2012 kasım bebekleri büyüyor..

katreynurum kız pudink sevilmezmi ay ben bayılıyorum
bak şu pudunkli kurabiyeyi bende yapayım.
nurayım günaydın
evet cnm fazla ayrı kalmıyacam kuzumdan iyi olacak..

Ay benim sütlü tatlilarla pek aram yoktur canim esim de öyle. Sevemiyorum nedense

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

fundacım günaydın cnm
beni düşünmeyeni ben hiç düşünmemmmm ozaman kıymetli olursun cnm:
ayşegülcüm hoşgeldin demek hazır değil masalcık olsun hazırt olunca zaten söyliyecekler nasılsa.
hayırlısı cnm ..

kızlar eşime çok kızdım dün akşam
haziran ayında aydının bi ilçesine gelmiştim iş için
o zaman oranın cuma günü pazarıydı.ben de pazara gitmiştim eve alışveriş yapmak için.pazarda bamya görmüştüm 5 tl demişlerdi.bende pahalı demiştim.o akşam eve geldiğimde kv 10 tl den bamya aldığını söylemişti.bende tüh keşke bugün alsaydım kilosunu 5 tl den satıyorlardı dedim.o da aydına tekrar gidince alırsın demişti eşimin yanında.ben de tamam demiştim.

neyse bu haftasonu kv eşimin yanında aydına gidiyorsun bamya yokmu pazarda,al da dolaba koyuyum dedi.ben de pazara gitmedim dedim.merkezde de salı günleri kuruluyormuş pazar.bu salı baktım parmak büyüklüğünde bamya var ben de almadım.cuma günü ilçede kuruluyor ordan bulurum diye düşündüm(çünkü bamya hem büyüktü hem de cumaya kadar otelde çürürdü).hatta personele sordum daha yakında alabileceğim bi yer var mı diye.onlarda bi araştırıp dönelim dediler.
dün akşam ben daha işten çıkmamıştım eşim aradı ne yaptın bamyayı dedi.ben de olanı anlattım.bana bir köpürdü bir köpürdü anlatamam.neymiş efendim niye salı günü almamışım ya cuma pazarında bulamazsammış vs.ben de o gittiğim ilçedeki şubeden isterim kargoyla gönderirler.neymiş kargoyla 15 günde gelirmiş,bamya kötü olurmuş.ya ilçeden merkeze 1 günde kargo geliyor.
neyse bişey demedim.kv yaş incir de istedi,eşim de dışı çikolata kaplamalı incir ezmesi istedi.ben de müdüre sordum nerden alabiliriz diye.o da inciri cuma pazarından(bamyayı aldıracağım yerden) incir ezmesini de yapan bi müşterimiz varmış ona getirtiriz dedi.eşim incirleri de sordu.onları da söyledim.bana diyor ki "hep alınacak,getirilecek diyorsun.hadi bakalım yapabilecek misin, kendin git bak personelden isteme ". sinir oldum hiçbir şey demedim.ben de laf söylesem kavga çıkartacak.sırf annesi istedi diye dünyanın lafını söyledi bana
ya sen söylemeden ben zaten baktım olabilecek şekilde ayarlamaya çalıştım.dünyanın parasını ödeyip istediklerini alacağım daha bir de üstüne laf duyuyorum.aptal ben mesai dışında gidersem o kadar uzak yere ve amirim ararsa ne diyeceğim.işimden olurum resmen.
biraz önce de personeli gönderdim inşallah istediğim gibi bulacak pazardan.bulamazsa almak istemediğimi düşünecekler.ya yemin ederim her gittiğim yerin nesi meşhursa onu alıp getiriyorum onlara söylemeden daha gördüğüm muameleye bak.bi gittim kirazı meşhur diye kiraz aldım kaç kasa,çileği meşhur olan ilçeden kasayla çilek aldım geldim.ben alıp gelmesem haberleri bile olmayacaktı.
yemin ederim bunlara yaranılmıyor.
beyefendi gittiği yerden sadece kendi ailesine ve teyzesine alıyor benim aileme almıyor bile.ama ben mecburum sadece onlara almaya ya.ya bir de istedikleri şeyi kasayla istiyorlar ya.
ramazan günü kötü kötü konuşturuyorlar adamı
dün gece aramış beyefendi "kargoyla sakın getirtme kötü olur, sen gittiğinde bizim şubedeki personele söyleseydin onlar bulurdu sana ama sen bunu düşünemiyorsun" diyor ya.bi kere de nasılsın,orada tek başınasın,laf eden,asılan kimse var mı,ne yapıyorsun oralarda demiyor adam ya
varsa yoksa annesi
yemin ederim sinir içindeyim
sabah aramış annesinin arabanın vergisini yatırmış benim karttan onu haber veriyor(500 küsür tl).bir de bamya soruyor bana
ya sabır dedim.lafa gelince "arabam benim güvencem" demeyi biliyor annesi.eylülde sigortası yapılacak onu da ben yaptıracağım.kasko+trafik sigortası yaklaşık 1000 tl yi buluyor.bu ay araba bakıma girdi 1800 tl benim karttan çekildi.sinir oluyorum ya artık.resmen sırtımda kambur gibiler.annesi herkesin içinde "birazda elini sen taşın altına sok gelin hanım" ya da "iki kişi çalışıyorsunuz hala para biriktiremiyorsanız yazıklar olsun" demeyi biliyor.
ya inanın bunaldım artık ya.bi bamya için bana demediği laf kalmadı.
daha bir de haftasonu kuaföre gidersem kv nin de saçı boyatılacak.onun için de beni bekliyor.ben götürüp ödeyeceğim.geçen hafta saç boyamın zamanı geldi,ne zaman gideceğiz boyaya dedi.bende haftaiçi yokum sadece haftasonu gidebiliriz dedim.kuaför evine 5 dakika yürüyerek defneyi uyutunca gidebilirsin zaten.nasıl olsa kp evde defnenin başında durabilir.

