- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #49.221
günaydın kızlar gece 12 e kadar bavul toplardım ve sanırım tüm evi bavullara sığdırdımbugün öğleden sonra izinliyim yola bugün çıkacaz malum bayram trafiği sıkışmadan gidelim die hayırlısı ile gece varmış oluruz mersine 15 gün oradayız sonra artık dönüyoruz Allahın izniyle hepinizi öpüyorumm
günaydın kızlar gece 12 e kadar bavul toplardım ve sanırım tüm evi bavullara sığdırdımbugün öğleden sonra izinliyim yola bugün çıkacaz malum bayram trafiği sıkışmadan gidelim die hayırlısı ile gece varmış oluruz mersine 15 gün oradayız sonra artık dönüyoruz Allahın izniyle hepinizi öpüyorumm
Simdiden cok gecmis olsun canim dualarimdasiniz insallah ameliyat sorunsuz gecergünaydın cnm bugün bomba gibiyim ay nazar deymesin enerjim tavan yaptı malum songün kuzumla 1 hafta geçirecem gerçi 1 günü ayrı olacak ama bunada şükür
2 gün önceden gitmiyecez cuma günü amilyat olacak eşim oyüzden cuma sabahı erkenden gidecez..
yani kuzumdan 1 gün ayrı kalıcammm..
günaydın cnm hoşgeldin..
dilekkkk ben o kuzuyu yiye bilirmiyim ya
maşallah ona
allahım korusun nazarlardan onu..
Ohh maşallah guldenim enerjine hayran kaldım.günaydın cnm bugün bomba gibiyim ay nazar deymesin enerjim tavan yaptı malum songün kuzumla 1 hafta geçirecem gerçi 1 günü ayrı olacak ama bunada şükür
2 gün önceden gitmiyecez cuma günü amilyat olacak eşim oyüzden cuma sabahı erkenden gidecez..
yani kuzumdan 1 gün ayrı kalıcammm..
günaydın cnm nasılsın. berracık nasıl . dün akşam ben senin afyon kebabından esinlendim. alta pide yerine solaptaki simitlerimi koydum değerlenmiş oldu. bi de etli dağil tavuklu yaptım. ve tabi ki yoğurtlu. ay çok lezzetliydi şekerim sağolasın bizede değişiklik oldu. eşimde beğendi :)
konuştuk cnm bi sıkıntı olmaz döne bilirsin demiş :
nili
bizim bakıcı alıcak onu hem torunu var canı sıkılmaz hemde köyde oynar diye
bu ara anne mehmet öz öz deyip duruyo zaten .
annecim haftaya 1 gece mehmete gideceksin oynarsınız bol bol hemde uyursunuz diyorum
anneee mehmet oyna anneyle uyku diyo he h he:
oh hazırlıklar tamam. hayırlı yolculuklar cnm. güzel mutlu sağlıklı bi tatil geçirirsiniz inş. erdem paşayı kesiomusun sütten cnm. karar verdinmi. ay nasıl yapcaz betülüm ya çok düşkünleşti bu ara yaaa...günaydın kızlar gece 12 e kadar bavul toplardım ve sanırım tüm evi bavullara sığdırdımbugün öğleden sonra izinliyim yola bugün çıkacaz malum bayram trafiği sıkışmadan gidelim die hayırlısı ile gece varmış oluruz mersine 15 gün oradayız sonra artık dönüyoruz Allahın izniyle hepinizi öpüyorumm
seninde cuman mübarek olsun cnm benimGunaydin canlarimm cumamiz mubarek olsun rabbim butun dualarinizi kabul eylesin
Canim cok gecmis olsun simdi kuzum nasil insallah iyidir
Yasemin sen nasilsin cnm bal bocugu nasil
Kizlar pazartesi esimin dogum gunu dun bir kutu aldim icine cesiz cesit cikolata dolduracagim notlar yazacagim balon falan aldik
Menumde soyle nasil bi soyleyin bakim
Kisir
Toz pudingli kurabiye
sigara boregi
Yaprak sarmasi
bide pasta olacak az olacak cunku ucumuz olacagiz sizce nasil
Tesekkur ederiz canim evde ben sarki soyledigimde hemen oynamaya basliyor kollar yan yan cok tatli 10.ayda dugun var bol bol oynar orda kuzum kurtlarini doker hehesağol dilekçim
ay tamam ozaman ya yiyim onu ben onasıl tatlı allahımya.
maşallahj ona
oy kuzuma bak sen mehmetle oynarım ama annemle uyurum dio he he:)
oh hazırlıklar tamam. hayırlı yolculuklar cnm. güzel mutlu sağlıklı bi tatil geçirirsiniz inş. erdem paşayı kesiomusun sütten cnm. karar verdinmi. ay nasıl yapcaz betülüm ya çok düşkünleşti bu ara yaaa...
seninde cuman mübarek olsun cnm benim
iyiyiz cnm çok şükür. sen nasılsın. ay o efe nasıl güzel oynuo paşa maşallah
Cok guzel canim. Bence yeterli. bu arada Pudingli kurabiyenin tarifini istiyorum duymustum ama hic yapmadım
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ohh maşallah guldenim enerjine hayran kaldım.
Iyi hadi gitme isini de ayarlamissiniz sevindim canim cuma gecesi yatacak mısınız
Ayy sevindim canim afiyet olsun. Dedigim gibi tavuklu da yapılıyor zaten.
Biz iyiyiz cok şükür. Berra hanim uyuyor daha. Ben uyuyamiyorum son gunlerde nedense. Berra Dun ilk defa 200 ml lik mamasini bitirdi masallah kuzuma oyle sevindik ki anlatamam. 24 saatte bitirilmesi gerekiyor yoksa kalani atılıyor. Dün ilk defa atmadik.
Ohh maşallah guldenim enerjine hayran kaldım.
Iyi hadi gitme isini de ayarlamissiniz sevindim canim cuma gecesi yatacak mısınız
Ayy sevindim canim afiyet olsun. Dedigim gibi tavuklu da yapılıyor zaten.
Biz iyiyiz cok şükür. Berra hanim uyuyor daha. Ben uyuyamiyorum son gunlerde nedense. Berra Dun ilk defa 200 ml lik mamasini bitirdi masallah kuzuma oyle sevindik ki anlatamam. 24 saatte bitirilmesi gerekiyor yoksa kalani atılıyor. Dün ilk defa atmadik.
oy kuzuma bak sen mehmetle oynarım ama annemle uyurum dio he he:)
oh hazırlıklar tamam. hayırlı yolculuklar cnm. güzel mutlu sağlıklı bi tatil geçirirsiniz inş. erdem paşayı kesiomusun sütten cnm. karar verdinmi. ay nasıl yapcaz betülüm ya çok düşkünleşti bu ara yaaa...
seninde cuman mübarek olsun cnm benim
iyiyiz cnm çok şükür. sen nasılsın. ay o efe nasıl güzel oynuo paşa maşallah
Kizlar pazartesi esimin dogum gunu dun bir kutu aldim icine cesiz cesit cikolata dolduracagim notlar yazacagim balon falan aldik
Menumde soyle nasil bi soyleyin bakim
Kisir
Toz pudingli kurabiye
sigara boregi
Yaprak sarmasi
bide pasta olacak az olacak cunku ucumuz olacagiz sizce nasil
Tesekkur ederiz canim evde ben sarki soyledigimde hemen oynamaya basliyor kollar yan yan cok tatli 10.ayda dugun var bol bol oynar orda kuzum kurtlarini doker hehe
Allah sukur canim iyiyiz bizde
Annesi gibi oynamayi seviyor pasam :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?