- 1 Kasım 2012
- 5.531
- 1.676
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #48.961
hoşgeldin katreynurum
ay herkes çok hamarattya...
cnm toplan tahminen kaç saat tv yada bilgisayar izliyo berram?
birde pamak boyası yapıyomu
bende aldımda bizde deniyecez bakalım niloş sevecekmi
sofrabezimi yayıyosun batmasın diye..
fundacım eşinden dolayımı gidemiyosun annene
yoksa başka sebeplerde varmı?
ohhhhh ay kız 2 günede maşallah nerden buldun bukadar enerjiyi tebrik ediorum seni:
hamarat hatunsunyani:
Beni maşallah sana ya ne hamarat hatunsun üst üste iyi atlatmissin misafirleri
Funda Güle güle giysin defnecik cicilerini cok merak ettim ama
Gulden nilosta gule gule kullansin cantasini ay cok heveslendim ama daha berra anlamiyor oyle seylerden biraz daha buyuyunce alayım artik tutuyorum kendimi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
evet cnm onu düşünen yok işte
ama diyorum ya oraya gidince çok sıkılsam da ve muhabbetlerini hiç sevmesem de cumartesi davet etselerdi giderdim sonuçta büyükler ve davet etmişler ama bugün yola çıkacağım için dün reddettim
sabah kv niye gelmediniz teyzen de enişten de defneyi sayıkladı dedi
ya kimse bunlar evli,kendilerince işleri vardır demiyor
çanta gibi onlar nereye giderse peşlerinde sürüklenelim istiyorlar
biraz da anladığım kadarıyla kv ler arabayla gitmemişler.biz arabayla gidip onları alalım diye oraya çağırmışlar
ay iyiki gitmemişim çünkü şuan çok fena bir şekilde başım ağrıyor.bir de oraya gitsem onun yorgunluğu olacaktı
ayy çok sevindim cnm beğenmene ve de denemeye karar vermene. gerçekten çok lezzetli oluyor. inş. fırının güzel pişirir cnm. afiyet olsun yarın paylaşırsın bizimle sonucu artık. afyon kebabı nasıl cnm
aynen cnm ananeler teyzeler çok düşüo kuzulara hep bişeyler alma derdindeler. ama nedense babaanneler halalr pek öyle olmuo. yani benim çevrem de hep bu şkeilde bilemiyorum.
aynen cnmAh bu anneanneler ne cok düşünüyorlar torunlarini ya benim annem de berraya bi pantolon almis bayramlik üstüne bisey alamadim aceleye geldi diye üzülüyor. Gerci bayramdan sonra gelecekler ama bayram bize o zaman olur zaten:)
evet cnm eşim nedeniyle bu bayram gidemiyorumhoşgeldin katreynurum
ay herkes çok hamarattya...
cnm toplan tahminen kaç saat tv yada bilgisayar izliyo berram?
birde pamak boyası yapıyomu
bende aldımda bizde deniyecez bakalım niloş sevecekmi
sofrabezimi yayıyosun batmasın diye..
fundacım eşinden dolayımı gidemiyosun annene
yoksa başka sebeplerde varmı?
aynen cnm ananeler teyzeler çok düşüo kuzulara hep bişeyler alma derdindeler. ama nedense babaanneler halalr pek öyle olmuo. yani benim çevrem de hep bu şkeilde bilemiyorum.
Wavs geçmiş olsun alp pasaya elifin de ne zaman atesi düşmese boğaz enfeksiyonu cikiyor ins alpin öyle değildir
beni canım masallah sana iki çocukla ne kadar hamaratsin sen artık iki cocuklusun dimi biz bi tanesini idare edemiyoruz valla üç tane olanlara Allah kolaylik versin
yasemin kebap çok güzel gorunuyordu ellerine sağlık canım
Katreinur berram iyiymiş sevindim canım ramazan geçsin sen unutturursun çizgi filmi endiselenme
Nil ve defne gule gule.giysin cicilerini biz bu bayram bayramlık alamicaz sanırım burda öyle bi yer yok
kızlar ben sabah eline elifin boya kalemi ve boyama kitabı verdim ay biraz biyasinda ben de rahat iş yapayim diye mak iki dak boya di benim kızın ilgisini hiç cekmiyor böyle şeyler babasının alet çantasını bulmuş almış eline tornavidayi dolabın deliklerime sokuyor güya.vida sıkıyor
kız sen köfte yemiomuydun yoksaaa... hangilerini yemiosan seçersin cnm.sorun yok. ben şık durduğu için daha bi seviyorum sizlerde seversiniz inş.
Hosbuldum canim inan saat tutmuyorum her istediginde aciyorum ki biliyorsun ben cok mucadele etmiştim hic izletmiyordum. Bu hastanede kaldigimiz donemde alıştı. Sonra da devami geldi işte.
