- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #49.201
ay.bak çok guldum senin plan suya düştü desene her halleri çok tatlı bunların yayandık yaa nurayım. ben bizimkine doğum gününden sonra bi hevesle küçük pasta aldım eline yüzüne bulaştırsın güya bende foto çekcem. önüne koyduk elini bile sürmedi. zorla elini tuttum pastaya batırdım ayyy nasıl panikledi elini nasıl kasıo anlatamam . tabi benim plan yalan oldu elini bile sürmedi küçük hanım.oysa ne güzel oyna demi. anları anını tutmuo. bazende yemeği alamıoyurm elinden o ayrı:)
bizde yatarken önce çoraplar çıkıyo sonra annee kok diyo ayy irenç diyorum kahakalarla gülüyo kendide kokup irenç diyo he he he:
bak hala çağrıyo ya..
tamamkız geletyimde gör..
bilde yerde küçük bi şey görse ane pöçç deyip getiriyo yani çöp demek..
ayyy benimkız çokmu pis olacakya
ellerini ayran bardağının içine sokuyo sonra masaya sürüyo sonrada annee peçetediyo..
Fundacim Allah sana sabır versin ve biran.önce sabite geçv ins yavrunun hep yanında ol
çok güzel canım gule gule giy
erdemimde rahatlamış keyiflenmis masallah ona
Çok geçmiş olsun canım Allahim şifa versin alp pasama sana da mizmizlikla basadebilme sabri versin
biz kullaniyoruz canım iburamid cold songulun tavsiyesi ile peditustan daha etkili
Anladım canım elifinde var kabarciklari bu kızın cildi çok hassas beyaz tenli diye devamlı güneşten etkileniyor
Fundacim Allah sana sabır versin ve biran.önce sabite geçv ins yavrunun hep yanında ol
çok güzel canım gule gule giy
erdemimde rahatlamış keyiflenmis masallah ona
Çok geçmiş olsun canım Allahim şifa versin alp pasama sana da mizmizlikla basadebilme sabri versin
biz kullaniyoruz canım iburamid cold songulun tavsiyesi ile peditustan daha etkili
Anladım canım elifinde var kabarciklari bu kızın cildi çok hassas beyaz tenli diye devamlı güneşten etkileniyor
bbetülüm güle güle giyi haşemonu cnm: wavsum çok geçmiş olsun
biz ibiromin kullanmıştık nile
aslında çok iyi bir şurupmuş ama bize iyi gelmedi havale artırıcığ bi özelliği olduğu için artık kullanamıyoruz malesef..
fatmacım negüzel bende severim hediyleşmeyi
biraz uykum açıldı şekerim sanki ama akşam iş çıkışı koföre gidicem eşim akşam iftar için pide yaptıracak birde çorba bu geceki yemek işi tamamdır he he he:
Merhaba kizlar ben geri dondim
nasilsinuz bakim gecmisi okumak mumkun degil
Sin sayfada alp ve ereni gordum cok gecmis olsun kuzularima
Merhaba kizlar ben geri dondim
nasilsinuz bakim gecmisi okumak mumkun degil
Sin sayfada alp ve ereni gordum cok gecmis olsun kuzularima
Ya kizlar erenin atesi gecmiyo sahura kalkinca yine baktim atesi cikmis yatarken okadar degildi olctum 38.5 tu surup verdim yine dolvenden aslinda dolven cok kuvvetli ve erendede ise yarardi simdi biturlu gecirmiyo gunduz 37.5 lardaydi hep biraz dusuyo gibi oluyo ama ozellikle uyuyunca cikiyo artik korkmaya basladim sahur yemegini yerken esimle konusuyoduk acaba kanayan dis yerinde biseymi olustu dedik gittik baktik uyuyodu yavrum ama napalim kotu bisey olmasindansa ama bisey goremedim disetleri falan iyiydi tek bi secenek kaliyo disinde kan varken su icmisti ve kanida yutmus oldu onunmu bi etkisi diyorum anlamadim gitti yaa bana enfeksiyon gibi geliyo atesi gecmedigi icin ama nasil oldu neden oldu tam cozemedim sizin varmi bi fikriniz eger gunduzde gecmesse doktora goturucez zaten sabahtan ararim hastaneyi randevu alirim ins.vardir bosluk.artik bende endiselenmeye basladimya ins.ciddi bisey degildir bayramda geliyo doktorda bulamayiz artik yarin ins. dokturumuzda sira vardir.
