- 7 Mayıs 2012
- 7.050
- 760
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #49.181
he he he:
aaa sen yemekmi seçiyon çok ayıp dermişim :.):):).)
Olur bence neden olmasın çok da pratik ya zeynep seviyor mu tavuk çorbasıbende afyon kebabını acaba tavukla yapsam nasıl olur diye düşündüm. çünkü kuzuma tavuk çorbası yapcam içer inş. hazır pişirmişken tavuğu herşeyinden faydalanmış olurum he he:)
evet hatyırlıyorum yaseminim dediğinm gibi biz kullanılmayacak şuruplar arasına girdimalesef..
ohh nurayım menü güzelmiş sende şekerim
ee dene yaseminim ama sen tavuk sevmezsinki şekerim..
Olur bence neden olmasın çok da pratik ya zeynep seviyor mu tavuk çorbası
Sağol canım.benim gel beraber yiyelim
kız yok çorbasını filan içiom zeynepten sonra . kızıma kötü örnek olmamak için dermişim he he he bilmem anlatabildim mi:)
Olur bence neden olmasın çok da pratik ya zeynep seviyor mu tavuk çorbası
Sağol canım.benim gel beraber yiyelim
he he şey anlata bildin
ama bend yer gibi yapıyorum he he he:
nurayım beni çağrmayın bak bu ara gezesimvar atlar uçağa gelirim he he:
pöffff ama yaaaa sende bana hiç çıkış yolu bırakmıyosun olmazki böyle şekerim aaaa:
Kızlar aklıma geldi yavrilarunizin en sevdiği organı neresi bizimki ayaklarını çok seviyor mesela oyun oynuyoruz diyelim ham ham ham yaparsın gidiklarsin ya ben genelde agzimla yapıyorum yiyormuş onu gibi akka deyip ayağıni uzatıyor ayağına yapacakmisim
sonra gel öpeyim dersin gelmez ayağından öpeyim deyince.uzatır ayagini
elini operim genelde hemen ayağını da uzatır
çok komik geliyor bana sizinkilerde de varmı acaba merak ediyorum
Masallah kuzuma bizimki genelde çorba ayirt etmez canım et turu şeyleri yemez bizim.sikintimiz ordaevet cnm genelde itiraz etmeden yer. bi tavuk çorbasını bi de et çorbasını. tabi keyfi yerinde olunca. bayadır yapmadım yapim de içsin kuzum.elifim sever mi çok besleyici aslında sarımsak un yumurta yoğurt herşey var içinde
Ay gel kız aliriz seni havaalanından ne güzel olur bende yalnızım burda ne olur gelhe he şey anlata bildin
ama bend yer gibi yapıyorum he he he:
nurayım beni çağrmayın bak bu ara gezesimvar atlar uçağa gelirim he he:
eeeee ama içim almıyo şekerim ne yapayım yiyemiyorum..
Masallah kuzuma bizimki genelde çorba ayirt etmez canım et turu şeyleri yemez bizim.sikintimiz orda
şu et corbasini ne zamandır soracam sana unutuyorum yazsana bi ara hamaratlara
Ay gel kız aliriz seni havaalanından ne güzel olur bende yalnızım burda ne olur gel
Cix hiç yakistiramadim.sana
aynı durum bizde de var nurayım. oturup parmak aralarını temizler pis pis diye bana yada babasına gösterir yok bişey kuzum derim uzatır öpelim diye. nasıl güler ona anlatamam. çok oynuo bizimki de ayaklarıyla. özellikle öptürmek için uğraşır gelir uf uf deyip uzatır öptürür falan.
Ay o parmak arasi temizleme hastalığı bizde de var özellikle çoraplarını çıkartıp temizliyor çıkan pislikleri de aynı zeynep gibi pis pis deyip bana veriyor
hımm anladım cnm benim tel olmayınca whatsapp da yok o yüzden haber alamadımfundacım songül annesindeymiş cnm oyüzden giremiyo..
güle güle giy cnmKizlar hasema aldim nasil
aaa geçmiş olsun cnmguzel canım gule gule gıy mersındemı gırıcen denıze
buarada erdemede gecmıs olsun dun okudum ama yazamadm kusura bakma
ates gectı sımdıde grıp oldu yavrum cok kotu oksuruyo hapsırıyo gozlerı kıpkırmızı gece hıc uyumdı sayılır bugun dr a gıttık antbyotk soğuk algınlğı surubu balgam sokturucu verdı ınsallah bıran once ıyılesıor cok huysuz
mersınn neresıne gıdıyosnz
sana da hayırlı günler cnmHayirli gunler kizlar erenin sahurda atesi cikmis ya sut goturmustum bi baktim heryeri ates gibi aslinda 38 dereceydi atesi cokda yuksek degil diye surup vermedim sabah biraz dusmustu ama hafif vardi yine en son uyumadan surup verdim biraz.biz sabahtan erenle pazara gittik kendime gomlek baktim ama bizim pazardada cok secenek yok kapalilara ya bulamadim bir iki ufak sey aldim ablama ve gorumceye pijama aldim kullanicaklari bisey olsun istedim gorumceme sekerlik almistim iftaea geldiklerinde verdim ablamada herzaman ufak biseyler aliyorum zaten bide butce okadarina yetiyo tabi cam sakizi diyelim gorumceme ve esimin abisine giderken goturmeye cikolata alicam belki ablamada alirim onu ayirmak olmaz annem ve kv.lere her bayram aliyoruz zaten oyuzden soylemeye gerek duymadim ama bakalim bikac eksigimiz var butcemiz yettikce ben herkese almak istiyorum ama ins.alabilirim.
