2012 kasım bebekleri büyüyor..

kızlarrr herkese günaydın umarım herkes iyidir
inanın hiç bişeyden haberimyok
şimdi bi geçmiş yapıp geliorummm:
cnm hoşgeldin yokluğun inan çok belli oluo. çok geçmiş olsun tekrardan. nilim naptı sizi görünce anlat bakalım neler yapmış siz yokken.

cnm allah kolaylık versin çok zor yaa. rabbim hepimize kolaylık versin inş. ben çok korkuyorum şu meme kesme işinden. bi de benim ki bi kez kalkmıo ki gece emmeye kaç kez uyanıo. nasıl başedicem. gece suyu bile almaz ağzına vermeye kalksamordan oraya atıo kendini nasıl sinirlenio anlatam. şu aralar babamız gittiğindenn beri daha düşkünleşti. bağıra çağıra uyanıo. babasını özlüo saınırım kuzum
herkese günaydın kızlar... nasılsınız herkes iidir inş.
ayşegül maşallah cnm masal alışmış çişe. benim kuzu da gece bile uyanıp çiş dio. ama şu kabızlık elimi kollumu bağlıo. öncelikle ondan kurtulmamaız lazım tamamen
fatma cnm nazar olmuş eren paşa bencede cevşen takmalısın nazar boncuğu filan kızların dediği gibi batıl inanç biliosundur sen zaten.
nuryaım napıosun cnm elifim nasıl
songülll oh iki adım yerde yazlık keyif valla allah bozmasın tadını çıkarın.
beni cnm nasılsın...kuzular nasıl.
ay şimdi çarşıya çıkıyorum dönüşte bakarım kalanlara öpüldünüz çok

ay güvercin bişey yapmaz ki yazık
oh ne güzel olmuş denize girmiş çocuklar
adamı da korkuttun desene

geçmiş olsun cnm inşallah pataloji sonuçlarınız da iyi gelir

günaydın cnm
sorma kv de kendisine anne dedirtiyor ve sinir oluyorum
kv nin ablası babaanne dedirtmeye çalıştıkça kv anne dedirtiyor

günaydın cnm
ev dışına çıkınca çocuğun düzeni bozuluyor
hele bir de çocuk uyurken gürültü yapanlara sinir oluyorum

geçmiş olsun cnm
bol bol oku ya da bir kağıda nazar duası falan yazıp üzerinde taşı
ay çok sevindim cnm
darısı başımıza
kakaya da zamanla alışır

offf kıyamam ya
defne de sütüm acıdığı için bırakmıştı.yazık yavrum emmek istiyordu ama sütün tadı acı gelince bırakıyordu
şimdi mem görünce sadece seviyor

günaydın cnm

günaydın tatlım

günaydın cnm
kıyamam ben kuzuma
ay bir an önce emmemeye alışır

günaydın tatlım
ne yaptınız taşınma işini?

herkese günaydın tekrar
nasılsınız?
ben gece çok uyuyamadığım için şuan fena bir baş ağrım var

