2012 kasım bebekleri büyüyor..

benicim hoşgeldin ohh artık 2 çocuklü günlerinede döndün dimi
ay söyle bakiym nevardı senin menülerde
nasıl hala 3 çocuk öneriyomusunuz he he he:

Hosbulduk cnm bugun kaldı nıdosla basbasa eyen dıyo yukarı gıdıyo yavrum arıyo alısmıstık
Uc cocuga hayıııııırrrrr:) bana gore degıl ama ısteyen herkese nasıp etsın Allahım..

Benım menulerde klasıktı aslında
Cumartesı
Et corbası
Kuzu pırzola
Pılav
Zeytınyaglı taze fasulye
Yogurtlu pazı kavurması
Sıgara boregı
Salata ezme cacık karpuz
Tatlı ev yapımı kunefe

Pazar gunu
Tarhana corba
Sıs kebap
Pılav
Etlı taze fasulye
Yogurtlu cevızlı kabak
Sıgara boregı
Salata cacık karpuz
Tatlı cakma tramısu (yasmınden)
Ikı gunden de yemegım kalmadı az kalanlar sahurda bıttı cok ıyı oldu benım ıcın
Bugunde davetteyız zaten

Son düzenleme:
evet cnm onu düşünen yok işte
ama diyorum ya oraya gidince çok sıkılsam da ve muhabbetlerini hiç sevmesem de cumartesi davet etselerdi giderdim sonuçta büyükler ve davet etmişler ama bugün yola çıkacağım için dün reddettim
sabah kv niye gelmediniz teyzen de enişten de defneyi sayıkladı dedi
ya kimse bunlar evli,kendilerince işleri vardır demiyor
çanta gibi onlar nereye giderse peşlerinde sürüklenelim istiyorlar
biraz da anladığım kadarıyla kv ler arabayla gitmemişler.biz arabayla gidip onları alalım diye oraya çağırmışlar
ay iyiki gitmemişim çünkü şuan çok fena bir şekilde başım ağrıyor.bir de oraya gitsem onun yorgunluğu olacaktı

ay fundam bende ortalığı karıştıran gibi oluccam ama
söylemeden geçemiyecem
ay defneyi çok sayıklıyosalardı
senin davetine icabet edeydiler dimi ama he he he he:
onlar demiştir zaten bak biz gitmedik ondan tavır yapıyo diye he he he:gerçi sen onun için yapmamışsın ama.
ay iyi olmuş şekerim gitmemişsin

Hayırlı günler herkese kizlar

Wavss cok gecmis olsun alp tugraya inşallah önemli biseyi yoktur

Betül erdeme de cok gecmis olsun canım. Allah sifa versin inşallah

Gulden yasemin berrayi sormussunuz kizlar cok sagolun berra iyi cok şükür parmak boyasi yaptik simdi beraber. Ama bu ara cizgi filme cok düştü. Nasil vazgecircem bilmiyorum sabah uyanir uyanmaz bilgisyarin basinda aliyor soluğu pepe pepe diyi duruyor. Ramazan olunca ben de cok halsiz düşüyorum izletiyorum simdilik ama cok Üzgünüm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yasemin bu arada harika görünüyor şiş kebap canim cekti valla. Esimden kuyruk yagi istedim bu akşam menumde yani:) aslinda afyon kebabi yapcaktim ama onu da yarin yaparim artik

Beni maşallah sana ya ne hamarat hatunsun üst üste iyi atlatmissin misafirleri

Funda Güle güle giysin defnecik cicilerini cok merak ettim ama

Gulden nilosta gule gule kullansin cantasini ay cok heveslendim ama daha berra anlamiyor oyle seylerden biraz daha buyuyunce alayım artik tutuyorum kendimi

kızlar annem defneye bayramlık bişeyler almış bugün kargoya vermiş
canım annem ya
siz gelemiyorsunuz bari ben defneye bayramlık gönderiyim dedi

kızlar annem defneye bayramlık bişeyler almış bugün kargoya vermiş
canım annem ya
siz gelemiyorsunuz bari ben defneye bayramlık gönderiyim dedi

