- 7 Mayıs 2012
- 7.050
- 760
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #49.521
cnm hoşgeldin yokluğun inan çok belli oluo. çok geçmiş olsun tekrardan. nilim naptı sizi görünce anlat bakalım neler yapmış siz yokken.kızlarrr herkese günaydın umarım herkes iyidir
inanın hiç bişeyden haberimyok
şimdi bi geçmiş yapıp geliorummm:
Herkese günaydın
Hiç uyanmayan rana saat 1e gelirken uyandı ver dedi eşim çok ağlıyo gözü kapalı önce bi geçiştirdim emzikle ama nasıl biliyor musunuz Allah korusun sanki ateşli sayıklayan insanlar gibi kafasını bi yana bi o yana çeviriyo öyle görünce verdim nasıl sarıldı görmeniz lazım ya eliyle okşayarak emdi ve bugün kaç kere kalktı saymadım çok mız mız, ama vermedim sabaha karşı verdim tekrar sabah emme diye geldi süt bitmiş dedim odadan kaçtım tekrar etmedi şimdilik gündüz vermeyecem gece verecem süt bitince herhalde istemez ama çok yorgun ve yenilmiş hissediyorum kendimi :-(
Işte böyle
Gülden canım nasıl oldu eşin
Beni. Canım bakara süresinde bebekleri 2 yaşına kadar emzir diye yazdığı için bu kadar musamaha gösteriyorum ve şimdiden başladım çünkü 4 ay kaldı
34 aylık da abartmış koca çocuk okula gitsinler birlikte ;-)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ay güvercin bişey yapmaz ki yazıkmerhaba kizlar nqsilsijiz bakalim.
guldenin esi iyiymis sukur hersey yolundaymis
biz dun ani bir kararla annemlerin yazliga hittik saat 4 tu kuzum denizde gayet mutluydu sahikdede uzmedi bizi
neyse gece donduk
hava sicak diye klimali odada yatiyoruz ama ben uyuyamiuorum bizim odaya gectik arasla camida actim bir huxel.
sabah 8 gibi gozumu bir actom ki odada 3 guvercin ben firladim bagir bagir ay aklim cikti sinra esim geldi adam nasil korkmus cocuklada birsey okdu diye cikartti ama omrimden omur gitti
hayir olsum diyelim.....
bu arada katreimur canim kanda mikrop kac cikti 17 uatuyse antibuyotuk almasi lzim diye biluyorum
anlatmistim ya ablamda ayni kuzun gibiymis ameluyat olumca hersey yoluna girmus
adamı da korkuttun desenecanim ablam 5 yasunda ameliyat oldu diye hatirliyorum ama annem ayni berrayi anlatiyor iki hafta gecmez hasta olurmus evden bile cikmazdim diyir hep anlatir
68 yuksek cnm bence kullanmali kbb ne dedi antibiyotuk konusunda
ay kuslardan cok korktum ben bir daha mi tovbe
ay ne bagirdum kesin kolu komsu duymustur esimun hali hic gitmiyor gozumden
geçmiş olsun cnm inşallah pataloji sonuçlarınız da iyi gelirKızlar günaydın eşim iyi çok şükür korktuğum gibi olmadı inş pataloji sonuçlarıda sorunsuz çıkar songülüm ayy bende çoktepki verirdin katreynurum kolay gelsin
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
günaydın cnmHerkese günaydın iyi hafta sonları dün akşam eşimin arkadaşı aradı çok samimi vandan buralara geliyomuş bize gelecekmiş çok sevindik hemde heyecan bastı ilk defa yabancı misafir ağırladık rana da hiç yabancılık çekmedi aksine bütün maharetlerini gösterdi adam şok oldu onunda kızı 2 buçuk yaşındaymış böyle değil diyo
Sabah kahvaltıdan sonra gitti eşim de ise gitti seçim için son hafta ve haftaya seçimde yine görev aldım akşam gidecem ama bu sefer uzun sürmeyecek rana hanım da bakıcı annesine gidecek
Bu arada rana bakıcıya da anne diyo bende biraz kıskançlık oluyo tabi ama birbirlerini bu kadar çok sevmeleri de ayrı mutlu ediyor rana dün eve gelmek istemedi onlarda kalacakmiş ağlayarak getirdik eve neyse bakalım bunlar da geçecek
Dünden misafir gelecek diye bütün her yeri temizledim bugün sadece çamaşır var hafta sonu ilk defa dinlenecem
günaydın cnmGunaydin kizlar giremedim bende bir haftadir pazar aksami istemesemde koye gittik esimin abisine iftara eren zaten hastaydi gitmek istemiyodum ama esim istiyo diye gittik iste aksami orda gecirip yatmaya kv.ye gectik ama okadar sicaktiki pencere kenarinda yatmamiza ragmen eren uyuyamadi hep dondu durdu sabah ezanindan sonra uyumus bende uyumusum sonra esim namaza gitmek icin hazirlanirken eren uyandi tekrar uyutuyodum busefer kv.de bagirarak odaya girince cocuk uyurmu hic uyandi bidaha uyumadi yatakta oyaladim hep video falan.namazdan ciktiklarinda kalktik artik mecbur ogleye dogruda bayramlasmaya ciktik hava 40° resmenya biraz gezdik herkese gitmedik o sicakta ama eren zor dayandi zaten uykusuz yorgun hasta en son esyalari evden alip gidicektik zaten kv.ye gidince eren basladi aglamaya eve girmiyo gitmek istiyo oglum dedim esyalarimizi alip gidicez alalim esyalari oyle deyince sustu bekledi beni bitaraftan konusuyorum erenle suruplarimizida alalim diyorum cantaya bi surubu koydum sonra dokulur diye cikardim eren surubu alip tekrar cantaya koydu hemen gitmek istiyo yavrum aceleyle aldik esyalari ciktik yola eren zaten aninda uyuyakaldi ordan esimin abladina gittik mecbur cocugun uykusu yarim kaldi yarim saat uyumadi bile oraya gidince koltukta erene pis pis yaptim uyudu yavrum yorgunluktan tamda o sirada bagira cagira birileri geldi bayramlasmaya cocugun uykusu gitti ay sonra diger odaya gittim zorla sallayarak uyuttum yine 1saatten fazla uyudu aglayarak uyandi hemen corba yediriyim dedim agliyo gitmek istiyo yiyelim gidicez diyorum ozaman bikac kasik yedi zorla sonra ordanda yola ciktik zaten yeni uyandigi icin uyumadi arabada.ama kafa yana dusmus erende tik hareket yok esimde diyo korkuyorum emzigini falan cikar ver hareket etsin tepki versin falan diyo oyle bizim koye gittik ama cocuk bize gidince nesesi yerine geldi ya sanki yorgunlugu gitti kuzumun ananesinide gorunce.aksam uyuttum yine ereni biraz uyusu sonrada gece uyudu zaten sabaha kadar dinlendi yavrum.ikinci gunde teyzemle cocuklari geldi eren onlarla guzel guzel oynadi aksamindada sunnet dugunu icin semazen gosterisi geldi onlari izlemeye gittik guzel gevti.ucuncu gunde bahceye falan gittik ordada kosturdu eren iindi sonrasiyola ciktik trafik vardi zaten aksaminda ancak geldik eve erende yolda uyumus dinlenmis oldu gelince banyo yapti biraz takildi sonra uyudu hemen ilk gun erisan oldu yavrumya esimin tutturmasi yuzunden neguzel birinci gun guidicektik hic boyle eziyet cekmiycekti yavrum.
