- 1 Kasım 2012
- 5.531
- 1.676
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #49.261
katreynurum kız pudink sevilmezmi ay ben bayılıyorum
bak şu pudunkli kurabiyeyi bende yapayım.
nurayım günaydın
evet cnm fazla ayrı kalmıyacam kuzumdan iyi olacak..
Wavss canım geçmiş olaun cok uzuldum ya Rabbim şifa versin inşallah en kısa zamanda toparlansin kuzum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Guldenim sende cok uykusuz kaliyosunya nasil dayaniyosun oyle ben gunduz bile biraz uyudugum halde aksam nasil uykum geliyoya gerci cogu zaman gec yatiyorum yada uyumuyorum sahura kadar yoksa uyursam daha zor mesela dun gunduz uyumadim aksam uyudum sahura zor kalktim zor biseyler yedim kafam masaya dusucekti nerdeyse nasil uykulu oluyo insan Allah hepinizin yardimcisi olsun son 1gununuz kaldi sonra tatil hepiniz dinlenin ins.butun calisan arkadaslar.Bu arada bizimde aksam menude corba ve pide vardi.aslinda esim belki iftara yetisemem demisti bende corbanin yanina firinda sucuklu yumurta yapmistim ama son zaman geldi esim pidede yaptirmis yumurtada sahura kaldi artik.
Benicim senin bahcede sonunda bitiyo desene sende rahat bi nefes alirsin artik masallah cok hamaratsin gercektenya herseye nasil yetisebiliyosun kilo vermissindir heralde ramazanda diymi bu tempoya karsi kac koya dustun bakalim.Oh beyzada cok mutlu olmus neguzel kuzuck nasil eglenmistir.
Waws yada gulcum alp tugrayada gecmis olsun canim nasil hastalandi kuzu oyle ya usuttumu acaba havalarda sicak ama olucak oldumu oluyo illaki ins.en kisa zamanda atlatir.
Fundacim bosver sende alma bisey kv.ye ya birak kendi ailene almiyosun surekli onlari besliyosun bide cok yussuzlerya esinede cok kizdim nedemek hergun git gel hic sana acimiyolarya hergun gidip gelinicek yolmu o akil var mantik var esin okadar dusunuyo madem defneyi kendi hergun getirsin senin yanina okadar yolu o ceksin madem gidilip gelinebilirmis oyle diyo hayret bisey ama.
Betulcum hasemani goremedim ama gule gule giy canim bende istiyorum aslinda oyle alip denize girmek hic girmedim ama cokta acelem yok nezaman nasip olursa artik.
Erdem ve zeynebinde kabizlik sorunu olmasa cocuklar nasil keyifli olucak ya ins.Rabbim sifalarini verir.
Merhaba kizlar ben geri dondim
nasilsinuz bakim gecmisi okumak mumkun degil
Sin sayfada alp ve ereni gordum cok gecmis olsun kuzularima
fundacım nediyeyimki
diyecek bişey yok mlesef
cnm
sen sesini çıkarmadığın sürece bunlar olacak
ayrıca neden senin kartan çekiliyo kendi kartından çektirsin eşin:
ben mecburmuyum diye bilirsin mesela
yok sen böye sustuğun sürece sadece sinir olursun cnm..
hoşgeldin şekerim ay hep gez hep gez kıskanıyorum seni haberin olsun şekerimmmm:
neler yaptın gelince anlatınız lütfenn..
cnm yarın dr mutlaka götür bencede araya tatil giricek çok zorlanırsın
muhtemelen enfksyon diye tahmin ediyorum cnm:
wavsum ben kullanmıyorum dediğim gibi karar senin cnm
nili yeni götürdüğüm dr nile bi burun damlası yazmış 3 yaş altındakiler kullanmasın yazıyo açıkçası almadım..
adamların bi bildiği olmasa yazmaz herhalde bilemiyorum ama..
bide sekrol öksürük şurubu yazmıştı onuda almadım he hehe:
cnm düşmesiyle alakası yok tesadüf bence
ama dediğim gibi sen dr işini ihmal etme cnm:
ay sorma cnm ya gerçekten dayanması çok zor oluyo..
neyse bugün sonnn::
günaydın..
