2012 kasım bebekleri büyüyor..

Merhaba cnm az kalmis yeni duzenini kurnya yeni duzeninde seni yeniden aramZda gormekisteriz
cok ozlettn

Tutti valla canim masalla
bigunde istedi izin veemedim kiyamadim uste iki gun

Canim bence yaptiklarin fazlasiyla yeterli

eee tatile nereye gidiuorsunuz

birde bu askeriyenin tatil yerleri var faydalanabiliyormusunuz annemlerin yazliklarimin orda var mesela

sağol canım atesı havuzdan değil
bacağında ve kolunda bıseyler var onları mıkrobık dedı havuza soktunmu evde dedı evet dedım sokma dedı
tabıkı yuzdeyuz ondan olmus değil yapalı cok oldu
ama herkesde aynı olacak dıyede bısey yok alp tuğraya ıyı gelmemıs olabılır

hedıyelerın enguzelını yapıyosun bence

Inşallah abla bende istyormmmm.umarm yeni is yermde telefona izin vardr ve net cekiyodur:)))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Betül ananen nasıl oldu inşallah iyidir yazamadim kusura bakma rabbim şifa versin canım

sağol canım

günaydın kızlar bana pek aymasada 2 gündür erdem bey ateşli cumartesi gece çıkmaya başladı 39 u geçti sonra hep 38 lerde gezdi ilaç veriom dşüyo etki geçiyo çıkıyo uykusuzum cumartesi annem ananemin yanına afyona gitti bizde istanbula ablama iftara gitmiştik yağmr çok olunca gece kaldık gece erdem paşam ateşlendi hiç uyumadım sadece emmek istiyor yemekte yemiyor ve benden başka kimseye gitmiyor dün döndük eve akşamda davetliydik arkadaşıma gittim ama burnumdan da geldi masada oturamadım erdem izin vermedi sonra babaya verdim ben geçtim masaya yok illa anneye gitcem dedi kucağımda ne konuştuğumdan ne yediğimden ne oturduğumdan anladım fenaydı gecvede yanımda yatırdım sürekli kontrol ettim sabah 37.5 olmuştu şükür inşallah artmaz bu gün de rahat eder kuzum baygın baygın oda
ayrıca annemi dün aradım ananem nasıl diye 2 saat sonra oradayız dedi almış teyzemi ananemi buraya gelmişler buradada dr a götüreceklermiş öyle yannı kızlar bizden haberler böyle bugünde şirketin iftarı var erdem iyi olursa onuda alayım gideyinm diyorum

Kızlar bu ürünleri almayip boykot edelim. Böyle bari bisey yapmış oluruz hic olmazsa

adamlar maallah bütün ürünlere el atmışlarya onların olmasa diğerlerinin bakıyorumda türk malı yok yani doru dürüst inanamıyorum:

Ay tuh kacirdim
alinti olmayinca bakamadim da

ay ben telden alıntı işini çözemedimde şekerim:
bu uygulamadan normal girsem yapa biliyorum ama ozamanda tel kilitleniyo..

alışırsınız cnm:
inş biran önce toparlarsın ay bende biran önce bitsin isterim ama hem ramazan hem elifim işin zor cnm allah yardımcın olsun..

cnm hatyırlısı olsun
hadi bakalım hatme az kaldı desene çok sevindim senin adına cnm..

Haftasonu malum kimseler yok
benim sadece dometes corbam var
ne yapsam jarar veremedim
yaren misir unlu patlucam istiyor onuda yaparim ama kalan yok
sizler neker yapicaksiniz

benim cumartesi kıymalı şehriye çorbam taze fasülyem pilavım saltam ve karpuzum vardı
pardon sala ta değil cacıktı he he he he:

ohhh kocaman bi alkış yaren kuzuma maşallah ona
ay çok merak ettim bu istediklerinin hepsini yadimi acaba..

cnm çok geçmiş olsun inş dönmüştür alpin ateşi normale..

daha ne olsun şekerim sonra kalp pastanın tarifini isterim..
hamartlara
doğum gününüzde kutl olsun..

cnm sende bizi unutma gel arada haberver.
negüzel bak taşınıcaksınızda yakında inş herşey istediğin gibi olur..

çok geçmiş olsun cnm:
erdem paşama kıyamam ay bu ara salgınvar galiba:
annanenin buraya gelmesi belkide daha iyi olur betülüm..

kızlar herkese günaydın umarım herkes iyidir.
biziyiyiz çok şükür nil 2 günde bol bol gezdi.
cumartesi alışverişe gittik ayakkabı aldım kuzuma ay hemde içime sindi çok güzeldi ay okadar çok gezdikki
kuzum kıkını çıkartmadı hep bizimle yürüdü..