geçmiş olsun cnmKizlar yaa erene cok nazar degiyo dun gezmeye gittik bugun istedigini vermedim diye sinirlendi yatak odasina dogru kosarak gitti bi sesler geldi hemen eren agladi tabi kostum gittim anlayamadim bende ne oldugunu agliyo aldim hemen getirdim koltuga yatirdim ozaman gordum sol kasiyla gozunun ustunu biyere carpmis aninda sismis ve bayada morarmis ilk gorunce bende panik oldum ya kasini cizdirmis zaten ama kasiyla tam gozunun arasi sismis morarmis patlicak nerdeyse Allah korusun neyseki gozune bisey olmamis nereye carpti onuda bilmiyorum esim gelirken artik bi merhem alicak ay napcam bilmiyorumya faceye resim koymustum ondanmi oluyo bilmem ille nazar degiyo daha oncede olmustu evde nazarlik aradim bulamadim en son su sus cicekler varya istemeye geldiklerinde esim almisti 3tane her geliste getirdi birinin ustunde buldum neyseki artik her disari cikista takicam ay bide dua yazip onuda ustunemi taksam yada cebine falanmi koysam acaba yaa.:-(
Ben koltukta oturup bu msji yaziyodum yavrum halinin ustune yatmis yastigina uyumus yaa bende hic ellemedim biraz dalsin besigine yatiririm artik.
ay çok sevindim cnmslm kızlarrrr masal çiş egıtımını atlattıı
10gune yakındır hıc bez kullnmıyorum gecede 3gbı uyuandırıp wc ye goturuyorum yapıo sabah kuru kalkıo uyanır uyanmaz wc ye gıdıoz yapıo
dun lunaparka gttık tam bınecek bıseye cış vaaa çiş vaaa dedı hemn wc ye goturdum yaptı ben sormadanda soyluyo artık ılk zmanlar ben soruyodum varmı dıe oyle gıdıoduk sımdı kendı soyluyo kaka yı altına kacırdıgı oluyo benım farketmem gerek yoksa henuz onu soylemıyo napalım gunde enfazla 2kez yapıo saatlerıde bellı o saatlerde hep soruom ılgılenıom ama yok deyıp bı kosede yaparken yakalıom hemn wc ye gıdıoz onada alısır yakında
ayy bez kullnmamak ne kadr rahatmıs 1 paket hıc acılmamıs prıma elımde kaldı bıde yarım pakete yakın kaldı :)
darısı dger kasım bebeklerıneeeee:)
offf kıyamam yaGezmeye gittik dışarı eve girdik meme istedi gittim hemen bant yapıştırdım meme süt bitti dedim ağlamaya başladı gerçek ağlama göz yaşları aktı sevdi öptü memeyi bende ağlamaya başladım sarıldık teselli edermiş gibi sırtıma vurdu çok zor ya :-( çok zorlarsa emzirecem gece ne yapayım ciğer mi icimde birsey çok acıdı :-(
günaydın cnmKızlar cok duygusal donemdesınız emınım, benımde memeden ayırma durumum olmadı sayılır(beyza zaten ayrılmaya meyıllıyken ayırmıstım hasta oldugum ıcın o bıle benım acımdan cok zordu)
Dun 5 yıl once tr den beraber geldıgım arkadasıma gıttık kızı var 34 aylık ve hala emıyomus sok oldum bızım yanımızda sarıldı annesıne cekıstırıyo meme dıye:) annesı ne yaptıysam ayıramıyorum dıyo, boylesı daha zor olurdu emınımbızım kasım kuzucuklarımız insallah annelerını uzmeden zamanında bırakırlar..
Masala da masallah darısı bıze artık ıns..
Gulden tekrar gecmıs olsun cnm ıns daha ıyıdır esın..
Katreınur berra nasıl oldu cnm? mısafırlerınle guzel vakıt gecırıyosundur ıns..
Fatma erene nazar degmıstır cnm nazar duası ayetel kursı asabılırsın yatagına falan ve bol bol okumak en ıyısı rabbım nazarlardan korusun yavrularımızı..
Hepınıze sımdıden gunaydın kızlar cok sık gıremıyorum bu aralar malum esım ızınde baya yogun gecıyo..
günaydın tatlımkızlarrr herkese günaydın umarım herkes iyidir
günaydın cnmHerkese günaydın
Hiç uyanmayan rana saat 1e gelirken uyandı ver dedi eşim çok ağlıyo gözü kapalı önce bi geçiştirdim emzikle ama nasıl biliyor musunuz Allah korusun sanki ateşli sayıklayan insanlar gibi kafasını bi yana bi o yana çeviriyo öyle görünce verdim nasıl sarıldı görmeniz lazım ya eliyle okşayarak emdi ve bugün kaç kere kalktı saymadım çok mız mız, ama vermedim sabaha karşı verdim tekrar sabah emme diye geldi süt bitmiş dedim odadan kaçtım tekrar etmedi şimdilik gündüz vermeyecem gece verecem süt bitince herhalde istemez ama çok yorgun ve yenilmiş hissediyorum kendimi :-(
Işte böyle
Beni. Canım bakara süresinde bebekleri 2 yaşına kadar emzir diye yazdığı için bu kadar musamaha gösteriyorum ve şimdiden başladım çünkü 4 ay kaldı
günaydın tatlımcnm hoşgeldin yokluğun inan çok belli oluo. çok geçmiş olsun tekrardan. nilim naptı sizi görünce anlat bakalım neler yapmış siz yokken.
cnm allah kolaylık versin çok zor yaa. rabbim hepimize kolaylık versin inş. ben çok korkuyorum şu meme kesme işinden. bi de benim ki bi kez kalkmıo ki gece emmeye kaç kez uyanıo. nasıl başedicem. gece suyu bile almaz ağzına vermeye kalksamordan oraya atıo kendini nasıl sinirlenio anlatam. şu aralar babamız gittiğindenn beri daha düşkünleşti. bağıra çağıra uyanıo. babasını özlüo saınırım kuzum
herkese günaydın kızlar... nasılsınız herkes iidir inş.
ayşegül maşallah cnm masal alışmış çişe. benim kuzu da gece bile uyanıp çiş dio. ama şu kabızlık elimi kollumu bağlıo. öncelikle ondan kurtulmamaız lazım tamamen
fatma cnm nazar olmuş eren paşa bencede cevşen takmalısın nazar boncuğu filan kızların dediği gibi batıl inanç biliosundur sen zaten.
nuryaım napıosun cnm elifim nasıl
songülll oh iki adım yerde yazlık keyif valla allah bozmasın tadını çıkarın.
beni cnm nasılsın...kuzular nasıl.
ay şimdi çarşıya çıkıyorum dönüşte bakarım kalanlara öpüldünüz çok
Fatmacım tekrar geçmiş olsun erene canim inşallah toparlanir bayrama kadar
Aferini bize dr peditus iciremiyoruz dedigimiz zaman yazmıştı ama 2 yas altina verilmesin gibi bisey yaziyordu prespektusunde ben oyuzden icirmemistim sanırım
Ya bizde bi ilac kutusu var kizlar goren hayretler icinde kalıyor oyle cok ilac birikti ki tek cocukla bunu nasil basardiniz diyorlar.