fundacım nediyeyimki
diyecek bişey yok mlesef
cnm
sen sesini çıkarmadığın sürece bunlar olacak
ayrıca neden senin kartan çekiliyo kendi kartından çektirsin eşin:
ben mecburmuyum diye bilirsin mesela
yok sen böye sustuğun sürece sadece sinir olursun cnm..

Wavss canım geçmiş olaun cok uzuldum ya Rabbim şifa versin inşallah en kısa zamanda toparlansin kuzum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

cok sağol canım bugun bıraz daha ıyı
hanı sen bıkactane resım koymustun ya berraya yapmıstın onların orjınalını nerden buldun
resımler buyudukce nasl desem bulanık gıbı oluyo
bıde ben mıknatıs bulamadım esın nedemıs alırken mıknatısı
cok soru sordum kusura bakma canım:)

sağol canım nasıl nerde usuttu bukadar alamadım zaten kısın boyle olmadı yavrum ama bugun daha ıyı gıbı
erenede gecmıs olsun bugun nasıl atesı dustumu

neymiş efendim birlik olmazsak hiçbir şeyin sahibi olmazmışız, e bir de onun kartına taksit yapmıyormuş
e öde o zaman benim kartımı değilmi?
o da yok
ya ocak ayında niye kiranın krediden kalan kısmı annene gidiyor defnenin hesabına yatır dedim de nasıl kavga çıktı anlatamam
neymiş ben ne kadar utanmazmışım, kişililksizmişim,aç gözlüymüşüm
annesi defneye bakarken ben nasıl o paranın lafını edermişim
beyefendi öyle istiyormuş
annen bakıyor da bedava mı bakıyor?sigortası yatıyor,evinin tüm ihtiyacı karşılanıyor,elinin harçlığı veriliyor,telefon faturasına, kardeşinin sigortasına kadar ödüyorsun
beni annem da o kadar ay baktı bırak para vermeyi kırıkkaledeki dayılarına kadar kasa kasa meyve taşırken benim annemin evine 1 kilo bişey almadın
kaldı ki benim annem bana bez bile aldırmadı,defnenin bütün ihtiyacını karşıladı
ya ben inan defne olmadan önce de ailesine para gönderiyordu ona bile laf söylemem.çünkü ailesi sonuçta ana-baba hakkı.ihtiyaçları olmasa da versin.ben bunun vebalini taşımak istemem. ama en ufak bişeyde yapmadığım halde benim aileme yardım ettiğimi söylemesi,benim ailemi hor görmesi ağırıma gidiyor.hadi diyorum bunu da allah görsün deyip allaha havale ediyorum.ama üstüne annesi için bana o kadar laf söylemesi artık çekilmez oluyor.ne kadar yaparsam yapıyım bi allah razı olsun demiyorlar ya
dün kv yi aradım gündüz defne ne yapıyor demek için.kv bana diyor ki "sana kandil uğramıyor herhalde gelin hanım.bi arayıp da kandilimi kutlamadın".ben de dedim ki "akşam selçuğu aradım ama sen defneyi uyutuyormuşsun" ki gerçekten de akşam aradım eşim de öyle dedi
her seferinde dinsiz muamelesi yapıyor kadın bana.

