- 6 Ocak 2014
- 5.231
- 3.690
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #48.941
benicim hoşgeldin ohh artık 2 çocuklü günlerinede döndün dimi
ay söyle bakiym nevardı senin menülerde
nasıl hala 3 çocuk öneriyomusunuz he he he:
evet cnm onu düşünen yok işteTunaydın kızlar ben geldım
Yogun gunlerım gectı cok sukur sahalara dondum:) sabahta mısafir ardı temızlıgı hallettım aksamada davetteyız bugun yatma gunu bıze:)
Erdeme alptugraya cok gecmıs olsun ıns bıdaha yukselmez ateslerı..
Beysal ananen de daha ıyı olur ıns..
Yasmın dun benım menumde de patlıcanlı sıs kebap vardı kendı usulum:) cok lezzetlı ve sunumu guzel oluyo gercekten kızlar tavsıye ederım ben kuyruk yagsız ve patates koymadan yaptım kofte patlıcan kızmızı bıber seklınde dızdım bazen patateste koyuyorum uzerınede domates sos hem yapımı pratık bana gore..
Nuray hayırlısıyla gıtmıssınız yavas yavas yerlesırsın artık ıns seversınız yenı yasam yerınızı..
Gulden gecmıs olsun cıcı anneye sana cok ıs kalmasıda ıyı olmamıs hem ıs hem ev Allah kolaylık versın cnm..
Funda o kadar ısın arasında bıde teyzeye mı gıdecektın ısler bıtse defneye vakıt ayırırsın zaten ıyıkı gıtmemıssınız..defnecık gule gule gıysın cıcılerını bızde onumuzdekı hafta alıcaz ıns bayramlıklarımızı:)
Sıbel az kalmıs cnm ıns hayırlısıyla yerlesırsınız ısınde ıstedıgın gıbı olur ıns..meryem nasıl annesı arada yaz bıze..
Fatma songul aysegul katreınur ozcanan sızlerde kuzularda ıyısınız ıns..
kızlar annem defneye bayramlık bişeyler almış bugün kargoya vermiş
canım annem ya
siz gelemiyorsunuz bari ben defneye bayramlık gönderiyim dedi
Yasemin bu arada harika görünüyor şiş kebap canim cekti valla. Esimden kuyruk yagi istedim bu akşam menumde yani:) aslinda afyon kebabi yapcaktim ama onu da yarin yaparim artik
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
İki yıl canım aslında ömüre göre kısa bi zaman ama içinde olunca çokÇok zor biliyorum canım ama dönüş inşallah yine ailenin yani kaç sene kalacaksınız
Ben hiç bir zaman kalamam ailemle iki tarafta kendi yanında istiyo bizi eşim de kimsenin yanında kalmak yok diyo sesim çıkmıyor:-(
sağol canım
günaydın kızlar bana pek aymasada 2 gündür erdem bey ateşli cumartesi gece çıkmaya başladı 39 u geçti sonra hep 38 lerde gezdi ilaç veriom dşüyo etki geçiyo çıkıyo uykusuzum cumartesi annem ananemin yanına afyona gitti bizde istanbula ablama iftara gitmiştik yağmr çok olunca gece kaldık gece erdem paşam ateşlendi hiç uyumadım sadece emmek istiyor yemekte yemiyor ve benden başka kimseye gitmiyor dün döndük eve akşamda davetliydik arkadaşıma gittim ama burnumdan da geldi masada oturamadım erdem izin vermedi sonra babaya verdim ben geçtim masaya yok illa anneye gitcem dedi kucağımda ne konuştuğumdan ne yediğimden ne oturduğumdan anladım fenaydı gecvede yanımda yatırdım sürekli kontrol ettim sabah 37.5 olmuştu şükür inşallah artmaz bu gün de rahat eder kuzum baygın baygın oda
ayrıca annemi dün aradım ananem nasıl diye 2 saat sonra oradayız dedi almış teyzemi ananemi buraya gelmişler buradada dr a götüreceklermiş öyle yannı kızlar bizden haberler böyle bugünde şirketin iftarı var erdem iyi olursa onuda alayım gideyinm diyorum
