2012 kasım bebekleri büyüyor..

Canim ben ayri kaldigunizi bilmiyordum
egerki imkan varsa her aksam yanunizda olmasi benim fiktimce dahaiyi yada anane gelemezmi

cnm gömeyi giyecem sorunyokta içimden başka bişey almak gelmiyo demek istedim ben..
bu arada para kadın da olmalı ..dermişim he he he:
bizimde ortaktır harcamalarımız yaparız arçlığımızı alırız hep birlikte yaparız..
,
dimates corba
bezelye
hunkar begendi
pilav
firinda soslu patates
salata
yigurtlu kabak salata
tatli hazir tulumba😶

Canim ayni cocuk cok bir degisme yok malesef
Bende ozledim hayatum
nil nasil oldu

ohh ohh menü süpermiş şekerim:
nilin burnu akıyo ama ateş yok çok şükür..

Sagol canim benim aman iyi oosun kuzum ya bu kadarla atkatsin

dr isiniz ne oldu son durum nedir

kızlar eşimin amilyat işi kesinleşti 2 ağustozda olacAK DR SABAH ERKEN GELİN DEMİŞOYÜZDEN MECBUR Bİ AKŞAM ÖNCEDEN İSTE Bİ ARKADAŞIMIZA GİDİCEZ:
PÖFFFF BU NEDEMEK BİLİYOMUSUNUZ BENİM 2 GÜN NİLOŞTAN AYRI KALMAM DEMEKKKK:

Hosgeldin canim bende ikilemde kaldim bak ama ben sahsen cocugumdan ayri asla kalamam ama sende calisiyosun durum farkli kres icin kucuk aslinda ama bu yasta anne babadan ayri sirf siz calisiyosunuz diye bian dusunuce bana cok uzucu geldi ya uzuldum ddayanamam hicbi cocugun annesinden ayri kalmasina tabi borclarinizda varmis galiba cokmu borcunuz var.

Keske bayramlik hakkini ayirsaydin arasin canim bayramlik geleneklerimizu kaybetmek istemiyorum ben seviyorum adetlerimizi eski bayram heycanlarimizi yeni bayramlik aldigimizda nekadar sevindihimizi ilk bayram sabahini iple cektigimiz gunleri gece hemen uyuyayimda sabah olsun bayram olsun diyip biturlu uyuyamamamizi ozledim tum bunlari ama simdi benim annem tarafimdaki herkes dagildi cok kalabaliktik ananemizin evinde toplanirdik simdi herkes kustu birbirine bazi sebeplerden dolayi.

sagol canim benim aman iyi oosun kuzum ya bu kadarla atkatsin

dr isiniz ne oldu son durum nedir

songülüm bi başka dr götürdük oda beni görmek istemiş
bu seöçtiğim profösör içinde çok iyi bir seçim yapmışsınız demiş
bakalım pazartesi niloşu konturole ben götürücem görücem ama biraz ters bi adam olduğunu duymuştum ben hep..

Kusluk olmasi jotu olmus cnm
bende aynu fikirdeyim ondan arasasa akicam ama ne alcam heniz belli degol bakalim

Onun tersligu bize islemez :)
Canim iyi bir dr olsunda varsib cok yuzu hulmesin onemli olan icine sinsin

demek ameliyat ginu belli oldu he
dunde arkadasimin annesi meliyat oldu
rabbim hayirlisi ile olmasininaasip etsin

Betül canim ya cok üzüldüm inan rabbim sifa versin bir an önce inşallah

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Onun tersligu bize islemez :)
Canim iyi bir dr olsunda varsib cok yuzu hulmesin onemli olan icine sinsin

demek ameliyat ginu belli oldu he
dunde arkadasimin annesi meliyat oldu
rabbim hayirlisi ile olmasininaasip etsin

inş cnm bilmiorum bakalım pazartesi anneside gelsin demiş gidicem bide ben konuşayım.
hayırlısıyla olalımda.
bakalım ay eşimin kaprisleri şimdiden başadı bana dua edin allah bana sabır versin..

Hayirlisiyla atlatirsiniz ameliyati ins.canim ama sen esinden once nilden ayri kalicani dusunuyosun sanirim saka bi yana gerci ben bile erenden bigece ayri kalamam mecbur kalmadikca sende haklisin tabi.

Biz de yeni kalktik berraya bişeyler yedirmeye çalıştım. Bu aksam ne var kizlar menulerinizde. Ben de dunden kalan bayag bi patates lazanya var yanina ne yapsam bilemedim

inş cnm bilmiorum bakalım pazartesi anneside gelsin demiş gidicem bide ben konuşayım.
hayırlısıyla olalımda.
bakalım ay eşimin kaprisleri şimdiden başadı bana dua edin allah bana sabır versin..

Rabbim kolaylık versin esine de şifa versin inşallah kolaylikla atlatirsiniz canım

Benim menumde guvercin yemegi pilav dunden kalan karniyarik ama onuda yarina birakirim bide tarhana corbasi var yemeklerim dunden hazir bugun yemek he he yarinada karniyarigin yanina biseyler yaparim pazarda yengemlere iftara davetliyiz oh cok yemek derdim yok bugunlerde hadi iyiyim.
Eren uyanmadan yatak odasinida halledeyim kizlar dolabimi duzenliyim artik hadi bende kactim gorusuruz.

sağolun kızlar
ay sorma fatma ya onuda düşünüorum tabi ama nebileyim nilden ayrı kalmak bana çok zor gelioooo:

katreynurum bi plav yap yanına
yada sosyete mantısı yap..

buu gece annemden bizim yemekler
tas kebabı pilav
kıymalı şehriye:

oturdum ağlıyorum ben burdayımda ay daraldım birşey gelince üstüste gelir ya öyle oluyo rabbim dermansız dert vermesin
cnm benim böyle deme
tabi insanın sevdikleri hasta olunca üzülüyor ama allah dermansız dert vermesin
yaşlı kadın, iyileşmesinin zaman alması normal
allah beterinden korusun
dua edelim hep birlikte
Merhaba kizlar ben gldim
iki yogun gunun ardindan burdyim nasilsunuzz bakim
hoşgeldin cnm
off cnm nasıl acımıştır saç takılınca o parmak kimbilir
hoşgeldin cnm
bakan birisi varsa kreş işini hiç düşünme
3 yaş kreşe vermek için ideal bir yaş

Canim tas kebebini nasil yapiyorsun merak etmistim ben tarif yazsana bi ara. Evet bi pilav yapayim en iyisi

gülden eşine geçmiş olsun şimdiden
allah sana da kolaylık versin naz çekmek kolay değil
cnm topu topu 2 gün ayrı kalacaksın bak ben 1 haftadır görmüyorum kuzumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…