- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #48.901
Iyi haftasonlari herkese..nasilsiniz bayanlar....biz heyecanliyiz ankarada son haftamz.haftaya gidiyorz ve insallah evimize daha doğrusu yeni evimize tasinmamiza az kaldi agustos ortasi gibi taşıncaz.......sizleri ozledim ara ara okuyorm ama yazma firsatm olmuyo hic....hepinizi öpüyorum kolay gelsin.
Beni unutmayinnnnnnn
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Wavs gecmis olsun cnm ins tekrar etmez atesi havuzdan olmasi ne garip hic duymamistim ben masala hergun hazirlio ru m h av uz oynuyo hergun hic karsilasmadim banyodakuvetinde de uzun sure oynuyor sasirdim
Nuray bende rahat edemem hemn yer le syiririm canim ciksada:)ama oruclikta zor
Songul yaren oruc tuttumu dun tam gun tutabildimi mas al lhhh yaa
Ne istiosa yap tani annesi bende senin misir unlu patlicani denicem cok merak ediyorum
Ozcanan sen nasilsin rana nasil
Kizlar esimin yarin dogum gunu ona kalp seklomde pastayaptm
Kirmisi beyaz balonlar aldim tavana yapistircam yarin yatak odasina uclarina ip b ağ layip her ipe not yazc am
Ayrica hediye almicam tatile gitcez kurba kescez defken masrafjmiz artcak harcama yapmiycaz diye konustuk esimle bu supriz yeterli olcak artik
Wavs gecmis olsun cnm ins tekrar etmez atesi havuzdan olmasi ne garip hic duymamistim ben masala hergun hazirlio ru m h av uz oynuyo hergun hic karsilasmadim banyodakuvetinde de uzun sure oynuyor sasirdim
Ne istiosa yap tani annesi bende senin misir unlu patlicani denicem cok merak ediyorum
Kirmisi beyaz balonlar aldim tavana yapistircam yarin yatak odasina uclarina ip b ağ layip her ipe not yazc am
Ayrica hediye almicam tatile gitcez kurba kescez defken masrafjmiz artcak harcama yapmiycaz diye konustuk esimle bu supriz yeterli olcak artik
Betül ananen nasıl oldu inşallah iyidir yazamadim kusura bakma rabbim şifa versin canım
Kızlar bu ürünleri almayip boykot edelim. Böyle bari bisey yapmış oluruz hic olmazsa
Ay tuh kacirdim
alinti olmayinca bakamadim da
herkese hayırlı günler kızlar
biz.evimize dört gibi geldik elif yolda baya bi zorladı o gün evi suprdum çamaşır suyuyla her yeri sildim falan derken haber veremedim
dunde başladım kolileri hurclari açmaya daha baya işim var yap yap.bitmiyor ama en azından kasigim tabagim tencerem var
taşınmak çok çok zormus Allah yrdimciniz olsun yasemin ve wavs bide bebe ile çok daha zor
elif evimizi yabanciladi odadan ciktigim an basiyor cigligi artık yavaş yavaş alisacak sanırım
bana dua edin kızlar hepinizi opuyorum
bu arada betulcum dualarimiz ananenle ins şifa bulur. guldencim eşine geçmiş olsun nilden ayrı kalacak olman çok kötü Allahtan.ki iki gün fazla uzun değil katreinur yozgatta melikli diye bi yerden geçtik yemyesildi çok hoşuma gitti
Slm kizlar ben iyiyim kurana geciyorum pzrtsi ins
Pzrtside esimin dogum gunu iki kutlama yapicaz artik:)
Betul rabbim sifa versin ins
Nuray evine hosgeldin ysvas yavas yap arsin artik islerini elifte zamnla alisirr
Tum kizlar sizleride cok ozledim gelicem ins tekrardan
Unutmadan gulden esin ins kolayca stlatir cnm rabbim sanada sabir versin erkek nazi cok zor
Katreinur afiyet olsun cnm bgnmene sewindim
Wavs alp nasil oldu gittinizmi doktora
Haftasonu malum kimseler yok
benim sadece dometes corbam var
ne yapsam jarar veremedim
yaren misir unlu patlucam istiyor onuda yaparim ama kalan yok
sizler neker yapicaksiniz
Ooo super canim afiyet olsin
bende yarenle burlukte karar versim kuzum buguj oruc tutucam diye tutturdu bende ne istediyse yapiyorum
Kofte
spagetti
firinsa soslu patates
misirunlu patlucan
corb vardi zateb
kazandibude aldim boyle iate
sen ne eettin toparladin mu azcik
gıttık canım dıscıye baktı bısey yok dedı ısılıklerı ıcınde dr a goturdum bı krem verdı bıde bacaklarında ve kolunda sıvılce gıbı sert bıseyler cıkmıstı onları mıkrobık dedı evde havuza sokma dedı bıkere yapmıstık zaten artık ondanmı oldu bılmıyorum
enıyısı denız dedı
bugun alp tuğranın atesı cıktı 39.2 oldu enson fıtıl verdım sımdı uyuyo enson 38 dı bayağ bı korkuttu benı tekrar yukselırse acıle gıdıcez
masallah canım sana neguzel kurana gecmıssın
Iyi haftasonlari herkese..nasilsiniz bayanlar....biz heyecanliyiz ankarada son haftamz.haftaya gidiyorz ve insallah evimize daha doğrusu yeni evimize tasinmamiza az kaldi agustos ortasi gibi taşıncaz.......sizleri ozledim ara ara okuyorm ama yazma firsatm olmuyo hic....hepinizi öpüyorum kolay gelsin.