haftasonum çok yoğun geçti
cuma akşamı saatlerimi alan dağ gibi bir ütü yaptım
cumartesi günü hafif bir temizlikten sonra defneyi denize götürelim dedik.yola çıkmadan kv fırın istemişti ya herkesin içinde.eşim fırınlara bakalım dedi.neyse bi tane fırın beğendim onu aldık.kısmetse bu akşam fırın gelecek kv yede bendeki fırın gidecek.neyse oradan kv ye uğradık.fırının kağıtlarını bırakıp yola çıktık.dikiliye gittik.defneyi deniz soktuk.çok eğlendi.akşam 8 gibi çıktık hadi ayvalık a gidelim dedik.ayvalıkta dolaştık yemek yedik ve tekrar yola çıktık.gece 1i geçerekten eve geldik.ben hemen defneyi yatırdım.çamaşırları yıkadım .saat 3 e geliyordu yattığımda.pazar sabah kalktım kahvaltı,defnenin banyosu,temizlik,bulaşık vs derken defnenin uyku vaktı geldi.birlikte uyumuşuz.5 gibi kalktı.sonrasında yemek hazırladım.bulaşık falan derken eşim hadi çıkalım gezmeye dedi.akşam gezmesine çıktık.sonra eve geldik.eşim namaz kıldı.ben eşyaları hazırladım.kvlerde kalacaktık malum ben sabah erkenden manisaya geleceğim için.kv gittik.kv nin ablası,eniştesi,damadı,torunu kızı oradalar.kv beni kenara çekti siz vinize gidin dedi.ben de olur ama eşime sen söyle beni yanlış anlar dedim.eşimi çağırdı söyledi.eşim biz de yatsak hiç mi yer yok dedi.kv de yok dedi.eşim bozuldu.
neyse 10,5 ta eşimin arkadaşı aradı sahildeyiz siz de gelin diye.eşim bana sordu olur dedim.11 gibi çıktık onların yanına gittik.sahilde çocuklar oynadı.biz de biraz sohbet ettik.12 de biz kalktık.eve gelince ben defneyi uyuttum.eşim benden özür diledi annesinin yaptığı için(annem defalarca kusura bakmayın dedi, annem böyle yapmazdı inan ama misafir işte,onların orda olduğunu bilseydim seni götürmezdim vs dedi).ben de sorun değil sonuçta evimizde kalacağız dedim.
aslında kv nni ablasının evi kv ye çok yakın ama kv ablasına yaranmak için onları evine göndermedi.eşim bozuldu ama bişey diyemedi.benim için gerçekten sorun değil çünkü evim gibisi yok.sadece eşim sabah defneyi giydirip annesine götürebilecek mi orası muamma

bizden haberler bunlar kızzlar

aman cnm inçsinde berram boşver gerisini ilaçlara gelince ne yapalım iyi olsunlarda..

aybenimde cumaretesi pazarım temizlikle geçti gelen gidende oldu iyiki yapmışım..

amann berrama nazar deymesin cnm..

ay beniim zor geçer senin için gerçekten ama anca her işini yapar çocukları alıncada hiç bir iş yapmaz onlarla vakit geirirsin cnmm..

bak sen aras paşam yaaaa:
yerim onu ben
:
ay insan kötü oluyo ama yapıyolar bu dönem malesef cnm..

ben 1 gün zor dayandım 1 hafta çok zor cnm..

maşallah benim ranama nazar deymesin kuzuma..

oyyyy cnm benim berram kuetulsun artık yaaa:
artık doğru tehşiz koyulsun kuzuma ne gerekiyosa onu yapın böyle hasta olmasından iyidir kıyamam ya..

Canik bendw uyumusum kusura bakma yazmadim
Bak sen ranaya seni uyndirmaya calisti belkide annesi
Sende yatsaydin kuzunla

demek denize gidiyorsunuz he arascan gecen yil cikmak istemiyorsu bu yil pek istemwz gibiydi yavas yavas alisti girdi guzel

pöfff ya nilde bu ara hiç su istemiyo önceden ortalığı ayağa kaldıran nil şimdi banyo yapmak istemiyo ben anlamıyorum denizide sevmez sanki bizde bu sene gidemedik henüz..

Bizimkilerle yasitti cnm sanirim annesindne de ozur diledim
bu ara vurma huyu var yarenedw indiruyor arada bizede hatta
Primada bu hafta mesaj ginderdi vurma isirma vb yaziyordu

cnm o vurma ve ısırma olayından bizdede var malesef sanki 3 4 gündür biraz daha azaldı aman dilimi ısırayımda..

Demek nirmal kizlar ya donemsel
ama bakin dayimun oglu var 11 aylik o arasa vuruyor elimden tum oyuncaklaei aliyor ve aras ondan cok cekiniyor haha anlamadil gitti

cnm ayının oğlunun büyük oğlundan görüyo örnek var yanında sebep o yani eminim..

