2012 kasım bebekleri büyüyor..

Fundacım onu araştırmak lazım ama bireysel dilekçeyse
herhalde tel kimin üzerineyse o oparatöre dilekçe vericek dimi ben öyle anladım..

Günaydın bu arada akşam varmı bi gelişme?

geçmiş olsun cnm rabbim şifa versin. kuzunda alışır iilelince annesi hasta ya nazı sana geçiodur.

oh sevindim cnm kafan rahatlamıştır ne güzel planlar belirlenmiş. belirsizlik çok kötü

sağol cnm
bencede iyi olmuş hem ozaman zamanda daha çabuk geçer cnm:
Hadi hayırlısı bakalım..

kız ben bu yazdığını gözden kaçırmışım koptum yaaa... Akıllı kuzum babalarda akıllı olucak ayık kafayla da istenecek hale gelecekler o zaman he he he:)

he he he
dimi ama şekerim:

Herjese hayirlu cumalar arkadaslar
nasulsiniz bakalim
sprint hosgeldin canum ozlemistik seni kuzuna gecmus olsun hastaligun recetesi sanirim anneye yapisiklik hastalandiklari an anneye bir duskunluk geliyor gecer sonrsinda insalla
aysegulcum guzel bir plan olmus keyufli zamanlar
guldencim ayni benim dedigim gibu anlatmis dr dini bak telas edilcek birsey yok mus
ay bizim arasta anneeeee anneee diyisi var cok tatlim
bur ara annem derdi ama cix yok simdilerde

iki gecedir huzursuz uyuyor kipur kipir iki yas sonrasi dislerimi gelicek acaba

kız ben bu yazdığını gözden kaçırmışım koptum yaaa... Akıllı kuzum babalarda akıllı olucak ayık kafayla da istenecek hale gelecekler o zaman he he he:)

hoşgeldin cnm evet aynen anlattığın gibi
cnm sıcaktanda uyuyamıyo ola bilir aras paşam..