Beni unutmayinnnnnnn
sağol canım
günaydın kızlar bana pek aymasada 2 gündür erdem bey ateşli cumartesi gece çıkmaya başladı 39 u geçti sonra hep 38 lerde gezdi ilaç veriom dşüyo etki geçiyo çıkıyo uykusuzum cumartesi annem ananemin yanına afyona gitti bizde istanbula ablama iftara gitmiştik yağmr çok olunca gece kaldık gece erdem paşam ateşlendi hiç uyumadım sadece emmek istiyor yemekte yemiyor ve benden başka kimseye gitmiyor dün döndük eve akşamda davetliydik arkadaşıma gittim ama burnumdan da geldi masada oturamadım erdem izin vermedi sonra babaya verdim ben geçtim masaya yok illa anneye gitcem dedi kucağımda ne konuştuğumdan ne yediğimden ne oturduğumdan anladım fenaydı gecvede yanımda yatırdım sürekli kontrol ettim sabah 37.5 olmuştu şükür inşallah artmaz bu gün de rahat eder kuzum baygın baygın oda
ayrıca annemi dün aradım ananem nasıl diye 2 saat sonra oradayız dedi almış teyzemi ananemi buraya gelmişler buradada dr a götüreceklermiş öyle yannı kızlar bizden haberler böyle bugünde şirketin iftarı var erdem iyi olursa onuda alayım gideyinm diyorum
ohhhh yaseminim maşallah menü pek zenginmiş şekerim
ay bu arada çantamız geldi çok beğendim
cumartesi gezerken nil tırtıllı bi çanta gördü sırtına taktı çıkarmıyo
nilim ben sana çanta aldım annecim dedim hemde inekli gelecek bunu almaya paramızyok bırakırmısın dedim
kuzum beni kırmadı bırktı
bugünde çantamız geldi sözümğü tutmuş oldummm:
teşekkür ederiz teyzesi...
yiye bilir bizce bi mahsuru yokyanlız kendisine herşeyin karışılıklı olduğunu haytırlatırım..
bu arada nile parmak boyası aldım daha rahat boyasın diye ama inanın e vdeki işlerden faliyet yapamadık kuzumla
bizim bakıcı kolunda bikemki çıkmış zoerlanmadan
artık herşey bana kaldı ütü falan yapıyodu en azından
oyüzden birde ramazan olunca kuzumla fazla zaman geçitemedik birde gezdik tabi
ama bayram tatilini iyi değerlendiricez..
inşşşşş:
günaydın kızlar
nasılsınız?
ben yine kuzumdan ayrıldım
haftasonu telefonum bozuldu.servise verdim.
defneye bayramlık aldım
bir tane elbise(morlu pembeli çiçekli),bir tane dantelli şort(nar çiçeği ile mor arası.etek gibi duruyor) üstüne krem rengi tişört, kot şort,morlu pembeli tunik altına tayt
3 hafta sürecekmiş yaseminim elinde bir bileklik var oyy sorma dün birsürü ütü yaptım bugünde daha var birde niloşun kileri yıkamadım bile oda ayrı he he he:
fundacım ohhh bayram defneye gelmiş
güle güle giyisin kuzum ne yaptınız hafta sonu..
bende cumartesi çok aradım bi elbise daha alayım diye ama bişey beyenemedimki:
sağol canım
günaydın kızlar bana pek aymasada 2 gündür erdem bey ateşli cumartesi gece çıkmaya başladı 39 u geçti sonra hep 38 lerde gezdi ilaç veriom dşüyo etki geçiyo çıkıyo uykusuzum cumartesi annem ananemin yanına afyona gitti bizde istanbula ablama iftara gitmiştik yağmr çok olunca gece kaldık gece erdem paşam ateşlendi hiç uyumadım sadece emmek istiyor yemekte yemiyor ve benden başka kimseye gitmiyor dün döndük eve akşamda davetliydik arkadaşıma gittim ama burnumdan da geldi masada oturamadım erdem izin vermedi sonra babaya verdim ben geçtim masaya yok illa anneye gitcem dedi kucağımda ne konuştuğumdan ne yediğimden ne oturduğumdan anladım fenaydı gecvede yanımda yatırdım sürekli kontrol ettim sabah 37.5 olmuştu şükür inşallah artmaz bu gün de rahat eder kuzum baygın baygın oda
ayrıca annemi dün aradım ananem nasıl diye 2 saat sonra oradayız dedi almış teyzemi ananemi buraya gelmişler buradada dr a götüreceklermiş öyle yannı kızlar bizden haberler böyle bugünde şirketin iftarı var erdem iyi olursa onuda alayım gideyinm diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?