2012 kasım bebekleri büyüyor..

ole cnm ameluyat olsunda kurtulur benim kuzum cok cekiyor cunku
su anki durumu nasil atesi varmi yine

Yok canım ates yok ama cok huysuz mizmiz.. gece col kötüydü surekli ağlayarak uyandi. Bu gece rahat uyur inşallah

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Songülüm iyi geceler canım. Berra uyumsk üzere. Yarın ben8 çok yoğun bi gün bekliyor ben de yatayim öpüyorum seni

Kızlar günaydın eşim iyi çok şükür korktuğum gibi olmadı inş pataloji sonuçlarıda sorunsuz çıkar songülüm ayy bende çoktepki verirdin katreynurum kolay gelsin

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Geçmiş olsun gülden çok şükür atlattıniz inşallah sonuçlar da iyi çıkar

Songülüm iyi geceler canım. Berra uyumsk üzere. Yarın ben8 çok yoğun bi gün bekliyor ben de yatayim öpüyorum seni

Katre çok geçmiş olsun berraya ya sonuçta hastalığın ne olduğunu bilip ona göre tedavi olur kurtulursunuz inşallah

Herkese günaydın iyi hafta sonları dün akşam eşimin arkadaşı aradı çok samimi vandan buralara geliyomuş bize gelecekmiş çok sevindik hemde heyecan bastı ilk defa yabancı misafir ağırladık rana da hiç yabancılık çekmedi aksine bütün maharetlerini gösterdi adam şok oldu onunda kızı 2 buçuk yaşındaymış böyle değil diyo
Sabah kahvaltıdan sonra gitti eşim de ise gitti seçim için son hafta ve haftaya seçimde yine görev aldım akşam gidecem ama bu sefer uzun sürmeyecek rana hanım da bakıcı annesine gidecek
Bu arada rana bakıcıya da anne diyo bende biraz kıskançlık oluyo tabi ama birbirlerini bu kadar çok sevmeleri de ayrı mutlu ediyor rana dün eve gelmek istemedi onlarda kalacakmiş ağlayarak getirdik eve neyse bakalım bunlar da geçecek
Dünden misafir gelecek diye bütün her yeri temizledim bugün sadece çamaşır var hafta sonu ilk defa dinlenecem

Gunaydin kizlar giremedim bende bir haftadir pazar aksami istemesemde koye gittik esimin abisine iftara eren zaten hastaydi gitmek istemiyodum ama esim istiyo diye gittik iste aksami orda gecirip yatmaya kv.ye gectik ama okadar sicaktiki pencere kenarinda yatmamiza ragmen eren uyuyamadi hep dondu durdu sabah ezanindan sonra uyumus bende uyumusum sonra esim namaza gitmek icin hazirlanirken eren uyandi tekrar uyutuyodum busefer kv.de bagirarak odaya girince cocuk uyurmu hic uyandi bidaha uyumadi yatakta oyaladim hep video falan.namazdan ciktiklarinda kalktik artik mecbur ogleye dogruda bayramlasmaya ciktik hava 40° resmenya biraz gezdik herkese gitmedik o sicakta ama eren zor dayandi zaten uykusuz yorgun hasta en son esyalari evden alip gidicektik zaten kv.ye gidince eren basladi aglamaya eve girmiyo gitmek istiyo oglum dedim esyalarimizi alip gidicez alalim esyalari oyle deyince sustu bekledi beni bitaraftan konusuyorum erenle suruplarimizida alalim diyorum cantaya bi surubu koydum sonra dokulur diye cikardim eren surubu alip tekrar cantaya koydu hemen gitmek istiyo yavrum aceleyle aldik esyalari ciktik yola eren zaten aninda uyuyakaldi ordan esimin abladina gittik mecbur cocugun uykusu yarim kaldi yarim saat uyumadi bile oraya gidince koltukta erene pis pis yaptim uyudu yavrum yorgunluktan tamda o sirada bagira cagira birileri geldi bayramlasmaya cocugun uykusu gitti ay sonra diger odaya gittim zorla sallayarak uyuttum yine 1saatten fazla uyudu aglayarak uyandi hemen corba yediriyim dedim agliyo gitmek istiyo yiyelim gidicez diyorum ozaman bikac kasik yedi zorla sonra ordanda yola ciktik zaten yeni uyandigi icin uyumadi arabada.ama kafa yana dusmus erende tik hareket yok esimde diyo korkuyorum emzigini falan cikar ver hareket etsin tepki versin falan diyo oyle bizim koye gittik ama cocuk bize gidince nesesi yerine geldi ya sanki yorgunlugu gitti kuzumun ananesinide gorunce.aksam uyuttum yine ereni biraz uyusu sonrada gece uyudu zaten sabaha kadar dinlendi yavrum.ikinci gunde teyzemle cocuklari geldi eren onlarla guzel guzel oynadi aksamindada sunnet dugunu icin semazen gosterisi geldi onlari izlemeye gittik guzel gevti.ucuncu gunde bahceye falan gittik ordada kosturdu eren iindi sonrasiyola ciktik trafik vardi zaten aksaminda ancak geldik eve erende yolda uyumus dinlenmis oldu gelince banyo yapti biraz takildi sonra uyudu hemen ilk gun erisan oldu yavrumya esimin tutturmasi yuzunden neguzel birinci gun guidicektik hic boyle eziyet cekmiycekti yavrum.

