2012 kasım bebekleri büyüyor..

annemle konuştum cnm aramış
kardeşim üniversiteyi kazandı eşim bana bi hayırlı olsun demedi
sadece annemi kandil içinaradığında anneme sormuş sınav sonuçları açıklandı bi yeri kazanabildi mi diye
kv zaten ne bayramda ne kandillerde annemi aramaz.sadece babaannemi arar bazen de halamı.yıllardır annem arıyor ben de geçen anneme bundan sonra sen de aramayacaksın diye uyardım

cnm sen yine de iyi yapmışsın randevu almakla

evet cnm altı üstü bi bamya, üstelik kv izmirden de alabilir bamyayı sonuçta heryerde satılan sebze
ama eşim sağolsun bana yapmadığını bırakmadı

fatmacım cnm benim şubenin ortasında bağırsam ne fayda
bütün herkese rezil olduğumla kalacağım
ben ona insan gibi sebepleri anlattım ama anlamadı malesef

evet kızlar varken yapmadıgına gore hazır degıl tedırgın oldu dıye dusundum
zaten kucukler daha ama okadar bez cıkarıp wc ye gıdınce deneyeyım demıstım vazgectım artık

funda cnm yanlıs anlama da fatmaya katılıyorum sen sebeb oluyosun bu olaylara bencede
sustukca daha cok ezılırısın anca sınır olursun kendı kendıne

kızlar bu arada bamya geldi
5 kg kv ye 3 kilo da kendi evime aldım
5 kg da yaş incir istemişlerdi onu aldırdım toplam 88 tl
bir de eşimin istediği çikolata kaplamalı incir ezmesi vardı dün onun siparişini vermiştim.özel yapım oldu 4kg kadar.170 tl de ona bayıldım(1kg kv,1 kg annemlere,1 kg teyzesine,1 kg da bi yere gider de hediye götürürsek diye)yapan müşteri aslında 300 tl dedi ama müdür bey çok söylüyorsunuz diye pazarlıkla 170 e indi
kısa günde ödediğim paraya bakın.
akşam eve geçince eşime de bunun hesabını soracağım
bakalım bamya için bana yaptıklarına değecek mi?
annemlerin incirini kargoya verdim
inşallah kötü olmadan gider
muhtemelen pazartesi ellerine geçer

ayşegül cnm haklısınız zaten en büyük sebep benim.ama ben de insanlarla yüz göz olmayı,büyüklerime laf söylemeyi sevmiyorum.yapım bu kavga gürültüyü yapamıyorum.ters bişey söylediklerinde apışıp kalıyorum.en başından rest çekseydim böyle olmazdı zaten.ama insan içinde yaşarken bilemiyor.
sesim çıktığında da ne saygısızlığım,ne terbiyesizliğim kalmıyor.bak en son kavgada sesim çıktı diye annemlere gitmem yasak.ben güzellikle düzeltsin istiyorum.dün annemin bir sözü o kadar içime oturdu ki anlatamam.annem dedi ki "seni de defneyi de çok özledim. ama ben oraya gelince ne eşin ne de kv sana rahat vermiyor.onların yüzünden siz burnumda tütsenizde gelemiyorum.sabret kızım allah feraha kavuşturacaktır" .kadın haklı bişey diyemedim. 1kere benim evime geldi,1 kere de eşim çok istediği için kv nin evine geldi ve ikisinde de eşim kavga çıkardı,durmadan laf sokuşturdu,suratını astı ya da eve sadece yatmaya geldi.kadında da huzur kalmadı.
ha annem gelince öyle haftalarca kalmaz.5 gün kaldı ikisinde de.zaten annemler gelince kv mutlaka bi hastalık çıkarır,bi paramız yok mevzu atar ortaya.sanki benim annem para pul istiyor.

betül cnm hayırlı yolculuklar
dikkatli gidin

gülden cnm bilmiyorum evdekini de açmasam sonuçta bi yere gidecek olsak boş gidilmez ki
annesine aldığımdan yesin nasıl olsa annesine gelen giden yok bizden başka.ne binadakiler kapısını çalar ne de akrabaları.