Oruc artik beni zorlamaya basladi ya aslinda normalde cok kolay tutuyodum ama son gunlerde bunye kaldirmamaya basladi pazara gidip gelince kotu oldum her acidan neyse erenide doyurdum ilgilendim sonra yatirdim artik bende yaticam yoksa kafa kaldirmiycak k.bakmayin ins.ramazan sonrasi normale doner burasi en azindan ben normalde gunduz uyumadigim icin eren uyudukca gelirim.
Gecmiside sonra okurum kizlar gorusuruz.yemegide hic dusunmedim daha menum yok.
Fundacim Allah sana sabır versin ve biran.önce sabite geçv ins yavrunun hep yanında ol
çok güzel canım gule gule giy
erdemimde rahatlamış keyiflenmis masallah ona
Çok geçmiş olsun canım Allahim şifa versin alp pasama sana da mizmizlikla basadebilme sabri versin
biz kullaniyoruz canım iburamid cold songulun tavsiyesi ile peditustan daha etkili
Anladım canım elifinde var kabarciklari bu kızın cildi çok hassas beyaz tenli diye devamlı güneşten etkileniyor
cnm hamaratlarda var et çorbası diye yazmıştım. ama sayfa kaç dersen bilimiyorum. misafirede yapıyorum ben onu çok şık oluo ve değişik
yerim onların parmaklarını ben... ay bizim ki takıntılı cnm elinde de minicik bişey olsun allahım sanki dünya durdu öyle panik oluo. hemen temizliyoruz vee başlıo temis temis diye.:) takıntılı olcak ondan korkuyorum
Aynen kız bizimki de o eli yikatmadan bi yere surmez el hep yukarda ay çok komik bunlar ya
çok titiz olacak yaseminim bunlar
Kızlar aklıma geldi yavrilarunizin en sevdiği organı neresi bizimki ayaklarını çok seviyor mesela oyun oynuyoruz diyelim ham ham ham yaparsın gidiklarsin ya ben genelde agzimla yapıyorum yiyormuş onu gibi akka deyip ayağıni uzatıyor ayağına yapacakmisim
sonra gel öpeyim dersin gelmez ayağından öpeyim deyince.uzatır ayagini
elini operim genelde hemen ayağını da uzatır
çok komik geliyor bana sizinkilerde de varmı acaba merak ediyorum
Masallah kuzuma bizimki genelde çorba ayirt etmez canım et turu şeyleri yemez bizim.sikintimiz orda
şu et corbasini ne zamandır soracam sana unutuyorum yazsana bi ara hamaratlara
Ay gel kız aliriz seni havaalanından ne güzel olur bende yalnızım burda ne olur gel
Cix hiç yakistiramadim.sana
yerim onların parmaklarını ben... ay bizim ki takıntılı cnm elinde de minicik bişey olsun allahım sanki dünya durdu öyle panik oluo. hemen temizliyoruz vee başlıo temis temis diye.:) takıntılı olcak ondan korkuyorum
yandık yaa nurayım. ben bizimkine doğum gününden sonra bi hevesle küçük pasta aldım eline yüzüne bulaştırsın güya bende foto çekcem. önüne koyduk elini bile sürmedi. zorla elini tuttum pastaya batırdım ayyy nasıl panikledi elini nasıl kasıo anlatamam . tabi benim plan yalan oldu elini bile sürmedi küçük hanım.oysa ne güzel oyna demi. anları anını tutmuo. bazende yemeği alamıoyurm elinden o ayrı:)
bizde yatarken önce çoraplar çıkıyo sonra annee kok diyo ayy irenç diyorum kahakalarla gülüyo kendide kokup irenç diyo he he he:
bak hala çağrıyo ya..
tamamkız geletyimde gör..
bilde yerde küçük bi şey görse ane pöçç deyip getiriyo yani çöp demek..
ayyy benimkız çokmu pis olacakya
ellerini ayran bardağının içine sokuyo sonra masaya sürüyo sonrada annee peçetediyo..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?