- 1 Kasım 2012
- 5.531
- 1.676
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #49.481
ole cnm ameluyat olsunda kurtulur benim kuzum cok cekiyor cunku
su anki durumu nasil atesi varmi yine
Kızlar günaydın eşim iyi çok şükür korktuğum gibi olmadı inş pataloji sonuçlarıda sorunsuz çıkar songülüm ayy bende çoktepki verirdin katreynurum kolay gelsin
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Songülüm iyi geceler canım. Berra uyumsk üzere. Yarın ben8 çok yoğun bi gün bekliyor ben de yatayim öpüyorum seni
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kizlar yaa erene cok nazar degiyo dun gezmeye gittik bugun istedigini vermedim diye sinirlendi yatak odasina dogru kosarak gitti bi sesler geldi hemen eren agladi tabi kostum gittim anlayamadim bende ne oldugunu agliyo aldim hemen getirdim koltuga yatirdim ozaman gordum sol kasiyla gozunun ustunu biyere carpmis aninda sismis ve bayada morarmis ilk gorunce bende panik oldum ya kasini cizdirmis zaten ama kasiyla tam gozunun arasi sismis morarmis patlicak nerdeyse Allah korusun neyseki gozune bisey olmamis nereye carpti onuda bilmiyorum esim gelirken artik bi merhem alicak ay napcam bilmiyorumya faceye resim koymustum ondanmi oluyo bilmem ille nazar degiyo daha oncede olmustu evde nazarlik aradim bulamadim en son su sus cicekler varya istemeye geldiklerinde esim almisti 3tane her geliste getirdi birinin ustunde buldum neyseki artik her disari cikista takicam ay bide dua yazip onuda ustunemi taksam yada cebine falanmi koysam acaba yaa.:-(
Ben koltukta oturup bu msji yaziyodum yavrum halinin ustune yatmis yastigina uyumus yaa bende hic ellemedim biraz dalsin besigine yatiririm artik.
guldencım gecmıs olsun canım esının amelıyatı ıyı gecmıs ınsallah patalojı sonuclarıda ıyı cıkar eve donus bugunmu
songul bende olsam aynı tepkıyı verırdım evde bocek gorsem korkarım okadar yanı senın bağırmana arasda korktumu
fatma bencede dua yazıp ustunde tasıyabılrsın
erende yavrum uykusuz kalmıs bayramda duzenlerı değişıyo tabı alp tuğranında uykusu yemesı bozuldu ama olsun bayrmada herzamn olmıuyo
cok guldıum ya eren kel ı nerden bılıyomus cok akıllı bunlar masallah
nur berra nasıl oldu canım
ozcanan neguzel mısafırın gelmıs ranada butun maharetlerını gostermıs masallah ona
baskasına anne demesını bende kıskanrdım gercı suan alp tuğra herkese anne dıyo:))
ama dedığın gıbı bu aralrının ıyı olduğu gosterır bıraz buyuyunce demez heralde
Kizlar yaa erene cok nazar degiyo dun gezmeye gittik bugun istedigini vermedim diye sinirlendi yatak odasina dogru kosarak gitti bi sesler geldi hemen eren agladi tabi kostum gittim anlayamadim bende ne oldugunu agliyo aldim hemen getirdim koltuga yatirdim ozaman gordum sol kasiyla gozunun ustunu biyere carpmis aninda sismis ve bayada morarmis ilk gorunce bende panik oldum ya kasini cizdirmis zaten ama kasiyla tam gozunun arasi sismis morarmis patlicak nerdeyse Allah korusun neyseki gozune bisey olmamis nereye carpti onuda bilmiyorum esim gelirken artik bi merhem alicak ay napcam bilmiyorumya faceye resim koymustum ondanmi oluyo bilmem ille nazar degiyo daha oncede olmustu evde nazarlik aradim bulamadim en son su sus cicekler varya istemeye geldiklerinde esim almisti 3tane her geliste getirdi birinin ustunde buldum neyseki artik her disari cikista takicam ay bide dua yazip onuda ustunemi taksam yada cebine falanmi koysam acaba yaa.:-(
Ben koltukta oturup bu msji yaziyodum yavrum halinin ustune yatmis yastigina uyumus yaa bende hic ellemedim biraz dalsin besigine yatiririm artik.
Büyüyünce de diyorlarmış canım ya ama zeynep anne diyecek desin ya ne yapalım
Bizim kızın düzeni bozuk zaten yeme olayı sıfır ya ağzına almada sıkıntı yok önemli olan yutmak ağzına alıyor seviniyoruz sonra hop çıkartmış bakıcı emmeyi kes sana güveniyo dedi ama rana zaten gündüz emmiyo gece bir kere kalkıyo memeden kesince yemesi düzelecek mi bilmiyorum
guldencım gecmıs olsun canım esının amelıyatı ıyı gecmıs ınsallah patalojı sonuclarıda ıyı cıkar eve donus bugunmu
songul bende olsam aynı tepkıyı verırdım evde bocek gorsem korkarım okadar yanı senın bağırmana arasda korktumu
fatma bencede dua yazıp ustunde tasıyabılrsın
erende yavrum uykusuz kalmıs bayramda duzenlerı değişıyo tabı alp tuğranında uykusu yemesı bozuldu ama olsun bayrmada herzamn olmıuyo
cok guldıum ya eren kel ı nerden bılıyomus cok akıllı bunlar masallah
nur berra nasıl oldu canım
ozcanan neguzel mısafırın gelmıs ranada butun maharetlerını gostermıs masallah ona
baskasına anne demesını bende kıskanrdım gercı suan alp tuğra herkese anne dıyo:))
ama dedığın gıbı bu aralrının ıyı olduğu gosterır bıraz buyuyunce demez heralde
Songülüm iyi geceler canım. Berra uyumsk üzere. Yarın ben8 çok yoğun bi gün bekliyor ben de yatayim öpüyorum seni
ay cok merak ettim
musafirlerinle nasil geciyor
neler hazirladun kimbilir hamarat anne
Çok yogun ve güzel gecti canim. Cok bisey hazirlayamadim ya işte elimden geldigi kadar. Yarın da Ürgüp e gitmeyi düşünüyoruz gezmeye inşallah berrayla zor olmaz. Bu arada cok şükür berra bugün daha iyi
slm kızlarrrr masal çiş egıtımını atlattıı
10gune yakındır hıc bez kullnmıyorum gecede 3gbı uyuandırıp wc ye goturuyorum yapıo sabah kuru kalkıo uyanır uyanmaz wc ye gıdıoz yapıo
dun lunaparka gttık tam bınecek bıseye cış vaaa çiş vaaa dedı hemn wc ye goturdum yaptı ben sormadanda soyluyo artık ılk zmanlar ben soruyodum varmı dıe oyle gıdıoduk sımdı kendı soyluyo kaka yı altına kacırdıgı oluyo benım farketmem gerek yoksa henuz onu soylemıyo napalım gunde enfazla 2kez yapıo saatlerıde bellı o saatlerde hep soruom ılgılenıom ama yok deyıp bı kosede yaparken yakalıom hemn wc ye gıdıoz onada alısır yakında
ayy bez kullnmamak ne kadr rahatmıs 1 paket hıc acılmamıs prıma elımde kaldı bıde yarım pakete yakın kaldı :)
darısı dger kasım bebeklerıneeeee:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?