- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #49.561
aaa cnm çok sevindim ev bulmuşsunuz
allah şimdiden kolaylık versin
Gulden cnm gecmis olsun esine ins tahlil sonuclarinda iyi gelir
fatma cnm cocuk bu olcak okadr takma kafana masala da herkes bakio sevio eminim dger bebislerimizede aynidr
cocuklar kendini sevdirmesini bikiyor cunku tek erene degil yani budurum
bazen kazalar ust uste gekir tuz dagit komsularina flan aciyi kazayi uzaklastirirmis oyle derler boncuk cevsen falan bos yani
asiri takarsan hep biseyler olur sakinan goze cop batar misali rahat ol eskisi gbi bolbol oku
erkek cocuk daha yarama oluyor ee kazalar da daha cok olur normal yani
wavs cnm ev bulmussunuz o derdin bitmis enazindan sevindim yavas yavas yerlesirsin napcan
Bizim is olursa aralikta bizde tasincaz kisin ortasinda hemde taaa aydina ankaradan:)
Arkadaşlar merhaba bende 2014 kasim annesi olacagim,kafam çok karisti, ben 1biberon aldim, avent cam 260 ml. Bebek kavrayamaz deniliyor, kimisi kalsn ek gida verirsin diyor. 120 ml almadim, çok ufakti bence. Yani bebegim meme almasa bilee, 260 ml lik biberon 120 ml yerine geçmez mi? Arada fark olmayinca 120 ml almak istemedim biberon. Ne yapmalıyım, plastikle degistireyim mi? 6 aydan snra bebek için tehlikeli mi?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kizlar gece kardeşimle eşini yolcu ettik. Cok guzel gecti. Pazar günü kapadokyayi gezdik. Cok yorucuydu ama güzeldi. Berra da bekledigimden usluydu. Kucaktan kucaga gezdi. Yollarda uyudu maşallah. Tabi arada inat krizlerimiz olsa da onların haricinde cok fazla üzmedi annesini maşallah diyeyim. Annemler simdilik buradalar o yüzden cok giremiyorum. Ama hepinizi cok özledim
katreynurum günaydın cnm misafirlerin sendemi hala?
bide berram nasıl oldu?
günaydın yaseminim bizde herşey yolunda tatlım
betül haftaya dönecek sanıyorum dur ben birazdan watsaptan yazar sorarım..
arada yazsa aslında ama zaman bulamıyodur muhtemelen
Berra iyi cok şükür canım sanırım atlattık hastalığı. Demek ki ilk 3 4 gun ilac kullanmadan geçirirsek kendi kendine gececekmis şaşkınim inan
aferin berrama üzmemiş annesini oda biliyo gezmeleri desene:
ha ha
yaseminim bakış açını beğendim şekerim he he:
ama kızların erkekleri daha çok sevdiği kesinlikle doğru cnm:
antibiyotiksiz atlatmanızıda çok sevindim cnm ay inş atlatır artık kuzumya.
sen misafirlerinle ilgilen cnm biz sonrada konuşuruz..
ama ama yaseminimya ben o sıpayı yemek istiyorummmmm:
nasıl olacak :):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?