- 7 Mayıs 2012
- 7.050
- 760
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #48.921
oy yaseminim sorma bende ütüolmayınca öyle yapıyodum ama dün üuyuyamadım malesef ütüden niln yanındada yapamıyorum bu ara iyice anneci oldu
ve artık bizimle sahura kalkıyo
sonrasındada hemen uyumuyo
bu uyku konusunda işim çok zor anlıyacağın..
gecmıs olsun canım
senınle aynı seylerı yasamısınz alp tuğranında cumartesı 39.2 ye kadar cıktı atesı ıkı kere dusa soktuk fıtl verdım
ogunden berı bı dusuyo bı cıkıyo 37 lerde genelde anlamadımkı neden ateslenıyo bı dr a gotursemmı acaba
cocuklar hasta olunca cok huysuz oluyolar pacammdan ayrılmıyo benımkıde ama enazndan babaya gıdıyo
annenler ıyı yapmslar canım bırde orda gotursunler dr a ıyı olur ınsallah
gecmıs olsun canım
senınle aynı seylerı yasamısınz alp tuğranında cumartesı 39.2 ye kadar cıktı atesı ıkı kere dusa soktuk fıtl verdım
ogunden berı bı dusuyo bı cıkıyo 37 lerde genelde anlamadımkı neden ateslenıyo bı dr a gotursemmı acaba
cocuklar hasta olunca cok huysuz oluyolar pacammdan ayrılmıyo benımkıde ama enazndan babaya gıdıyo
yok cnm bende zeynebin yanında yapamam ütüyü. sahur işi kötü olmuş bizimki de uyaıo mutlaka ama emip geri uyuyo çok şükür. ay ramazanda da iftardan sonra ütü yapası gelmio ki insanın. zaten zeynep ilay uyuyana kadar 10 u geçio saat. evi topla namazdı filan derken onbiri geçio hadi gelde ütü yap o saatte...
cnm benim hoşgeldin. nasılsın çok geçmiş olsun. çok zor ateş rabbim tez zamanda şifa versin. ama sürekli inip çıkıosa bence dr ye götür cnm çünkü enfeksiyon ateşi inatçı oluo o da malesef antibiyotiksiz geçmio. inş. yoktur tabi ama gitmekte fayda var.
cnm bencede bi götür derim ben en azından neden olduğunu bilirsin:
ay bilmioyurm biliyosun ben bu ateş konusunda çok hasasım..
ay sormaya
nilde 10 11 arası uyuyo ama benimde pilim bitiyo iyice pöfff nasıl yapıcam hiç bilmiorumya..
gunaydın kızlar
yasemın sağol canım sabah surup verdım sımdılık atesı yok ama bakalım
merkeze cıkmıs tayınınız ınsallah ıstedğın bıyerdır
menunde guzelmıs ay sız ne hamaratsnz yahu
gulden nılım gule gule kullansın cantasını ayakkabsnı bol bol harclık toplasın bayramda
neguzel gezmıssınz bırlıkte
cıcıannenızede gecmıs olsun ısler sana kaldı desene utu ısı cok sıkcı bıde yazın
funda yınemı ayrıldın kuzundan(
defnemde gule gule gıysın cıcılerını
güle güle otur cnmherkese hayırlı günler kızlar
biz.evimize dört gibi geldik elif yolda baya bi zorladı o gün evi suprdum çamaşır suyuyla her yeri sildim falan derken haber veremedim
dunde başladım kolileri hurclari açmaya daha baya işim var yap yap.bitmiyor ama en azından kasigim tabagim tencerem var
taşınmak çok çok zormus Allah yrdimciniz olsun yasemin ve wavs bide bebe ile çok daha zor
elif evimizi yabanciladi odadan ciktigim an basiyor cigligi artık yavaş yavaş alisacak sanırım
bana dua edin kızlar hepinizi opuyorum
bu arada betulcum dualarimiz ananenle ins şifa bulur. guldencim eşine geçmiş olsun nilden ayrı kalacak olman çok kötü Allahtan.ki iki gün fazla uzun değil katreinur yozgatta melikli diye bi yerden geçtik yemyesildi çok hoşuma gitti
maşallah yarenime oruç da tutarmışOoo super canim afiyet olsin
bende yarenle burlukte karar versim kuzum buguj oruc tutucam diye tutturdu bende ne istediyse yapiyorum
Kofte
spagetti
firinsa soslu patates
misirunlu patlucan
corb vardi zateb
kazandibude aldim boyle iate
sen ne eettin toparladin mu azcik