Mama icinde cok sagolun kizlar. Cok şükür iciyor artik kuzum bu bizim icin gerçekten cok buyuk bi başarı. O gunden sonra bi daha bitiremedi ama yine de maşallah bu kadar icmesi de yeterli gibi. Toparlanmaya başladı sanki. Inşallah yazin şöyle biraz toplanip kilo alip guclenir de kışı hastaliksiz geciririz inşallah
Ben de ufak capli bi temizlik yapmaya çalışıyorum. Gelen giden olur mu bilmem ama ben hazir bekleyeyim di mi:) o kadar cok is birikmis ki ramazan boyunca mecburi islerden baska bisey yapamadim. Bi yığın ütü beni bekliyor bakalim nasil bitirecem bu kadar işi.
Esimin hastaliginda mi canim. Su an iyi cok şükür. Zaten ilac kullaniyordu uzun süredir. En son iki sene once ramazan bayraminda kalbinde olmuştu o zamandan beri ilac kullaniyordu bi de gecen oldu iste eklemlerinde. Atak donemi haricinde hic bi sorun yok ama ataklar cok zor geciyor resmen yatalak hasta gibi oluyor. Inşallah bi daha yasamayiz. Kesin bi tani da konamiyor.
Aman ben de korkuyorum canim söylemeye. Ama şöyle diyum istahi oyle cok mükemmel degil ama hic olmazsa artik aciktiginu farkediyor. Mesela sabah bisey yediremezsem öğlene corbasini acikmis bi sekikde yiyor cok şükür
Evet cok gereklı:)
Nıda seneye 8 cı ayda Allah kısmet ederse 2 yasında baslatıyolar burda evet ama bence kucuk oluyo 8 cı ayda 3 olmasına 2 ay kalıcak yınede kucuk olucak ama ubur seneyede gec oluyo dıl ogrenmesı adapte olması acısından..
Ay nıda da gıdınce saat ıkıye kadar yalnız ne yapıcam evde bılmıyorum
Beni gecen aksam disardaydik
aras kucuk bir kedicik gordu hemen yanina gitti hayvabcigi derisinden tuttu elinden zor aldik ayagiyla basmak istedi ama nasil kahkaha atiyor.sevdginimi oynadigonimi dusundu anlamadik ama hemen mudahale ettik
sonrasinda bizimkilerle yasit bir kiz cocugu geldi yanina boyle cok yakinlastilr bidi bidi birseyler anlatoyor derken aras kizi bir ittirdi ohemen tuttum annesinden ozur diledim ama ole cok utandim ki neden boyle yapti hoc anlamadim
arascan hasincan oldu anlayacagin
Hayirlisiyla bitirdik bu ramazani da..ayy son gun cok zor oldu bnm için. Bayilcaktim nerdeyse....yarın gece mersin yolcusuyuz...kusmetse. ..Meryemck cok fena sebeklik peşinde kosuyo.......babaannedinin taklidni yapıyo surekli...bu aralar baya dillendik...kac disin var diyorz onüç diyo nerden duyduysa.....tuvalet egitimine devam sayilir baya ilerleme kaydettik....bizden haberler bu kadar..haftaya istanbul uolcusuyuz..esim meryemi birakalim diyor bir hafta sonra doncez mecbur zaten.bir hafta basbasa kalalim diyo ama kararsızm
Sabah yedide kalkmış tepemde konuşuyo hiç duymamışim babamız bayram namazından dönmüş bi bakmış bizim kız sayıyo bende horul horul uyuyorum
Saat bir buçugu zor ettik hemen uyudu Allahtan sıcak diye uyanmadi
Yarın denize gidiyoruz bakalım ne yapacak hanfendi
Kizlar moralim cok bozuk ya berra uykudan uyaninca atesi yüksekti simdi de 38 i geçmiş. Pöff nerede tatil var onu bulur zaten. Dr kafaniza gore antibiyotik kullanmayin dedi. Acildekilerin verdiğini de kafaya göre görüyor. Inşallah cok yükselmez yaa nasil gececek 2 gün.
Canik bendw uyumusum kusura bakma yazmadim
Bak sen ranaya seni uyndirmaya calisti belkide annesi
Sende yatsaydin kuzunla
demek denize gidiyorsunuz he arascan gecen yil cikmak istemiyorsu bu yil pek istemwz gibiydi yavas yavas alisti girdi guzel
Yok canim uzman olmuyor burada. Belli bi saatte geliyor sanırım. Inşallah distendir azi disi baya kabarmisti ama patlamamis hala. Baska belirti yok canim. Ates olunca cok panik oluyorum butun enerjim bitiyor sanki. moral de oluyor sıfır
Bizimkilerle yasitti cnm sanirim annesindne de ozur diledim
bu ara vurma huyu var yarenedw indiruyor arada bizede hatta
Primada bu hafta mesaj ginderdi vurma isirma vb yaziyordu
Demek nirmal kizlar ya donemsel
ama bakin dayimun oglu var 11 aylik o arasa vuruyor elimden tum oyuncaklaei aliyor ve aras ondan cok cekiniyor haha anlamadil gitti
Hemde nasil o yuruyemiyor arass tutunup kslkiyor burdr guvendigide aras sinrada daliyor arasa bizumkide tirsiyor
Iyı bayramlar arkadaslar
Seker gıbı bır bayram gecırmenız dılegıyle opuyorum sızı ve kuzularınızı..
Berra ya cok gecmıs olsun ıns daha ıyıdır..
Bız dun sabah cıktık evden buyuk eltıme kahvaltıya ogleden sonrada teyzemlere gıttık ablamlar falan, gelenı gıdenıde oldu tam bayram gıbı gectı gece 12den sonra evdeydık. Bugunde bıkac akraba var burda onları zıyarete gıdıcez ıns..
Inşallah canim siz de dua edin ihtiyacım var baya. Esim de cok yoruyor beni. Berra hasta oldu mu adama biseyler oluyor. Ikisi birden tuketiyorlar sabrimi.
Katreinr canım geçmiş olsun nasıl oldu berra ins düşmüştür atesi
ozcanan sizin nasıl geçtı deniz keyfi ranacik ne yaptı girdi mi suya
gülden esin oldu mu ameliyat nasıl durumu nil seni sormuş mu
kızlar nasıl geçiyor bayram biz birinci günü gezmeye merkeze gittik dunde binadan komsular geldi hem hosgeldin hemde bayramlasmaya bugünde evdeyiz kek yaptım pogaca yaptım az önce şimdi de çay demliyecegim canı sikiliyor insanın ya
seker tadında bayramlar hewrkese
suprız yapıp annem babam kardesım geldı yanımıza yalnız kaldık dıye
ay nasıl mutlu oldum anltmm
bgun gıttıler masal cok eglendı dede annane teyze dıye sayıkladı bgun sureklı
berraya gecmıs olsun cnm ıns dıstendır
Canım valla denize girmek istemez korkar dedim ama tam tersi oldu çıkmak istemedi
Sürekli girecem diye ağladı suda da üstdüm deyip bağırıyo bi ton da su yuttu korkma falan da yok çok yordu beni eve gidinceye kadar hiç durmadı sürekli mız mız bi de sesinı çıkarmadan çaktırmadan gitmeye falan kalkıyo su su deyip durdu
Ailenden ayrı ilk bayram değil mi ilk zor oluyo biliyorum ama ben alıştım gibi
Çok sevindim canım ya keşke bizimkiler de süpriz yapsaydı ama seçim var diye babama da izin yok:-( eylül basi gelecekler inşallah gün sayiyoruz bakalım
İnşallah kolay geçecek canım dualarım sizinle
herkese günaydın kızlar. hepinizin geçmiş bayramı mübarek olsun inş. ağız tadıyla bayram olmuştur. bizim güzel geçti çok şükür dünde babamızı samsuna yolcu ettik. rabbim hayırlısını nasip etsin inş.