pazarda önce köye gittik babamın mezarını ziyaret ettik sonra bizimköy park yapmışlar hemde kimseyok orda istedikleri gibi koşturdullar:
sonra yemeye gittik hadi ordada koşturdular
bu sabahta cici annesiyle gidecek küreklerini alıcak kumda oynuyacak bizim dr nililin enerjisini atmasın için günde 2 kez parka götürün demiş he he he:
fatmacım girmemişsin
benicim yoğundun tabidimi
geçtimi misarifler nasıldı:
fundacım sen ne yaptın hafta sonu defneyle merakla bekliorum:
katreynurum berram nasıl cnm:
yaseminim bekleniyosun şekerim sende misafir alıcaktın hafta sonu nasıl geçti menüneydi şekerim

herkese günaydın kızlar...ne olmuş kuzularımızın ateşi çıkmış. wavs betülüm çok geçmiş olsun kızlar şimdi nasıl kuzular.
nurayım işi kolayladın sanırım cnm darısı bize puff...,
songülüm kaptın sevapları küçük oruçlunun istediklerini yaparak maşalah kuzumaa...
güldenim maşallah nilime çoşmuş haftasonu...
nutraks bekleniyorsun cnm...
katreinur nasıl oldu berracık keyfi yerinde mi...
beni gittimi yeğenin dönüomusun sahalara:)
fatma cnm ne yaptın bayramlık işlerini. evet haklısın kalmadı eski heyecanlar. sanırım bi de ilk günü kv de geçirince çocukluk sevinçleri anne evinde kalıo
ayşegül cnm maşallah Kurana geçmişsin rabbim daim etsin. eşinin sürprizleride çok güzel nice yıllara inş.
özcanan ranacık nasıl cnm. kötü olmuş bayramda tek olmak zor olsa gerek. nasip tabi...
güldenim dün akşam iftarda misafirim vardı evet. menüm şöyleydi tatlım: et çorbası, nohutlu bulgur pilavı, şiş kebap, mantı, sarma, salata, kavun,mozaik patayla dondurma verdim enn son...

ohhhh yaseminim maşallah menü pek zenginmiş şekerim
ay bu arada çantamız geldi çok beğendim
cumartesi gezerken nil tırtıllı bi çanta gördü sırtına taktı çıkarmıyo
nilim ben sana çanta aldım annecim dedim hemde inekli gelecek bunu almaya paramızyok bırakırmısın dedim
kuzum beni kırmadı bırktı
bugünde çantamız geldi sözümğü tutmuş oldummm:

oy akıllı kuzum benim nasılda söz dinlio yaa severim onu ben maşallah. güle güle kullansın inş. cnm.
buarada kızlar şiş kebap tarifini yazdım hamaratlara yasemin usulü. :)

yiye bilir bizce bi mahsuru yokyanlız kendisine herşeyin karışılıklı olduğunu haytırlatırım..

bu arada nile parmak boyası aldım daha rahat boyasın diye ama inanın e vdeki işlerden faliyet yapamadık kuzumla
bizim bakıcı kolunda bikemki çıkmış zoerlanmadan
artık herşey bana kaldı ütü falan yapıyodu en azından
oyüzden birde ramazan olunca kuzumla fazla zaman geçitemedik birde gezdik tabi
ama bayram tatilini iyi değerlendiricez..
inşşşşş:

günaydın kızlar
nasılsınız?
ben yine kuzumdan ayrıldım
haftasonu telefonum bozuldu.servise verdim.
defneye bayramlık aldım
bir tane elbise(morlu pembeli çiçekli),bir tane dantelli şort(nar çiçeği ile mor arası.etek gibi duruyor) üstüne krem rengi tişört, kot şort,morlu pembeli tunik altına tayt

oy kötü olmuş cnm ramazan ramazan...geççmiş olsun bakıcınıza da. çabuk toparlar inş.

günaydın fundacım yaa senin bu ayrılık ne zamana kadar sürecek. güle güle giysin kuzum inş. cicilerini annesiyle birlikte

3 hafta sürecekmiş yaseminim elinde bir bileklik var oyy sorma dün birsürü ütü yaptım bugünde daha var birde niloşun kileri yıkamadım bile oda ayrı he he he:
fundacım ohhh bayram defneye gelmiş
güle güle giyisin kuzum ne yaptınız hafta sonu..

bende cumartesi çok aradım bi elbise daha alayım diye ama bişey beyenemedimki:

ayyy ütü deme hiç bu akşama beni bekleyen koca bi sepet ütüm var. haftasonu sahurdu iftardı derken yoğun olunca fırsat kalmadı. hele dün zeynep yattı yattım zeynep kalktı kalktım. ee gece dörtte yatıp ydide geri kalkınca sersem gibiyidm. uyumasam ayakta duramazdım eminim

oy yaseminim sorma bende ütüolmayınca öyle yapıyodum ama dün üuyuyamadım malesef ütüden niln yanındada yapamıyorum bu ara iyice anneci oldu
ve artık bizimle sahura kalkıyo
sonrasındada hemen uyumuyo

bu uyku konusunda işim çok zor anlıyacağın..

gecmıs olsun canım
senınle aynı seylerı yasamısınz alp tuğranında cumartesı 39.2 ye kadar cıktı atesı ıkı kere dusa soktuk fıtl verdım
ogunden berı bı dusuyo bı cıkıyo 37 lerde genelde anlamadımkı neden ateslenıyo bı dr a gotursemmı acaba

cocuklar hasta olunca cok huysuz oluyolar pacammdan ayrılmıyo benımkıde ama enazndan babaya gıdıyo

annenler ıyı yapmslar canım bırde orda gotursunler dr a ıyı olur ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…