- 1 Mart 2012
- 6.101
- 1.513
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #49.281
annemle konuştum cnm aramışpeki kendi oğlu senin anneni aramışmı acaba.
ben olsam bunu sorarım mesela kesinlikle anne bana öyle diyorsun ama acaba senin oğlun benim annemi arıyomu diye hiç sordunmu diye..
onlara hazır cevap olacaksın ancak kıyemetin olur cnm..
cnm sen yine de iyi yapmışsın randevu almaklaGunaydin kizlar eren 10da uyandi sanirim suruptan dolayi uyudu ama uyaninca yine atesi vardi titremesi vardi birazda hemde agliyo aldim odaya getirdim biraz cizgi film izledi normale dondu sonra kahvaltisini yapti simdi daha iyi aslinda ateside disardan yok gibiydi gecti diye sevindim ama olctum 37.9du yuksek degil tabide disardan hic gostermiyo ya bu seferde calpol verdim simdi daha iyi ama eski enerjisi nesesi pek yok yinede sukur.hastaneden randevu aldim 4:30a esimde arabayla gitmisti ise oda gelicek ama bizim doktor izinliymisya baska doktordan aldim randevu ins.oda iyidir bakalim bi gidelim nesi varmis.
altı ustu bı bamya yanı dıyecek bısey bulamıyorum
herseyı sen soylem ıssın canım Allahım sana boll sabır versın ama artık bukar kendını ezdırme artık funa senın esın değişşmez yanı bırden 18 derece doneceğını bekleme sen bıseyler yapacaksın yoksa hep boyle gıdecek
cok sağol canım bugun bıraz daha ıyı
hanı sen bıkactane resım koymustun ya berraya yapmıstın onların orjınalını nerden buldun
resımler buyudukce nasl desem bulanık gıbı oluyo
bıde ben mıknatıs bulamadım esın nedemıs alırken mıknatısı
cok soru sordum kusura bakma canım:)
ayşegül cnm haklısınız zaten en büyük sebep benim.ama ben de insanlarla yüz göz olmayı,büyüklerime laf söylemeyi sevmiyorum.yapım bu kavga gürültüyü yapamıyorum.ters bişey söylediklerinde apışıp kalıyorum.en başından rest çekseydim böyle olmazdı zaten.ama insan içinde yaşarken bilemiyor.
sesim çıktığında da ne saygısızlığım,ne terbiyesizliğim kalmıyor.bak en son kavgada sesim çıktı diye annemlere gitmem yasak.ben güzellikle düzeltsin istiyorum.dün annemin bir sözü o kadar içime oturdu ki anlatamam.annem dedi ki "seni de defneyi de çok özledim. ama ben oraya gelince ne eşin ne de kv sana rahat vermiyor.onların yüzünden siz burnumda tütsenizde gelemiyorum.sabret kızım allah feraha kavuşturacaktır" .kadın haklı bişey diyemedim. 1kere benim evime geldi,1 kere de eşim çok istediği için kv nin evine geldi ve ikisinde de eşim kavga çıkardı,durmadan laf sokuşturdu,suratını astı ya da eve sadece yatmaya geldi.kadında da huzur kalmadı.
ha annem gelince öyle haftalarca kalmaz.5 gün kaldı ikisinde de.zaten annemler gelince kv mutlaka bi hastalık çıkarır,bi paramız yok mevzu atar ortaya.sanki benim annem para pul istiyor.
Ben de onlardan çıktı aldim canim aynen biraz bulanik olmuş. Sanirim biraz kucultmek gerekiyor. Mıknatısı bi sorayim canim esime. Bi de hani bu nikah şekeri falan yapmak icin malzemelerin satıldığı yerler oluyor ya bi kere oradan almıştım önceden ben mıknatısı
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Zibiniyla duruyo canim cok atesi yok simdilik ama yine tekrar olcucem gerci zor olcturuyo ya igne gibi geliyo heralde kpltuk altina koyunca istemiyo.ogle uykusundan once banyo yaptircaktim ama randevumuz erken nasilsa simdi yaptirip banyo uyuturum artik uyursa.fatmacım randevu alarak iyi yapmışsın cnm ayrıca 38 derece ateşide küçümseme cnm biliyosun ben korkuyorum ateşten.
amam muhtemelen enfksyon.
asadce altında beziyle bırak çıplak dolaştır evde cnm korkma üşümez
geri yapmışsındır ama yine bende söyliyeyim
ılık duşta yaptıra bilirsin cnm..
ama ılık olacak soğuk değil cnm
Ozaman musait olmadigini soyleyip sonra konusalim diyceksin canim pat diyede kapaticaksin teli oyle adama az bile yani.sanki kavga etmiyosunda eline bisey geciyomu esin degismez sen bisey yapmassan boyle susarsan hersey hep kotuye gider.ayrica cikolata kapli incir ezmesi neya senin esin padisah cocugumu ben bile ilk duydum niye okadar aliyosunki satmiyolarmis yokmus de ben hayatta okadar para verip almam oyle hayirsiz adam ve annesi icin ama sen boyle herseyi fazla fazla almaya devam edersen hemde sana okadar hakaret etti diye bu isin sonu iyi degil canim bak bu uyarilari unutma ilerde cok pisman olucan.fatmacım cnm benim şubenin ortasında bağırsam ne fayda
bütün herkese rezil olduğumla kalacağım
ben ona insan gibi sebepleri anlattım ama anlamadı malesef
biz çıkıyoruz kılzar Allaha emanet olun sizi seviyorum
dr çıkışı haberleri yaz bize fatmacım.
betülüm iyi yolculuklar bizi haberdar etmeyi unutma..
yaaaa pöfff bende biyeri gitmek istiyom herkes gidiyo burdaki arkadaşlarda gidiyo..
Gecmis olsun dilekleriniz icin hepiniz sagolun kizlar dr.a gitsek rahatliycam bende ins.
Dilekcim esinin d.gunu kutlu olsun bence surprizde menude guzel canim.efeyede masallah neguzel oynuyo erende muzik duysun hemen sallanmaya basliyo.
Katreinur canim erenin dislerinin hepsi cikti canim oyuzden olamaz.berrayada masallah kuzum alismis mamasina kocaman aferin ona.
Gulden nilede masallah nasil akilli mehmetle oynayip anneyle uyuycak hic kanmiyoda senin laflara.
esinde ameliyati hayirlisiyla atlatir ins.canim nildende az ayri kalicaksin ne mutlu size.saclarinida gule gule kullan tatilde bol bol dinlen.
Aysegulcum vazgecmissin egitimden ne bileyim benim gozumdede kucuk geliyolar su donem tam kendilerini kendi haklarini bildikleri bi zaman oyuzdende korkuyo olmalari cok normal eren zaten hazir degil ama simdi olmasada masal yine erken ogrenenlerden olur bence.
Ama sen davetleri kabul etmiyorsun ki şekerim:) Bize gel işte evde boş boş oturcaz bak. Yozgati gezdiririm ben sana:)
Ah be fundam nasil düştün sen böyle bi aileye bu kadar iyi niyetinleBunlara şöyle cadi gibi bi gelin lazımdı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?