berracık hastaymış şimdi daha iidir inş. çok geçmiş olsun.
güldenim yok sabah topiği açan olmamış yeri çok belli.
betülll meraktayım naptınız kestinizmi memeden erdemi
songülüm nasıldı bayram.
beni ne güzel yurtdışında da bayram gibi bayram geçirmişsiniz.
nurayım beğendin mi cnm sivas merkezi. gerçi istanbuldan sonra başka yeri beğenmen zor olur ama:)
fatma, wavs, funda, tüm kızlar nasıl geçti bayram...
bayram bi tek bana mı bitti yahu nerelerdesiniz kızlar....
güldenim yerin çok belli...
kızlar bizim bayram da bayram gibi değildi
cumartesi pazar temizlikle geçti
ilk gün foçaya eşimin teyzesine gittik
kvler de oradaydı
eşimin kuzenleri falan vardı.ama bayram gibi değildi.4 gibi denize gittik.defne biraz denize girsek de denizin kıyısında kumla oynamak istedi.e haliyle ben de onunla kaldım ve benim başıma güneş geçti.akşam zaten 10 gibi ayrıldık.ayrılırken eşimin eniştesi kalın dedi ama ben istemedim(çünkü teyzesinin kızı,kocası,çocuğu,teyzesinin o sapık oğlu,kv,kp,kaynım vardı.ben kalabalık yapmak istemedim).kv de yarın hindi yapacağız erkenden gelin dedi.ben de komşularla bayramlaşacağız söz vermeyelim dedim.eve gelen olursa diye tatlı falan yapmıştım.zaten 2. gün defne 11,5 ta uyandı.geç kahvaltı yaptık.ilk gün başıma güneş geçtiği için gece çok kötüydüm.neyse sabah duş aldım giyindik.binadaki komşuları gezelim diye çıktık ama 10 katlı bina bomboştu.kimse yoktu.eşim de burada herkes yazlığa kaçıyor dedi.e biz de foçaya teyzenlere gidelim dedim.neyse foçaya gittik.defneyi hemen uyuttum biz biraz oturduk.defne uyandı.karnını doyurdum denize gittik.defne 2. gün denize girmeyi hiç istemedi.biz yine kıyıdaydık.üstelik simidine de binmek istemiyor.neyse denizden döndüğümüzde akşam 8 di.yemek yedik.çay içtik.orada kalırız diye kıyafet vs almıştım yanıma.saat 9,5 ta defnenin uykusu geldi.kv ben uyuturum dedi.ben de eşime hadi gidip biraz yürüyelim dedim.gittik.yürüyüş yaptık,kuruyemiş aldık,defneye süt aldık.11,5 gibi döndük.defneyi zor uyutmuşlar.gittiğimizde uyutalı 10 dakika oldu dediler.her yerde beni aramış.neyse ben meyve yıkadım,kuruyemiş koydum.oturduk yerken ayağımdan arı soktu.hastaneye git dediler.ben de ilk defa arı sokmuyor geçer birazdan dedim ama geçmedi.ayağım çok kötü şişti ağrısını anlatmıyorum bile.eşim bu böyle olmaz kalk hastaneye gidiyoruz dedi.neyse acile gittik.bana 2 tane iğne yaptılar(bi alerji için bir de ağrı kesici) yarım saat gözlem altında tuttular.döndük.sabaha kadar ağrıdan uyuyamadım.sabah şişlik çok az kalmıştı.kahvaltı yaptık.defneyle oynadık.sonra ben defneyi uyuttum.oturduk.sonra defne kalktı hadi bi daha denize gidelim dediler.neyse gittik.defne babasıyla denize girmiyor,ben girince de ayağım sızlıyor.neyse güç bela ağrı içinde denizde oyalandık biraz.akşam 7 gibi döndük.yemek yedik.ben defneyi uyuttum.bulaşıkları yıkadım.kv ler çay içti.ortalığı toparladık.defne uyandı.10 gibi yola çıktık.önce kvleri bıraktık.kv nin alnına eşim yanlışlıkla bagaj kapağını vurdu.nasıl korktum.neyse eve geçtik.defneyi yıakdım,sütünü içirdim,uyuttum.2 makina çamaşır yıkadım,serdim.eşime de bulaşık makinasındakileri çıkartmasını söyledim.duşa girdim,banyoyu ovdum.ve gece 2 gibi yattım.sabah da 4,5 ta uyandım.uyku tutmadı.sabah defneyi babaannesine bıraktım.otogara geçtim otobüze binip manisaya geldim.akşam tekrar döneceğim.yol 1 ssat sürüyor,1 saatte şehir içi trafik ama olsun kuzumu göreceğim en azından
bayram için yaptığım tatlı da kaldı.
Kızlar bizi soran herkese tek tek teşekkür ederim.
Su an cok fena adet ağrım var cok ayrintili yazamiyorum. Berra nin yine bogazi iltihaplanmis. Agzinda aftlar varmis bi de. Kan tahlili istedi. Aftlar icin krem verdi. Kani verdikten sonra kulak burun bogaza gittik. Bogazi cok kötü hep mi böyle oluyor dedi evet dedik. Sene de 7 den fazla oluyorsa ameliyat dedi ama 3 yaştan once tavsiye etmiyorum Kan tahlillerini bi de ben goreyim dedi. Cocuk dr u antibiyotige karşı ama kbb vermedi mi antibiyotik dedi. Bakalim ogleden sonra ne diyecekler. Bi de cocuk dr u periyodik ates olabilir dedi onu arastiriyorum netten nasil biseyse
http://www.anneysen.com/3-6-yas/saglik/ilginc-bir-bogaz-iltihabi--pfapa-sendromu-564.aspx
Bu berranin hastaligina cok benziyor gerçekten. Tedavisi de kortizonmus pöff
Iyı aksamlar kızlar
Bayram bıttı funda ve yasmın ıse baslamıs bıle keske sızınde 9gun olsaymıs
Herkes ıyıdır ıns bız babamız izinde oldugu ıcın hergun gezmelerdeyız bugun beyzaya ıstedıgı bebek arabasını almaya gıttık trampolın gorduk beyza ıstıyodu onuda aldık bahceye bıde ıcıne kum yada su konulan oyun kabı var buyuk ondan aldık bahcede yer kalmadı:) gelınce kurduk aldıklarımızı kızlar mutluluktan ucuyo beyzanın bebek arabasının park yatagıda var nıda ıcıne oturuyo cok komık beyza kaldırıyo o bebek ıcın dıye:)
Bıde burda hep yaz sonu ındırımlerı var dun yıne kızlara ve cumartesı arkadasıma gıdıcez onun cocukları ıcın aldım bugunde esıme aldık..
