- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #49.581
ye teyzesi ye ama yemen için önce gelmen lazım he he.
::aaa senin içinde geçerli cnm aynısı:)
fatmanın doğum günü müymüş... nice yıllara cnm sağlıklı sıhhatli...
Ozcanan canim ben ucizluk heryerde satilan cevsenlerden babsettim icinde neyazdgi belli dgil diye onun yerine bol bol okuyalim yeterli dedim niye alindin anlamadim genelde sokakta goruyorum herbebekte cevsen takili boncuk takili ama o cevsenler ucuzluk heryerde satilanlardan ona guvenme dedim
bak fatma kendi yazcak nekadr guzel bunu tasimasi bilio rnazindan ne yazdgini buna inanirim ben sana da dememistim ayrica ama sen alindin
gel yaz yani herkesin kendi gorusune saygi duyariz sonucta iki kardes bile ayni dusunmuyo tartisiyi dimi ama
gunaydin kizlar herkse .bizim tatil 15agustostu ama 12eylule kaydirilmis offf cok uzun yaaa sikintidan patliyoruz evde yapcak bi is yok disarisi sicak aksambabamiz yorgun cikmio ayy bunaldim iyice yaaaevde erken koye gitmeyi istyo biyandan canim sonra esime kiyamiom o napcak yalniz diye
günaydın cnm evde sıcaklarda zaman geçmio gerçekten sıkılıo kuzular. bence gidebilirsin cnm bi hafta önce filan sonrada eşin gelir. uzun bir zaman değil nasılsa. ay ayrı olmakta çok zor gerçekten o da ayrı yani
Ayy cok sikildim canim ya vakit gecmio hic
12eylulde izin ben 1eylulde ciksam dedigin gbi olur ama sorun o 1eylule dha cok var
Günaydın cnmherkese günaydınnn:
kızlar yine kimsecikler yok nerdesiniz yahuuuuuuu:
özcenanım nedemek istedin bakyim hoşçakalın derken yok öyle bişey kabul etmiyoru..
günaydın cnmherkese günaydın kızlarrr... nasılsınız bakalım. hemen konuya dalayım. :) nazara inanıyorum elhamdülillah bunun içinde bolbol okuyoruz . bazı insanların yıldızı düşük olurmuş daha çabuk nazar değermiş yıldızı dişi de diolar ne demekse:) benimkuzuma da hemen değer. okuyoruz bolbol. tüm kuzular bu yaşlarda çok dikkat çekio çok sevdirio sıpalar kendilerini bence hepsine bolbol okumak lazım. cevşen benim kızımın yatağında da asılı. alırken ben gümüş kaplılardan istemiştim satan kişi onun içinde ne olduğuna garanti vermem deyip deri kaplı bi cevşen vermişti onu aldık. inancımız tam koruduğuna. özcananım cnm her zaman bekliyoruz yorumlarını ona göre.
wavs cnm hayrılı olsun ev bulmuşsunuz gerisi yavaş yavaş hallolur. bizi de bi taşınma beklio ama bakalım ne zaman . hayırlısı olsun inş.
güldenim günaydın tatlım napıosun bakalım. buarada betül nerelerde merak ettim. dönmedi mi tatilden. erdemi naptı merak ediyorum. sütten kesiceklerdi kuzumu
günaydın cnmGünaydın kızlar
Nasılsınız bakalım. Gecmisi okuyamadim baslarsam yazmaya firsat bulamayabilirjm. Bi selam vermek istedim.
Wavss ev bilmussunuz sanırım canım. Inşallah icine sinen bi yer olmuştur. Tasinma da allah kolaylik versin sana canım.