sağolun kızlar
annemdeyım dun gce geldım kendım olsam sabrım kalmazdı sanırım
prospektusunde 6 yasın altındakıler kullanmasın dıyoda oyuzden tereddutde kaldım
Hayirli geceler kizlar gecmisi okuyup gelebildim gecmis olsun dilekleriniz icin hepiniz sagolun gercekten ucuz atlattik eren evde bile kostugu icin hiziyla carpmisti cok sukur disine bisey olmadiya sadece yuzunde izi var oda gecer.ama bu carpmanin ardindan ates cikmasi dusunduruyo beni ogle yemeginden sonra biraz surup vermistim sonra uyudu uyandi daha cok atesi vardi sanki oyle cok yuksek olmasada 38e yakindi sanirim yemekte yemedi pek istahta yok aksam iftarda bizimlede yemek istemedi babasi bir iki lokma verdi iste birazda ayran icti butun gun yapisik durduk hep evde pek enerjiside yoktu keyfide yoktu atesi oyle cok yuksek degildi ama gun boyu gecmemesi niye acaba anlamadim yemekten sonra tekrar surup verdim biraz dustu gibiydi ama gece nolucak bakalim bu atesin yuzunu carpmasiyla ilgisi yoktur heralde diymi denkmi geldi acaba bilemiyorumya.bizim daha once bikere 6.hastaligi gecirdigi zaman atesi olmustu buda ikinci busefer niye oldu acaba.
Guldenim sende cok uykusuz kaliyosunya nasil dayaniyosun oyle ben gunduz bile biraz uyudugum halde aksam nasil uykum geliyoya gerci cogu zaman gec yatiyorum yada uyumuyorum sahura kadar yoksa uyursam daha zor mesela dun gunduz uyumadim aksam uyudum sahura zor kalktim zor biseyler yedim kafam masaya dusucekti nerdeyse nasil uykulu oluyo insan Allah hepinizin yardimcisi olsun son 1gununuz kaldi sonra tatil hepiniz dinlenin ins.butun calisan arkadaslar.Bu arada bizimde aksam menude corba ve pide vardi.aslinda esim belki iftara yetisemem demisti bende corbanin yanina firinda sucuklu yumurta yapmistim ama son zaman geldi esim pidede yaptirmis yumurtada sahura kaldi artik.
Benicim senin bahcede sonunda bitiyo desene sende rahat bi nefes alirsin artik masallah cok hamaratsin gercektenya herseye nasil yetisebiliyosun kilo vermissindir heralde ramazanda diymi bu tempoya karsi kac koya dustun bakalim.Oh beyzada cok mutlu olmus neguzel kuzuck nasil eglenmistir.
Waws yada gulcum alp tugrayada gecmis olsun canim nasil hastalandi kuzu oyle ya usuttumu acaba havalarda sicak ama olucak oldumu oluyo illaki ins.en kisa zamanda atlatir.
Fundacim bosver sende alma bisey kv.ye ya birak kendi ailene almiyosun surekli onlari besliyosun bide cok yussuzlerya esinede cok kizdim nedemek hergun git gel hic sana acimiyolarya hergun gidip gelinicek yolmu o akil var mantik var esin okadar dusunuyo madem defneyi kendi hergun getirsin senin yanina okadar yolu o ceksin madem gidilip gelinebilirmis oyle diyo hayret bisey ama.
Betulcum hasemani goremedim ama gule gule giy canim bende istiyorum aslinda oyle alip denize girmek hic girmedim ama cokta acelem yok nezaman nasip olursa artik.
Erdem ve zeynebinde kabizlik sorunu olmasa cocuklar nasil keyifli olucak ya ins.Rabbim sifalarini verir.
Günaydın kızlar
Fatmacım dusmesiyle kanamsiyla falan alakası olduğunu sanmıyorum canım. Muhtemelen enfeksiyondur. Bence de bi dr a götürün derim. Dislerinin hepsi çıktı mı
Guldencim hadi son günün sekerim nasılsın bakalım nil hanim nasil
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Günaydın kızlar
Fatmacım dusmesiyle kanamsiyla falan alakası olduğunu sanmıyorum canım. Muhtemelen enfeksiyondur. Bence de bi dr a götürün derim. Dislerinin hepsi çıktı mı
Guldencim hadi son günün sekerim nasılsın bakalım nil hanim nasil
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
günaydın cnm bugün bomba gibiyim ay nazar deymesin enerjim tavan yaptı malum songün kuzumla 1 hafta geçirecem gerçi 1 günü ayrı olacak ama bunada şükür
2 gün önceden gitmiyecez cuma günü amilyat olacak eşim oyüzden cuma sabahı erkenden gidecez..
yani kuzumdan 1 gün ayrı kalıcammm..
aaa çok sevindim cnm. ee eşin hemen yola çıkabilcek miymiş. konuştunuz mu dryle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?