herkese kızlar byugün sonnnnn:
günaydın kızlar gece 12 e kadar bavul toplardım ve sanırım tüm evi bavullara sığdırdımbugün öğleden sonra izinliyim yola bugün çıkacaz malum bayram trafiği sıkışmadan gidelim die hayırlısı ile gece varmış oluruz mersine 15 gün oradayız sonra artık dönüyoruz Allahın izniyle hepinizi öpüyorumm
Betulcum iyi yolculuklar size ins erdem çok eglensin iyi tatiller ve bayramlar şimdiden
katreinur yazmayı unuttum masallah berrama demek sevmeye başladı mamayi devamı gelir ins
yasemincim zeynebim nasıl neler yapıyor
ozcanan nerde acaba özledik ranayi
wavs alp paşam nasıl oldu ins daha iyidir
songül hosgeldin canım
canım bı arkadasımada sordum oda kullanmıs ceyrek olcek
dun okadar kotuydukı ne yemek yedı nede uyudu oğru duzgun bende gece mecburen verdım
bı bıldıklerı vardır yazıyolar ama ıcındede oyle yazınca ınsan tereddutte kalıyo ıste
gunaydınnn canlarrr çiş egıtımınden vazgectım cunku anlamıyo gbı hıssettım
wc de 15/20 dak bıle suyla oynuyo çiş yapmıo tam gıydırıorum uzun zamn oldu yoktur dıe yapıo altına anlatıyorum guzelce
ama wc de yapmıo uzerını gıyınce 5dak gecmeden yapıo yanı var ama wc ye yapmıo
tedırgın mı oluyor nedendır bılemedım vazgectım kaka saatı bıle vardır masalın hıc sasmaz o saatte hıc yapmadı dısarı gtcektık altını bagladım 5dak sonra kaka yaptı yanı varken yapmıo bılınclı gbı geldı rahatsız oldugunu dusundum vazgectım
gulden sevındım sadece 1gun ayrı kalıcaksın nılden ıns esınden hemn toparlanır
bgunde songununuz hadı bakalım evde doya doya vakıt gecırın bebıslerle
nuray masalda tıpkı elıf gbı ayak hastası elını opeyım hemn aygını uzatır onuda op dıye ayaklarını kendısı opuyo hatta ıkı buklum:)
betul hayırlı yolculuklar canım ıyı tatıller hasemanda cok hos bende alıcam ılkkez gıycem bakalım ben acık renk dusunuodum grı toz pembe gbı daha fazla dıkkat cekmemek ıcın :)
fatma gecms olsun bence tesaduf dusmeyle ılgısı yoktur enfeksıyondur buyuk ıhtımal bence bgun ateslenmesede gotur tatıl gırıyo araya cunku
dılek menun cok hos fazla bıle bence 3kısıye bız yıyemıoz sahsen :)nıce yıllara buarada
wavs alpede gecmıs olsun canım ıns bayramda hasta olmaz guzel gecırırsınız
funda cnm bencede bısey alma bı seker cıkolata al gec kendını zora sokma bosyere degmez
yasemın ayy masalda oyle takıntılı bende korkuorum:)hatta utuandırıo bazen mısasfırlıkte yerde bısey buluo sureklı ee dıye bana verıo öğretmış gbı cok fena bunlar cok
kızlar eşime çok kızdım dün akşam
haziran ayında aydının bi ilçesine gelmiştim iş için
o zaman oranın cuma günü pazarıydı.ben de pazara gitmiştim eve alışveriş yapmak için.pazarda bamya görmüştüm 5 tl demişlerdi.bende pahalı demiştim.o akşam eve geldiğimde kv 10 tl den bamya aldığını söylemişti.bende tüh keşke bugün alsaydım kilosunu 5 tl den satıyorlardı dedim.o da aydına tekrar gidince alırsın demişti eşimin yanında.ben de tamam demiştim.
neyse bu haftasonu kv eşimin yanında aydına gidiyorsun bamya yokmu pazarda,al da dolaba koyuyum dedi.ben de pazara gitmedim dedim.merkezde de salı günleri kuruluyormuş pazar.bu salı baktım parmak büyüklüğünde bamya var ben de almadım.cuma günü ilçede kuruluyor ordan bulurum diye düşündüm(çünkü bamya hem büyüktü hem de cumaya kadar otelde çürürdü).hatta personele sordum daha yakında alabileceğim bi yer var mı diye.onlarda bi araştırıp dönelim dediler.
