2012 kasım bebekleri büyüyor..

Hosbuldum canim inan saat tutmuyorum her istediginde aciyorum ki biliyorsun ben cok mucadele etmiştim hic izletmiyordum. Bu hastanede kaldigimiz donemde alıştı. Sonra da devami geldi işte.
Parmak boyasini bizde ilk defa yaptik canim elini boyadik bastirdi falan dun de pastel boya yaptık karaliyor işte oyle:) eski bi carsaf seriyorum canim cok iyi oluyo

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ohhhhh ay kız 2 günede maşallah nerden buldun bukadar enerjiyi tebrik ediorum seni:
hamarat hatunsunyani:

Sagolun kızlar atlattım cok sukur cumartesı ablamlar bıraz erken geldı cok yardımı oldu sagolsun bıde sıcak cok fazlaydı susuzluk tavan yapmıstı bugun yıne serınledı yagmur yagıyo buranın havası uc gun gunes bes gun yagmur:)
Yalnız ben afyon kebabını da merak ettım:) tarıf ısterız

Bırazda kendılerı ıcın ıstemısler desene zaten bı hafta sonun var ve herzaman gordugun ınsanlar muhabbetlerıde ortada sık gıtmemek en ıyısı:)
Annen ne guzel dusunmus ah uzak olmak cok zor oda ozlemıstır..
Bızde gecen bayram yanlarındaydık bu sene olamıycaz 10 cu ayda ben gıdıcem cocuklarla Allah ızın verırse..

ayy çok sevindim cnm beğenmene ve de denemeye karar vermene. gerçekten çok lezzetli oluyor. inş. fırının güzel pişirir cnm. afiyet olsun yarın paylaşırsın bizimle sonucu artık. afyon kebabı nasıl cnm

Yazarim canim inşallah. Afyon kebabinin pek bi tarifi yok cok kolay bisey ama ben bayılıyorum. Afyonda kebaplik pideler satiliyor ramazan pidelerinden cok ince oluyor. Onlari kare kare dograyip uzerine haşlanmış kusbasi eti dokuyorsun. Bu sade versiyonu ben boyle yapiyorum yogurtlu salcali yapanlar da var. Kebaplik pidem yoksa ramazan pidesiyle de yapiyorum

Wavs geçmiş olsun alp pasaya elifin de ne zaman atesi düşmese boğaz enfeksiyonu cikiyor ins alpin öyle değildir
beni canım masallah sana iki çocukla ne kadar hamaratsin sen artık iki cocuklusun dimi biz bi tanesini idare edemiyoruz valla üç tane olanlara Allah kolaylik versin
yasemin kebap çok güzel gorunuyordu ellerine sağlık canım
Katreinur berram iyiymiş sevindim canım ramazan geçsin sen unutturursun çizgi filmi endiselenme
Nil ve defne gule gule.giysin cicilerini biz bu bayram bayramlık alamicaz sanırım burda öyle bi yer yok
kızlar ben sabah eline elifin boya kalemi ve boyama kitabı verdim ay biraz biyasinda ben de rahat iş yapayim diye mak iki dak boya di benim kızın ilgisini hiç cekmiyor böyle şeyler babasının alet çantasını bulmuş almış eline tornavidayi dolabın deliklerime sokuyor güya.vida sıkıyor

aynen cnm
3 tane şort almış,5 tane de tişört almış
kargoya vermiş babam bugün

evet cnm eşim nedeniyle bu bayram gidemiyorum
geçen hafta zaten bu nedenle biraz gerildik
annemlere de siz gelin diyemiyorum çünkü 1 kere geldiler burunlarından geldi
annemlere eşim nedeniyle gidemediğimi söylemedim.anne biletler çok pahalı maddi olarak beni çok sarsacak dedim

aynen cnm ananeler teyzeler çok düşüo kuzulara hep bişeyler alma derdindeler. ama nedense babaanneler halalr pek öyle olmuo. yani benim çevrem de hep bu şkeilde bilemiyorum.

