- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #48.981
Eti suyuyla dokuyorsun canim bunu yazmamisim. Ben de bu sefer yogurtlu mu yapsam diye düşünüyordum ama benim de esim yogurtlu seyleri pek sevmiyor.
Güldeen hic yakistiramadim sana aaa yemek mi seciyorsun senn bakiim:)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
yok cnmmm benim arkadaşım yemek seçmez ki kızına kötü örnek olmaz he he:)
bilmiyorum cnm güzellikle ikna etmeye çalışıyorum işte
eşim değil kv nin dolduruşu ama benim eşimin de öküzlüğü
neymiş efendim o gitmek istemiyormuş beni de yalnız gönderemezmiş.zaten iznimde azmış o yüzden iznimi oraya harcamamalıymışım.mayısta gidip görmüşüm vs vs.bahane çok anlayacağın
telefonla ararmışız.bu bayramda da başbaşa kalıp gezmeye gidecekmişiz(eşimin başbaşa anlayışı annesi,babası ve kardeşi de dahil)
ben eşimi allaha havale ettim
geçen hafta dayımı aradım yengem için.dayım telefonda eşime de selam söyledi.cuma akşam sadece dayımın selamı var dedim yengemin durumunu anlatmadım bile.çünkü eşim için hiçbir şey ifade etmiyor.ama onun dayısının eşi de kanseroldu yeni tedaviye başladı.ve ben duyunca hem dayısını hem yengesini aradım.çünkü onlar hem büyüğümüz hem de evlerine gittim,ekmeklerini yiyip suyunu içtim.el üstünde tuttular.aynı şekilde benim dayıma da gittiğimizde el üstünde tuttular,nasıl ağırlayacaklarını şaşırdılar, eve dönerken resmen arabanın arkasını doldurdular bahçelerinden topladıklarıyla ama eşim için bunun bi kıymeti yok.hatta şöyle söyleym eşimde bu terbiye yok.eşimin dayısı yengesi düğüne bile gelmediler davet edildikleri halde.ben buna rağmen aradım.ben kin tutmayı sevmiyorum.eşime dayımın selamı var diyorum niye aramış seni diyor.düşünün bu kadar öküz işte.
benim annem her ay defneye bişeyler alıp gönderir adı bile olmaz ama annesi 2-3 ayda bir 1 tişört alır 1 ay lafı olur.
sizede geçmiş olsun canım bende bugün takıip edicem bakalım eğer devamsa yarın dr yolu gözüküyo çünkü cumartesi mersine gidicez
Hayırlı günler herkese kizlar
Wavss cok gecmis olsun alp tugraya inşallah önemli biseyi yoktur
Betül erdeme de cok gecmis olsun canım. Allah sifa versin inşallah
Gulden yasemin berrayi sormussunuz kizlar cok sagolun berra iyi cok şükür parmak boyasi yaptik simdi beraber. Ama bu ara cizgi filme cok düştü. Nasil vazgecircem bilmiyorum sabah uyanir uyanmaz bilgisyarin basinda aliyor soluğu pepe pepe diyi duruyor. Ramazan olunca ben de cok halsiz düşüyorum izletiyorum simdilik ama cok Üzgünüm
wavsum aman diyim takipte ol cnm:
ben de bugün erken çıkıcam nili konturole götürecem hem bakma
dığım 1 2 yervar nile belkim bi elbise alırım he he he:
takıpteyım canım
bulursun belkı canım bak bakalım
nılın hastalığı gectı dımı
benı nuray sağolun kızlar
benı masallah dıyorum sana alkıslıyorum senı nasıl becerıyosun bukadar seyı
cok becerıllısın valla menulerınde supermıs
Kizlar bunlar da berranin saheserleri:))
aynen benicimya kendime almıyorum ona alıyorummmm:
var aslında ama hep alasımvar...
e peki bizim bu durumumuz ne olcak acaba bi fikri olan varmı. dün baktık zeynebin bayramlık 3 elbise bi de gömlek eteği var. ve benim hala alasım var ve ben sırf bu yüzden çarşıya çıkmak istemiyorum he he:)
Kizlar bunlar da berranin saheserleri:))
ay benim kuzumun hiç boyası yok bak alınacaklar listesinin başına yazıldı.yaseminim bi küçük kap içinde açıyomuşsun parmağını oraya batırp ya kartona yada resim defetine yapıyo işte :
bakalım niloş ne yapıcak..
bizimki pastel boylarlarla kitaplar hariç heryeri boyuyo kaldırdım şimdilik
kuruboyalarımız var bide şimdi parmak boyalarımız oldu..
ay yaseminim bilmiorum ama bu işin sonu fena yaniya
biri bize dur desinnnnnnÇ:
dün nilin dolabına baktım daha hiç giydirmediğim gömlekler var
:
valla cnm bilmiyorum ama bi şekilde halledeceğimyaaaaa
ozaman tamamen bal başa kalın öyleyse
neden senmayısta giderken bikderede iş için gittiğindede yanlız gitmedinmi:
ah funda ah sen böyle olduğun sürece çok üzülürve ezilirsin bensana söyliyeyim:
ben anneme gitmiyecem onun annesiyle bayram geçirecem aslaaaaaaa:
farkındayım cnmfunda dn böyle devam edersen malesef defnemde senin akrabalarını tanımıyacak bilmem farkındamısın..
bilmiyorum ki cnm nereye kadar böyle gidecekFunda gercekten nereye kadar boyle gıdecek Allah sana sabır versın
Bayramda ıns yalnız kalabılırsınız dıger turlu olursa zaten ben olsam burnundan getırırım ona bayramı..
Katreınur bende yogurtla denemek ısterdım tarıfını yasmın gıbı bızdede yogurt cok tuketılır guzelmıs ellerıne saglık cnm.
Nıda da herzaman aramaz tv acık olsa bıle ama sabah tutturdu pepe dıye actım tabletten 10 dak sonra beyzayı almaya gıttık geldık yıne ıstıyomus hayır annecım sarjı bıttı hem baba kızıyo dedım kandı:) tv de bıkac tane var malesef seyrettıgımız canm kardesım, can, nıloya bende ızın verıyorumama uzun sure seyretmıyo..
Gulden kız tamamdı ya bayramlıklar dayanamayıp yıne mı alcan:) carsıya cıkınca hep cocuk kıyafetlerıne bakıyoruz zaten dımı? ben oyleyım:)
Kızlar bızde uykuya gıdıyoruz gorusrz
ay yerim ben o elleriKizlar bunlar da berranin saheserleri:))
valla cnm ben de öyleyime peki bizim bu durumumuz ne olcak acaba bi fikri olan varmı. dün baktık zeynebin bayramlık 3 elbise bi de gömlek eteği var. ve benim hala alasım var ve ben sırf bu yüzden çarşıya çıkmak istemiyorum he he:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?