- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #48.841
tabi tabi seve seve bakıyo fakat memlekette bakıyo. 1,5 saatlik bir yol herhafta gidiyorum görmeye. bazen eşimle gidiyoruz.
hiç bi sorun yok. çok kafam karıştı kreş konuusnda. ben yanımda olmasını ve anneme yuk olmamak ıcın vermek ıstedım.
kimisi kreşe ver dıyor. kimisi seneye ver nasıl olsa bakanın var.bıraz para bırıktır borcunum var, nasıl olsa alıştın dıyor.
birde gusel tarafı daha arkamızdan ağlamıyor bızım olmadığımızı farketmıyor. yanı oyle olsa dayanamam heralde.
Aaa gulden banada fikir verdin bak aninda etek ustune bide gomlek alsam zaten cok gomlegimde yok iyi olur tabi bunlar kocisime fazla gelmesse gerci hesap bende adamcik maasini alinca hemen bana getiriyo ben ona harclik veriyorum gittigimiz yerdede hesapi ben oduyorum yerine gore tabi restoran gibi yere gidersek onceden parayi esime veriyorum o oduyo.:-D
sen niye gomlegi giymek istemiyosun canim hic giymedinmi calisiyosun aslinda gomlekte giyiyosundur.
Kolay gelsin sana canim baya yogunsun Allah kolaylik versin.parmagin icinde gecmis olsun kesmissin sanirim dun gecmisi okumamistim gormedim aman sen yinede yarabandini cikarmaya ozaman daha cabuk iyilesiyo hava alinca gec iyilesir benimde kesilmisti ama yarabandi yapistirmadim tabi bu seferde cok zorlandim surekli mutfakta olunca cok yandi yemek yap onu yap derken en iyisi yarabandi yapistirmak hemen iilessin.
dimates corba
bezelye
hunkar begendi
pilav
firinda soslu patates
salata
yigurtlu kabak salata
tatli hazir tulumba😶
Canim ayni cocuk cok bir degisme yok malesef
Bende ozledim hayatum
nil nasil oldu
Sagol canim benim aman iyi oosun kuzum ya bu kadarla atkatsincnm gömeyi giyecem sorunyokta içimden başka bişey almak gelmiyo demek istedim ben..
bu arada para kadın da olmalı ..dermişim he he he:
bizimde ortaktır harcamalarımız yaparız arçlığımızı alırız hep birlikte yaparız..
,
ohh ohh menü süpermiş şekerim:
nilin burnu akıyo ama ateş yok çok şükür..
Hosgeldin canim bende ikilemde kaldim bak ama ben sahsen cocugumdan ayri asla kalamam ama sende calisiyosun durum farkli kres icin kucuk aslinda ama bu yasta anne babadan ayri sirf siz calisiyosunuz diye bian dusunuce bana cok uzucu geldi ya uzuldum ddayanamam hicbi cocugun annesinden ayri kalmasina tabi borclarinizda varmis galiba cokmu borcunuz var.meraba kızlar. bebişleriniz nasıl. bizikini anane bakıyor. 12,5 kg. sadece 8 adet dişimiz vardı taki geçen haftaya kadar
1 hafta bısey yememişti isaldi avut dişleri kabarıyordu. bir baktım üstten ve alttan avut dişleri çıkmış 2adet. kimbilir nasıl acımıştır. şimdi iyi yemek yemeye başladı. bişey seçmiyoruz herşeyi yıyıoruz. meyve yemek kahvaltı maşallah tosunuma. kelime haznesi olarak karpuzu çok sevdiği için karpuzu görünce karpıs dıyo. birde ayakkabılarına takmış. herşeye akkabi dıyo :) dışarı çıkarken hemen ayakkabılarını gııyor gösteriyor. akkabi dıyor.
dışardayken ayağından terlik çıkınca hemen akkabi dıyor. her söylenılenı tekrarlıyor.
kreşe vermeyı planlıyordum fakat annem seneye yaza ver daha küçük dedi. oyuzden vazgeçtim. şuan annem benden daha iyi bakıyor :)
Merhaba cnm cok sukur iyiyiz
yarenin bayramluklar tamamdir
arasa pek cok kuyafet aldim yeni var aslinda ama sanki bayraklik ayri olsun istiurum
bu arada arasin gecekeei babasi oldugundan uyunak istemiyor gece ikiydi resmen
neyseki ole yatinca bir de kalkiyor
iki gecede sahura kalkti birdaha 5 te uyudu neyseki dedigum gibi caninun kiymetini biliyor uyuyor burdaha oglene kadae
sagol canim benim aman iyi oosun kuzum ya bu kadarla atkatsin
dr isiniz ne oldu son durum nedir
Hosgeldin canim bende ikilemde kaldim bak ama ben sahsen cocugumdan ayri asla kalamam ama sende calisiyosun durum farkli kres icin kucuk aslinda ama bu yasta anne babadan ayri sirf siz calisiyosunuz diye bian dusunuce bana cok uzucu geldi ya uzuldum ddayanamam hicbi cocugun annesinden ayri kalmasina tabi borclarinizda varmis galiba cokmu borcunuz var.