Funda cok gecmıs olsun cnm gorunmez kaza bayada avısı olmus ıns daha ıyısındır..
Katreınur berra da daha ıyıdır ıns tam teshıs konurda kuzucuk sureklı hastalıkla ugrasmaz tabı sızde cok yıprandınız cnm ya allah tez zamanda sıfasını versın..
Gulden sen yazmamıssın cnm esın amelıyat oldumu hersey yolundadır ıns..
Yasmın esın calısmak ıcın mı gıttı samsuna ne kadar ayrı kalıcaksınız? hersey ıstedıgınız gıbı olur ıns cnm..
Aysegul ne guzel surprız olmus sıze cnm en guzel bayram hedıyesı:)
Nuray ıns sende kurbanda beraber olursun aılenle ve ayrı olan herkes ( bende dahıl
Songul senınde ılk gun kalabalık gecmıs ne guzel cnm bızım bu sene esımde ızınde oldugu ıcın butun akrabalara gıdebıldık guzel gectı geleneklerımızı yasatmayı cok ıstıyoruz esımde bende ıns cocuklarımıza ornek oluruz..
Ozcanan rana denızı sevmıs galıba masallah bızımkılere de su olsun herturlu gırerler:)
Wavs fatma dılek sızın nasıl gectı bayramınız kızlar yazmamıssınız..
Unuttugum varsa affola:18:
Allah yardımcınız olsun canim benim. Inşallah kolaylikla atlatirsiniz. Bizi de haberdar et mutlaka
sağol cnm
evet denize girmese de eğlendi sayılır kendi çapında
günaydın cnm
evet keşke benim tatil de 9 gün olsaydı ama malesef
olsun buna da şükür cnm
evet cnm baya acılı oldu ama olsun
şimdi sadece ayakta kaşıntı kaldı
hayırlı yolculuklar cnm
inşallah kolay geçer
sana çooook kolay gelsin çünkü eşin baya naz yapacağa benziyor
günaydın cnm
silinince insan ne kadar sinir oluyor değil mi?
nur cnm berranın sonuçlarına dr ne dedi?
Kizlar merak etmişsiniz bizi cok teşekkür ediyorum.
Sonuclarda kanda enfeksiyon var ama dr yine de antibiyotik vermemiş. Berra aşırı huysuz gece cok sık uyandi simdi de mizlayip duruyor. Nasil atlaticaz ilacsiz hic bilmiyorum. Bol sabra ihtiyacım var dua edin.
Bu arada kizlar yarin annemler kardesim ve esi gelecek inşallah. Ben cooookk heyecanlıyım. Annemler gelecegi zaman bu kadar telas yapmazdim. Sanırım yeni evli cifti misafir edecek olunca böyle oldu:) bi yandan hazırlık yapmaya çalışıyorum.
Kızlar herkese merhaba
guldenin eşi ameliyata girmiş dua edelim ins
herkese hayırlı cumalar
Katreinr sonuç çıkınca buraya yaz
CNM dualarım seninle
inşallah kolayca atlatır eşin
evet cnm görevdeyim ama gidip geliyorum
yol çekiyorum biraz ama olsun
kuzucuğum dün akşam beni yolda karşıladı
boynuma sarıldı,sevdi okşadı.ben de onu öpücüklere boğdum.
buarada haberdar et bizi
Canım link paylaşmıştim ya bu periyodik ateşte oluyormus böyle sanırım ama antibiyotige gerek yokmuş. Inan benim de iyice kafam karıştı. Kbb dr u bi garipti ya bisey dememis sanırım dr unun dedigini yapin demiş. Bizim de sonumuz ameliyat gibi sanki
Geçmiş olsun gülden çok şükür atlattıniz inşallah sonuçlar da iyi çıkar
Herkese günaydın iyi hafta sonları dün akşam eşimin arkadaşı aradı çok samimi vandan buralara geliyomuş bize gelecekmiş çok sevindik hemde heyecan bastı ilk defa yabancı misafir ağırladık rana da hiç yabancılık çekmedi aksine bütün maharetlerini gösterdi adam şok oldu onunda kızı 2 buçuk yaşındaymış böyle değil diyo
Sabah kahvaltıdan sonra gitti eşim de ise gitti seçim için son hafta ve haftaya seçimde yine görev aldım akşam gidecem ama bu sefer uzun sürmeyecek rana hanım da bakıcı annesine gidecek
Bu arada rana bakıcıya da anne diyo bende biraz kıskançlık oluyo tabi ama birbirlerini bu kadar çok sevmeleri de ayrı mutlu ediyor rana dün eve gelmek istemedi onlarda kalacakmiş ağlayarak getirdik eve neyse bakalım bunlar da geçecek
Dünden misafir gelecek diye bütün her yeri temizledim bugün sadece çamaşır var hafta sonu ilk defa dinlenecem
Gunaydin kizlar giremedim bende bir haftadir pazar aksami istemesemde koye gittik esimin abisine iftara eren zaten hastaydi gitmek istemiyodum ama esim istiyo diye gittik iste aksami orda gecirip yatmaya kv.ye gectik ama okadar sicaktiki pencere kenarinda yatmamiza ragmen eren uyuyamadi hep dondu durdu sabah ezanindan sonra uyumus bende uyumusum sonra esim namaza gitmek icin hazirlanirken eren uyandi tekrar uyutuyodum busefer kv.de bagirarak odaya girince cocuk uyurmu hic uyandi bidaha uyumadi yatakta oyaladim hep video falan.namazdan ciktiklarinda kalktik artik mecbur ogleye dogruda bayramlasmaya ciktik hava 40° resmenya biraz gezdik herkese gitmedik o sicakta ama eren zor dayandi zaten uykusuz yorgun hasta en son esyalari evden alip gidicektik zaten kv.ye gidince eren basladi aglamaya eve girmiyo gitmek istiyo oglum dedim esyalarimizi alip gidicez alalim esyalari oyle deyince sustu bekledi beni bitaraftan konusuyorum erenle suruplarimizida alalim diyorum cantaya bi surubu koydum sonra dokulur diye cikardim eren surubu alip tekrar cantaya koydu hemen gitmek istiyo yavrum aceleyle aldik esyalari ciktik yola eren zaten aninda uyuyakaldi ordan esimin abladina gittik mecbur cocugun uykusu yarim kaldi yarim saat uyumadi bile oraya gidince koltukta erene pis pis yaptim uyudu yavrum yorgunluktan tamda o sirada bagira cagira birileri geldi bayramlasmaya cocugun uykusu gitti ay sonra diger odaya gittim zorla sallayarak uyuttum yine 1saatten fazla uyudu aglayarak uyandi hemen corba yediriyim dedim agliyo gitmek istiyo yiyelim gidicez diyorum ozaman bikac kasik yedi zorla sonra ordanda yola ciktik zaten yeni uyandigi icin uyumadi arabada.ama kafa yana dusmus erende tik hareket yok esimde diyo korkuyorum emzigini falan cikar ver hareket etsin tepki versin falan diyo oyle bizim koye gittik ama cocuk bize gidince nesesi yerine geldi ya sanki yorgunlugu gitti kuzumun ananesinide gorunce.aksam uyuttum yine ereni biraz uyusu sonrada gece uyudu zaten sabaha kadar dinlendi yavrum.ikinci gunde teyzemle cocuklari geldi eren onlarla guzel guzel oynadi aksamindada sunnet dugunu icin semazen gosterisi geldi onlari izlemeye gittik guzel gevti.ucuncu gunde bahceye falan gittik ordada kosturdu eren iindi sonrasiyola ciktik trafik vardi zaten aksaminda ancak geldik eve erende yolda uyumus dinlenmis oldu gelince banyo yapti biraz takildi sonra uyudu hemen ilk gun erisan oldu yavrumya esimin tutturmasi yuzunden neguzel birinci gun guidicektik hic boyle eziyet cekmiycekti yavrum.