Ah bu anneanneler ne cok düşünüyorlar torunlarini ya benim annem de berraya bi pantolon almis bayramlik üstüne bisey alamadim aceleye geldi diye üzülüyor. Gerci bayramdan sonra gelecekler ama bayram bize o zaman olur zaten:)

be ni hoşgeldin cnm sahalara dönmüşsün :) maşallah cnm menülerde yok yok. hamarat hatun. bende güldene anlatıyordum cnm şiş kebebı anlatırken uzun oluo aslında o kadar uzun değil yapımı diye. buarada benim koyduğum malzemeler tokat kebabı malzemeleri cnm. kuyruk yağı filanda o nedenle var. sadece tokat kebabı kuzu kuşbaşıyla olur ve de kendi kebap ocağında pişer. bu da köfteli çakma tokat kebabı he he:)
katreinur cnm sevindim berranın ii olmasına. tv olayı bizdede var cnm malesef. ben evde yemek yedirirken açıyorum her seferinde olmasa da. ama ananesinde izlio biliyorum her ne kadar engellemeye çalışsamda galip galip diye dolanıo benimki de :) malum canım kardeşim...

hoşgeldin katreynurum
ay herkes çok hamarattya...
cnm toplan tahminen kaç saat tv yada bilgisayar izliyo berram?
birde pamak boyası yapıyomu
bende aldımda bizde deniyecez bakalım niloş sevecekmi
sofrabezimi yayıyosun batmasın diye..

fundacım eşinden dolayımı gidemiyosun annene
yoksa başka sebeplerde varmı?

ayy çok sevindim cnm beğenmene ve de denemeye karar vermene. gerçekten çok lezzetli oluyor. inş. fırının güzel pişirir cnm. afiyet olsun yarın paylaşırsın bizimle sonucu artık. afyon kebabı nasıl cnm

İki yıl canım aslında ömüre göre kısa bi zaman ama içinde olunca çok
bizim iki tarafa da nerdeyse bi saatlikmesafe canım öyle çok yakindegiliz ama ha deyince gidiyorduk

Geçmiş olsun canım ins bugün bi daha yukselmez ananaende burda daha iyi olur ins getirmekle iyi yapmış annen en.azından içirahat eder

aynen cnm ananeler teyzeler çok düşüo kuzulara hep bişeyler alma derdindeler. ama nedense babaanneler halalr pek öyle olmuo. yani benim çevrem de hep bu şkeilde bilemiyorum.

Eveeet tokat kebabini hatırlıyorum onda domates biber falan da şişe butun mu takılıyordu.

Ramazandan sonra bu ise el atcam bakalım daha az izletmeye caliscam ama su an serbest bıraktım malesef

haklısın cnm geçer inş çabucak. bak ii tarafından bak en azından ne zaman döneceğinizi biliosunuz

ay evetya şu aftyon kebebınıda yazsana katreynurum
bende deniyecem şu yasemin usuli şiş kebabı çok merak ettim
hernekadar yemek seçsemde eşim yiye bilir zanlımca..
ay nurayım benimde bi gidesimvar herkesten uzağa sorma pöffff:

aman cnm zaten kv sitem ediyor gitmediğimiz için ama bunu direkt söylemek yerine başkalarını öne sürüyor
cnm inan onlar gelmediği için değil ben bugün yola çıkacağım için kabul etmedim yoksa inan giderdim(sanırım ben akıllanmam)
sana da hayırlı günler cnm
cnm tek çaren oyun oynatarak unutturmak olacak

sağolasın cnm benim
cnm telefonum bayrama kadar gelirse defnenin üzerinde foto çekip kk ya koyarım

evet cnm doğru hatırlıosun. domates biber bütün de takılır. birazda doğranmış domates konur bi gözüne ocağın pissin diye. bu tabi ki onun yanından geçmez ama idare ediyoruz işte yine de:)

kız sen köfte yemiomuydun yoksaaa... hangilerini yemiosan seçersin cnm.sorun yok. ben şık durduğu için daha bi seviyorum sizlerde seversiniz inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…