Hemde nasil o yuruyemiyor arass tutunup kslkiyor burdr guvendigide aras sinrada daliyor arasa bizumkide tirsiyor

ha ha ha ha ha:
çok güldüm paşama baksen:

negüzel geçirmişsiniz bayyramı cnm:

Inşallah canim siz de dua edin ihtiyacım var baya. Esim de cok yoruyor beni. Berra hasta oldu mu adama biseyler oluyor. Ikisi birden tuketiyorlar sabrimi.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

cnm ozamanda yazdım o eşin aynından bendede var..
inan nilden daha çok eşimle uraşıyorum..

hhh sana gelmek varmış bayramda şekerimmm:

negüzel gözün aydın cnm..

vay be ranamada bak pöfff ben nili nasıl sokacam ya denize..

inş biran önce kavuşursunuz cnm bari gelmiişken kalsınlar biraz uzaksınız sonuçta..

İnşallah kolay geçecek canım dualarım sizinle

sağol özcenanım..

cnm sanada allah kavuştursun ..

bayram bi tek bana mı bitti yahu nerelerdesiniz kızlar....
güldenim yerin çok belli...

he he he özlediniz beni dimi he he he:

ay fundam herzamanki gibi 1 solukta okudum cnm :
bu arada çok geçmiş olsun ..

cnm artık bulunsun kuzumun bukadar hastlanmasının sebebide ona göre tedavi görsün..

bende inceliyecem bnu cnm..

cnm eşim amilyat oldu çok şükür iyi bu arada sizin bahçeye ben nilide getirsem nasıl olur acaba?
benim bile oynuyasım geldi yani..

Allah yardımcınız olsun canim benim. Inşallah kolaylikla atlatirsiniz. Bizi de haberdar et mutlaka

sağol cnm..

sağol cnm..

cnm nasıl geçiyor bakalım annellerle nekadar kalacaklar?

Kızlar herkese merhaba
guldenin eşi ameliyata girmiş dua edelim ins
herkese hayırlı cumalar
Katreinr sonuç çıkınca buraya yaz

nurayım sağol cnm..

cnm olsun akşmları 1 saatte olsa
görün kuzum seni..

cnm annenlere gidince birde orda kbb götyürürsün birde onun fikrini alırsın ..

Geçmiş olsun gülden çok şükür atlattıniz inşallah sonuçlar da iyi çıkar

çok ğol özcenannım..

oohhh negüzel misafir ağrlamışsınız
bizim nbil bakıcısına cici ane diyo ..

fatmacım ay bunuda 1 solukta okudum maşallah
evet erene biraz yazık olmuş ama bayramda oluyo öyle malesef..
ee erenede baksen nerden öğrenmiş kel demei o ay bunlar çok faenalarya.

nazardır kesinlikle cnm ama benim eşim nil ilk doğduğundan beri nazarlık taktırmadı
ki büyükleri bilirsin herkez nazarlık tak dedi ama eşim kesinlikle taktırmadı..
bizde hep okuduk hiçtakmadık..

sağol cnm..

inş unsuz gezmişsinizdir cnm..

sağol cnm ay çok sevindim aferin masalcığa kocaman bi alkış masala
zaten kakayı daha zor öğrenirlermiş cnm..
nilde çiş diyo kaka diyo ama gel oturğa gidelim diyorum hayır diyo..

maşallah allahım korusun kuzumu..

allah yardımcın olsun cnmç..

oyyy kıyamam kuzumaya işiniz gerçekten çok zor..

günaydın benicim çok sağol cnmö..

eşim iyiçok şükür cnm ama hastahanede daha iyidi eve gelince daha çok naz yapıyo sanki he he:
ama bunada şükür.

yaseminim günaydın
bakıcının torunu olduğu için sorun çıkarmamış
ama biz aldık mehet mehmet diye ağladı oda gelecekmiş bizimle.
sonra eve geldik ablamlara gitti kızlar aldı aradan yarımsaat geçmeden annee annee diye ağlamış kuzum sanıyorum yine gidecem zannetti
bide bu sabah ben gelirken uyandı yine ağlamaya başladı..