Özcanan sütten m8 kesiyorsun ranayi sana da allah kolaylik versin canım cok zor işin
Kizlar cevsen hakkinda söylenenleri duyunca cok şaşırdım. Boncukla kiyaslanir mi hic. Kendimi bildim bileli boynumdan çıkarmam. Berraya da küçükken takiyordum igneyle ama şimdi cekip çıkarıyor catal igneyi nasil çıkardığını hala anlayamadim. Biraz daha büyüsün mutlaka boynuna takacam inşallah. Fatmacim güvenilir yayin evlerini kullanabilirsin canim ben mesela hayrat vakfininkini kullaniyorum hep. Deri kaplamali kesip bakabilirsin icine. Kendi yazmam da cok guzel tabi o zaman 7 kat posete sarman lazım. Biz de berranin yatağının altina yazip biseyler koymuştuk uykusu için
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
günaydın cnmOzcanan canim ben ucizluk heryerde satilan cevsenlerden babsettim icinde neyazdgi belli dgil diye onun yerine bol bol okuyalim yeterli dedim niye alindin anlamadim genelde sokakta goruyorum herbebekte cevsen takili boncuk takili ama o cevsenler ucuzluk heryerde satilanlardan ona guvenme dedim
bak fatma kendi yazcak nekadr guzel bunu tasimasi bilio rnazindan ne yazdgini buna inanirim ben sana da dememistim ayrica ama sen alindin
gel yaz yani herkesin kendi gorusune saygi duyariz sonucta iki kardes bile ayni dusunmuyo tartisiyi dimi ama
gunaydin kizlar herkse .bizim tatil 15agustostu ama 12eylule kaydirilmis offf cok uzun yaaa sikintidan patliyoruz evde yapcak bi is yok disarisi sicak aksambabamiz yorgun cikmio ayy bunaldim iyice yaaaevde erken koye gitmeyi istyo biyandan canim sonra esime kiyamiom o napcak yalniz diye
ama erdem gündüz zaten emmiodu diye hatırlıyorum ben. ay annemde artık öğlenleri gelme gündüzü bıraktıralım dedi ama ben ayak sürüyorum biraz. zaten babasını özlüo kuzum. şimdi bi de bunu çekmesin aynı anda diyorum. şu düzenimiz bi otursun da inş. hayırlısıyla o zaman bırakcam öğlen eve gimeyi. kıyamıyorum yaaaayşegülcüm günaydın
cnm eylülün 25 falan gitsen 15 gün sonrada eşin gelir
hem bence sıkılmazsın köyde masal istediği gibi oynar daha rahat olur..
tabi kaar senin..
bu arada betülle konuştum herkese selamı var kızlar.
erdem paşam iyimiş iyice şımardı diyo tabi ilgi kendisinde sürekli.
gündüz memeyi bıraktırmış ama hala ağlıyo diyo gecedende 3 ay sonra bıraktıracakmış..
herkese günaydın
fatma cnm nice sağlıklı, huzurlu ve mutlu yıllara
ama bir ayda çok uzun cnm bence. hani bir hafta on gün neyse de. ne bileyim bir ayda orda da sıkılabilrisin annenlerde yokmuş. kendi kararın tabi
ayşegülcüm günaydın
cnm eylülün 25 falan gitsen 15 gün sonrada eşin gelir
hem bence sıkılmazsın köyde masal istediği gibi oynar daha rahat olur..
tabi kaar senin..
bu arada betülle konuştum herkese selamı var kızlar.
erdem paşam iyimiş iyice şımardı diyo tabi ilgi kendisinde sürekli.
gündüz memeyi bıraktırmış ama hala ağlıyo diyo gecedende 3 ay sonra bıraktıracakmış..
Aynen kizlar 1ay kendi keyfim icin esini birakamiom yakistiramiom kendime
bende sizin gbi dusunuom aslinda 10/15gun onceden gideyim diorum off o bile okadr uzun gelioki agustos 25gbi gitsem 20gun gozumde buyuo o derece sikildim ayy evde olmak inanin cok sikici
Aynen kizlar 1ay kendi keyfim icin esini birakamiom yakistiramiom kendime
bende sizin gbi dusunuom aslinda 10/15gun onceden gideyim diorum off o bile okadr uzun gelioki agustos 25gbi gitsem 20gun gozumde buyuo o derece sikildim ayy evde olmak inanin cok sikici
günaydın fundacım ne haber bakalım*
nasıl defnecik?
günaydın kızlar iyiyim siz nasılsınız?ama erdem gündüz zaten emmiodu diye hatırlıyorum ben. ay annemde artık öğlenleri gelme gündüzü bıraktıralım dedi ama ben ayak sürüyorum biraz. zaten babasını özlüo kuzum. şimdi bi de bunu çekmesin aynı anda diyorum. şu düzenimiz bi otursun da inş. hayırlısıyla o zaman bırakcam öğlen eve gimeyi. kıyamıyorum yaaa
günaydın cnm nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?