Ben de onlardan çıktı aldim canim aynen biraz bulanik olmuş. Sanirim biraz kucultmek gerekiyor. Mıknatısı bi sorayim canim esime. Bi de hani bu nikah şekeri falan yapmak icin malzemelerin satıldığı yerler oluyor ya bi kere oradan almıştım önceden ben mıknatısı

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ay bilemiyorumfundacım
ama ben gerçekten şu bayramda annene gitmemeyle ilgili ço kciti bi olay çıkartırdım
çok ayıp gerçekten yaptığı
sen güzellikle istiyosun ama çok zor cnm
yanlış anlama ama
benim böyle durumum olsa geliyomusun diye sorar gelmiyosa alır nili giderdim kalır görür ozaman bak nasıl yola geliyo..
allah ısla etsin ama zor benc..

funda sadece sana sunları dıyebıleceğım
esın ıstemıyo dıye annenı babanı goremıyosun
Allah korusunda sen onları goremeden onlara bısey olsa bunun hesabını kım verecek esıne yıne bısey olmaz olan sana olur yıne
senı ne emklerle buyuttu o kadın bunlarımı hakedıyo
defne buyuduğu zaman sırf esı ıstemıyo dıye sen onu o senı goremezse pekı sende kız cocuğu buyutosun onun ıcın nelere katlanıyosun
dıyosunkı esın ıcın annesı dır tabıkı para verecek ee pekı senınkıler ne anne baba değilmı cok yanlıs yapıyosun
hee yıne dıyorum uzaktan bıze konusmak kolay ama
dıyeceksın senın evlılığın 4 4 lukmu hayır tabıkı değil benımde esımle tartstğım konusmadğım zamanlar tabıkı oluyıo ama bu ona benım annemı babamı gormemı kısıtlama ıznı vermez
es herzaman bulunur ama anne baba evlat bunlar bulunmaz
sonradan pısman olacak seyler yasamazsın ınsallah
sen tartısma cıkacak dıye bısey demıyosun ama zaten bısey demesende tartısma oluyo
defne senı gormeye gelmezse sen kendı ruh halını dusun.........
kusura bkama canım bunları soyledğım ıcın ben senın ıcın uzuluyorum ve defnem ıcın tabıkı

tabı ya benım nıye aklım agelmedı oraya bakmak sen yıne sınede sorda ben orayada bakarım canım sağol

Zibiniyla duruyo canim cok atesi yok simdilik ama yine tekrar olcucem gerci zor olcturuyo ya igne gibi geliyo heralde kpltuk altina koyunca istemiyo.ogle uykusundan once banyo yaptircaktim ama randevumuz erken nasilsa simdi yaptirip banyo uyuturum artik uyursa.
fatmacım cnm benim şubenin ortasında bağırsam ne fayda
bütün herkese rezil olduğumla kalacağım
ben ona insan gibi sebepleri anlattım ama anlamadı malesef
Ozaman musait olmadigini soyleyip sonra konusalim diyceksin canim pat diyede kapaticaksin teli oyle adama az bile yani.sanki kavga etmiyosunda eline bisey geciyomu esin degismez sen bisey yapmassan boyle susarsan hersey hep kotuye gider.ayrica cikolata kapli incir ezmesi neya senin esin padisah cocugumu ben bile ilk duydum niye okadar aliyosunki satmiyolarmis yokmus de ben hayatta okadar para verip almam oyle hayirsiz adam ve annesi icin ama sen boyle herseyi fazla fazla almaya devam edersen hemde sana okadar hakaret etti diye bu isin sonu iyi degil canim bak bu uyarilari unutma ilerde cok pisman olucan.
biz çıkıyoruz kılzar Allaha emanet olun sizi seviyorum

Hayirli yolcuiluklar canim dikkatli gidin hayirlisiyla varin ins.

dr çıkışı haberleri yaz bize fatmacım.
betülüm iyi yolculuklar bizi haberdar etmeyi unutma..
yaaaa pöfff bende biyeri gitmek istiyom herkes gidiyo burdaki arkadaşlarda gidiyo..

