2012 kasım bebekleri büyüyor..

yok cnm bende zeynebin yanında yapamam ütüyü. sahur işi kötü olmuş bizimki de uyaıo mutlaka ama emip geri uyuyo çok şükür. ay ramazanda da iftardan sonra ütü yapası gelmio ki insanın. zaten zeynep ilay uyuyana kadar 10 u geçio saat. evi topla namazdı filan derken onbiri geçio hadi gelde ütü yap o saatte...

cnm benim hoşgeldin. nasılsın çok geçmiş olsun. çok zor ateş rabbim tez zamanda şifa versin. ama sürekli inip çıkıosa bence dr ye götür cnm çünkü enfeksiyon ateşi inatçı oluo o da malesef antibiyotiksiz geçmio. inş. yoktur tabi ama gitmekte fayda var.

cnm bencede bi götür derim ben en azından neden olduğunu bilirsin:
ay bilmioyurm biliyosun ben bu ateş konusunda çok hasasım..

ay sormaya
nilde 10 11 arası uyuyo ama benimde pilim bitiyo iyice pöfff nasıl yapıcam hiç bilmiorumya..

gunaydın kızlar

yasemın sağol canım sabah surup verdım sımdılık atesı yok ama bakalım
merkeze cıkmıs tayınınız ınsallah ıstedğın bıyerdır
menunde guzelmıs ay sız ne hamaratsnz yahu

gulden nılım gule gule kullansın cantasını ayakkabsnı bol bol harclık toplasın bayramda
neguzel gezmıssınz bırlıkte
cıcıannenızede gecmıs olsun ısler sana kaldı desene utu ısı cok sıkcı bıde yazın

funda yınemı ayrıldın kuzundan(
defnemde gule gule gıysın cıcılerını

sağol canım
bende oyuzden goturmek ıstyorum atesı sureklı cıktğına gore bı sorun vardır mutlaka bakalım bugunde cıkarsa gotururum artık

bılıyorum canım cok hassassın doğal olarak
bugun tekrar cıkarsa goturcem canım

ha ha mantı hazır kız ne hamaratlığı. buarada şiş kebebı şiddetle tavsiye edrim kızlar çok lezzetli ve şık oluo...

günaydın wavsum
sağol
evet nille gezdik çok iyidi.
ikimizde iyi geldi
pöffff
çok öznedim bende deniyecem bakalım şu kepbı meraktayım bakalım benim fırından pek umudum yok ama :

güle güle otur cnm
hayırlısıyla gitmişsiniz
eşya içeri girdikten sonra yavaş yavaş yerleştirirsin

maşallah yarenime oruç da tutarmış
ay yerim ben onu

geçmiş olsun cnm
şimdi nasıl alp?

hoşgeldin cnm özlettin kendini nasılsın?

günaydın cnm
nesi var ki erdemin?
inşallah tekrar ateş yapmaz
annenanneni getirmelerine sevindim inşallah şifa bulur

güle güle giysin nil ayakkabılarını
valla ben haftasonu hiçbir şey yapmadım.cuma gittim kuzuma kavuştum.kv lerde iftar yaptık.iftar sonrası eşimle markete gittik.bayram şekeri-çikolata vs aldık.hadi kvlere de alalım dedim.sonra çay falan aldık kv ye.
cuma akşam çamaşır yıkadım
cumartesi çorba yaptım.tel bozulunca servise götürdük.oradan eşime hadi defneye bayramlık alalım dedim.alışveriş yaptığım bir bebek mağazası var.oraya gittik.defneye bir sürü cici aldım bayram için
sonra eşim traş olacağım sizi annemlere bırakıyım dedi. tamam dedim.kv lere gittik.ben defneyi uyuttum.sonra kuaföre gittim.pedikür yaptırıp bi fön çektirdim.geldim.defne uyanmıştı.ona yemek yedrdim.sonra eşimle parka götürdük.zaten iftar saati geldi.kv lerde iftar yaptık.9,5 ta eşim hadi deniz kenarına gidelim dedi.ben de annenlere de söyleyelim dedim.kv ve kaynım da geldi. baya gezdik.11,5 ta kvleri bıraktık biz eve geçtik.defneyi uyuttum.hiç yatmadan sahura hazırlık yaptım.eşimi sahura kaldırdım. o yemeğini yedi.ben ortalığı toparlayıp yattım.sabah da defneyle kahvaltı yaptık.eşim defneyi oyalarken ben çamaşırları topladım.makinaya çarşafları attım.sonra defnenin uyku saati geldi onu yatırdım.4 e doğru uyandı.kv eşimi aramış "biz foçada teyzenlerdeyiz siz de gelin" diye.eşim bana sordu gidelim mi diye.ben de "gidemeyiz hayatım.bak oraya gidersek iftarı yapalım sohbet edelim dönelim deyinceye kadar saat 12 olur.ben hangi arada defneyi yatırıp,valiz hazırlayıp sonra da sahur için kalkacağım?bak yarın yola da gideceğim.cumartesi deselerdi seve seve giderdim" dedim. eşim biraz bozuldu ama tekrar annesini aradı.buarada ben defneyi banyo yaptırıyordum.sonra eşim geldi.yüzü biraz düşmüştü.kırıldın mı diye sordum.yok dedi.sadece arada kaldım.biz gitmeyince annemle teyzem istemediğimizi sanıyor dedi.ben de bak ama sonra bizim için zor oluyor.yola gitmesem gidelim ama ben 2 saatlik uykuyla nasıl araba kullanacağım dedim.haklısın dedi.
dün sadece evi sildim başka hiçbir şey yapmadım kızlar.bir de valiz hazırladım.bol bol defneyle oynadım.kuzum sahurda uyandı.gelip gelip elimden kolumdan beni öpüyor
haftaya deriiiinn bir temizlik beni bekliyor

