2012 kasım bebekleri büyüyor..

ay.bak çok guldum senin plan suya düştü desene her halleri çok tatlı bunların ya

Bak sen.çöpü de bilirmis yerim onun dillerini ayrıca yalandan cagirmiyoruz herhalde gel tabi
ayrıca sanırım nil evde kalacak canım kimse bu.pasaklilikla almaz onu soyleyim

ha haha
kalmaz benim kızım şekerim
ben kızımı hizmetçi tuta bileceklere vericem eli sıcak sudan soğuk suya girmeyecek ha ha ha:

prospektusunde 6 yasın altındakıler kullanmasın dıyoda oyuzden tereddut ettım canım

sağolun kızlar
annemdeyım dun gce geldım kendım olsam sabrım kalmazdı sanırım
prospektusunde 6 yasın altındakıler kullanmasın dıyoda oyuzden tereddutde kaldım

Wavss canım geçmiş olaun cok uzuldum ya Rabbim şifa versin inşallah en kısa zamanda toparlansin kuzum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hayirli geceler kizlar gecmisi okuyup gelebildim gecmis olsun dilekleriniz icin hepiniz sagolun gercekten ucuz atlattik eren evde bile kostugu icin hiziyla carpmisti cok sukur disine bisey olmadiya sadece yuzunde izi var oda gecer.ama bu carpmanin ardindan ates cikmasi dusunduruyo beni ogle yemeginden sonra biraz surup vermistim sonra uyudu uyandi daha cok atesi vardi sanki oyle cok yuksek olmasada 38e yakindi sanirim yemekte yemedi pek istahta yok aksam iftarda bizimlede yemek istemedi babasi bir iki lokma verdi iste birazda ayran icti butun gun yapisik durduk hep evde pek enerjiside yoktu keyfide yoktu atesi oyle cok yuksek degildi ama gun boyu gecmemesi niye acaba anlamadim yemekten sonra tekrar surup verdim biraz dustu gibiydi ama gece nolucak bakalim bu atesin yuzunu carpmasiyla ilgisi yoktur heralde diymi denkmi geldi acaba bilemiyorumya.bizim daha once bikere 6.hastaligi gecirdigi zaman atesi olmustu buda ikinci busefer niye oldu acaba.

Guldenim sende cok uykusuz kaliyosunya nasil dayaniyosun oyle ben gunduz bile biraz uyudugum halde aksam nasil uykum geliyoya gerci cogu zaman gec yatiyorum yada uyumuyorum sahura kadar yoksa uyursam daha zor mesela dun gunduz uyumadim aksam uyudum sahura zor kalktim zor biseyler yedim kafam masaya dusucekti nerdeyse nasil uykulu oluyo insan Allah hepinizin yardimcisi olsun son 1gununuz kaldi sonra tatil hepiniz dinlenin ins.butun calisan arkadaslar.Bu arada bizimde aksam menude corba ve pide vardi.aslinda esim belki iftara yetisemem demisti bende corbanin yanina firinda sucuklu yumurta yapmistim ama son zaman geldi esim pidede yaptirmis yumurtada sahura kaldi artik.

Benicim senin bahcede sonunda bitiyo desene sende rahat bi nefes alirsin artik masallah cok hamaratsin gercektenya herseye nasil yetisebiliyosun kilo vermissindir heralde ramazanda diymi bu tempoya karsi kac koya dustun bakalim.Oh beyzada cok mutlu olmus neguzel kuzuck nasil eglenmistir.

Waws yada gulcum alp tugrayada gecmis olsun canim nasil hastalandi kuzu oyle ya usuttumu acaba havalarda sicak ama olucak oldumu oluyo illaki ins.en kisa zamanda atlatir.

Fundacim bosver sende alma bisey kv.ye ya birak kendi ailene almiyosun surekli onlari besliyosun bide cok yussuzlerya esinede cok kizdim nedemek hergun git gel hic sana acimiyolarya hergun gidip gelinicek yolmu o akil var mantik var esin okadar dusunuyo madem defneyi kendi hergun getirsin senin yanina okadar yolu o ceksin madem gidilip gelinebilirmis oyle diyo hayret bisey ama.

Betulcum hasemani goremedim ama gule gule giy canim bende istiyorum aslinda oyle alip denize girmek hic girmedim ama cokta acelem yok nezaman nasip olursa artik.
Erdem ve zeynebinde kabizlik sorunu olmasa cocuklar nasil keyifli olucak ya ins.Rabbim sifalarini verir.

Bende firsat bulunca su kabizligi bi arastirayimya gerci siz cok arastirip ogrenmissinizdirde belki degisik bisey ogrenirim gozden kacan bellimi olur.

Katreinur sen nasilsin canim berra neler yapiyo nasil geciyo gunleriniz.

Nuraycim erende aslinda ayaklariyla cok oynuyo seviyo ama sizin anlattiklariniz gibi cok takik degil aslinda bu aralar beni incelemeye aldi gozlerime dokunuyo burnuma dokunuyo inceliyo parmagini agzima sokmaya calisiyo yani bayadir bunlari yapiyoda bu siralarda benim dizlerime bakiyo elliyo sonra oturup uzatiuo bacaklari kendi dizlerine dokunuyo inceliyo bende evde kapri giydigim icin bazen bacaklarima sap sap vuruyo ses geliyo hosuna gidiyo bide ben erene bisey soylerken comeliyorum onun boyuna gelmek icin oda hemen arkasina donup kucagima dogru oturup uzatiyo ayaklari bende oyle yapiyorum bi kendi bacagina bakiyo bi benimkine sizdede vardir belki bu durumlar artik herseyin farkina variyolar yaptigi seyler hareketleri falan cok degisti daha akilli bilincli hareket ediyo eminin butun kuzular oyledir artik buyuyolar herhallerinden belli oluyo.

