabilirim ozaman.

ananem yataktan kalkamıyormuş kötüymüş annem yarın geri dönecek afyona dua edin nolur

Dogrudur canim okadar yorgunluga nasil dayanican yat dinlen canim sende zaten yeterince dinlenmeye bile vaktin yokki hic bi is yapmasanda.eve cok gec gidiyosun.

Tamam canim sagol bende sut koyabilirim ozaman.

ay gerçekten zor oluyo cnm ama allah yardım ediyo..

ananem yataktan kalkamıyormuş kötüymüş annem yarın geri dönecek afyona dua edin nolur

cnm allahım yardımcısı olsun tez zamanda şifa versin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…