oh maşallah becerikli hatun seni
valla benim bile sana misafir olasım var

ay yerim ben o söz dinleyen kuzuyu
defne de artık benim her dediğimi yapıyor
kuzum benim
ben defneye alışveriş yaparken defne o kadar akıllı durdu ki anlatamam
ben ilk defa rahat rahat baktım

günaydın fundacım yaa senin bu ayrılık ne zamana kadar sürecek. güle güle giysin kuzum inş. cicilerini annesiyle birlikte
cnm valla şimdilik bu cumaya kadar ama önümüzdeki ay ne olur bilmiyorum
ay ne olur dua edin de ben sabite geçiyim de kuzumla hiç ayrılmayalım
sağol teyzesi daha iyileri zeynebimin olsun
cicilerinin fotoğrafını çekemedim tel arızalanınca
aynen cnm bayram defneye geldi

evet cnm yine ayrıldım
ama bu haftasonu kavuşuyorum inşallah
sağol cnm daha iyileri alpin olsun

ha ha mantı hazır kız ne hamaratlığı. buarada şiş kebebı şiddetle tavsiye edrim kızlar çok lezzetli ve şık oluo...

olsun dığer yemeklerde oyle
baktım canım sımdı tarıfıne gercekten cok guzel ama benım fırınım cığ olarak onları pısırmez heralde
kuyruk yağı pek sevmem tadı cok bellı oluyomu

sizede geçmiş olsun canım bende bugün takıip edicem bakalım eğer devamsa yarın dr yolu gözüküyo çünkü cumartesi mersine gidicez

günaydın wavsum
sağol
evet nille gezdik çok iyidi.
ikimizde iyi geldi
pöffff
çok öznedim bende deniyecem bakalım şu kepbı meraktayım bakalım benim fırından pek umudum yok ama :

ay fırın pişirmeyince gerisinde sorun yokta patlıcanlar lezzetli olmuo güldenim.

olsun dığer yemeklerde oyle
baktım canım sımdı tarıfıne gercekten cok guzel ama benım fırınım cığ olarak onları pısırmez heralde
kuyruk yağı pek sevmem tadı cok bellı oluyomu
cnm kebap tadını o verio.. bnede sevmem bi bunda kulanırım. patlıcanı acaip tatlandırıo. ama onsuz da yapabilirsin. benimde ocaklı fırın pişirmio cnm patlıcanı , börekçim olan pişirio. onda yapıyorum bende. annemlerde davul fırın vardı o da çok güzel pişirir.

yasemin cnm tarif istiyorum

cnm yazdım hamaratlara. buarada gelsenizde yapsam keşke seve seve.

fundacım ay 1 nefeste okudum yoğun bi hafta olmuş.
ha ha ha
çok komik sanki kendileri size geldilerde bide siz gitmediniz diye bozuluyolar öylemi hey allahımya:

afein benim akıllı defneme..

fundacım yıne yoğun bı haftasonu gecırmıssın
ınsallah sabıte gecersınde sende defnede rahat eder
alp sımdılık ıyı canım
inşallah cnm
ya aslında bu haftasonu baya sakindi diğerlerine göre
çünkü dip köşe temizlik yapmadım

fundacım ay 1 nefeste okudum yoğun bi hafta olmuş.
ha ha ha
çok komik sanki kendileri size geldilerde bide siz gitmediniz diye bozuluyolar öylemi hey allahımya:

afein benim akıllı defneme..
evet cnm bozuluyorlar
ya bir türlü bizim de kendimize göre planımız olabileceğini anlamıyorlar
ama inan ki cumartesi deselerdi giderdim yine de
davet sonuçta bu

Tunaydın kızlar ben geldım
Yogun gunlerım gectı cok sukur sahalara dondum:) sabahta mısafir ardı temızlıgı hallettım aksamada davetteyız bugun yatma gunu bıze:)
Erdeme alptugraya cok gecmıs olsun ıns bıdaha yukselmez ateslerı..
Beysal ananen de daha ıyı olur ıns..
Yasmın dun benım menumde de patlıcanlı sıs kebap vardı kendı usulum:) cok lezzetlı ve sunumu guzel oluyo gercekten kızlar tavsıye ederım ben kuyruk yagsız ve patates koymadan yaptım kofte patlıcan kızmızı bıber seklınde dızdım bazen patateste koyuyorum uzerınede domates sos hem yapımı pratık bana gore..
Nuray hayırlısıyla gıtmıssınız yavas yavas yerlesırsın artık ıns seversınız yenı yasam yerınızı..
Gulden gecmıs olsun cıcı anneye sana cok ıs kalmasıda ıyı olmamıs hem ıs hem ev Allah kolaylık versın cnm..
Funda o kadar ısın arasında bıde teyzeye mı gıdecektın ısler bıtse defneye vakıt ayırırsın zaten ıyıkı gıtmemıssınız..defnecık gule gule gıysın cıcılerını bızde onumuzdekı hafta alıcaz ıns bayramlıklarımızı:)
Sıbel az kalmıs cnm ıns hayırlısıyla yerlesırsınız ısınde ıstedıgın gıbı olur ıns..meryem nasıl annesı arada yaz bıze..
Fatma songul aysegul katreınur ozcanan sızlerde kuzularda ıyısınız ıns..

benicim hoşgeldin ohh artık 2 çocuklü günlerinede döndün dimi
ay söyle bakiym nevardı senin menülerde
nasıl hala 3 çocuk öneriyomusunuz he he he:

Gulden nılosta gule gule gıysın ayakkabılarını
Oh ayakkabılar cantalar sızın bayramlıklar hazır sıra bızde artık:)
Masallah sozde dınlermıs tatlı bıdık:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…