dün akşam ben daha işten çıkmamıştım eşim aradı ne yaptın bamyayı dedi.ben de olanı anlattım.bana bir köpürdü bir köpürdü anlatamam.neymiş efendim niye salı günü almamışım ya cuma pazarında bulamazsammış vs.ben de o gittiğim ilçedeki şubeden isterim kargoyla gönderirler.neymiş kargoyla 15 günde gelirmiş,bamya kötü olurmuş.ya ilçeden merkeze 1 günde kargo geliyor.
neyse bişey demedim.kv yaş incir de istedi,eşim de dışı çikolata kaplamalı incir ezmesi istedi.ben de müdüre sordum nerden alabiliriz diye.o da inciri cuma pazarından(bamyayı aldıracağım yerden) incir ezmesini de yapan bi müşterimiz varmış ona getirtiriz dedi.eşim incirleri de sordu.onları da söyledim.bana diyor ki "hep alınacak,getirilecek diyorsun.hadi bakalım yapabilecek misin, kendin git bak personelden isteme ". sinir oldum hiçbir şey demedim.ben de laf söylesem kavga çıkartacak.sırf annesi istedi diye dünyanın lafını söyledi bana
ya sen söylemeden ben zaten baktım olabilecek şekilde ayarlamaya çalıştım.dünyanın parasını ödeyip istediklerini alacağım daha bir de üstüne laf duyuyorum.aptal ben mesai dışında gidersem o kadar uzak yere ve amirim ararsa ne diyeceğim.işimden olurum resmen.
biraz önce de personeli gönderdim inşallah istediğim gibi bulacak pazardan.bulamazsa almak istemediğimi düşünecekler.ya yemin ederim her gittiğim yerin nesi meşhursa onu alıp getiriyorum onlara söylemeden daha gördüğüm muameleye bak.bi gittim kirazı meşhur diye kiraz aldım kaç kasa,çileği meşhur olan ilçeden kasayla çilek aldım geldim.ben alıp gelmesem haberleri bile olmayacaktı.
yemin ederim bunlara yaranılmıyor.
beyefendi gittiği yerden sadece kendi ailesine ve teyzesine alıyor benim aileme almıyor bile.ama ben mecburum sadece onlara almaya ya.ya bir de istedikleri şeyi kasayla istiyorlar ya.
ramazan günü kötü kötü konuşturuyorlar adamı
dün gece aramış beyefendi "kargoyla sakın getirtme kötü olur, sen gittiğinde bizim şubedeki personele söyleseydin onlar bulurdu sana ama sen bunu düşünemiyorsun" diyor ya.bi kere de nasılsın,orada tek başınasın,laf eden,asılan kimse var mı,ne yapıyorsun oralarda demiyor adam ya
varsa yoksa annesi
yemin ederim sinir içindeyim
sabah aramış annesinin arabanın vergisini yatırmış benim karttan onu haber veriyor(500 küsür tl).bir de bamya soruyor bana
ya sabır dedim.lafa gelince "arabam benim güvencem" demeyi biliyor annesi.eylülde sigortası yapılacak onu da ben yaptıracağım.kasko+trafik sigortası yaklaşık 1000 tl yi buluyor.bu ay araba bakıma girdi 1800 tl benim karttan çekildi.sinir oluyorum ya artık.resmen sırtımda kambur gibiler.annesi herkesin içinde "birazda elini sen taşın altına sok gelin hanım" ya da "iki kişi çalışıyorsunuz hala para biriktiremiyorsanız yazıklar olsun" demeyi biliyor.
ya inanın bunaldım artık ya.bi bamya için bana demediği laf kalmadı.
daha bir de haftasonu kuaföre gidersem kv nin de saçı boyatılacak.onun için de beni bekliyor.ben götürüp ödeyeceğim.geçen hafta saç boyamın zamanı geldi,ne zaman gideceğiz boyaya dedi.bende haftaiçi yokum sadece haftasonu gidebiliriz dedim.kuaför evine 5 dakika yürüyerek defneyi uyutunca gidebilirsin zaten.nasıl olsa kp evde defnenin başında durabilir.
herkese günaydın kızlar... nasılsınız bakalım. eren ve alp rahatsızmış rabbim şifa versin inş. songülde dönmüş hareketlenir belki burası biraz daha. güldenim oh saçlar boyanmış bayram hazırlığı tam gaz devam he he....
Canim cok gecmis olsun simdi kuzum nasil insallah iyidir
Yasemin sen nasilsin cnm bal bocugu nasil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?