Biraz uzun yazmisim galiba.
Dunde esim isten cikinca kulturparka gittik aksam ustuydu eren baya kosturdu eglendi cocuk gorunce sarilmak istiyo bu sefer cocuklar korkuyo geri kaciyo yaa ama bi ara ben oturmus cekirdek yiyodum eren kosturuyo esimde pesinde tabi sonra geldiler esim dedi eren durduk yere gitmis bi cocugu ittirmis cocuk dusmus aglamis cok sasirdimya cocuk delisi eren hic yapmaz aslinda ancak bazen eren cocuklara sarilmak oynamak istiyo cocuklardan karsilik gelmesse biraz kiziyo ama pek oyle ittirme huyu yok bu donemde normal heralde boyle seyler.bide esimin koyunde bayramlasirken gittigimiz bi evde 1yasini yeni gecmis cocuk vardi esimin arksadasinin oglu ama cocukta erenden iri cok sakin robot gibi oturup duruyo bizi gorunce bile korkup aglamaya basladi yaa babanneside mutfaga goturdu biz salonda oturduk erende cocugun yanindaydi eren cocuga sarilmak istiyo konusuyo cocukta hic tepki yok erende arada kiziyo biz salonda otururken kadin iceri gidip gelince sey dedi cocugun saclari yeni kesilmis hepsini kesmisler eren cocugun kafasina vurup kel kel diyomus ay cok sasirdim duyunca eren keli nerden biliyosa.
Kizlar yaa erene cok nazar degiyo dun gezmeye gittik bugun istedigini vermedim diye sinirlendi yatak odasina dogru kosarak gitti bi sesler geldi hemen eren agladi tabi kostum gittim anlayamadim bende ne oldugunu agliyo aldim hemen getirdim koltuga yatirdim ozaman gordum sol kasiyla gozunun ustunu biyere carpmis aninda sismis ve bayada morarmis ilk gorunce bende panik oldum ya kasini cizdirmis zaten ama kasiyla tam gozunun arasi sismis morarmis patlicak nerdeyse Allah korusun neyseki gozune bisey olmamis nereye carpti onuda bilmiyorum esim gelirken artik bi merhem alicak ay napcam bilmiyorumya faceye resim koymustum ondanmi oluyo bilmem ille nazar degiyo daha oncede olmustu evde nazarlik aradim bulamadim en son su sus cicekler varya istemeye geldiklerinde esim almisti 3tane her geliste getirdi birinin ustunde buldum neyseki artik her disari cikista takicam ay bide dua yazip onuda ustunemi taksam yada cebine falanmi koysam acaba yaa.:-(
Ben koltukta oturup bu msji yaziyodum yavrum halinin ustune yatmis yastigina uyumus yaa bende hic ellemedim biraz dalsin besigine yatiririm artik.
guldencım gecmıs olsun canım esının amelıyatı ıyı gecmıs ınsallah patalojı sonuclarıda ıyı cıkar eve donus bugunmu
songul bende olsam aynı tepkıyı verırdım evde bocek gorsem korkarım okadar yanı senın bağırmana arasda korktumu
fatma bencede dua yazıp ustunde tasıyabılrsın
erende yavrum uykusuz kalmıs bayramda duzenlerı değişıyo tabı alp tuğranında uykusu yemesı bozuldu ama olsun bayrmada herzamn olmıuyo
cok guldıum ya eren kel ı nerden bılıyomus cok akıllı bunlar masallah
nur berra nasıl oldu canım
ozcanan neguzel mısafırın gelmıs ranada butun maharetlerını gostermıs masallah ona
baskasına anne demesını bende kıskanrdım gercı suan alp tuğra herkese anne dıyo:))
ama dedığın gıbı bu aralrının ıyı olduğu gosterır bıraz buyuyunce demez heralde
Çok yogun ve güzel gecti canim. Cok bisey hazirlayamadim ya işte elimden geldigi kadar. Yarın da Ürgüp e gitmeyi düşünüyoruz gezmeye inşallah berrayla zor olmaz. Bu arada cok şükür berra bugün daha iyi
slm kızlarrrr masal çiş egıtımını atlattıı
10gune yakındır hıc bez kullnmıyorum gecede 3gbı uyuandırıp wc ye goturuyorum yapıo sabah kuru kalkıo uyanır uyanmaz wc ye gıdıoz yapıo
dun lunaparka gttık tam bınecek bıseye cış vaaa çiş vaaa dedı hemn wc ye goturdum yaptı ben sormadanda soyluyo artık ılk zmanlar ben soruyodum varmı dıe oyle gıdıoduk sımdı kendı soyluyo kaka yı altına kacırdıgı oluyo benım farketmem gerek yoksa henuz onu soylemıyo napalım gunde enfazla 2kez yapıo saatlerıde bellı o saatlerde hep soruom ılgılenıom ama yok deyıp bı kosede yaparken yakalıom hemn wc ye gıdıoz onada alısır yakında
ayy bez kullnmamak ne kadr rahatmıs 1 paket hıc acılmamıs prıma elımde kaldı bıde yarım pakete yakın kaldı :)
darısı dger kasım bebeklerıneeeee:)
saol cnm bende senın gbı dusunuodum denedım hatta ılk vazgectım hazır degıl dıye sonra tekrar denedım ve sımdı basardık sukur allhım nazardan saklasın
annemgıl gelmıstı bayramda bayıldılar ne akıllı dıye anne dedım korkuom nazar olcak dıye dıom herkese soyleme dedı hatta
ama olabılen bısey 18.aydan sonra cocuk hazırsa normal bısey oyuzden soyledım artık dayanamdım :)
Ya düzelttirmeye kalksam bakıcı alınacak diye korkuyorum şimdilik anne desin ben ilk defa denize gittiğimizde duydum anne dedi hatta bizde anne yok annesi babası biz birbirimize böyle hitap ediyoruz diye çocuk annesi ve babası diyo
Bugün gündüz emzirmedim gece de vermeyecem inşallah kesme işlemine başladım
Gezmeye gittik dışarı eve girdik meme istedi gittim hemen bant yapıştırdım meme süt bitti dedim ağlamaya başladı gerçek ağlama göz yaşları aktı sevdi öptü memeyi bende ağlamaya başladım sarıldık teselli edermiş gibi sırtıma vurdu çok zor ya :-( çok zorlarsa emzirecem gece ne yapayım ciğer mi icimde birsey çok acıdı :-(
Kızlar cok duygusal donemdesınız emınım, benımde memeden ayırma durumum olmadı sayılır(beyza zaten ayrılmaya meyıllıyken ayırmıstım hasta oldugum ıcın o bıle benım acımdan cok zordu)
Dun 5 yıl once tr den beraber geldıgım arkadasıma gıttık kızı var 34 aylık ve hala emıyomus sok oldum bızım yanımızda sarıldı annesıne cekıstırıyo meme dıye:) annesı ne yaptıysam ayıramıyorum dıyo, boylesı daha zor olurdu emınımbızım kasım kuzucuklarımız insallah annelerını uzmeden zamanında bırakırlar..
