- 5 Eylül 2012
- 2.299
- 299
- 173
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #49.801
Hu hee huuuuuu:
Ya iyice yanlız kaldım nerdesiniz bakyim?
Kızlar günaydın funda canım ben sordum bireysel dilekçe vermek gerekiyormuş ya :-(
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Sibelcim günaydın:
özcenanım günaydın sanada:
Yaseiminim gümnaydın
gelişmeler dün eşim dr görüştü bu tedaviyi aslında binevi önlem amaçlı yapıcaz demiş
eğer 1 hücrede bile kalmış olsa bizim için ileride sıkıntı yarata bilir demiş
yani şuana sorunyok demiş
eşimi bayağı rahatlatmış
bundan sonra eşim genel cerah nükleğer tıp ve endokrinciyle bağlarını hiç kesmeyecek üçünede bilgi verecekmiş..
Ay boşuna demiyolar boğulacaksan büyük denizde boğldiye
eminim burda amilyat olsaydı bunları yapmazlar ve bukadar ilgilenmezlerdi..
çok şükür kızlar bu mubarek günde allahım bütün hastalara şifa versin..
Yaseminim bal böceğim bakalım babayı görünce ne yapıcak..
kuzuma bak sen babammm dio haa kıskanıosun di mi hadi itiraf et he he he:)Günaydın kizlar
sprint hosgeldin canım daha sık gel aramıza
yasemin bal böceğin babasını görünce büyük ihtimal seni unutacak
elifte tam bir baba aşığı babam babamm diye sesleniyor babasına bana ise işi düşünce annem diyor
Güldencim çok sevindim canım önlem amacliymis ama dediğin gibi devlet hastanesi falan olsaydı bu kadar oilgilenmezlerdi
Özcanana anlatsana memeden kesme nasıl gidiyor gündüz arıyormi rana
Nurayım günaydın cnm:
Baksen elifime
nil bi ara annemmmm diyodu ama şimdi anemm dediorum ısrarla aneeee deyip uzatıyo bilerek
çok fena bunlarya.
Bende öyle düşünüyorum nurayım kesinlikle ilgilenmezlerdi.
Elifim neler yapıyo sen neler yapıyosun anlat bakalım?
Cumaniz mübarek olsun arkadaslar
kuzuma bak sen babammm dio haa kıskanıosun di mi hadi itiraf et he he he:)
ay bence de beni unutacak cnm ama unutsun bu ara çok düştü bana. Annecik dio kuzum bi de yademinnn dio arada gülerek dalga geçio anneyle sıpam:)
her halleri başka tatlı di mi yaaa rabbim eksikliklerini göstermesin inş.
herkese kocaman günaydınlar.biz 3-4 gündür rahatsısız biraz teyzeleri.2 gece ateşimiz vardı.şimdi öksürüğe çevirdi.gece öksürük tutunca uyku kaçıyor ve çok zorlanıyoruz.onun dışında keyfimiz yerinde anneannedeyiz.kızım tatilde biraz yabanileşti baba ve benim dışımda kimseye gitmiyor.bu da çok yoruyor beni.yapışık yaşıyoruz nerdeyse.çalışan arkadaşlara kolaylıklar diliyorum
geçmiş olsun cnm
ama hastalıktanda öyle yapar kuzum annesi
alışır zamanla merak etme ay negüzel annanede tam yerinde oturuyo yani
cnm:
Tadını çıkarın..
Izmirdi dimi?
cnm benim telde google play store sorunu vardı ya servise vermiştimFunda canim olayin ortasina cup diye daliyorum ama google playstore dan indirilen bi program var kim arıyor diye oradan bazi numaralarin kime ait oldugu çıkıyor. Ben de var program istersen sen indir istersen ben bakayım
cnm tel no 05076165187Canım ben yarın adliyeden öğrenmeye çalışayım numarayı bana gönder ben bi şekilde arayisle iletisime geçerim tanıdık polis arkadaşlar var
amin cnm benimFundacim Allah tez zamanda feraha cikarsin seni senin için dua etmekten başka birşey gelmiyor elimden imtihanı n bir türlü bitmiyor
Iphone da bi program varmış diye duymuştum o programı Kullanan her hangi birinde bu numara kayıtlarda kayıtlı olduğu isimle gösteriyormus denedin mi bilmiyorum ama
Funda numarayı yazarsa hemen bakabilirim
cnm zaten tutarsızlıklar çok kötüiyiyim canım aslında ece bu aralar çok mızmız eteğimden ayrılmıyor ama yokluğumun sebebi internetsizliğimdi.haziran ayında Allahıma şükür ev aldık tuzlada.ama yeni evimizin iskanı alınmadığından netimiz bağlanmadı.o yüzden uğrayamadım.sizleri çok özledim.şimdi izmirde annemlerdeyiz.mümkün olduğunca geçmişe bakıp buralarda olurum inşaallah.