Biraz uzun yazmisim galiba.
Dunde esim isten cikinca kulturparka gittik aksam ustuydu eren baya kosturdu eglendi cocuk gorunce sarilmak istiyo bu sefer cocuklar korkuyo geri kaciyo yaa ama bi ara ben oturmus cekirdek yiyodum eren kosturuyo esimde pesinde tabi sonra geldiler esim dedi eren durduk yere gitmis bi cocugu ittirmis cocuk dusmus aglamis cok sasirdimya cocuk delisi eren hic yapmaz aslinda ancak bazen eren cocuklara sarilmak oynamak istiyo cocuklardan karsilik gelmesse biraz kiziyo ama pek oyle ittirme huyu yok bu donemde normal heralde boyle seyler.bide esimin koyunde bayramlasirken gittigimiz bi evde 1yasini yeni gecmis cocuk vardi esimin arksadasinin oglu ama cocukta erenden iri cok sakin robot gibi oturup duruyo bizi gorunce bile korkup aglamaya basladi yaa babanneside mutfaga goturdu biz salonda oturduk erende cocugun yanindaydi eren cocuga sarilmak istiyo konusuyo cocukta hic tepki yok erende arada kiziyo biz salonda otururken kadin iceri gidip gelince sey dedi cocugun saclari yeni kesilmis hepsini kesmisler eren cocugun kafasina vurup kel kel diyomus ay cok sasirdim duyunca eren keli nerden biliyosa.

Kizlar yaa erene cok nazar degiyo dun gezmeye gittik bugun istedigini vermedim diye sinirlendi yatak odasina dogru kosarak gitti bi sesler geldi hemen eren agladi tabi kostum gittim anlayamadim bende ne oldugunu agliyo aldim hemen getirdim koltuga yatirdim ozaman gordum sol kasiyla gozunun ustunu biyere carpmis aninda sismis ve bayada morarmis ilk gorunce bende panik oldum ya kasini cizdirmis zaten ama kasiyla tam gozunun arasi sismis morarmis patlicak nerdeyse Allah korusun neyseki gozune bisey olmamis nereye carpti onuda bilmiyorum esim gelirken artik bi merhem alicak ay napcam bilmiyorumya faceye resim koymustum ondanmi oluyo bilmem ille nazar degiyo daha oncede olmustu evde nazarlik aradim bulamadim en son su sus cicekler varya istemeye geldiklerinde esim almisti 3tane her geliste getirdi birinin ustunde buldum neyseki artik her disari cikista takicam ay bide dua yazip onuda ustunemi taksam yada cebine falanmi koysam acaba yaa.:-(
Ben koltukta oturup bu msji yaziyodum yavrum halinin ustune yatmis yastigina uyumus yaa bende hic ellemedim biraz dalsin besigine yatiririm artik.