geçmiş olsun cnmgıttık canım dıscıye baktı bısey yok dedı ısılıklerı ıcınde dr a goturdum bı krem verdı bıde bacaklarında ve kolunda sıvılce gıbı sert bıseyler cıkmıstı onları mıkrobık dedı evde havuza sokma dedı bıkere yapmıstık zaten artık ondanmı oldu bılmıyorum
enıyısı denız dedı
bugun alp tuğranın atesı cıktı 39.2 oldu enson fıtıl verdım sımdı uyuyo enson 38 dı bayağ bı korkuttu benı tekrar yukselırse acıle gıdıcez
masallah canım sana neguzel kurana gecmıssın
hoşgeldin cnm özlettin kendini nasılsın?Iyi haftasonlari herkese..nasilsiniz bayanlar....biz heyecanliyiz ankarada son haftamz.haftaya gidiyorz ve insallah evimize daha doğrusu yeni evimize tasinmamiza az kaldi agustos ortasi gibi taşıncaz.......sizleri ozledim ara ara okuyorm ama yazma firsatm olmuyo hic....hepinizi öpüyorum kolay gelsin.
Beni unutmayinnnnnnn
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
günaydın cnmsağol canım
günaydın kızlar bana pek aymasada 2 gündür erdem bey ateşli cumartesi gece çıkmaya başladı 39 u geçti sonra hep 38 lerde gezdi ilaç veriom dşüyo etki geçiyo çıkıyo uykusuzum cumartesi annem ananemin yanına afyona gitti bizde istanbula ablama iftara gitmiştik yağmr çok olunca gece kaldık gece erdem paşam ateşlendi hiç uyumadım sadece emmek istiyor yemekte yemiyor ve benden başka kimseye gitmiyor dün döndük eve akşamda davetliydik arkadaşıma gittim ama burnumdan da geldi masada oturamadım erdem izin vermedi sonra babaya verdim ben geçtim masaya yok illa anneye gitcem dedi kucağımda ne konuştuğumdan ne yediğimden ne oturduğumdan anladım fenaydı gecvede yanımda yatırdım sürekli kontrol ettim sabah 37.5 olmuştu şükür inşallah artmaz bu gün de rahat eder kuzum baygın baygın oda
ayrıca annemi dün aradım ananem nasıl diye 2 saat sonra oradayız dedi almış teyzemi ananemi buraya gelmişler buradada dr a götüreceklermiş öyle yannı kızlar bizden haberler böyle bugünde şirketin iftarı var erdem iyi olursa onuda alayım gideyinm diyorum
güle güle giysin nil ayakkabılarınıkızlar herkese günaydın umarım herkes iyidir.
biziyiyiz çok şükür nil 2 günde bol bol gezdi.
cumartesi alışverişe gittik ayakkabı aldım kuzuma ay hemde içime sindi çok güzeldi ay okadar çok gezdikki
kuzum kıkını çıkartmadı hep bizimle yürüdü..
pazarda önce köye gittik babamın mezarını ziyaret ettik sonra bizimköy park yapmışlar hemde kimseyok orda istedikleri gibi koşturdullar:
sonra yemeye gittik hadi ordada koşturdular
bu sabahta cici annesiyle gidecek küreklerini alıcak kumda oynuyacak bizim dr nililin enerjisini atmasın için günde 2 kez parka götürün demiş he he he:
fatmacım girmemişsin
benicim yoğundun tabidimi
geçtimi misarifler nasıldı:
fundacım sen ne yaptın hafta sonu defneyle merakla bekliorum:
katreynurum berram nasıl cnm:
yaseminim bekleniyosun şekerim sende misafir alıcaktın hafta sonu nasıl geçti menüneydi şekerim
oh maşallah becerikli hatun seniherkese günaydın kızlar...ne olmuş kuzularımızın ateşi çıkmış. wavs betülüm çok geçmiş olsun kızlar şimdi nasıl kuzular.
nurayım işi kolayladın sanırım cnm darısı bize puff...,
songülüm kaptın sevapları küçük oruçlunun istediklerini yaparak maşalah kuzumaa...
güldenim maşallah nilime çoşmuş haftasonu...
nutraks bekleniyorsun cnm...
katreinur nasıl oldu berracık keyfi yerinde mi...
beni gittimi yeğenin dönüomusun sahalara:)
fatma cnm ne yaptın bayramlık işlerini. evet haklısın kalmadı eski heyecanlar. sanırım bi de ilk günü kv de geçirince çocukluk sevinçleri anne evinde kalıo
ayşegül cnm maşallah Kurana geçmişsin rabbim daim etsin. eşinin sürprizleride çok güzel nice yıllara inş.