meryeme ve masala kocaman maaşallah.aferin kızlarıma geçmişi okuyamadım nasıl yaptınız hamarat anneler.biz bezsiz çok rahatsız oluyoruz altını değiştirirken bile hemen bağlatıyor benim utangaç kızım
canım eşinin ve kadının tutarsızlıkları var bu çok can sıkıcı biliyorum ama sen yine de içini ferah tutmaya çalış.kendini üzüp yıpratma.benzer bir şey ben yaşamıştım o aklıma geldi.elim ayağım titremişti msjları görünce.eşim hemen inkar etmişti tabii.(ben int.msjını da yakalamıştım kızın)sonra int.bir program kurmuştum casus bilgisayar gibi bir şeydi.ordan msn şifresini alıp tüm msjları okuyunca rahatlamıştım.eşim öğretmen eski bir öğrencisiymiş.öğrenci olunca kestirip atamamış iftira falan atmasından korkmuş.belki benzer bir şey olmuştur.adaşım dik dur bırak eşin uğraşsın gönlünü alsın en önemlisi gerçeği tam anlatsın
günaydın cnmkızlar günaydın umarımm iyidir herkes:
hayırlı cumalar bu arada
sprint daha çok beklioruz ozaman cnm
eceyi anlatsana bize biraz uzak kaldık kuzumdan..
funda inş güzel şeyler olur senin için nediyeyim.
cnm o döküm isteme olayı nasıl oluyorGunaydin kızlar. ...fundacm bencede döküm istemk mantikli. .11880de guzel fikir ama garanti degil hat başkasının üstüne olabilir. ...yonlendrme isini araştır bebce ihmal etme
amiiiiiinnn cnmgünaydın tatlım elektrik gitti sabah sabah sinir oldum ... nasılsın bakalım gelişmeler var mı.
funda cnm allah yardımcın olsun inş. içindeki şüphelerden kurtulursun bir an evvel.
herkese günaydın kızlarrr
offffffffKızlar günaydın funda canım ben sordum bireysel dilekçe vermek gerekiyormuş ya :-(
bak gördün mi cnm çok sevindimSibelcim günaydın:
özcenanım günaydın sanada:
Yaseiminim gümnaydın
gelişmeler dün eşim dr görüştü bu tedaviyi aslında binevi önlem amaçlı yapıcaz demiş
eğer 1 hücrede bile kalmış olsa bizim için ileride sıkıntı yarata bilir demiş
yani şuana sorunyok demiş
eşimi bayağı rahatlatmış
bundan sonra eşim genel cerah nükleğer tıp ve endokrinciyle bağlarını hiç kesmeyecek üçünede bilgi verecekmiş..
Ay boşuna demiyolar boğulacaksan büyük denizde boğldiye
eminim burda amilyat olsaydı bunları yapmazlar ve bukadar ilgilenmezlerdi..
çok şükür kızlar bu mubarek günde allahım bütün hastalara şifa versin..
Yaseminim bal böceğim bakalım babayı görünce ne yapıcak..
yerim ben o nilin gel ve git diyen halleriniAy yaseminim..
Nilde babayı hem istiyo hemde sonra git gitt diyo
akşam sütümüzü içtik dişlerimizi fırçaladık ama iyice uykumuz geldi
uyumaya gidiyoruz
banbabaya sende gel gel dedi sonra ben altını alıyorum açıldı uyku baba git baba git anne gel diyo
eşimde diyoki
kızım kemal sunal var filim artisti sen tanımazsın ama
onun bi filimi vardı
adam alkol alıyodu kemal sunan onu kurtardı adam ayılınca kemal sunalı tanımıyodu alkol alınca can ciyer oluyodu seninkide o hesap dio.
Uykuluyken beni istiyosun ayılınca anneni dedi
koptum he he he:
senin de cnmCumaniz mübarek olsun arkadaslar
herkese kocaman günaydınlar.biz 3-4 gündür rahatsısız biraz teyzeleri.2 gece ateşimiz vardı.şimdi öksürüğe çevirdi.gece öksürük tutunca uyku kaçıyor ve çok zorlanıyoruz.onun dışında keyfimiz yerinde anneannedeyiz.kızım tatilde biraz yabanileşti baba ve benim dışımda kimseye gitmiyor.bu da çok yoruyor beni.yapışık yaşıyoruz nerdeyse.çalışan arkadaşlara kolaylıklar diliyorum
Ay yaseminim..
Nilde babayı hem istiyo hemde sonra git gitt diyo
akşam sütümüzü içtik dişlerimizi fırçaladık ama iyice uykumuz geldi
uyumaya gidiyoruz
banbabaya sende gel gel dedi sonra ben altını alıyorum açıldı uyku baba git baba git anne gel diyo
eşimde diyoki
kızım kemal sunal var filim artisti sen tanımazsın ama
onun bi filimi vardı
adam alkol alıyodu kemal sunan onu kurtardı adam ayılınca kemal sunalı tanımıyodu alkol alınca can ciyer oluyodu seninkide o hesap dio.
Uykuluyken beni istiyosun ayılınca anneni dedi
koptum he he he:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?