Canım geçmiş olsun nazar boncuğu batıl onun yerine ayetel kursi, felak ve nas sürelerinin arapça çıktılarini al yanında taşı ya da cevsen al tak erene ve sürekli oku biz yolda yürürken maşallah deseler bile okuyoruz eşimle
Nazara inanıyorum nazar var ama boncuk tarzı şeyler batıl inanç oluyo ben de öğrendiğim anda evdeki tüm nazar boncuklarini attım

guldencım gecmıs olsun canım esının amelıyatı ıyı gecmıs ınsallah patalojı sonuclarıda ıyı cıkar eve donus bugunmu

songul bende olsam aynı tepkıyı verırdım evde bocek gorsem korkarım okadar yanı senın bağırmana arasda korktumu

fatma bencede dua yazıp ustunde tasıyabılrsın
erende yavrum uykusuz kalmıs bayramda duzenlerı değişıyo tabı alp tuğranında uykusu yemesı bozuldu ama olsun bayrmada herzamn olmıuyo
cok guldıum ya eren kel ı nerden bılıyomus cok akıllı bunlar masallah

nur berra nasıl oldu canım

ozcanan neguzel mısafırın gelmıs ranada butun maharetlerını gostermıs masallah ona
baskasına anne demesını bende kıskanrdım gercı suan alp tuğra herkese anne dıyo:))
ama dedığın gıbı bu aralrının ıyı olduğu gosterır bıraz buyuyunce demez heralde

Son düzenleme:

Büyüyünce de diyorlarmış canım ya ama zeynep anne diyecek desin ya ne yapalım
Bizim kızın düzeni bozuk zaten yeme olayı sıfır ya ağzına almada sıkıntı yok önemli olan yutmak ağzına alıyor seviniyoruz sonra hop çıkartmış bakıcı emmeyi kes sana güveniyo dedi ama rana zaten gündüz emmiyo gece bir kere kalkıyo memeden kesince yemesi düzelecek mi bilmiyorum

ah cnm benim nazaea geliyor demekki
ozcananun dedigi gibi sen cevseb tak nazae boncugu iyi degil dite bende diydum

takilma cnm benim aras ablama falanda anne diyor
az daha buyusub ayirt edicek insalla

ay aras korkmayi birak cok mutlu oldu kuslari goruncw ucus ucus

ay cok merak ettim
musafirlerinle nasil geciyor
neler hazirladun kimbilir hamarat anne

Çok yogun ve güzel gecti canim. Cok bisey hazirlayamadim ya işte elimden geldigi kadar. Yarın da Ürgüp e gitmeyi düşünüyoruz gezmeye inşallah berrayla zor olmaz. Bu arada cok şükür berra bugün daha iyi

huzel gecmesune cok ssvindim cani.
ama berra daha iyiymis ona daha cok sevindim
demek urgupe gidiyorsunuz benim yerimwde gez tatlim

slm kızlarrrr masal çiş egıtımını atlattıı
10gune yakındır hıc bez kullnmıyorum gecede 3gbı uyuandırıp wc ye goturuyorum yapıo sabah kuru kalkıo uyanır uyanmaz wc ye gıdıoz yapıo
dun lunaparka gttık tam bınecek bıseye cış vaaa çiş vaaa dedı hemn wc ye goturdum yaptı ben sormadanda soyluyo artık ılk zmanlar ben soruyodum varmı dıe oyle gıdıoduk sımdı kendı soyluyo kaka yı altına kacırdıgı oluyo benım farketmem gerek yoksa henuz onu soylemıyo napalım gunde enfazla 2kez yapıo saatlerıde bellı o saatlerde hep soruom ılgılenıom ama yok deyıp bı kosede yaparken yakalıom hemn wc ye gıdıoz onada alısır yakında

ayy bez kullnmamak ne kadr rahatmıs 1 paket hıc acılmamıs prıma elımde kaldı bıde yarım pakete yakın kaldı :)
darısı dger kasım bebeklerıneeeee:)

Maşallah yaa darısı basimiza biz de oturup çiş diyoruz ama daha zamanı var bence korkuyorum galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…