2012 kasım bebekleri büyüyor..

Ozcanan canim ben ucizluk heryerde satilan cevsenlerden babsettim icinde neyazdgi belli dgil diye onun yerine bol bol okuyalim yeterli dedim niye alindin anlamadim genelde sokakta goruyorum herbebekte cevsen takili boncuk takili ama o cevsenler ucuzluk heryerde satilanlardan ona guvenme dedim
bak fatma kendi yazcak nekadr guzel bunu tasimasi bilio rnazindan ne yazdgini buna inanirim ben sana da dememistim ayrica ama sen alindin
gel yaz yani herkesin kendi gorusune saygi duyariz sonucta iki kardes bile ayni dusunmuyo tartisiyi dimi ama

gunaydin kizlar herkse .bizim tatil 15agustostu ama 12eylule kaydirilmis offf cok uzun yaaa sikintidan patliyoruz evde yapcak bi is yok disarisi sicak aksambabamiz yorgun cikmio ayy bunaldim iyice yaaaevde erken koye gitmeyi istyo biyandan canim sonra esime kiyamiom o napcak yalniz diye

günaydın cnm evde sıcaklarda zaman geçmio gerçekten sıkılıo kuzular. bence gidebilirsin cnm bi hafta önce filan sonrada eşin gelir. uzun bir zaman değil nasılsa. ay ayrı olmakta çok zor gerçekten o da ayrı yani

Napsam kizlar karrsizim esim buara yogun caliso 6da gelio yemek yio yatio yani hic vakit gecirmioz bile sadece yemek icin evdeyim gbi hissediom bunaldim iyice gideyim koye diorum 1ay ne yicek iccek die dusunuom kiyamamiom
sonrada diorum aman naparsa yapsan kiymatimi anlasin iste bir firsat diorum gidesim gelio
amaama annem ve kardesim dun ise basldilar kv de tarlada hergun ben koydede yalbiz kalicam anca akrabalara giderim bilmiom napsam

Ayy cok sikildim canim ya vakit gecmio hic
12eylulde izin ben 1eylulde ciksam dedigin gbi olur ama sorun o 1eylule dha cok var

Ayy cok sikildim canim ya vakit gecmio hic
12eylulde izin ben 1eylulde ciksam dedigin gbi olur ama sorun o 1eylule dha cok var

ama bir ayda çok uzun cnm bence. hani bir hafta on gün neyse de. ne bileyim bir ayda orda da sıkılabilrisin annenlerde yokmuş. kendi kararın tabi

ayşegülcüm günaydın
cnm eylülün 25 falan gitsen 15 gün sonrada eşin gelir
hem bence sıkılmazsın köyde masal istediği gibi oynar daha rahat olur..
tabi kaar senin..

bu arada betülle konuştum herkese selamı var kızlar.
erdem paşam iyimiş iyice şımardı diyo tabi ilgi kendisinde sürekli.
gündüz memeyi bıraktırmış ama hala ağlıyo diyo gecedende 3 ay sonra bıraktıracakmış..

herkese günaydınnn:
kızlar yine kimsecikler yok nerdesiniz yahuuuuuuu:

özcenanım nedemek istedin bakyim hoşçakalın derken yok öyle bişey kabul etmiyoru..
Günaydın cnm
günaydın cnm

günaydın cnm

günaydın cnm

herkese günaydın
fatma cnm nice sağlıklı, huzurlu ve mutlu yıllara

ama erdem gündüz zaten emmiodu diye hatırlıyorum ben. ay annemde artık öğlenleri gelme gündüzü bıraktıralım dedi ama ben ayak sürüyorum biraz. zaten babasını özlüo kuzum. şimdi bi de bunu çekmesin aynı anda diyorum. şu düzenimiz bi otursun da inş. hayırlısıyla o zaman bırakcam öğlen eve gimeyi. kıyamıyorum yaaa

herkese günaydın
fatma cnm nice sağlıklı, huzurlu ve mutlu yıllara

günaydın cnm nasılsın

ama bir ayda çok uzun cnm bence. hani bir hafta on gün neyse de. ne bileyim bir ayda orda da sıkılabilrisin annenlerde yokmuş. kendi kararın tabi

Aynen kizlar 1ay kendi keyfim icin esini birakamiom yakistiramiom kendime
bende sizin gbi dusunuom aslinda 10/15gun onceden gideyim diorum off o bile okadr uzun gelioki agustos 25gbi gitsem 20gun gozumde buyuo o derece sikildim ayy evde olmak inanin cok sikici

kız geziodun ne güzel o komşu senin bu komşu benim. gezsenize mis gibi:)

ayyy kız insan belki sürekli olunca sıkılır ama bana bu 10 gün yetmedi
hatta sabah yasemine yazıyodum nilde artık benim evde olmamı istiyo
önceden işe gidicem sana mama alıcam oyuncak alınca tamamderdi şimdi itiraz ediyo ve sabahları ağlıyomuş
oyüzden keşke imkanlar olsada çalışmasam diyodum..

günaydın fundacım ne haber bakalım*
nasıl defnecik?

günaydın kızlar iyiyim siz nasılsınız?
defne de gayet iyi
dün akşam yine kv de kaldık ama belki bu akşam kendi evimize geçeriz
bugün defne,eşim,kv ve kaynım foçaya gidecekler
kv nin ablasına gidecekler.eşim defneyi denize sokacağını söylüyor ama bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…