- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #48.881
toparlamaya çalışıyorum canım işte yoruldum da azicik mola verdim
firinda soslu patates nasıl oluyor anlat bakalım
herkese hayırlı günler kızlar
biz.evimize dört gibi geldik elif yolda baya bi zorladı o gün evi suprdum çamaşır suyuyla her yeri sildim falan derken haber veremedim
dunde başladım kolileri hurclari açmaya daha baya işim var yap yap.bitmiyor ama en azından kasigim tabagim tencerem var
taşınmak çok çok zormus Allah yrdimciniz olsun yasemin ve wavs bide bebe ile çok daha zor
elif evimizi yabanciladi odadan ciktigim an basiyor cigligi artık yavaş yavaş alisacak sanırım
bana dua edin kızlar hepinizi opuyorum
bu arada betulcum dualarimiz ananenle ins şifa bulur. guldencim eşine geçmiş olsun nilden ayrı kalacak olman çok kötü Allahtan.ki iki gün fazla uzun değil katreinur yozgatta melikli diye bi yerden geçtik yemyesildi çok hoşuma gitti
Slm kizlar ben iyiyim kurana geciyorum pzrtsi ins
Pzrtside esimin dogum gunu iki kutlama yapicaz artik:)
Betul rabbim sifa versin ins
Nuray evine hosgeldin ysvas yavas yap arsin artik islerini elifte zamnla alisirr
Tum kizlar sizleride cok ozledim gelicem ins tekrardan
Unutmadan gulden esin ins kolayca stlatir cnm rabbim sanada sabir versin erkek nazi cok zor
Katreinur afiyet olsun cnm bgnmene sewindim
Wavs alp nasil oldu gittinizmi doktora
gıttık canım dıscıye baktı bısey yok dedı ısılıklerı ıcınde dr a goturdum bı krem verdı bıde bacaklarında ve kolunda sıvılce gıbı sert bıseyler cıkmıstı onları mıkrobık dedı evde havuza sokma dedı bıkere yapmıstık zaten artık ondanmı oldu bılmıyorum
enıyısı denız dedı
bugun alp tuğranın atesı cıktı 39.2 oldu enson fıtıl verdım sımdı uyuyo enson 38 dı bayağ bı korkuttu benı tekrar yukselırse acıle gıdıcez
masallah canım sana neguzel kurana gecmıssın
Cok gecmis olsun canim baya yuksekmia
Vucudundakiler ne tarz.el ayak agiz hastaligi salgunu var nerelerinde var
sağol canım
bacaklarında ve kolunda var toplasan 5 6 tane kucuk sıvılce gıbı sert sankı su toplamıs gıbı boyle canım onun ıcınde bı krem verdı
Kiyamam kuzuma ya keyfu nasil
Ben tavuk da koyuyorum içine hiç aklıma gelmedi böyle sadece patatesi yapmakDinlen canum burde oruclusundq ole cok yorma kendini
patatesleri elma dilim dogruyorsun salca yogurt kekik karabiner pul buber ile harmanlayip yagda ekleyip firina atiyirsun
Burası.tam ilcenin.girişi çarşı market biraz daha aşağıda kalıyor a101 var en.güzeli o çok gelişmiş bi yer değilmiş ben.daha inmedim carsiya işlerimi kolaylayim gidecemCevre nasil boyle yakinda market carsi vb varmi
gıttık canım dıscıye baktı bısey yok dedı ısılıklerı ıcınde dr a goturdum bı krem verdı bıde bacaklarında ve kolunda sıvılce gıbı sert bıseyler cıkmıstı onları mıkrobık dedı evde havuza sokma dedı bıkere yapmıstık zaten artık ondanmı oldu bılmıyorum
enıyısı denız dedı
bugun alp tuğranın atesı cıktı 39.2 oldu enson fıtıl verdım sımdı uyuyo enson 38 dı bayağ bı korkuttu benı tekrar yukselırse acıle gıdıcez
enıyısı denız dedı
Ben tavuk da koyuyorum içine hiç aklıma gelmedi böyle sadece patatesi yapmak
Burası.tam ilcenin.girişi çarşı market biraz daha aşağıda kalıyor a101 var en.güzeli o çok gelişmiş bi yer değilmiş ben.daha inmedim carsiya işlerimi kolaylayim gidecem
Geçmiş olsun canım ins şifa bulur alp paşa elifinde bazen dediğin gibi oluyor sanki sinek isirmis gibi ama.daha sert kasiniyor alerjik demişti bizim dr.ama neye alerjisi.var bulamadım ben ara sıra oluyor
Çok geçmiş olsun canım ya niye ateş oldu ki o kadar üzüldüm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ben tavuk da koyuyorum içine hiç aklıma gelmedi böyle sadece patatesi yapmak
Burası.tam ilcenin.girişi çarşı market biraz daha aşağıda kalıyor a101 var en.güzeli o çok gelişmiş bi yer değilmiş ben.daha inmedim carsiya işlerimi kolaylayim gidecem
Geçmiş olsun canım ins şifa bulur alp paşa elifinde bazen dediğin gibi oluyor sanki sinek isirmis gibi ama.daha sert kasiniyor alerjik demişti bizim dr.ama neye alerjisi.var bulamadım ben ara sıra oluyor
Slm kizlar ben iyiyim kurana geciyorum pzrtsi ins
Pzrtside esimin dogum gunu iki kutlama yapicaz artik:)
Betul rabbim sifa versin ins
Nuray evine hosgeldin ysvas yavas yap arsin artik islerini elifte zamnla alisirr
Tum kizlar sizleride cok ozledim gelicem ins tekrardan
Unutmadan gulden esin ins kolayca stlatir cnm rabbim sanada sabir versin erkek nazi cok zor
Katreinur afiyet olsun cnm bgnmene sewindim
Wavs alp nasil oldu gittinizmi doktora
Wavs gecmis olsun cnm ins tekrar etmez atesi havuzdan olmasi ne garip hic duymamistim ben masala hergun hazirlio ru m h av uz oynuyo hergun hic karsilasmadim banyodakuvetinde de uzun sure oynuyor sasirdim
Nuray bende rahat edemem hemn yer le syiririm canim ciksada:)ama oruclikta zor
Songul yaren oruc tuttumu dun tam gun tutabildimi mas al lhhh yaa
Ne istiosa yap tani annesi bende senin misir unlu patlicani denicem cok merak ediyorum
Ozcanan sen nasilsin rana nasil
Kizlar esimin yarin dogum gunu ona kalp seklomde pastayaptm
Kirmisi beyaz balonlar aldim tavana yapistircam yarin yatak odasina uclarina ip b ağ layip her ipe not yazc am
Ayrica hediye almicam tatile gitcez kurba kescez defken masrafjmiz artcak harcama yapmiycaz diye konustuk esimle bu supriz yeterli olcak artik
Günaydın nurayim kusura bakma ya dün yazacaktim yazamadim
Allah kavuştursun öncelikle tez zamanda bitirip geri dönersiniz inşallah
Bi de kolay gelsin ramazan da yardım eden de yok elif hariçyavaş yavaş rayina oturur herşey
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Sağol canım ben dogdugumdan beri istanbukdayim her şeyi herkesi bırakmak çok zor oldu eşim dönmeyiz bir daha diyordu ama şimdiden döneriz nereye gideceğiz ki diyor herkesi çok özledim elifte abaaa diye sayikliyor devamlı ablamin kızlarına aba diyor Allah kokayligini verecek ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?