2012 kasım bebekleri büyüyor..

Acma pek beceremiyorum oyuzden kolaya kactim hehe aslinda su boregi cok seviyor ama asla yapamam buzlugumunda cig borek var belki onu cikaririm

Gel diyecegim ama coook uzakk birgun butun kasim anneleri insallah bulusuruz

aaa bu çok güzel haber cnm çok sevindim maşallah prensese devamı gelsin inş.
niye uyuyamıosun cnm sıcaklardan filan mı. ay fırsatını bulsam hiç kaçırmıycam he he:)

Ay bılmıyorum canim cok sicak degil ondan degil de uykumu almis uyanıyorum bi bakiyorum saat daha 8.30. Ben böyle belli bi saate alistirinca ilerisine gitmem zor oluyor degisik bisey yani. Mesela calisirken 8 de kalkmaya alisirdim hafta ici zor kalkardim ama hafta sonuda 8 den ileri gidemezdim. Biraz antikayim sanırım:))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

yasmin erdemde çok fena bi şekilde düşkünleşti sanrıım sadece azaltıcam sayı ile ayarlıyacam birden kesemem ne ben hazırım ne erdem

canlarım hepinizin iyi dilekleri için çok teşekkü ederim varınca gece yazamasamda sabah yazarım yada songülümle haber yollarım :) katreinur cnaım ben tarif yazmıştım hamaratlara güldenimin dediği gibi ben çilekli pudingten olanı beğenmiştim en çok

erdemi sormuşsunuz keyfi yerinde şükür çenesine vurdu ama bıdı bıdı konuşuyo :) birazdan bırakcak babası bana sonra eve gidip eşyaları yerleştirecek arabaya babamız sonrada gelip bizi alıcak ve çıkıcaz inşallah böyle bizden haberler kızlar

Tamam canim bi bakayim kaçıncı sayfadaydi acaba yazdigini hic hatırlayamadım

Tamam betülcüm buldum. Ben deneyeyim bi bunu. Puding sevmiyorum. Bu sekilde bitireyim bari evdeki pudingleri.

Günaydın kızlar hayırlı cumalar
Betulun kurabiyesi 5. Sayfada
katreinur benimde akşam afyon kebabı vardı çok güzeldi yoğurtlu yaptım bende çok teşekkürler
guldencim gule gule kullan saçlarını fazla ayrı kalmican denek nilden çok sevindim onun dillerini yerim ben masallah
fatma eren nasıl oldu düştü mu atesi bugünde çıkıyorsa bence de götür
dilekcim ama olmadı kaç gündür canım kısır çekiyor ya menü harika eşin nice mutlu yıllar gecirsin ins sizinle

Gunaydin canim benim tesekkur ederim canim benim ben sana yapardim yakin olsaydik keske

Yerlesinizmi canim elifim nasil iyimi kuzum

katreynurum kız pudink sevilmezmi ay ben bayılıyorum
bak şu pudunkli kurabiyeyi bende yapayım.
nurayım günaydın
evet cnm fazla ayrı kalmıyacam kuzumdan iyi olacak..

cnm beni düşünen yok ki zaten
ben insan değilim onlar için

bu arada eren nasıl oldu?ateşi ne durumda
bence bugün hemen dr agötür

Merhaba kizlar ben geri dondim
nasilsinuz bakim gecmisi okumak mumkun degil
Sin sayfada alp ve ereni gordum cok gecmis olsun kuzularima
hoşgeldin cnm

günaydın cnm

günaydın cnm

günaydın cnm
ben de saçımı boyatmak istiyorum ama haftasonu kuaförde hem çok sıra olur hem de temizlikle uğraşacağım

günaydın tatlım
hayırlı yolculuklar şimdiden
anneannen nasıl?
Gunaydin canlarimm cumamiz mubarek olsun rabbim butun dualarinizi kabul eylesin
günaydın tatlım senin de cuman mübarek olsun

ay çok sevindim inşallah devamı da gelir

nice mutlu yıllara cnm
bence menü yeterli

ha ha bende severim kız gel karşılıklı oynayalım. bu arada o dilara bizim düğün zamanı çok modaydı burda. ay ne oynardık deli gibi:)
bi ankaralı olarak ben de oynamayı severim kızlar