Gecmis olsun dilekleriniz icin hepiniz sagolun kizlar dr.a gitsek rahatliycam bende ins.

Dilekcim esinin d.gunu kutlu olsun bence surprizde menude guzel canim.efeyede masallah neguzel oynuyo erende muzik duysun hemen sallanmaya basliyo.

Katreinur canim erenin dislerinin hepsi cikti canim oyuzden olamaz.berrayada masallah kuzum alismis mamasina kocaman aferin ona.

Gulden nilede masallah nasil akilli mehmetle oynayip anneyle uyuycak hic kanmiyoda senin laflara.
esinde ameliyati hayirlisiyla atlatir ins.canim nildende az ayri kalicaksin ne mutlu size.saclarinida gule gule kullan tatilde bol bol dinlen.

Aysegulcum vazgecmissin egitimden ne bileyim benim gozumdede kucuk geliyolar su donem tam kendilerini kendi haklarini bildikleri bi zaman oyuzdende korkuyo olmalari cok normal eren zaten hazir degil ama simdi olmasada masal yine erken ogrenenlerden olur bence.

dr çıkışı haberleri yaz bize fatmacım.
betülüm iyi yolculuklar bizi haberdar etmeyi unutma..
yaaaa pöfff bende biyeri gitmek istiyom herkes gidiyo burdaki arkadaşlarda gidiyo..

Ama sen davetleri kabul etmiyorsun ki şekerim:) Bize gel işte evde boş boş oturcaz bak. Yozgati gezdiririm ben sana:)

Ah be fundam nasil düştün sen böyle bi aileye bu kadar iyi niyetinle Bunlara şöyle cadi gibi bi gelin lazımdı.

sağoll fatmacım
yarın bizde tatlı yapılacak bayram baklavası sonra temizlik yarın akşamda dağ gibi ütümvar
of nasıl dinlenicem nile zaman ayırıcam hiç bilmiorum..

Ama sen davetleri kabul etmiyorsun ki şekerim:) Bize gel işte evde boş boş oturcaz bak. Yozgati gezdiririm ben sana:)

of gönül istiyo gerçekten keşke mümkün olsa katreynurumya
birazdaha yakın olsak.

Ah be fundam nasil düştün sen böyle bi aileye bu kadar iyi niyetinle Bunlara şöyle cadi gibi bi gelin lazımdı.

benim gibi cadı dimi he he he:

Kuveti doldurdum ereni soktum oynuyodu o sirada asagidaki yengem geldi tabagini almak icin erende sesini duyunca cikmak istedi yengem zaten hemen gitti sonra ereni cikardim artik zibinini giydirip besigine yatirdim ama uyumak istemedi sutunu verdim icti sonra alayim diye aglamaya basladi saat erken tabi ama uyumak icin baska sansida yokki zaten az uyucak mecbur aglaya aglaya sustu bende corbayi koydum ocaga simdi erene makarna yapayim uyaninca yer kiymali salcali sehriye corbasi yapiyorum ama yemek ne yapsamki hic bilmiyorumya.neyse bende cikayim kizlar isleri halledeyim dr.sonrasi yazarim ins.sonucu.

fatmacım hastayken pek ağlatmamaya çalış cnm daha çok çıkıyo ateşi bide uyurkende konturol et ne durumda ölçtünmü
bide hastayken banyo şeklinde değilde kafası hariç vicudunu ılık duş aldırıp hemen çıkar cnm:
yanlış anlama söylediklerimi lütfen..

dr sonuçlarınıda beklşioruz..

kızlar 4932 sayfaya gelmişiz bakalım ben dönene kadar 5000 sayfaya gelecekmisiniz merak ediyorum bende zaman zaman telden girmeye çalışıcam bakalım ..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…