- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #48.821
herzamanki gibi bisen bide ben varız
hani biz geçen ceza aldıkya şekerim şimdide onlara ceza verelim he he he:
oturdum ağlıyorum ben burdayımda ay daraldım birşey gelince üstüste gelir ya öyle oluyo rabbim dermansız dert vermesin
ananem yataktan kalkamıyormuş kötüymüşannem yarın geri dönecek afyona dua edin nolur
Evet ya bisey gelince hep ust uste gelir zaten canim ama ananenin yasi vardi sanirim diymi kacti hatirlamiyorum ama normal sayilir gec iyilesmesi.ins.iyilessinde zor gunler atlatiyo kadin tabi Allahim butun hastalara sifa versin.oturdum ağlıyorum ben burdayımda ay daraldım birşey gelince üstüste gelir ya öyle oluyo rabbim dermansız dert vermesin
Merhaba kizlar ben gldim
iki yogun gunun ardindan burdyim nasilsunuzz bakim
Hayırlı cumalar kızlar
Dunyanın bır tarafı yanıyo rabbım cumlesının yardımcısı olsun..
Bunları yapanları goz yumanları Allah kahreylesın
Beysal ananene Allah acıl sıfa versın dualarımızda ins atlatıcak bu gunlerı..
Yasmın gozunuz aydın mı desem merkez mı ıstıyodunuz bılmıyorum ama ıns hersey yolunda gıder yerlesırsınız sorunsuz..
Gulden allah kolaylık versın cnm oruc ve uykusuz calısmak ayrı zor oluyodur..
Dılekcım esın hızla toparlanıyor sevındım sızın adınıza hersey daha ıyı olur artık sızın ıcın ıns...
Fatma mısafırlerı atlatmıssın ne guzel (darısı basıma:) bıkac saat telasesı olmus ama olsun cumartesı sızın artık:)
Aysegul nası gıdıyo kuran ögrenme cnm gıremıyosun artık..
Songul sende yoksun..
Funda sende kavusuyosun defneye cok ozlemıstır kuzucuk hafta sonu doya doya koklasırsınız artık..
Kızlar tesekkur ederım parmagım ıcın Az bısey dedım ama bıraz derın gıtmıs yara bandını cıkardım havalansın dıye ama beyzanın sacına takıldı toplarken kanadı baya..
Sızın kuzularda da var demek uyumama ben yatıralı 20 dak falan oluyo aglıyo susuyo hala uyumadııns donemsel bı huydur..
O kadar ısım varkı nerden baslasam bılmıyorum oturdum kaldım koltuga
Bırazdan gorumceme de gıdıcez yolcu etmeye tr ye gıdıyo yolluk bazlama yapıverdım bırazda fazla yaptım yarına kalsın dıye sımdı temızlık zamanı aksama alısverıse gıtmem lazım bugun yarın ve pazarı atlatırsam rahatım ıns..
Biz iyiyiz canim sizi sormali nasil cocuklar alindimi bayramliklar.
meraba kızlar. bebişleriniz nasıl. bizikini anane bakıyor. 12,5 kg. sadece 8 adet dişimiz vardı taki geçen haftaya kadar
1 hafta bısey yememişti isaldi avut dişleri kabarıyordu. bir baktım üstten ve alttan avut dişleri çıkmış 2adet. kimbilir nasıl acımıştır. şimdi iyi yemek yemeye başladı. bişey seçmiyoruz herşeyi yıyıoruz. meyve yemek kahvaltı maşallah tosunuma. kelime haznesi olarak karpuzu çok sevdiği için karpuzu görünce karpıs dıyo. birde ayakkabılarına takmış. herşeye akkabi dıyo :) dışarı çıkarken hemen ayakkabılarını gııyor gösteriyor. akkabi dıyor.
dışardayken ayağından terlik çıkınca hemen akkabi dıyor. her söylenılenı tekrarlıyor.
kreşe vermeyı planlıyordum fakat annem seneye yaza ver daha küçük dedi. oyuzden vazgeçtim. şuan annem benden daha iyi bakıyor :)
Merhaba cnm
nerelerdesin uzin zamandir
minugun dis slklntisi varmis demek
insalla kalanlar slklntisiz cikar
Canum annen gonullu bakuyirsa bence verme hemen krese
Dogrudur canim okadar yorgunluga nasil dayanican yat dinlen canim sende zaten yeterince dinlenmeye bile vaktin yokki hic bi is yapmasanda.eve cok gec gidiyosun.