Ah bu anneanneler ne cok düşünüyorlar torunlarini ya benim annem de berraya bi pantolon almis bayramlik üstüne bisey alamadim aceleye geldi diye üzülüyor. Gerci bayramdan sonra gelecekler ama bayram bize o zaman olur zaten:)
be ni hoşgeldin cnm sahalara dönmüşsün :) maşallah cnm menülerde yok yok. hamarat hatun. bende güldene anlatıyordum cnm şiş kebebı anlatırken uzun oluo aslında o kadar uzun değil yapımı diye. buarada benim koyduğum malzemeler tokat kebabı malzemeleri cnm. kuyruk yağı filanda o nedenle var. sadece tokat kebabı kuzu kuşbaşıyla olur ve de kendi kebap ocağında pişer. bu da köfteli çakma tokat kebabı he he:)
katreinur cnm sevindim berranın ii olmasına. tv olayı bizdede var cnm malesef. ben evde yemek yedirirken açıyorum her seferinde olmasa da. ama ananesinde izlio biliyorum her ne kadar engellemeye çalışsamdagalip galip diye dolanıo benimki de :) malum canım kardeşim...
İki yıl canım aslında ömüre göre kısa bi zaman ama içinde olunca çok
bizim iki tarafa da nerdeyse bi saatlikmesafe canım öyle çok yakindegiliz ama ha deyince gidiyorduk
Geçmiş olsun canım ins bugün bi daha yukselmez ananaende burda daha iyi olur ins getirmekle iyi yapmış annen en.azından içirahat eder
aman cnm zaten kv sitem ediyor gitmediğimiz için ama bunu direkt söylemek yerine başkalarını öne sürüyoray fundam bende ortalığı karıştıran gibi oluccam ama
söylemeden geçemiyecem
ay defneyi çok sayıklıyosalardı
senin davetine icabet edeydiler dimi ama he he he he:
onlar demiştir zaten bak biz gitmedik ondan tavır yapıyo diye he he he:gerçi sen onun için yapmamışsın ama.
ay iyi olmuş şekerim gitmemişsin
sana da hayırlı günler cnmHayırlı günler herkese kizlar
Wavss cok gecmis olsun alp tugraya inşallah önemli biseyi yoktur
Betül erdeme de cok gecmis olsun canım. Allah sifa versin inşallah
Gulden yasemin berrayi sormussunuz kizlar cok sagolun berra iyi cok şükür parmak boyasi yaptik simdi beraber. Ama bu ara cizgi filme cok düştü. Nasil vazgecircem bilmiyorum sabah uyanir uyanmaz bilgisyarin basinda aliyor soluğu pepe pepe diyi duruyor. Ramazan olunca ben de cok halsiz düşüyorum izletiyorum simdilik ama cok Üzgünüm
sağolasın cnm benimBeni maşallah sana ya ne hamarat hatunsun üst üste iyi atlatmissin misafirleri
Funda Güle güle giysin defnecik cicilerini cok merak ettim ama
Gulden nilosta gule gule kullansin cantasini ay cok heveslendim ama daha berra anlamiyor oyle seylerden biraz daha buyuyunce alayım artik tutuyorum kendimi
Eveeet tokat kebabini hatırlıyorum onda domates biber falan da şişe butun mu takılıyordu.
Ramazandan sonra bu ise el atcam bakalım daha az izletmeye caliscam ama su an serbest bıraktım malesef
ay evetya şu aftyon kebebınıda yazsana katreynurum
bende deniyecem şu yasemin usuli şiş kebabı çok merak ettim
hernekadar yemek seçsemde eşim yiye bilir zanlımca..
ay nurayım benimde bi gidesimvar herkesten uzağa sorma pöffff:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?