2012 kasım bebekleri büyüyor..

oturdum ağlıyorum ben burdayımda ay daraldım birşey gelince üstüste gelir ya öyle oluyo rabbim dermansız dert vermesin

ananem yataktan kalkamıyormuş kötüymüş annem yarın geri dönecek afyona dua edin nolur

Rabbim sifasini versin ins.canim cok gecmis olsun iste yaslaninca bide bikere hasta olunca bidaha pesini birakmiyo insanin cok zorya.

Ben geldim kizlar cezadan yirtma hakkim varmi.erenle zar zor buzdolabinin kapagini raflarini sildim aksamdan mutfak daginikti hallettim bulasiklari falan ama daha isler var bitermi buzdolabinin asil on raflarini silip yerlestiricem dolapta dolu malum ramazan olunca bereketli oluyo sonrada yatak odasi var ay eren dun benim kiyafetlerin oldugu raflara tirmanmaya calismis tabi dusurmus rafin birini dunde misafir falan gelicek diye tikmistim hem dolabi duzenlemis olurum ay bayramada ne giysem bilemedimya gecen sene elbise almistim simdi bi etek almam lazim hem ihtiyacimda var kizlar siz alicakmisiniz kendinize biseyler.

oturdum ağlıyorum ben burdayımda ay daraldım birşey gelince üstüste gelir ya öyle oluyo rabbim dermansız dert vermesin
Evet ya bisey gelince hep ust uste gelir zaten canim ama ananenin yasi vardi sanirim diymi kacti hatirlamiyorum ama normal sayilir gec iyilesmesi.ins.iyilessinde zor gunler atlatiyo kadin tabi Allahim butun hastalara sifa versin.

betülüm üst üste gelir derken annanenden başka bişey yok dimi cnm annanen için du a edicez allahım şifasınını veriri inşş:
fatmacım açık söyliyyeyim pek içimden gelmiyo ama
eşimin anneler günğ hediyesi aldığı gömleyi giyecem ben..

Hayırlı cumalar kızlar
Dunyanın bır tarafı yanıyo rabbım cumlesının yardımcısı olsun..
Bunları yapanları goz yumanları Allah kahreylesın
Beysal ananene Allah acıl sıfa versın dualarımızda ins atlatıcak bu gunlerı..
Yasmın gozunuz aydın mı desem merkez mı ıstıyodunuz bılmıyorum ama ıns hersey yolunda gıder yerlesırsınız sorunsuz..
Gulden allah kolaylık versın cnm oruc ve uykusuz calısmak ayrı zor oluyodur..
Dılekcım esın hızla toparlanıyor sevındım sızın adınıza hersey daha ıyı olur artık sızın ıcın ıns...
Fatma mısafırlerı atlatmıssın ne guzel (darısı basıma:) bıkac saat telasesı olmus ama olsun cumartesı sızın artık:)
Aysegul nası gıdıyo kuran ögrenme cnm gıremıyosun artık..
Songul sende yoksun..
Funda sende kavusuyosun defneye cok ozlemıstır kuzucuk hafta sonu doya doya koklasırsınız artık..
Kızlar tesekkur ederım parmagım ıcın Az bısey dedım ama bıraz derın gıtmıs yara bandını cıkardım havalansın dıye ama beyzanın sacına takıldı toplarken kanadı baya..
Sızın kuzularda da var demek uyumama ben yatıralı 20 dak falan oluyo aglıyo susuyo hala uyumadı ıns donemsel bı huydur..
O kadar ısım varkı nerden baslasam bılmıyorum oturdum kaldım koltuga
Bırazdan gorumceme de gıdıcez yolcu etmeye tr ye gıdıyo yolluk bazlama yapıverdım bırazda fazla yaptım yarına kalsın dıye sımdı temızlık zamanı aksama alısverıse gıtmem lazım bugun yarın ve pazarı atlatırsam rahatım ıns..

Gecmis olsin cnm ya
ay o sac takilma olayi yokmu fenaaa yani

meraba kızlar. bebişleriniz nasıl. bizikini anane bakıyor. 12,5 kg. sadece 8 adet dişimiz vardı taki geçen haftaya kadar
1 hafta bısey yememişti isaldi avut dişleri kabarıyordu. bir baktım üstten ve alttan avut dişleri çıkmış 2adet. kimbilir nasıl acımıştır. şimdi iyi yemek yemeye başladı. bişey seçmiyoruz herşeyi yıyıoruz. meyve yemek kahvaltı maşallah tosunuma. kelime haznesi olarak karpuzu çok sevdiği için karpuzu görünce karpıs dıyo. birde ayakkabılarına takmış. herşeye akkabi dıyo :) dışarı çıkarken hemen ayakkabılarını gııyor gösteriyor. akkabi dıyor.
dışardayken ayağından terlik çıkınca hemen akkabi dıyor. her söylenılenı tekrarlıyor.
kreşe vermeyı planlıyordum fakat annem seneye yaza ver daha küçük dedi. oyuzden vazgeçtim. şuan annem benden daha iyi bakıyor :)

Biz iyiyiz canim sizi sormali nasil cocuklar alindimi bayramliklar.