aynen cnm bizde de öyle
mayıs ayından beri kv sözde pazardan defneye askılı atlet alacak
annem 10 tane aldı gönderdi
geçen kv 2 şort 1 tane de eşofman altı almış kaç kere söyledi
benim annem her ay bişeyler alıp gönderiyor ama hiç lafını etmiyor
ben alma deyince de bana kızıyor ben çocuğuma alıyorum,helal olsun ona harcadığım para diyor

sağol cnm benim
darısı elife

kız sen köfte yemiomuydun yoksaaa... hangilerini yemiosan seçersin cnm.sorun yok. ben şık durduğu için daha bi seviyorum sizlerde seversiniz inş.

köfte patatez yiyorum şekerim ben
diyerlerinede eşime veririm hje he he
yapılacak başka yoluyok..

oluyo cnm
zaman zaman nilde akşam sahurda tuturdu pepe pepe
diybiliyorum bikere açarsam gerisi gelir pepe uyumuş dedimm:
yedi ama tabi şimdilik
bayramdan sonra halledersin düzene koyarsıncnm..
ben biliyorum senin tv olayını cnm..

ha ha ha
elifimede baksen çok güldüm:

aaa bak buna benim eşim bayılır cnm yeter ki et olsun.bende olsam sanırım salçalı yoğurtlu yaparım bi yoğurtsever olarak :) oh mis...

oy kuzum napsın annesi bu ara en çok onları görüodur. normal yani yesin onu teyzesi. bizimkide çok çabuk sıkılıo herşeyden

evet cnm
muhabbetleri genellikle bel altı zaten
evet cnm çok özledi ama malesef şuaralar gidemem
sizi de allah kavuştursun cnm benim

eee fundam nezamana kadar gidecek bu
ahhh
senin
eşini anlamak çokzor
bensenin yerinde olsam
bayram boyunca bende senin annene gitmem derdim ve gerçektende gitmezdim benim annem yoksa seninkide yok derim
ama sen bunu yapamazsınç..
nedemek annene gidemesinya ki şimdi bayraçmm

katılyroum sana cnm ama anladığım kadarıyla funda arayı germek istemio. yalnız nereye kadar sen alttan alabilrisin bilemiyorum fundacım.

Eti suyuyla dokuyorsun canim bunu yazmamisim. Ben de bu sefer yogurtlu mu yapsam diye düşünüyordum ama benim de esim yogurtlu seyleri pek sevmiyor.

Güldeen hic yakistiramadim sana aaa yemek mi seciyorsun senn bakiim:)

Fundacım isin cok zor gercekten ama buna bi çözüm bulmak gerekmez mi mesela bi bayram orada bi bayram annenlerde olsaniz kabul etmiyor mu eşin

ayy bu konuda çok şanslıyım cnm şükürler olsun ailecek yoğurt severiz:) bizim eve yoğurt dayanmıo desem yeri yani. ama benim durum farklı ramazan boyu her daim cnm yoğurtlu bişey çekio. insanın canı hiç mi başka bişey istemez yahu. kesinlikle bu kebap denenmeli cnm.ama önce evdeki yemekler bitmeli pufff
buarada ben ayşegülün lazanyayı yaptım çok lezzetli oldu sağolasın cnm.

şey kem küm galiba biraz
yok hemmmm evet yaaaaa.(

Evet cnm dondum ıns yalnız aksama 3 saatlıgıne yıne uc cocuklu olucam eltım ehlıyet alıcak derslere gıdıyo cocugu bırakacak kımse yok ben alırım dedım 5ten sonra onu alıcam sekız bucuk gıbı bırakıcam sonra eve gelıp ıftar davetı ıcın cocukları hazırlıycam kendım hazırlancam derken aksama yıne yogunluk var:)
Aslında cocukların uyku saatı falan gecıkecek ama gıtmeyıncede olmıycak ıdare edıcez bu aksam..
Evet anlatıldıgı gıbı uzun degıl kebabın yapılısı koftesını yapıp attım bende dolaba ıftara yakında hazırladım sıcak sıcak servıs oldu..