Keske bayramlik hakkini ayirsaydin arasin canim bayramlik geleneklerimizu kaybetmek istemiyorum ben seviyorum adetlerimizi eski bayram heycanlarimizi yeni bayramlik aldigimizda nekadar sevindihimizi ilk bayram sabahini iple cektigimiz gunleri gece hemen uyuyayimda sabah olsun bayram olsun diyip biturlu uyuyamamamizi ozledim tum bunlari ama simdi benim annem tarafimdaki herkes dagildi cok kalabaliktik ananemizin evinde toplanirdik simdi herkes kustu birbirine bazi sebeplerden dolayi.
songülüm bi başka dr götürdük oda beni görmek istemiş
bu seöçtiğim profösör içinde çok iyi bir seçim yapmışsınız demiş
bakalım pazartesi niloşu konturole ben götürücem görücem ama biraz ters bi adam olduğunu duymuştum ben hep..
Kizlar ben biraz yaticam optuyorum sizi cok
Onun tersligu bize islemez :)
Canim iyi bir dr olsunda varsib cok yuzu hulmesin onemli olan icine sinsin
demek ameliyat ginu belli oldu he
dunde arkadasimin annesi meliyat oldu
rabbim hayirlisi ile olmasininaasip etsin
kızlar eşimin amilyat işi kesinleşti 2 ağustozda olacAK DR SABAH ERKEN GELİN DEMİŞOYÜZDEN MECBUR Bİ AKŞAM ÖNCEDEN İSTE Bİ ARKADAŞIMIZA GİDİCEZ:
PÖFFFF BU NEDEMEK BİLİYOMUSUNUZ BENİM 2 GÜN NİLOŞTAN AYRI KALMAM DEMEKKKK:
inş cnm bilmiorum bakalım pazartesi anneside gelsin demiş gidicem bide ben konuşayım.
hayırlısıyla olalımda.
bakalım ay eşimin kaprisleri şimdiden başadı bana dua edin allah bana sabır versin..
cnm benim böyle demeoturdum ağlıyorum ben burdayımda ay daraldım birşey gelince üstüste gelir ya öyle oluyo rabbim dermansız dert vermesin
hoşgeldin cnmMerhaba kizlar ben gldim
iki yogun gunun ardindan burdyim nasilsunuzz bakim
off cnm nasıl acımıştır saç takılınca o parmak kimbilirHayırlı cumalar kızlar
Dunyanın bır tarafı yanıyo rabbım cumlesının yardımcısı olsun..
Bunları yapanları goz yumanları Allah kahreylesın
Beysal ananene Allah acıl sıfa versın dualarımızda ins atlatıcak bu gunlerı..
Yasmın gozunuz aydın mı desem merkez mı ıstıyodunuz bılmıyorum ama ıns hersey yolunda gıder yerlesırsınız sorunsuz..
Gulden allah kolaylık versın cnm oruc ve uykusuz calısmak ayrı zor oluyodur..
Dılekcım esın hızla toparlanıyor sevındım sızın adınıza hersey daha ıyı olur artık sızın ıcın ıns...
Fatma mısafırlerı atlatmıssın ne guzel (darısı basıma:) bıkac saat telasesı olmus ama olsun cumartesı sızın artık:)
Aysegul nası gıdıyo kuran ögrenme cnm gıremıyosun artık..
Songul sende yoksun..
Funda sende kavusuyosun defneye cok ozlemıstır kuzucuk hafta sonu doya doya koklasırsınız artık..
Kızlar tesekkur ederım parmagım ıcın Az bısey dedım ama bıraz derın gıtmıs yara bandını cıkardım havalansın dıye ama beyzanın sacına takıldı toplarken kanadı baya..
Sızın kuzularda da var demek uyumama ben yatıralı 20 dak falan oluyo aglıyo susuyo hala uyumadııns donemsel bı huydur..
O kadar ısım varkı nerden baslasam bılmıyorum oturdum kaldım koltuga
Bırazdan gorumceme de gıdıcez yolcu etmeye tr ye gıdıyo yolluk bazlama yapıverdım bırazda fazla yaptım yarına kalsın dıye sımdı temızlık zamanı aksama alısverıse gıtmem lazım bugun yarın ve pazarı atlatırsam rahatım ıns..
hoşgeldin cnmmeraba kızlar. bebişleriniz nasıl. bizikini anane bakıyor. 12,5 kg. sadece 8 adet dişimiz vardı taki geçen haftaya kadar
1 hafta bısey yememişti isaldi avut dişleri kabarıyordu. bir baktım üstten ve alttan avut dişleri çıkmış 2adet. kimbilir nasıl acımıştır. şimdi iyi yemek yemeye başladı. bişey seçmiyoruz herşeyi yıyıoruz. meyve yemek kahvaltı maşallah tosunuma. kelime haznesi olarak karpuzu çok sevdiği için karpuzu görünce karpıs dıyo. birde ayakkabılarına takmış. herşeye akkabi dıyo :) dışarı çıkarken hemen ayakkabılarını gııyor gösteriyor. akkabi dıyor.
dışardayken ayağından terlik çıkınca hemen akkabi dıyor. her söylenılenı tekrarlıyor.
kreşe vermeyı planlıyordum fakat annem seneye yaza ver daha küçük dedi. oyuzden vazgeçtim. şuan annem benden daha iyi bakıyor :)
sağolun kızlar
ay sorma fatma ya onuda düşünüorum tabi ama nebileyim nilden ayrı kalmak bana çok zor gelioooo:
katreynurum bi plav yap yanına
yada sosyete mantısı yap..
buu gece annemden bizim yemekler
tas kebabı pilav
kıymalı şehriye:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?