Tamam canim sagol bende sut koyabilirim ozaman.
ananem yataktan kalkamıyormuş kötüymüşannem yarın geri dönecek afyona dua edin nolur
Merhaba kizlar ben gldim
iki yogun gunun ardindan burdyim nasilsunuzz bakim
Hayırlı cumalar kızlar
Yasmın gozunuz aydın mı desem merkez mı ıstıyodunuz bılmıyorum ama ıns hersey yolunda gıder yerlesırsınız sorunsuz..
Dılekcım esın hızla toparlanıyor sevındım sızın adınıza hersey daha ıyı olur artık sızın ıcın ıns...
Fatma mısafırlerı atlatmıssın ne guzel (darısı basıma:) bıkac saat telasesı olmus ama olsun cumartesı sızın artık:)
Songul sende yoksun..
Funda sende kavusuyosun defneye cok ozlemıstır kuzucuk hafta sonu doya doya koklasırsınız artık..
Kızlar tesekkur ederım parmagım ıcın Az bısey dedım ama bıraz derın gıtmıs yara bandını cıkardım havalansın dıye ama beyzanın sacına takıldı toplarken kanadı baya..
Sızın kuzularda da var demek uyumama ben yatıralı 20 dak falan oluyo aglıyo susuyo hala uyumadııns donemsel bı huydur..
Bırazdan gorumceme de gıdıcez yolcu etmeye tr ye gıdıyo yolluk bazlama yapıverdım bırazda fazla yaptım yarına kalsın dıye sımdı temızlık zamanı aksama alısverıse gıtmem lazım bugun yarın ve pazarı atlatırsam rahatım ıns..
meraba kızlar. bebişleriniz nasıl. bizikini anane bakıyor. 12,5 kg. sadece 8 adet dişimiz vardı taki geçen haftaya kadar
1 hafta bısey yememişti isaldi avut dişleri kabarıyordu. bir baktım üstten ve alttan avut dişleri çıkmış 2adet. kimbilir nasıl acımıştır. şimdi iyi yemek yemeye başladı. bişey seçmiyoruz herşeyi yıyıoruz. meyve yemek kahvaltı maşallah tosunuma. kelime haznesi olarak karpuzu çok sevdiği için karpuzu görünce karpıs dıyo. birde ayakkabılarına takmış. herşeye akkabi dıyo :) dışarı çıkarken hemen ayakkabılarını gııyor gösteriyor. akkabi dıyor.
dışardayken ayağından terlik çıkınca hemen akkabi dıyor. her söylenılenı tekrarlıyor.
kreşe vermeyı planlıyordum fakat annem seneye yaza ver daha küçük dedi. oyuzden vazgeçtim. şuan annem benden daha iyi bakıyor :)
Merhaba cnm cok sukur iyiyiz
yarenin bayramluklar tamamdir
arasa pek cok kuyafet aldim yeni var aslinda ama sanki bayraklik ayri olsun istiurum
bu arada arasin gecekeei babasi oldugundan uyunak istemiyor gece ikiydi resmen
neyseki ole yatinca bir de kalkiyor
iki gecede sahura kalkti birdaha 5 te uyudu neyseki dedigum gibi caninun kiymetini biliyor uyuyor burdaha oglene kadae
Aaa gulden banada fikir verdin bak aninda etek ustune bide gomlek alsam zaten cok gomlegimde yok iyi olur tabi bunlar kocisime fazla gelmesse gerci hesap bende adamcik maasini alinca hemen bana getiriyo ben ona harclik veriyorum gittigimiz yerdede hesapi ben oduyorum yerine gore tabi restoran gibi yere gidersek onceden parayi esime veriyorum o oduyo.:-Dbetülüm üst üste gelir derken annanenden başka bişey yok dimi cnm annanen için du a edicez allahım şifasınını veriri inşş:
fatmacım açık söyliyyeyim pek içimden gelmiyo ama
eşimin anneler günğ hediyesi aldığı gömleyi giyecem ben..
Hayırlı cumalar kızlar
Songul sende yoksun..
dimates corbahoşgeldin şiekerim
nasıl geçti misafirler
söyle bakyim menüde ne vardı
bide dayının oğluyla ilgili bi gelişme varmı cnm:
kendini bukadar özletme..
benicim allah kolaylık versin maiaallah
ya bu bazlama nasıl oluyodu
bi anlatırmısın cnm:
merhaba hoşgeldin dişmiş demdek bencede bakan var sa kıreş için erken..
o uykudan bizede versenize songülümyaaaa:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?