özcanan ranacık nasıl cnm. kötü olmuş bayramda tek olmak zor olsa gerek. nasip tabi...
güldenim dün akşam iftarda misafirim vardı evet. menüm şöyleydi tatlım: et çorbası, nohutlu bulgur pilavı, şiş kebap, mantı, sarma, salata, kavun,mozaik patayla dondurma verdim enn son...
ay yerim ben o söz dinleyen kuzuyuohhhh yaseminim maşallah menü pek zenginmiş şekerim
ay bu arada çantamız geldi çok beğendim
cumartesi gezerken nil tırtıllı bi çanta gördü sırtına taktı çıkarmıyo
nilim ben sana çanta aldım annecim dedim hemde inekli gelecek bunu almaya paramızyok bırakırmısın dedim
kuzum beni kırmadı bırktı
bugünde çantamız geldi sözümğü tutmuş oldummm:
cnm valla şimdilik bu cumaya kadar ama önümüzdeki ay ne olur bilmiyorumgünaydın fundacım yaa senin bu ayrılık ne zamana kadar sürecek.güle güle giysin kuzum inş. cicilerini annesiyle birlikte
aynen cnm bayram defneye geldi3 hafta sürecekmiş yaseminim elinde bir bileklik var oyy sorma dün birsürü ütü yaptım bugünde daha var birde niloşun kileri yıkamadım bile oda ayrı he he he:
fundacım ohhh bayram defneye gelmiş
güle güle giyisin kuzum ne yaptınız hafta sonu..
bende cumartesi çok aradım bi elbise daha alayım diye ama bişey beyenemedimki:
evet cnm yine ayrıldımgunaydın kızlar
yasemın sağol canım sabah surup verdım sımdılık atesı yok ama bakalım
merkeze cıkmıs tayınınız ınsallah ıstedğın bıyerdır
menunde guzelmıs ay sız ne hamaratsnz yahu
gulden nılım gule gule kullansın cantasını ayakkabsnı bol bol harclık toplasın bayramda
neguzel gezmıssınz bırlıkte
cıcıannenızede gecmıs olsun ısler sana kaldı desene utu ısı cok sıkcı bıde yazın
funda yınemı ayrıldın kuzundan(
defnemde gule gule gıysın cıcılerını
ha ha mantı hazır kız ne hamaratlığı. buarada şiş kebebı şiddetle tavsiye edrim kızlar çok lezzetli ve şık oluo...
gecmıs olsun canım
günaydın wavsum
sağol
evet nille gezdik çok iyidi.
ikimizde iyi geldi
pöffff
çok öznedim bende deniyecem bakalım şu kepbı meraktayım bakalım benim fırından pek umudum yok ama :
cnm kebap tadını o verio.. bnede sevmem bi bunda kulanırım. patlıcanı acaip tatlandırıo. ama onsuz da yapabilirsin. benimde ocaklı fırın pişirmio cnm patlıcanı , börekçim olan pişirio. onda yapıyorum bende. annemlerde davul fırın vardı o da çok güzel pişirir.olsun dığer yemeklerde oyle
baktım canım sımdı tarıfıne gercekten cok guzel ama benım fırınım cığ olarak onları pısırmez heralde
kuyruk yağı pek sevmem tadı cok bellı oluyomu
yasemin cnm tarif istiyorum
inşallah cnmfundacım yıne yoğun bı haftasonu gecırmıssın
ınsallah sabıte gecersınde sende defnede rahat eder
alp sımdılık ıyı canım
evet cnm bozuluyorlarfundacım ay 1 nefeste okudum yoğun bi hafta olmuş.
ha ha ha
çok komik sanki kendileri size geldilerde bide siz gitmediniz diye bozuluyolar öylemi hey allahımya:
afein benim akıllı defneme..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?