Sızın kadar cnm ıste yapıyoruz bıseyler:)
Artık ıkı cocukluyum gercekten Allah kolaylık versın bana gore degıl
Ablam alıstırma yaptınız uc cocuk ıstersenız nasıl oluyo gordunuz dıyo dedım hayıııırrrrr:))
Elıf alısabıldı mı bıraz yenı evınıze?

Son düzenleme:
bilmiyorum cnm güzellikle ikna etmeye çalışıyorum işte
eşim değil kv nin dolduruşu ama benim eşimin de öküzlüğü
neymiş efendim o gitmek istemiyormuş beni de yalnız gönderemezmiş.zaten iznimde azmış o yüzden iznimi oraya harcamamalıymışım.mayısta gidip görmüşüm vs vs.bahane çok anlayacağın
telefonla ararmışız.bu bayramda da başbaşa kalıp gezmeye gidecekmişiz(eşimin başbaşa anlayışı annesi,babası ve kardeşi de dahil)
ben eşimi allaha havale ettim
geçen hafta dayımı aradım yengem için.dayım telefonda eşime de selam söyledi.cuma akşam sadece dayımın selamı var dedim yengemin durumunu anlatmadım bile.çünkü eşim için hiçbir şey ifade etmiyor.ama onun dayısının eşi de kanseroldu yeni tedaviye başladı.ve ben duyunca hem dayısını hem yengesini aradım.çünkü onlar hem büyüğümüz hem de evlerine gittim,ekmeklerini yiyip suyunu içtim.el üstünde tuttular.aynı şekilde benim dayıma da gittiğimizde el üstünde tuttular,nasıl ağırlayacaklarını şaşırdılar, eve dönerken resmen arabanın arkasını doldurdular bahçelerinden topladıklarıyla ama eşim için bunun bi kıymeti yok.hatta şöyle söyleym eşimde bu terbiye yok.eşimin dayısı yengesi düğüne bile gelmediler davet edildikleri halde.ben buna rağmen aradım.ben kin tutmayı sevmiyorum.eşime dayımın selamı var diyorum niye aramış seni diyor.düşünün bu kadar öküz işte.
benim annem her ay defneye bişeyler alıp gönderir adı bile olmaz ama annesi 2-3 ayda bir 1 tişört alır 1 ay lafı olur.

katılyroum sana cnm ama anladığım kadarıyla funda arayı germek istemio. yalnız nereye kadar sen alttan alabilrisin bilemiyorum fundacım.
valla cnm bilmiyorum ne zamana kadar alttan alacağım ama benim de bir sabrım var
burama kadar geldi dediğim yer mutlaka olacak ama inşallah o raddeye gelmez

Fundacım isin cok zor gercekten ama buna bi çözüm bulmak gerekmez mi mesela bi bayram orada bi bayram annenlerde olsaniz kabul etmiyor mu eşin

evet cnm
ya onu da önerdim ama buaralar eşim gerçekten sapıttı
allah ıslah etsin
onlara göre ben ağaç kavuğundan çıktım ya ailemi tamamen unutacağım
sadece onlarla olacağım
sabır diyorum
ama hiç şaşırmıyorum.çünkü kv öyle bi alıştırmış ki sadece kendi tarafını arar,sorar,sadece kendi tarafına gider.kp in tarafına gidilmez hiç.düşünebiliyormusunz 78 yılından beri kv ile kp evli ve kv daha hiç kp in memleketi ıspartaya gitmemiş.ben 2 yıllık evliyken gittim gördüm ıspartayı.kp in akrabalarıyla tanıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…