Betulcum iyi yolculuklar size ins erdem çok eglensin iyi tatiller ve bayramlar şimdiden
katreinur yazmayı unuttum masallah berrama demek sevmeye başladı mamayi devamı gelir ins
yasemincim zeynebim nasıl neler yapıyor
ozcanan nerde acaba özledik ranayi
wavs alp paşam nasıl oldu ins daha iyidir
songül hosgeldin canım

günaydın cnm alışabildiniz mi yeni evinize?

gunaydınnn canlarrr çiş egıtımınden vazgectım cunku anlamıyo gbı hıssettım
wc de 15/20 dak bıle suyla oynuyo çiş yapmıo tam gıydırıorum uzun zamn oldu yoktur dıe yapıo altına anlatıyorum guzelce
ama wc de yapmıo uzerını gıyınce 5dak gecmeden yapıo yanı var ama wc ye yapmıo
tedırgın mı oluyor nedendır bılemedım vazgectım kaka saatı bıle vardır masalın hıc sasmaz o saatte hıc yapmadı dısarı gtcektık altını bagladım 5dak sonra kaka yaptı yanı varken yapmıo bılınclı gbı geldı rahatsız oldugunu dusundum vazgectım

gulden sevındım sadece 1gun ayrı kalıcaksın nılden ıns esınden hemn toparlanır
bgunde songununuz hadı bakalım evde doya doya vakıt gecırın bebıslerle

nuray masalda tıpkı elıf gbı ayak hastası elını opeyım hemn aygını uzatır onuda op dıye ayaklarını kendısı opuyo hatta ıkı buklum:)

betul hayırlı yolculuklar canım ıyı tatıller hasemanda cok hos bende alıcam ılkkez gıycem bakalım ben acık renk dusunuodum grı toz pembe gbı daha fazla dıkkat cekmemek ıcın :)

fatma gecms olsun bence tesaduf dusmeyle ılgısı yoktur enfeksıyondur buyuk ıhtımal bence bgun ateslenmesede gotur tatıl gırıyo araya cunku

dılek menun cok hos fazla bıle bence 3kısıye bız yıyemıoz sahsen :)nıce yıllara buarada

wavs alpede gecmıs olsun canım ıns bayramda hasta olmaz guzel gecırırsınız

funda cnm bencede bısey alma bı seker cıkolata al gec kendını zora sokma bosyere degmez

yasemın ayy masalda oyle takıntılı bende korkuorum:)hatta utuandırıo bazen mısasfırlıkte yerde bısey buluo sureklı ee dıye bana verıo öğretmış gbı cok fena bunlar cok

Günaydın canim benim nasilsin defnem nasil tesekkur ederim canim

Oynamayi kim sevmezki canim

Gunaydin canim demek masalimda hazir degilmis ozaman daha var bizde hazir degiliz daha zamani vardir elbet

Cok tesekkur ederim canim menu fazla evet ama aksam kp de kv gelecek onun icin biraz fazlalastirdim

cnm demekki henüz hazır değil
ama olsun en azından görmüş oldun
daha sonra tekrar denersin

Günaydın canim benim nasilsin defnem nasil tesekkur ederim canim

Oynamayi kim sevmezki canim
ben iyi sayılırım
defne de iyi sanırım
kısmetse bugün kavuşuyoruz

Canim cok sevindim begenmenize. Afiyet olsun.

Cok şükür berra icti canim oyle mutlu olduk ki anlatamam ilk gunler iki kasigi bagira bagira iciyordu. Isin sırrı sabırmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…