sağol cnm benim
evet cnm 1 saatte olsa kuzumun beni görmesi çok önemli
nil de bi 10 gün hep senin gideceğini sanır ama sonrasında düzelir

kızlar bu arada biraz önce eşimi aradım ne yaptınız diye
defne uyanmış.altını değiştiriyorum birazdan çıkarız evden dedi
kuzum benim ağlamamış en azından

günaydın fundacım
en azından bu hafta sonun kvlerle geçmemiş eşinve çocuğunla gezmişsin iyi olmuş bence
ay ayvalık çok güzel özelliklede sarımsaklı plajı harika..
biz oaraya çok geldik..
güle güle kullan fırınınıda bu arada..

ee aradınmı eşini bıraka bilmişmi defnemi?

sağol cnm benim
evet cnm 1 saatte olsa kuzumun beni görmesi çok önemli
nil de bi 10 gün hep senin gideceğini sanır ama sonrasında düzelir

aynen cnm..

cnm belkide bunlar dfneyle babanın arasını düzeltmek için iyi bi fırsat ola bilir..

aynen cnm..

cnm belkide bunlar dfneyle babanın arasını düzeltmek için iyi bi fırsat ola bilir..

evet cnm başbaşa bi haftasonu geçti çok şükür
sarımsaklı gerçekten süper bi yer
araları biraz düzeldi gibi
inşallah daha da güzel olur
ilk defa defne babasının kucağına isteyerek gitti,ilk defa defne babasını öptü

bence bunlar çok iyi gelişmeler defnem ve babası için..

Gunaydin kizlar dun ikindi sonrasi hazilanip gorumceye gittik biraz oturup ordan mudanyaya gittik ama aksam uzeriydi deniz kenarinda biraz yuruduk sonra esimde erenin ayaklarini denize soktu biraz yuruttu ama hazirliksizdik cok yapmadilar bide karanlik olmustu sonra biraz daha gezdik erene oyuncak baston arabalar varya onlardan aldik kosturdu durdu arabasini gezdirdi sonra bi restorana girip balik yedik terasida kalabalik degildi orda yedik havada esiyodu guzel oldu cikista esime dedim oturup cekirdek yiyelim sonra gideriz diye o pek istemedi ama neyse erende arabasini gezdirmek istedi esimde pesinden gitti bende oturdum cekirdek yiyodum cok zaman gecmedi esim karsidan gidelim diyodu bende tamam dedim ama esim kalkiyomuyum diye bana bakiyomus tam o sira eren oynarken salincak hiziyla erene bi carpmis yavrum nasil agladi yaa esim carparken gormus ben gormedim bana soruyo gordunmu diye eren duserken ayaklari havaya kalkmis cok hizli carpti diyo hemde bayabi kizdi bana tabi neden gitmedik diye sonra arabaya gidip eve geldik tabi donus pek iyi gecmedi.
Erenin gozu hala acayip mor karisik renkli bisey oldu yaa nazalik konusuna gelince erenin gozunu ilk oyle gorunce panikten ne yapicami bilemedimki ay cok kotuydu ama cevsen falan almam ben onlarin icinde ne yazdigi belli degil coguda bos zaten.ben kendim yazicam nazar ayetlerini Ayetel kursiyi falan arapcadan yazarim kagida erene takarim en iyisi oyle olucak yaa her goren erene bakiyo zaten disarda ins.bundan sonra bari bisey olmaz yoksa disari cikmaya korkam oldum.

ay fatmacım günaydın çok geçmiş olsun cnm:
ay düşünemiyorum kimbilir nasıl canı acıdı yavrumun..
ay benim eşimde eminim nbenim burnumdan getirirdi pöfff bu erkekler..

