2012 kasım bebekleri büyüyor..

Maşallah yaa darısı basimiza biz de oturup çiş diyoruz ama daha zamanı var bence korkuyorum galiba

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

saol cnm bende senın gbı dusunuodum denedım hatta ılk vazgectım hazır degıl dıye sonra tekrar denedım ve sımdı basardık sukur allhım nazardan saklasın
annemgıl gelmıstı bayramda bayıldılar ne akıllı dıye anne dedım korkuom nazar olcak dıye dıom herkese soyleme dedı hatta
ama olabılen bısey 18.aydan sonra cocuk hazırsa normal bısey oyuzden soyledım artık dayanamdım :)

Ne gibi belirtiler verdi canım biraz anlatsana
Gerçi bizim önce emmeden kesilmemiz lazım önce onu halledeyim eylül gibi de tuvalete başlayacam

ben benden baska kımseye anne demesını ıstemem
dedğın gıbı zeynep anne olabılır enazndan ama suan mesela ona anne dedğınde sen duzeltebılrsın hayır rana o anne değil zeynep anne gıbı bakıcıyada oyle soylettırebılrsın canım
gun ıcınde sadece 1 kez mı emıyo yanı
ozaman pek memeye guvenıyo gıbı değil alp tuğra hıc emmıyo ama ne yıyo dıye sorsan hıccc

Ya düzelttirmeye kalksam bakıcı alınacak diye korkuyorum şimdilik anne desin ben ilk defa denize gittiğimizde duydum anne dedi hatta bizde anne yok annesi babası biz birbirimize böyle hitap ediyoruz diye çocuk annesi ve babası diyo
Bugün gündüz emzirmedim gece de vermeyecem inşallah kesme işlemine başladım

oh masalla benum kuzuma aysegil
sicaklarda kurtuldu bezfen akilli kuzu
bizumkimde tuk yok benim niyette yok:)

ozcanan tum setaylari istiyoruz canim

oh masalla benum kuzuma aysegil
sicaklarda kurtuldu bezfen akilli kuzu
bizumkimde tuk yok benim niyette yok:)

ozcanan tum setaylari istiyoruz canim

Merak etme sabaha inşallah yazacam korkuyorum songül valla iştah sorunu tak etti artık

baklisin canim bende aynisini yasasam hemen biraktiririm
uyku vw yeme problemi oldugunda
bugun nasil gecti ilk gununuz

Bugün bi kere istedi gel başka birşey verecm dedim unuttu gece bizim derdimiz gündüz aramıyor o kadar

Bugün bi kere istedi gel başka birşey verecm dedim unuttu gece bizim derdimiz gündüz aramıyor o kadar

ablamda her ustediginde ivir zivir birseyler vermisti ranada kolay atlayicam gibu geliyo
gecede bir kez kalktiguna gore kisa surede bitixek bence

ablamda her ustediginde ivir zivir birseyler vermisti ranada kolay atlayicam gibu geliyo
gecede bir kez kalktiguna gore kisa surede bitixek bence

İnşallah canım bakacam artık çok ağlarsa dayanamam diye korkuyorum

Emzik kullanıyo biberonla da su içiyo geceleri ama gece bazen meme yerine bunları vermeye kalktığımda sinirleniyo kandıramiyorum hiç

bugun okudum da gundiz biraktirilirken gece emmesine izin verilebilirmis ranasa bir kez emdigi icin verebilirsin
bir sure sonra gecdd biraktirirsun

bugun okudum da gundiz biraktirilirken gece emmesine izin verilebilirmis ranasa bir kez emdigi icin verebilirsin
bir sure sonra gecdd biraktirirsun

Gezmeye gittik dışarı eve girdik meme istedi gittim hemen bant yapıştırdım meme süt bitti dedim ağlamaya başladı gerçek ağlama göz yaşları aktı sevdi öptü memeyi bende ağlamaya başladım sarıldık teselli edermiş gibi sırtıma vurdu çok zor ya :-( çok zorlarsa emzirecem gece ne yapayım ciğer mi icimde birsey çok acıdı :-(

canım ya cok zordur emınım bıraktırmak
ınsallah kolay bı gece gecırırsınz yaz bıze meraktayım

ay sen anlattikca icim sisti valla birde sirtina vuruyor he bizim arasta yapar onu gulerim
ama boyle bir durumda yapumca inan aglarim
valla cocuklari bilmem ama biz daha cok etkilencez sanki
bana ic ay cok uzun geliyor ama o gun gelcek ve ben hic ama hic hazir degilim
ay inan aglayasim geldi benim

canım ya cok zordur emınım bıraktırmak
ınsallah kolay bı gece gecırırsınz yaz bıze meraktayım

canim sen zamanunda cok uzuldun birdwn birakti diye ama inan ole olmasini xok isterdim
dusun alp kendinistedigi ile burakti ama biz olemi dogsu dogali bizi gordu gireli bildigi
hatta bu hayatta ilk ogrendigu tanistigi sey olan anne sutunden ayircaz hemde onun istedigi disinda
ay ben bu konuda cok duygusalim rabbim yardim etsin dusundukce aglayasim gelir

Kızlar cok duygusal donemdesınız emınım, benımde memeden ayırma durumum olmadı sayılır(beyza zaten ayrılmaya meyıllıyken ayırmıstım hasta oldugum ıcın o bıle benım acımdan cok zordu)
Dun 5 yıl once tr den beraber geldıgım arkadasıma gıttık kızı var 34 aylık ve hala emıyomus sok oldum bızım yanımızda sarıldı annesıne cekıstırıyo meme dıye:) annesı ne yaptıysam ayıramıyorum dıyo, boylesı daha zor olurdu emınım bızım kasım kuzucuklarımız insallah annelerını uzmeden zamanında bırakırlar..

Masala da masallah darısı bıze artık ıns..

Gulden tekrar gecmıs olsun cnm ıns daha ıyıdır esın..

Katreınur berra nasıl oldu cnm? mısafırlerınle guzel vakıt gecırıyosundur ıns..

Fatma erene nazar degmıstır cnm nazar duası ayetel kursı asabılırsın yatagına falan ve bol bol okumak en ıyısı rabbım nazarlardan korusun yavrularımızı..

Hepınıze sımdıden gunaydın kızlar cok sık gıremıyorum bu aralar malum esım ızınde baya yogun gecıyo..

Son düzenleme:
Herkese günaydın
Hiç uyanmayan rana saat 1e gelirken uyandı ver dedi eşim çok ağlıyo gözü kapalı önce bi geçiştirdim emzikle ama nasıl biliyor musunuz Allah korusun sanki ateşli sayıklayan insanlar gibi kafasını bi yana bi o yana çeviriyo öyle görünce verdim nasıl sarıldı görmeniz lazım ya eliyle okşayarak emdi ve bugün kaç kere kalktı saymadım çok mız mız, ama vermedim sabaha karşı verdim tekrar sabah emme diye geldi süt bitmiş dedim odadan kaçtım tekrar etmedi şimdilik gündüz vermeyecem gece verecem süt bitince herhalde istemez ama çok yorgun ve yenilmiş hissediyorum kendimi :-(
Işte böyle

Gülden canım nasıl oldu eşin
Beni. Canım bakara süresinde bebekleri 2 yaşına kadar emzir diye yazdığı için bu kadar musamaha gösteriyorum ve şimdiden başladım çünkü 4 ay kaldı
34 aylık da abartmış koca çocuk okula gitsinler birlikte ;-)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…