Parmak boyasini bizde ilk defa yaptik canim elini boyadik bastirdi falan dun de pastel boya yaptık karaliyor işte oyle:) eski bi carsaf seriyorum canim cok iyi oluyo
Wavs geçmiş olsun alp pasaya elifin de ne zaman atesi düşmese boğaz enfeksiyonu cikiyor ins alpin öyle değildir
beni canım masallah sana iki çocukla ne kadar hamaratsin sen artık iki cocuklusun dimi biz bi tanesini idare edemiyoruz valla üç tane olanlara Allah kolaylik versin
Katreinur berram iyiymiş sevindim canım ramazan geçsin sen unutturursun çizgi filmi endiselenme
Nil ve defne gule gule.giysin cicilerini biz bu bayram bayramlık alamicaz sanırım burda öyle bi yer yok
kızlar ben sabah eline elifin boya kalemi ve boyama kitabı verdim ay biraz biyasinda ben de rahat iş yapayim diye mak iki dak boya di benim kızın ilgisini hiç cekmiyor böyle şeyler babasının alet çantasını bulmuş almış eline tornavidayi dolabın deliklerime sokuyor güya.vida sıkıyor
aaa bak buna benim eşim bayılır cnm yeter ki et olsun.bende olsam sanırım salçalı yoğurtlu yaparım bi yoğurtsever olarak :) oh mis...Yazarim canim inşallah. Afyon kebabinin pek bi tarifi yok cok kolay bisey ama ben bayılıyorum. Afyonda kebaplik pideler satiliyor ramazan pidelerinden cok ince oluyor. Onlari kare kare dograyip uzerine haşlanmış kusbasi eti dokuyorsun. Bu sade versiyonu ben boyle yapiyorum yogurtlu salcali yapanlar da var. Kebaplik pidem yoksa ramazan pidesiyle de yapiyorum
Sagolun kızlar atlattım cok sukur cumartesı ablamlar bıraz erken geldı cok yardımı oldu sagolsun bıde sıcak cok fazlaydı susuzluk tavan yapmıstı bugun yıne serınledı yagmur yagıyo buranın havası uc gun gunes bes gun yagmur:)
Yalnız ben afyon kebabını da merak ettım:) tarıf ısterız
Bırazda kendılerı ıcın ıstemısler desene zaten bı hafta sonun var ve herzaman gordugun ınsanlar muhabbetlerıde ortada sık gıtmemek en ıyısı:)
Annen ne guzel dusunmus ah uzak olmak cok zor oda ozlemıstır..
Bızde gecen bayram yanlarındaydık bu sene olamıycaz 10 cu ayda ben gıdıcem cocuklarla Allah ızın verırse..
eee fundam nezamana kadar gidecek bu
ahhh
senin
eşini anlamak çokzor
bensenin yerinde olsam
bayram boyunca bende senin annene gitmem derdim ve gerçektende gitmezdim benim annem yoksa seninkide yok derim
ama sen bunu yapamazsınç..
nedemek annene gidemesinya ki şimdi bayraçmm
aaa bak buna benim eşim bayılır cnm yeter ki et olsun.bende olsam sanırım salçalı yoğurtlu yaparım bi yoğurtsever olarak :) oh mis...
oy kuzum napsın annesi bu ara en çok onları görüodur. normal yani yesin onu teyzesi. bizimkide çok çabuk sıkılıo herşeyden
Eti suyuyla dokuyorsun canim bunu yazmamisim. Ben de bu sefer yogurtlu mu yapsam diye düşünüyordum ama benim de esim yogurtlu seyleri pek sevmiyor.
Güldeen hic yakistiramadim sana aaa yemek mi seciyorsun senn bakiim:)
Eti suyuyla dokuyorsun canim bunu yazmamisim. Ben de bu sefer yogurtlu mu yapsam diye düşünüyordum ama benim de esim yogurtlu seyleri pek sevmiyor.
Güldeen hic yakistiramadim sana aaa yemek mi seciyorsun senn bakiim:)
be ni hoşgeldin cnm sahalara dönmüşsün :) maşallah cnm menülerde yok yok. hamarat hatun. bende güldene anlatıyordum cnm şiş kebebı anlatırken uzun oluo aslında o kadar uzun değil yapımı diye. buarada benim koyduğum malzemeler tokat kebabı malzemeleri cnm. kuyruk yağı filanda o nedenle var. sadece tokat kebabı kuzu kuşbaşıyla olur ve de kendi kebap ocağında pişer. bu da köfteli çakma tokat kebabı he he:)
katreinur cnm sevindim berranın ii olmasına. tv olayı bizdede var cnm malesef. ben evde yemek yedirirken açıyorum her seferinde olmasa da. ama ananesinde izlio biliyorum her ne kadar engellemeye çalışsamdagalip galip diye dolanıo benimki de :) malum canım kardeşim...
şey kem küm galiba biraz
yok hemmmm evet yaaaaa.(
bilmiyorum cnm güzellikle ikna etmeye çalışıyorum işteeee fundam nezamana kadar gidecek bu
ahhh
senin
eşini anlamak çokzor
bensenin yerinde olsam
bayram boyunca bende senin annene gitmem derdim ve gerçektende gitmezdim benim annem yoksa seninkide yok derim
ama sen bunu yapamazsınç..
nedemek annene gidemesinya ki şimdi bayraçmm
valla cnm bilmiyorum ne zamana kadar alttan alacağım ama benim de bir sabrım varkatılyroum sana cnm ama anladığım kadarıyla funda arayı germek istemio. yalnız nereye kadar sen alttan alabilrisin bilemiyorum fundacım.
Fundacım isin cok zor gercekten ama buna bi çözüm bulmak gerekmez mi mesela bi bayram orada bi bayram annenlerde olsaniz kabul etmiyor mu eşin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?