Merhaba kizlar ben geri dondim
nasilsinuz bakim gecmisi okumak mumkun degil
Sin sayfada alp ve ereni gordum cok gecmis olsun kuzularima

Ya kizlar erenin atesi gecmiyo sahura kalkinca yine baktim atesi cikmis yatarken okadar degildi olctum 38.5 tu surup verdim yine dolvenden aslinda dolven cok kuvvetli ve erendede ise yarardi simdi biturlu gecirmiyo gunduz 37.5 lardaydi hep biraz dusuyo gibi oluyo ama ozellikle uyuyunca cikiyo artik korkmaya basladim sahur yemegini yerken esimle konusuyoduk acaba kanayan dis yerinde biseymi olustu dedik gittik baktik uyuyodu yavrum ama napalim kotu bisey olmasindansa ama bisey goremedim disetleri falan iyiydi tek bi secenek kaliyo disinde kan varken su icmisti ve kanida yutmus oldu onunmu bi etkisi diyorum anlamadim gitti yaa bana enfeksiyon gibi geliyo atesi gecmedigi icin ama nasil oldu neden oldu tam cozemedim sizin varmi bi fikriniz eger gunduzde gecmesse doktora goturucez zaten sabahtan ararim hastaneyi randevu alirim ins.vardir bosluk.artik bende endiselenmeye basladimya ins.ciddi bisey degildir bayramda geliyo doktorda bulamayiz artik yarin ins. dokturumuzda sira vardir.

Merhaba kizlar ben geri dondim
nasilsinuz bakim gecmisi okumak mumkun degil
Sin sayfada alp ve ereni gordum cok gecmis olsun kuzularima

hoşgeldin şekerim ay hep gez hep gez kıskanıyorum seni haberin olsun şekerimmmm:
neler yaptın gelince anlatınız lütfenn..

cnm yarın dr mutlaka götür bencede araya tatil giricek çok zorlanırsın
muhtemelen enfksyon diye tahmin ediyorum cnm:

sağolun kızlar
annemdeyım dun gce geldım kendım olsam sabrım kalmazdı sanırım
prospektusunde 6 yasın altındakıler kullanmasın dıyoda oyuzden tereddutde kaldım

wavsum ben kullanmıyorum dediğim gibi karar senin cnm
nili yeni götürdüğüm dr nile bi burun damlası yazmış 3 yaş altındakiler kullanmasın yazıyo açıkçası almadım..
adamların bi bildiği olmasa yazmaz herhalde bilemiyorum ama..
bide sekrol öksürük şurubu yazmıştı onuda almadım he hehe:

cnm düşmesiyle alakası yok tesadüf bence
ama dediğim gibi sen dr işini ihmal etme cnm:

ay sorma cnm ya gerçekten dayanması çok zor oluyo..
neyse bugün sonnn::

günaydın..
herkese kızlar byugün sonnnnn:

Günaydın kızlar

Fatmacım dusmesiyle kanamsiyla falan alakası olduğunu sanmıyorum canım. Muhtemelen enfeksiyondur. Bence de bi dr a götürün derim. Dislerinin hepsi çıktı mı

Guldencim hadi son günün sekerim nasılsın bakalım nil hanim nasil

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

herkese günaydın kızlar... nasılsınız bakalım. eren ve alp rahatsızmış rabbim şifa versin inş. songülde dönmüş hareketlenir belki burası biraz daha. güldenim oh saçlar boyanmış bayram hazırlığı tam gaz devam he he....

günaydın cnm bugün bomba gibiyim ay nazar deymesin enerjim tavan yaptı malum songün kuzumla 1 hafta geçirecem gerçi 1 günü ayrı olacak ama bunada şükür
2 gün önceden gitmiyecez cuma günü amilyat olacak eşim oyüzden cuma sabahı erkenden gidecez..
yani kuzumdan 1 gün ayrı kalıcammm..

günaydın cnm nasılsın. berracık nasıl . dün akşam ben senin afyon kebabından esinlendim. alta pide yerine solaptaki simitlerimi koydum değerlenmiş oldu. bi de etli dağil tavuklu yaptım. ve tabi ki yoğurtlu. ay çok lezzetliydi şekerim sağolasın bizede değişiklik oldu. eşimde beğendi :)

aaa çok sevindim cnm. ee eşin hemen yola çıkabilcek miymiş. konuştunuz mu dryle

aaa çok sevindim cnm. ee eşin hemen yola çıkabilcek miymiş. konuştunuz mu dryle

konuştuk cnm bi sıkıntı olmaz döne bilirsin demiş :

nili
bizim bakıcı alıcak onu hem torunu var canı sıkılmaz hemde köyde oynar diye
bu ara anne mehmet öz öz deyip duruyo zaten .
annecim haftaya 1 gece mehmete gideceksin oynarsınız bol bol hemde uyursunuz diyorum
anneee mehmet oyna anneyle uyku diyo he h he:

günaydın kızlar gece 12 e kadar bavul toplardım ve sanırım tüm evi bavullara sığdırdım bugün öğleden sonra izinliyim yola bugün çıkacaz malum bayram trafiği sıkışmadan gidelim die hayırlısı ile gece varmış oluruz mersine 15 gün oradayız sonra artık dönüyoruz Allahın izniyle hepinizi öpüyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…