2012 kasım bebekleri büyüyor..

Kızlar bu ürünleri almayip boykot edelim. Böyle bari bisey yapmış oluruz hic olmazsa

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eklentiler

• $1405691609645.webp
    80 KB · Görüntüleme: 25
Canim ben ayri kaldigunizi bilmiyordum
egerki imkan varsa her aksam yanunizda olmasi benim fiktimce dahaiyi yada anane gelemezmi

anane gelemez cnm. bende en azından aksamdan aksama gormek ısterım ama maalesef. sonuçta içim rahat alıştım herhafta ordayım.
çok iyi bakılıyor. meyvesi oyuncakları el üsütnde ve hıç ağlarken bıle telefonda rast gelmedim. içim cok rahat.
yoksa soğan ekmek yer yınede yanımd aolmasını ısterdım. seneye inş kreşe verıcem.şuan 2 yasında bıle değil. kreste en kucuk o olacak suan verırsem.

herkese hayırlı günler kızlar
biz.evimize dört gibi geldik elif yolda baya bi zorladı o gün evi suprdum çamaşır suyuyla her yeri sildim falan derken haber veremedim
dunde başladım kolileri hurclari açmaya daha baya işim var yap yap.bitmiyor ama en azından kasigim tabagim tencerem var
taşınmak çok çok zormus Allah yrdimciniz olsun yasemin ve wavs bide bebe ile çok daha zor
elif evimizi yabanciladi odadan ciktigim an basiyor cigligi artık yavaş yavaş alisacak sanırım
bana dua edin kızlar hepinizi opuyorum
bu arada betulcum dualarimiz ananenle ins şifa bulur. guldencim eşine geçmiş olsun nilden ayrı kalacak olman çok kötü Allahtan.ki iki gün fazla uzun değil katreinur yozgatta melikli diye bi yerden geçtik yemyesildi çok hoşuma gitti

Slm kizlar ben iyiyim kurana geciyorum pzrtsi ins
Pzrtside esimin dogum gunu iki kutlama yapicaz artik:)
Betul rabbim sifa versin ins
Nuray evine hosgeldin ysvas yavas yap arsin artik islerini elifte zamnla alisirr
Tum kizlar sizleride cok ozledim gelicem ins tekrardan
Unutmadan gulden esin ins kolayca stlatir cnm rabbim sanada sabir versin erkek nazi cok zor
Katreinur afiyet olsun cnm bgnmene sewindim
Wavs alp nasil oldu gittinizmi doktora

Canum sen anlatinca gozum de buyudu heleelifimim rahatsizlanmasina cok uzuldum
Hic acele etme gelengidende yok nasilda
zaten o mutfak iki gunu alir
rabbim kolaylik versijn

tebrik ederim cnm cok sevindim
lazanyayi bende cok begendim krema yoktu kullabamadim
simdi evde krema var bu aksam konusunda kararsizim yapsammi diye

Haftasonu malum kimseler yok
benim sadece dometes corbam var
ne yapsam jarar veremedim
yaren misir unlu patlucam istiyor onuda yaparim ama kalan yok
sizler neker yapicaksiniz

Haftasonu malum kimseler yok
benim sadece dometes corbam var
ne yapsam jarar veremedim
yaren misir unlu patlucam istiyor onuda yaparim ama kalan yok
sizler neker yapicaksiniz

yap yanına bi makarna yada bulgur pilavı
benim içim rahat etmiyor dağınık canım ev öyle dağınık ki biran önce bitsin istiyorum
benimde sehriye çorbası makarna bide patates yemegim var hepsi dunden yanına bol soğanlı bi domates salatası yapicam çok susadim ya
sende durumlar nasıl

Ooo super canim afiyet olsin
bende yarenle burlukte karar versim kuzum buguj oruc tutucam diye tutturdu bende ne istediyse yapiyorum
Kofte
spagetti
firinsa soslu patates
misirunlu patlucan
corb vardi zateb
kazandibude aldim boyle iate

sen ne eettin toparladin mu azcik

oo yaren oruclumu bugün masallah prensese canı şimdi herşey ister onun menunuzde süper yani acaba size mi gelseydik
eşim adapazarindan geçerken songule ugrayalim istersen dedi çok erken saatti

Kurana geçiyorsun demek canım çok sevindim hayırlı olsun Allah tamamını erdirsin ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…