2012 kasım bebekleri büyüyor..

oyyy kıyamam kuzumaya yavrum benim
cnm birine bipara ver durumu olmayan bildiğin biri varsa
bol bolda oku ereni başka hiç bişeye gerek yok
evden çıkarken gelirken uyurken yıldızı hafif demekki kuzumun...

oyyy kıyamam kuzumaya yavrum benim
cnm birine bipara ver durumu olmayan bildiğin biri varsa
bol bolda oku ereni başka hiç bişeye gerek yok
evden çıkarken gelirken uyurken yıldızı hafif demekki kuzumun...

Kisin biyere cikmiyoduk iyiydi gerci ozaman bile evde dusuyodu ama bukadar degildi simdi bi disari cikiyoruz erende biraz sevimli olunca bide kosturup duruyo herkes ona bakiyo kimisi seviyo ay nerdeyse cirkin olsun isticem yaa neyse dusundukce kafama takiliyo.bugun yazayimda nazar ayetletini ins.bidaha bisey olmaz.

cnm okadar takılma allahım beterinden korusun tabi üzülüyoruz ama çocuk onlar düşe kalka büyüyecekler..
allahım korusun bütün kuzuları..

ben farz olduğunu söylemedim zaten canım illaki fazlası zarar.. rana 8 aylıkken emmeyi reddetti ve tek göğsümü emmedi ben bu zamana kadar tek göğsümle emzirdim o zamanlar emmiyo diye çok üzülmüştüm, belki bu yüzden emzirmeyi hala istiyorum kıyamıyorum yavruma ne yazıkki gündüzleri emzirmeyeceğim ama gece isterse emzirecem o kadar katı kurallı olamıyorum maalesef ayrıca kendiliğinden bırakan çocukları biliyorum ben inşallah rana da öyle olacak hala idrak edemiyor rana meme pis süt bitti deyince anladığını sanmıyorum tam olarak o yüzden 4 ay sürem var dedim her neyse Rabbim hakkımızda hayırlısını versin

Son düzenleme:
evet cnm ailece bişeyler yaptık
istanbulda eşimle konuştuktan sonra bişeyler yapmaya çalışıyor ama daha çooook uzun yolumuz var
sağol cnm daha iyileri senin olsun(hiç yoktan yere fırın masrafına girdik)
nasıl bi arı anlamadım.şişlik ve ağrı gitti ama bu seferde şişen yerler kaşınıyor

evet cnm bizim için baya büyük bi gelişme
inşallah daha da iyi olur

mutlaka gidin cnm
manzarası süper
kahvaltı yapılan bi yer var.çok güzel

cnm okadar takılma allahım beterinden korusun tabi üzülüyoruz ama çocuk onlar düşe kalka büyüyecekler..
allahım korusun bütün kuzuları..
Haklisin tabi canim beterin beteri var ben herzaman sukrederim halime simdide cok sukur onemli biseyimiz yok sadece boyle ust uste olunca uzuluyo insan ins.onumuzdeki gunlerde bisey olmazda bende normale donerim boyle hep tedirgin olmaya basladim bide kaybetme korkusu depresiyo insanin yaa Allahim onlari bize bizi onlara bagislasin korusun butun yavrularimizi.

Yok canim ben senin nezaman biraktiricana karisamam zaten nezaman istersen saygi duyarim ben onlari soylerken sen biraktirmaya karar verip vazgectigin icin soyledim onemli olan senin kararin.bende biraktirmayi dusununce cok korkuyodum erenden ayrilicakmisim gibi yani nasil olucak insan cok endise duyuyo ama cok sukur skntisiz atlattik ve korktugum gibi olmadi aksine eren sevgisini sarilarak falan gostermeye basladi emerken yapmiyodu cunku cok nadir yapardi simdi durduk yere gelip gelip sariliyo yani korktugumuz gibi olmuyo illaki guzel biseyler degisiyo ins.sende biraktirinca rananin istahi duzelir.

ıyıyım canım alp tuğrada ıyı
yavas yavas toplanmaya calısıyorum bı ev bulduk fazla uzak değil yan apartman cok az arası var
yoğun gunler benı beklıyo en zoruda evı temızlemek poff
Kolay gelsin canim hakkaten zor olurya bide cocukla en azindan uzak degilmis buldugunuz ev ins.tasinmasi kolay olur.
bız ıyıyız canım alp ıyılestı sukur sadece ısılık var ya alnında yuzunde kolunda cok terlıyo kuzum
eren nasıl ıyılestı dımı

Cokmu sicak orasi canim gerci burasida sicak ama klima olmasa durulmaz heralde esimlede aksam oturma odasinda yatar olduk yoksa gecede uyunmuyo yaa alp napsin cocuk bu sicakta etkileniyodur agustosuda cikarsak zaten havalar normale doner.
Erende iyilesti cok sukur eski zipir hallerine dondu aman saglikli olsunda.

evet canım cok sıcak burasıda nemde cok burda
cok terlıyo kuzum benım bırtek sabaha karsı bıraz serın oluyo okadar
bızde klımada yok terlıyoruz bol bol
ıyı yapıyosunz canım klımalı odada yatmakla enıyısı

ıyıyım canım alp tuğrada ıyı
yavas yavas toplanmaya calısıyorum bı ev bulduk fazla uzak değil yan apartman cok az arası var
yoğun gunler benı beklıyo en zoruda evı temızlemek poff

aaa cnm çok sevindim ev bulmuşsunuz
allah şimdiden kolaylık versin

Gulden cnm gecmis olsun esine ins tahlil sonuclarinda iyi gelir
fatma cnm cocuk bu olcak okadr takma kafana masala da herkes bakio sevio eminim dger bebislerimizede aynidr
cocuklar kendini sevdirmesini bikiyor cunku tek erene degil yani budurum
bazen kazalar ust uste gekir tuz dagit komsularina flan aciyi kazayi uzaklastirirmis oyle derler boncuk cevsen falan bos yani
asiri takarsan hep biseyler olur sakinan goze cop batar misali rahat ol eskisi gbi bolbol oku
erkek cocuk daha yarama oluyor ee kazalar da daha cok olur normal yani

wavs cnm ev bulmussunuz o derdin bitmis enazindan sevindim yavas yavas yerlesirsin napcan
Bizim is olursa aralikta bizde tasincaz kisin ortasinda hemde taaa aydina ankaradan:)

Benim kızımin yatağında çevseni var peygamber efendimize cebrail as zırh diye vermiş bende sürekli okurum zaten bu içinde olduğunu bilmediğimiz şeylerden bahsetmiyorum neyse ya herkes kendi bilir en iyisini artık yorum yapmayacağım hoşçakalın

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Tabiki butun bebislerimiz seviliyodur canim ben erene cok nazar degiyo goze geliyo onu demek istedim tuz dagitmakda baba garip geldi dua yoluyla korunmak varken bilmiyorum yaa ust uste olunca bu kazalar benim moralim bozuldu birazda oyuzden oyle konustum Allahim kotusunden korusun butun evlatlarimizi hepsi birbirinden kiymetli.

Ya canim niye bozuldun sana bisey diyen yokki cevseni kac kisi soyledi ve herkes kendi fikrini soyluyo ben en iyisi kendim yazicam nasilsa biliyorum Arapca yazmasini en guvenilir sey yani ama cevsene karsiyim demedim gercegini bulmak zor sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…