Merhaba cnm cok sukur iyiyiz
yarenin bayramluklar tamamdir
arasa pek cok kuyafet aldim yeni var aslinda ama sanki bayraklik ayri olsun istiurum

bu arada arasin gecekeei babasi oldugundan uyunak istemiyor gece ikiydi resmen

neyseki ole yatinca bir de kalkiyor

iki gecede sahura kalkti birdaha 5 te uyudu neyseki dedigum gibi caninun kiymetini biliyor uyuyor burdaha oglene kadae

Merhaba cnm
nerelerdesin uzin zamandir
minugun dis slklntisi varmis demek
insalla kalanlar slklntisiz cikar

Canum annen gonullu bakuyirsa bence verme hemen krese

Merhaba cnm
nerelerdesin uzin zamandir
minugun dis slklntisi varmis demek
insalla kalanlar slklntisiz cikar

Canum annen gonullu bakuyirsa bence verme hemen krese

tabi tabi seve seve bakıyo fakat memlekette bakıyo. 1,5 saatlik bir yol herhafta gidiyorum görmeye. bazen eşimle gidiyoruz.
hiç bi sorun yok. çok kafam karıştı kreş konuusnda. ben yanımda olmasını ve anneme yuk olmamak ıcın vermek ıstedım.
kimisi kreşe ver dıyor. kimisi seneye ver nasıl olsa bakanın var.bıraz para bırıktır borcunum var, nasıl olsa alıştın dıyor.
birde gusel tarafı daha arkamızdan ağlamıyor bızım olmadığımızı farketmıyor. yanı oyle olsa dayanamam heralde.

Dogrudur canim okadar yorgunluga nasil dayanican yat dinlen canim sende zaten yeterince dinlenmeye bile vaktin yokki hic bi is yapmasanda.eve cok gec gidiyosun.

Tamam canim sagol bende sut koyabilirim ozaman.

ananem yataktan kalkamıyormuş kötüymüş annem yarın geri dönecek afyona dua edin nolur

Merhaba kizlar ben gldim
iki yogun gunun ardindan burdyim nasilsunuzz bakim

hoşgeldin şiekerim
nasıl geçti misafirler
söyle bakyim menüde ne vardı
bide dayının oğluyla ilgili bi gelişme varmı cnm:
kendini bukadar özletme..

benicim allah kolaylık versin maiaallah
ya bu bazlama nasıl oluyodu
bi anlatırmısın cnm:

merhaba hoşgeldin dişmiş demdek bencede bakan var sa kıreş için erken..

o uykudan bizede versenize songülümyaaaa:

Aaa gulden banada fikir verdin bak aninda etek ustune bide gomlek alsam zaten cok gomlegimde yok iyi olur tabi bunlar kocisime fazla gelmesse gerci hesap bende adamcik maasini alinca hemen bana getiriyo ben ona harclik veriyorum gittigimiz yerdede hesapi ben oduyorum yerine gore tabi restoran gibi yere gidersek onceden parayi esime veriyorum o oduyo.:-D
sen niye gomlegi giymek istemiyosun canim hic giymedinmi calisiyosun aslinda gomlekte giyiyosundur.

Kolay gelsin sana canim baya yogunsun Allah kolaylik versin.parmagin icinde gecmis olsun kesmissin sanirim dun gecmisi okumamistim gormedim aman sen yinede yarabandini cikarmaya ozaman daha cabuk iyilesiyo hava alinca gec iyilesir benimde kesilmisti ama yarabandi yapistirmadim tabi bu seferde cok zorlandim surekli mutfakta olunca cok yandi yemek yap onu yap derken en iyisi yarabandi yapistirmak hemen iilessin.

dimates corba
bezelye
hunkar begendi
pilav
firinda soslu patates
salata
yigurtlu kabak salata
tatli hazir tulumba😶

Canim ayni cocuk cok bir degisme yok malesef
Bende ozledim hayatum
nil nasil oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…