canım benim ya çok üzüldüm
nasıl şimdi?
yavrum benim kıyamam ben ona
bu erkekleri de anlamıyorum zaten sanki sen öyle olmasını istermiydin?

buarada bi gün trilyeye gidip orada dolaşın çok güzel bi yer
ben 2011 de mudanya ve trilyeye gelmiştim(daha doğrusu iş için mudanyaya geldim.haftasonu eşim yanıma gelmişti.trilye ve bursayı gezmiştik)

evet canım bende cok uzulmustum ama dedğın gıbı onun bırakması daha ıyı oldu benım bıraktırmamdansa
cok zor bır surec ozellıkle anne ıcın Allah hepınıze kolaylık versın canım ınsllah dusunduğunuzden kolay olur

Gunaydin canim hayirlisiyla atlatmissiniz esinde iyiymis cok sevindim ay birazcik nazda yapsin bosver iyi olsunda artik napcan.
Nilde kuzum ozlemis seni ya bu cocuklar cok etkileniyo yaa hep gidiceksin zanneder ins.alisir hemen.
Gecmisi okurken dunku yazdiklarini okuyunca zaten anladim canim biraz aglasa hemen emziriceksin cunku bastan niyetin belli burda onemli olan kararli olmak zaten rana tabiki ister hangi cocuk istemez sen emzirdigin surece emer onemli olan senin kararin.ayrica Kurani kerimde 2yasina kadar emzirin diyoda bu farz olan bisey degilki hastalik var baska sebepler var yani orda uygun olani soylemis sadece bence cocuklar 2yasindan sonra bagisiklik urettigi icin ordada oyuzden 2yasina kadar emzirin demis tabi bu benim fikrim.tabi biraktirip biraktirmamak sana kalmis ama biraktiricaksan kesin kararli olman lazim canim rananin iyiligi icin bu boyle cunku.

Babasiyla gelismeler var demek neguzel xanim hafta sonuda guzel gezmissiniz defnede eglenmis cok sevindim.firininida gule gule kullan canim.bu arada gecmis olsun ari sokmus nasil oldu oyle oyaa degisik bi arimiydi acaba okadar siddetli aci agri yaptigina gore.

zor bı gece gecırmıssın canım ınsallah bundan sonraları kolay olur
bırden kesmektense boyle yapmak daha ıyı gıbı

ay bu ara eren bayağ bı kaza gecırdı ya yavrum gecmıs olsun
dua yazıp ustunde tası canım

guldencım esın daha ıyıdır ınsallah sımdı patalojı sonucları cıktımı

funda esınle ve dfneyle guzel bı haftasonu gecırmıssın sevındım babayla arası daha ıyı olsun defnenın bu bıle bı gelısme babasının kv ye gotrmesı

yasmın sen neler yaptın canım tayın ıstedınmı esın artık samsunda calısyo dımı

ay fatmacım günaydın çok geçmiş olsun cnm:
ay düşünemiyorum kimbilir nasıl canı acıdı yavrumun..
ay benim eşimde eminim nbenim burnumdan getirirdi pöfff bu erkekler..
Sagol canim bi yarasi iyilesmeden yeni bisey oluyo yaa cok canim skliyo bu duruma.esim erenin dusununu gorunce dayanamadi heralde oyuzden cok kizdi.erende arabada yola cikinca hemen uyudu zaten.

Simdi iyi cok sukur canim.esimde dedi salincak gogsuyle yuzunun karisimi biyere gelmis asagidan yukari dogru geldi heralde bide yuzune falan gelseydi dedi hatta dislerine falan bakti agzinda bisey varmi diye cok sukur ciddi bisey olmadi simdilik iyi canim gozunu gordukce ben kotu oluyorum sadece.:-(

Ben hamileyken esimle mudanyadan gemi turlarina gitmistik canim fistikli kumla armutlu oralara sirayla goturup molalar veriliyo geziliyodu ama trilyeye gitmedik sanirim gecen senede eren kucuk diye gitmemistik pek biyere.esime soylerimde bigunde oraya gideriz canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…