canım bı arkadasımada sordum oda kullanmıs ceyrek olcek
dun okadar kotuydukı ne yemek yedı nede uyudu oğru duzgun bende gece mecburen verdım
bı bıldıklerı vardır yazıyolar ama ıcındede oyle yazınca ınsan tereddutte kalıyo ıste

peki kendi oğlu senin anneni aramışmı acaba.

ben olsam bunu sorarım mesela kesinlikle anne bana öyle diyorsun ama acaba senin oğlun benim annemi arıyomu diye hiç sordunmu diye..
onlara hazır cevap olacaksın ancak kıyemetin olur cnm..

canım bız 1 gunlukte gıtsek aynı 15 gunlukte gıtsek aynı yıne evı gotururuz yanı buda lazım olur dıye dıye herseyı topluyoruz
hayırlı yolculuklar canım dıkkatlı gıdın

Gunaydin kizlar eren 10da uyandi sanirim suruptan dolayi uyudu ama uyaninca yine atesi vardi titremesi vardi birazda hemde agliyo aldim odaya getirdim biraz cizgi film izledi normale dondu sonra kahvaltisini yapti simdi daha iyi aslinda ateside disardan yok gibiydi gecti diye sevindim ama olctum 37.9du yuksek degil tabide disardan hic gostermiyo ya bu seferde calpol verdim simdi daha iyi ama eski enerjisi nesesi pek yok yinede sukur.hastaneden randevu aldim 4:30a esimde arabayla gitmisti ise oda gelicek ama bizim doktor izinliymisya baska doktordan aldim randevu ins.oda iyidir bakalim bi gidelim nesi varmis.

bugun daha ıyı canım keyfı yerınde sımdılık
elıf kuzum napıyo

yani vardır herhalde cnm
ilacın normalde çok iyi olduğğunu bliorum ama yaş olayını bilmiyodum ben birde havaleyi tetikleyici özelliği olduğun ubilmiyodum
ama şöyle söyliyeyim ablam büyük kızını acı bademe göndermişti o drede ibiromin vermişti..

hazır değıl demekkı masalcık
bıraz daha zaman gecsın ozamn tekrar denersın canım
ınsallah gecer canım bayrama kadar sağol

fatmacım randevu alarak iyi yapmışsın cnm ayrıca 38 derece ateşide küçümseme cnm biliyosun ben korkuyorum ateşten.
amam muhtemelen enfksyon.
asadce altında beziyle bırak çıplak dolaştır evde cnm korkma üşümez
geri yapmışsındır ama yine bende söyliyeyim
ılık duşta yaptıra bilirsin cnm..
ama ılık olacak soğuk değil cnm

altı ustu bı bamya yanı dıyecek bısey bulamıyorum
herseyı sen soylem ıssın canım Allahım sana boll sabır versın ama artık bukar kendını ezdırme artık funda senın esın değişşmez yanı bırden 180 derece doneceğını bekleme sen bıseyler yapacaksın yoksa hep boyle gıdecek

Son düzenleme:
Ay funda seni okumak yetiyo bana varya onlarin gozunde sen onlar ne isterse yapican napican edicen yapican cunku alistirmissin her dediklerini yapmaya herseye yetismeye esin okadar laf soylerken sen niye alttan aliyosunki ya adamin gozunde hicbi degerin yok resmen sana nasil muamele ediyo birak kavga ciksinya zaten boyle cokmu mutlusunuz sen niye esine hesap sormuyosun senin karttan niye oduyo ya boyle susarsan herseyi haketmis olursun zaten sizin eviliginizde bitane iyi bi taraf gorsem tamamda yok yani sirf iskence gibi bisey olan defneyle sana oluyo onlar keyif pesinde boyle susmaya devam edersen ilerde cook pisman olucaksin esin sana soylerken bamyalari sen niye demiyosun annende bana kekik falan vericekti diye onlar agizlarina geleni soylerken senden tik cikmiyo bilemiyorum niye bukadar korkuyosun kusura bakma boyle konusuyorumda anlattiklarindan bunlar cikiyo canim cok alismislar yani bunada sen izin vermissin ay bana bile sinir basti onlarin yaptiklarini okuyunca tutamiyorum kendimi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…