Masala da masallah darısı bıze artık ıns..
Gulden tekrar gecmıs olsun cnm ıns daha ıyıdır esın..
Katreınur berra nasıl oldu cnm? mısafırlerınle guzel vakıt gecırıyosundur ıns..
Fatma erene nazar degmıstır cnm nazar duası ayetel kursı asabılırsın yatagına falan ve bol bol okumak en ıyısı rabbım nazarlardan korusun yavrularımızı..
Hepınıze sımdıden gunaydın kızlar cok sık gıremıyorum bu aralar malum esım ızınde baya yogun gecıyo..
Herkese günaydın
Işte böyle
cnm hoşgeldin yokluğun inan çok belli oluo. çok geçmiş olsun tekrardan. nilim naptı sizi görünce anlat bakalım neler yapmış siz yokken.
cnm allah kolaylık versin çok zor yaa. rabbim hepimize kolaylık versin inş. ben çok korkuyorum şu meme kesme işinden. bi de benim ki bi kez kalkmıo ki gece emmeye kaç kez uyanıo. nasıl başedicem. gece suyu bile almaz ağzına vermeye kalksamordan oraya atıo kendini nasıl sinirlenio anlatam. şu aralar babamız gittiğindenn beri daha düşkünleşti. bağıra çağıra uyanıo. babasını özlüo saınırım kuzum
herkese günaydın kızlar... nasılsınız herkes iidir inş.
ayşegül maşallah cnm masal alışmış çişe. benim kuzu da gece bile uyanıp çiş dio. ama şu kabızlık elimi kollumu bağlıo. öncelikle ondan kurtulmamaız lazım tamamen
fatma cnm nazar olmuş eren paşa bencede cevşen takmalısın nazar boncuğu filan kızların dediği gibi batıl inanç biliosundur sen zaten.
nuryaım napıosun cnm elifim nasıl
songülll oh iki adım yerde yazlık keyif valla allah bozmasın tadını çıkarın.
beni cnm nasılsın...kuzular nasıl.
ay şimdi çarşıya çıkıyorum dönüşte bakarım kalanlara öpüldünüz çok
aman cnm inçsinde berram boşver gerisini ilaçlara gelince ne yapalım iyi olsunlarda..
aybenimde cumaretesi pazarım temizlikle geçti gelen gidende oldu iyiki yapmışım..
amann berrama nazar deymesin cnm..
ay beniim zor geçer senin için gerçekten ama anca her işini yapar çocukları alıncada hiç bir iş yapmaz onlarla vakit geirirsin cnmm..
bak sen aras paşam yaaaa:
yerim onu ben
:
ay insan kötü oluyo ama yapıyolar bu dönem malesef cnm..
ben 1 gün zor dayandım 1 hafta çok zor cnm..
maşallah benim ranama nazar deymesin kuzuma..
oyyyy cnm benim berram kuetulsun artık yaaa:
artık doğru tehşiz koyulsun kuzuma ne gerekiyosa onu yapın böyle hasta olmasından iyidir kıyamam ya..
pöfff ya nilde bu ara hiç su istemiyo önceden ortalığı ayağa kaldıran nil şimdi banyo yapmak istemiyo ben anlamıyorum denizide sevmez sanki bizde bu sene gidemedik henüz..
cnm o vurma ve ısırma olayından bizdede var malesef sanki 3 4 gündür biraz daha azaldı aman dilimi ısırayımda..
cnm ayının oğlunun büyük oğlundan görüyo örnek var yanında sebep o yani eminim..
ha ha ha ha ha:
çok güldüm paşama baksen:
negüzel geçirmişsiniz bayyramı cnm:
cnm ozamanda yazdım o eşin aynından bendede var..
inan nilden daha çok eşimle uraşıyorum..
hhh sana gelmek varmış bayramda şekerimmm:
negüzel gözün aydın cnm..
vay be ranamada bak pöfff ben nili nasıl sokacam ya denize..
inş biran önce kavuşursunuz cnm bari gelmiişken kalsınlar biraz uzaksınız sonuçta..
sağol özcenanım..
cnm sanada allah kavuştursun ..
he he he özlediniz beni dimi he he he:
ay fundam herzamanki gibi 1 solukta okudum cnm :
bu arada çok geçmiş olsun ..
cnm artık bulunsun kuzumun bukadar hastlanmasının sebebide ona göre tedavi görsün..
bende inceliyecem bnu cnm..
cnm eşim amilyat oldu çok şükür iyi bu arada sizin bahçeye ben nilide getirsem nasıl olur acaba?
benim bile oynuyasım geldi yani..
sağol cnm..
sağol cnm..
cnm nasıl geçiyor bakalım annellerle nekadar kalacaklar?
nurayım sağol cnm..
cnm olsun akşmları 1 saatte olsa
görün kuzum seni..
cnm annenlere gidince birde orda kbb götyürürsün birde onun fikrini alırsın ..
çok ğol özcenannım..
oohhh negüzel misafir ağrlamışsınız
bizim nbil bakıcısına cici ane diyo ..
fatmacım ay bunuda 1 solukta okudum maşallah
evet erene biraz yazık olmuş ama bayramda oluyo öyle malesef..
ee erenede baksen nerden öğrenmiş kel demei o ay bunlar çok faenalarya.
nazardır kesinlikle cnm ama benim eşim nil ilk doğduğundan beri nazarlık taktırmadı
ki büyükleri bilirsin herkez nazarlık tak dedi ama eşim kesinlikle taktırmadı..
bizde hep okuduk hiçtakmadık..
sağol cnm..
inş unsuz gezmişsinizdir cnm..
sağol cnm ay çok sevindim aferin masalcığa kocaman bi alkış masala
zaten kakayı daha zor öğrenirlermiş cnm..
nilde çiş diyo kaka diyo ama gel oturğa gidelim diyorum hayır diyo..
maşallah allahım korusun kuzumu..
allah yardımcın olsun cnmç..
oyyy kıyamam kuzumaya işiniz gerçekten çok zor..
günaydın benicim çok sağol cnmö..
eşim iyiçok şükür cnm ama hastahanede daha iyidi eve gelince daha çok naz yapıyo sanki he he:
ama bunada şükür.
yaseminim günaydın
bakıcının torunu olduğu için sorun çıkarmamış
ama biz aldık mehet mehmet diye ağladı oda gelecekmiş bizimle.
sonra eve geldik ablamlara gitti kızlar aldı aradan yarımsaat geçmeden annee annee diye ağlamış kuzum sanıyorum yine gidecem zannetti
bide bu sabah ben gelirken uyandı yine ağlamaya başladı..
sağol cnm benim
evet cnm 1 saatte olsa kuzumun beni görmesi çok önemli
nil de bi 10 gün hep senin gideceğini sanır ama sonrasında düzelir
kızlar bu arada biraz önce eşimi aradım ne yaptınız diye
defne uyanmış.altını değiştiriyorum birazdan çıkarız evden dedi
kuzum benim ağlamamış en azından
günaydın fundacım
en azından bu hafta sonun kvlerle geçmemiş eşinve çocuğunla gezmişsin iyi olmuş bence
ay ayvalık çok güzel özelliklede sarımsaklı plajı harika..
