2012 kasım bebekleri büyüyor..

sonunda bulduk canım hayırlısı olur ınsallah
sızın ıcınde hayırlısı olur ınsallah canım tasınmak zor

Arkadaşlar merhaba bende 2014 kasim annesi olacagim,kafam çok karisti, ben 1biberon aldim, avent cam 260 ml. Bebek kavrayamaz deniliyor, kimisi kalsn ek gida verirsin diyor. 120 ml almadim, çok ufakti bence. Yani bebegim meme almasa bilee, 260 ml lik biberon 120 ml yerine geçmez mi? Arada fark olmayinca 120 ml almak istemedim biberon. Ne yapmalıyım, plastikle degistireyim mi? 6 aydan snra bebek için tehlikeli mi?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

merhaba öncelikle hayırlı olsun sağlıkla al bebişini kucağına
inşalllah bebeyin emerde biberon kullanmak zorunda kalmazsın cnm.:
yo bence cam daha salıklı bebeğinin eline vermezsen bi tehlikesi olmaz
ama ilk aylarda olurda olmasın tabi ama mama yemek zorunda kalırsa
doktor birons bibronu öneririm hem içinde gazı önleyicide bir aparatıvar
hemde biberondan mama biraz zor aktığı için biraz uraşıyo anne sütünü bırakmamış olur
ama dediğim gibi biz şuanda varsayım üzerne konuşuyoruz.
inş bunların hiç birisine gerek kalmazda bebeğin güzel güzel anne sütü alır..
ayrıca ileriki dönemler içinde avent iyibi markadır..

herkese günaydınnn:
kızlar yine kimsecikler yok nerdesiniz yahuuuuuuu:

özcenanım nedemek istedin bakyim hoşçakalın derken yok öyle bişey kabul etmiyoru..

herkese günaydın kızlarrr... nasılsınız bakalım. hemen konuya dalayım. :) nazara inanıyorum elhamdülillah bunun içinde bolbol okuyoruz . bazı insanların yıldızı düşük olurmuş daha çabuk nazar değermiş yıldızı dişi de diolar ne demekse:) benimkuzuma da hemen değer. okuyoruz bolbol. tüm kuzular bu yaşlarda çok dikkat çekio çok sevdirio sıpalar kendilerini bence hepsine bolbol okumak lazım. cevşen benim kızımın yatağında da asılı. alırken ben gümüş kaplılardan istemiştim satan kişi onun içinde ne olduğuna garanti vermem deyip deri kaplı bi cevşen vermişti onu aldık. inancımız tam koruduğuna. özcananım cnm her zaman bekliyoruz yorumlarını ona göre.
wavs cnm hayrılı olsun ev bulmuşsunuz gerisi yavaş yavaş hallolur. bizi de bi taşınma beklio ama bakalım ne zaman . hayırlısı olsun inş.
güldenim günaydın tatlım napıosun bakalım. buarada betül nerelerde merak ettim. dönmedi mi tatilden. erdemi naptı merak ediyorum. sütten kesiceklerdi kuzumu

herkese günaydın kızlarrr... nasılsınız bakalım. hemen konuya dalayım. :) nazara inanıyorum elhamdülillah bunun içinde bolbol okuyoruz . bazı insanların yıldızı düşük olurmuş daha çabuk nazar değermiş yıldızı dişi de diolar ne demekse:) benimkuzuma da hemen değer. okuyoruz bolbol. tüm kuzular bu yaşlarda çok dikkat çekio çok sevdirio sıpalar kendilerini bence hepsine bolbol okumak lazım. cevşen benim kızımın yatağında da asılı. alırken ben gümüş kaplılardan istemiştim satan kişi onun içinde ne olduğuna garanti vermem deyip deri kaplı bi cevşen vermişti onu aldık. inancımız tam koruduğuna. özcananım cnm her zaman bekliyoruz yorumlarını ona göre.
wavs cnm hayrılı olsun ev bulmuşsunuz gerisi yavaş yavaş hallolur. bizi de bi taşınma beklio ama bakalım ne zaman . hayırlısı olsun inş.
güldenim günaydın tatlım napıosun bakalım. buarada betül nerelerde merak ettim. dönmedi mi tatilden. erdemi naptı merak ediyorum. sütten kesiceklerdi kuzumu

Günaydın kızlar

Nasılsınız bakalım. Gecmisi okuyamadim baslarsam yazmaya firsat bulamayabilirjm. Bi selam vermek istedim.