biz oaraya çok geldik..
güle güle kullan fırınınıda bu arada..
ee aradınmı eşini bıraka bilmişmi defnemi?
aynen cnm..
cnm belkide bunlar dfneyle babanın arasını düzeltmek için iyi bi fırsat ola bilir..
evet cnm başbaşa bi haftasonu geçti çok şükür
sarımsaklı gerçekten süper bi yer
araları biraz düzeldi gibi
inşallah daha da güzel olur
ilk defa defne babasının kucağına isteyerek gitti,ilk defa defne babasını öptü
canım benim ya çok üzüldümGunaydin kizlar dun ikindi sonrasi hazilanip gorumceye gittik biraz oturup ordan mudanyaya gittik ama aksam uzeriydi deniz kenarinda biraz yuruduk sonra esimde erenin ayaklarini denize soktu biraz yuruttu ama hazirliksizdik cok yapmadilar bide karanlik olmustu sonra biraz daha gezdik erene oyuncak baston arabalar varya onlardan aldik kosturdu durdu arabasini gezdirdi sonra bi restorana girip balik yedik terasida kalabalik degildi orda yedik havada esiyodu guzel oldu cikista esime dedim oturup cekirdek yiyelim sonra gideriz diye o pek istemedi ama neyse erende arabasini gezdirmek istedi esimde pesinden gitti bende oturdum cekirdek yiyodum cok zaman gecmedi esim karsidan gidelim diyodu bende tamam dedim ama esim kalkiyomuyum diye bana bakiyomus tam o sira eren oynarken salincak hiziyla erene bi carpmis yavrum nasil agladi yaa esim carparken gormus ben gormedim bana soruyo gordunmu diye eren duserken ayaklari havaya kalkmis cok hizli carpti diyo hemde bayabi kizdi bana tabi neden gitmedik diye sonra arabaya gidip eve geldik tabi donus pek iyi gecmedi.
Erenin gozu hala acayip mor karisik renkli bisey oldu yaa nazalik konusuna gelince erenin gozunu ilk oyle gorunce panikten ne yapicami bilemedimki ay cok kotuydu ama cevsen falan almam ben onlarin icinde ne yazdigi belli degil coguda bos zaten.ben kendim yazicam nazar ayetlerini Ayetel kursiyi falan arapcadan yazarim kagida erene takarim en iyisi oyle olucak yaa her goren erene bakiyo zaten disarda ins.bundan sonra bari bisey olmaz yoksa disari cikmaya korkam oldum.
canim sen zamanunda cok uzuldun birdwn birakti diye ama inan ole olmasini xok isterdim
dusun alp kendinistedigi ile burakti ama biz olemi dogsu dogali bizi gordu gireli bildigi
hatta bu hayatta ilk ogrendigu tanistigi sey olan anne sutunden ayircaz hemde onun istedigi disinda
ay ben bu konuda cok duygusalim rabbim yardim etsin dusundukce aglayasim gelir
Gunaydin canim hayirlisiyla atlatmissiniz esinde iyiymis cok sevindim ay birazcik nazda yapsin bosver iyi olsunda artik napcan.kızlarrr herkese günaydın umarım herkes iyidir
Gecmisi okurken dunku yazdiklarini okuyunca zaten anladim canim biraz aglasa hemen emziriceksin cunku bastan niyetin belli burda onemli olan kararli olmak zaten rana tabiki ister hangi cocuk istemez sen emzirdigin surece emer onemli olan senin kararin.ayrica Kurani kerimde 2yasina kadar emzirin diyoda bu farz olan bisey degilki hastalik var baska sebepler var yani orda uygun olani soylemis sadece bence cocuklar 2yasindan sonra bagisiklik urettigi icin ordada oyuzden 2yasina kadar emzirin demis tabi bu benim fikrim.tabi biraktirip biraktirmamak sana kalmis ama biraktiricaksan kesin kararli olman lazim canim rananin iyiligi icin bu boyle cunku.Herkese günaydın
Işte böyle
kızlar bu arada biraz önce eşimi aradım ne yaptınız diye
defne uyanmış.altını değiştiriyorum birazdan çıkarız evden dedi
kuzum benim ağlamamış en azından
Herkese günaydın
Işte böyle
Gunaydin kizlar dun ikindi sonrasi hazilanip gorumceye gittik biraz oturup ordan mudanyaya gittik ama aksam uzeriydi deniz kenarinda biraz yuruduk sonra esimde erenin ayaklarini denize soktu biraz yuruttu ama hazirliksizdik cok yapmadilar bide karanlik olmustu sonra biraz daha gezdik erene oyuncak baston arabalar varya onlardan aldik kosturdu durdu arabasini gezdirdi sonra bi restorana girip balik yedik terasida kalabalik degildi orda yedik havada esiyodu guzel oldu cikista esime dedim oturup cekirdek yiyelim sonra gideriz diye o pek istemedi ama neyse erende arabasini gezdirmek istedi esimde pesinden gitti bende oturdum cekirdek yiyodum cok zaman gecmedi esim karsidan gidelim diyodu bende tamam dedim ama esim kalkiyomuyum diye bana bakiyomus tam o sira eren oynarken salincak hiziyla erene bi carpmis yavrum nasil agladi yaa esim carparken gormus ben gormedim bana soruyo gordunmu diye eren duserken ayaklari havaya kalkmis cok hizli carpti diyo hemde bayabi kizdi bana tabi neden gitmedik diye sonra arabaya gidip eve geldik tabi donus pek iyi gecmedi.
Erenin gozu hala acayip mor karisik renkli bisey oldu yaa nazalik konusuna gelince erenin gozunu ilk oyle gorunce panikten ne yapicami bilemedimki ay cok kotuydu ama cevsen falan almam ben onlarin icinde ne yazdigi belli degil coguda bos zaten.ben kendim yazicam nazar ayetlerini Ayetel kursiyi falan arapcadan yazarim kagida erene takarim en iyisi oyle olucak yaa her goren erene bakiyo zaten disarda ins.bundan sonra bari bisey olmaz yoksa disari cikmaya korkam oldum.
Sagol canim bi yarasi iyilesmeden yeni bisey oluyo yaa cok canim skliyo bu duruma.esim erenin dusununu gorunce dayanamadi heralde oyuzden cok kizdi.erende arabada yola cikinca hemen uyudu zaten.ay fatmacım günaydın çok geçmiş olsun cnm:
ay düşünemiyorum kimbilir nasıl canı acıdı yavrumun..
ay benim eşimde eminim nbenim burnumdan getirirdi pöfff bu erkekler..
canım benim ya çok üzüldüm
nasıl şimdi?
yavrum benim kıyamam ben ona
bu erkekleri de anlamıyorum zaten sanki sen öyle olmasını istermiydin?
buarada bi gün trilyeye gidip orada dolaşın çok güzel bi yer
ben 2011 de mudanya ve trilyeye gelmiştim(daha doğrusu iş için mudanyaya geldim.haftasonu eşim yanıma gelmişti.trilye ve bursayı gezmiştik)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?