Wavss ev bilmussunuz sanırım canım. Inşallah icine sinen bi yer olmuştur. Tasinma da allah kolaylik versin sana canım.

Özcanan sütten m8 kesiyorsun ranayi sana da allah kolaylik versin canım cok zor işin

Kizlar cevsen hakkinda söylenenleri duyunca cok şaşırdım. Boncukla kiyaslanir mi hic. Kendimi bildim bileli boynumdan çıkarmam. Berraya da küçükken takiyordum igneyle ama şimdi cekip çıkarıyor catal igneyi nasil çıkardığını hala anlayamadim. Biraz daha büyüsün mutlaka boynuna takacam inşallah. Fatmacim güvenilir yayin evlerini kullanabilirsin canim ben mesela hayrat vakfininkini kullaniyorum hep. Deri kaplamali kesip bakabilirsin icine. Kendi yazmam da cok guzel tabi o zaman 7 kat posete sarman lazım. Biz de berranin yatağının altina yazip biseyler koymuştuk uykusu için

günaydın yaseminim bizde herşey yolunda tatlım
betül haftaya dönecek sanıyorum dur ben birazdan watsaptan yazar sorarım..
arada yazsa aslında ama zaman bulamıyodur muhtemelen

Kizlar gece kardeşimle eşini yolcu ettik. Cok guzel gecti. Pazar günü kapadokyayi gezdik. Cok yorucuydu ama güzeldi. Berra da bekledigimden usluydu. Kucaktan kucaga gezdi. Yollarda uyudu maşallah. Tabi arada inat krizlerimiz olsa da onların haricinde cok fazla üzmedi annesini maşallah diyeyim. Annemler simdilik buradalar o yüzden cok giremiyorum. Ama hepinizi cok özledim

aaa çok sevidim cnm güzel geçmesine. eee berra yeni enişteye kendini sevdirmek için uslu durmuştur annesi. bi kez gönlüne girersem işim garanti demiştir he he:) kızlar erkekleri daha çok sevio yaa yaradılış işte. annenler daha kalcak sanırım cnm ne güzel sana da şenlik olurlar. güzel sağlıklı günler geçirirsin inş.

katreynurum günaydın cnm misafirlerin sendemi hala?
bide berram nasıl oldu?

Berra iyi cok şükür canım sanırım atlattık hastalığı. Demek ki ilk 3 4 gun ilac kullanmadan geçirirsek kendi kendine gececekmis şaşkınim inan

günaydın yaseminim bizde herşey yolunda tatlım
betül haftaya dönecek sanıyorum dur ben birazdan watsaptan yazar sorarım..
arada yazsa aslında ama zaman bulamıyodur muhtemelen

hmmm bu hafta da izinli yani. anladım cnm fırsatı olmuodur mutlaka. sen bir sor bakalım napmışlar erdem nasılmış. ay nasıl bırakcak bu kuzular emmeyi yaa. iice düşkünleşti benim kuzu daha da korkar oldum. ay işin aslı kendimden korkuorum hiç hazır değilim

çok geçmiş olsun cnm rabbim sağlık sıhhat versin inş.

aferin berrama üzmemiş annesini oda biliyo gezmeleri desene:
ha ha
yaseminim bakış açını beğendim şekerim he he:
ama kızların erkekleri daha çok sevdiği kesinlikle doğru cnm:
antibiyotiksiz atlatmanızıda çok sevindim cnm ay inş atlatır artık kuzumya.
sen misafirlerinle ilgilen cnm biz sonrada konuşuruz..

ama öyle cnm yaradılış meselesi erkeklerde kızları daha çok sevio. benimki dayısına resmen aşık gibi he he:) yeğenimin de peşinde dolanıo abi abi diye. sıpa sevildiğini bilio tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…