günaydın kızlar
akşam sinirlerim zıpladı
dün akşam iş çıkışı eşim geldi beni almaya
tabi suçlu suçlu
"hayatımın en kötü günüydü.suçum olmadığı halde çamur birisi yüzünden kendimi aklayamadım.inan çok kötüydü" dedi morali bozuk bir şekilde.
ben de "benim hayatımın en kötü haftasıydı.beni uğraştırdığın şeylere bak" dedim.neyse sonrasında hiç konuşmadan kvye gittik.arabadan inince eşim bana sarıldı,öptü ama ben buz tabi."seni seviyorum ve kimseye bakmıyorum inan bana" dedi
neyse eve çıktık.defne karşıladı beni.kıyafetlerimi asacaktım ki 2 tane gömlek gördüm.kv eşime aldıklarını vs anlattı.tabi benim sinirlerim tepeme çıktı.hem hayatımın en kötü günüydü de hem git kendine gömlek al.bişey demedim içeri geçtik.yemek için sofraya oturduk.defneye çorba yedirdim.sonra benim de yemem gerekiyor ama iştahım yok
kv böyle yapma kendi sağlığına dikkat etmen gerekir falan diye güç bela az çorba içirdiler bana
yemek sonrası onlar eşimle yengesine fırın göndermeye gittiler.defne ben ve kp kaldık evde.ben defneyle biraz oynayıp uyutmaya gittim.defneyle birlikte ben de uyumuşum çünkü kaç gündür uyumuyorum.11 de gelmişler.ben de uyandım.defneyi beşiğine yatırdım.kalktım.makyajımı temizlemeye gittim.sonra eşim oturma odasındaydı.yanına gittim ve konuşmaya başladık.kaynım da vardı.ben eşime" kadın senin söylediklerinin tam tersini söylüyor.tek ortak noktanız kaınla aranızda bişey olmadığı ve kadının kendiliğinden sana msj attığı,neden ilk msj geldiğinde bana anlatmadın." dedim. eşim de yalan söylüyor yemin ederim.kuran getir el basıyım.ben seni seviyorum.helalim varken neden başkasına bakıyım. sana söylemekten korktum çünkü üzülürsün diye düşündüm" dedi.bende en kısa zamanda gidip şikayetçi olacaksın,bütün telefon dökümlerini istiyorum,bundan sonra alyansını takacaksın dedim.eşimde kabul etti.özür diledi beni üzdüğü için.sonra bu kadınla nasıl tanıştın dedim.tanımıyorum ki dedi.2010 yılında kadının ihtiyacı var diye arkadaşları haber vermiş eşim de para göndermiş.bu pazartesi de kadın şubeden numarasını bulup ilk önce ihtiyacım var yardım et diye msjatmış.sonra da işiaşk msjlarına çevirmiş.eşim ben evliyim arama beni diye aramış onu ve kadın da evli olduğuna inanmamış.neyse biz baya konuştuk ve biçok konuda anlaşmışken kv geldi.oğlunu savunmaya başladı.bende hiç oğlunu savunma baştan kadına restini çekseydi bu kadar olmazdı oğlun suçlu dedim.ayrıca en başta gelip bana anlatmadı dedim.kv de "inan benim haberim de bugün oldu.ben de sana anlatmadığı için kızdım.sen elin oospularına ne bakıyorsun,belki düşmanlığına yaptırıyorlar.niye bulaşıyorsun" dedi.ben de EŞİM ŞİKAYET DİLEKÇESİNİ VERECEK VE MADEM BENİM HUZURUMU BOZUYORSA BEN O KADINLA UĞRAŞACAĞIM DEDİM.kv de sakın şikayet dilekçesi vermeyin,belki mafya bunlar,arkasında güvendiği biri olmasa niye kendisine bu kadar güvensin,sakın kimseye duyurmayın vs dedi.eşim de ya aslında annem haklı şikayet etmesek vs dedi.ben de neden şikayet etmekten korkuyorsun o zaman bi haltlar yedin dedim.eşim de yok öyle bişey dedi.ama tabi benim sinirler gittikçe gerildi.sonra kv oğlum o kadınla görüşmüş mü ki? dedi.ben de evet msj atmış4-5 kere ayrıca dün tek seferde 10 dakika görüşmüş.ne konuştu tanımıyorda.ufak ufak aramalar da var dedim.eşim beni arama demek için aradım dedi.kv hala eşimi savunurken dedim ki eğer senin oğlun benim telefonumda başka erkeklerden gelen canısı,tatlım,hayatım benzeri msjlar görseydi oğluna da aynı şeyleri söylermiydin dedim.apıştı kaldı şey düşünürdüm vs dedi.gördün mü bak dedim.sonra birden e sen de kocan yokken kandilde evine arkadaşın geldi,akşam yemeğe çıktınız benim oğlum sana güvendi sen niye ilişkim yok deyince inanmıyorsun biraz kendini onun yerine koy dedi.ben de evime geldiyse ben tek değildim kız arkadaşım da vardı,ayrıca yemeğe de tek çıkmadım kaynımla gittim.ben bişey yapacak olsam kaynımla gidermiydim.evime çağırdığımı sana ya da kocama söylermiydim ben de senin oğlun gibi kimseye duyurmazdım dedim bozuldu.niye elin oğlunu yemeğe çıkarmışım,öğlen gitseymişim.bende dedim ki şehir dışından gelmiş misafir eve alamadığıma göre dışarı çıkardım.üstelik tek de gitmedim kaynımla gittim dedim.sonra kv uğraşma kadınla vs derken ben sinirle kalktım anlaşıldı sen bu kadın için bişey yapmayacaksın ama ben yapacağımı bilirim diyip mutfağa gittim.su içerken eşim geldi neden böyle yapıyorsun dedi.bu kadın tehlikeli uğraşma sana zarar verir diye korkuyorum dedi.hiç bir şey söylemedim.sarıldı.sonra benim sinirlerim bozuldu ağlamaya başladım.eşim elimden tuttu yatak odasına gittik.kapıyı kilitledik.bana sarıldı."söz kadına kim numaramı verdiyse araştıracağım,müdürüne şikayet edeceğim ama sen bişey yapma kadın sana bulaşmasın,manyak olduğu kesin,ben bankada bana iftira atarsa kendimi nasıl ispatlarım diye düşünüyorum o yüzden gün yüzüne çıkarmak istemiyorum." dedi.eşimle konuşurken kv odaya girmek istedi.daha bulaşmayın diye sesleniyor.kapı kilitliydi eşim de açmadı kapıyı.ben de kadının yanına kar kalmasın.bugün telefonda resmen dalga geçti benimle.şikayetçi olacaksın dedim.ayrıca yüzüğünü de takacaksın dedim.bir de dökümlerini istiyorum dedim.eşim hepsine tamam dedi.istiyorsan facei mi kapat dedi.ben de ben zaten senin faceine giriyorum gerek yok dedim."sana bunları yaşattığım için özür dilerim.bundan sonra seni el üstünde tutacağım,prensesler gibi davranacağım vs" dedi.bazen eşim şaka yapardı 2. hanımı alacağım diye.söz o şakayı da yapmayacağım dedi.bu zamana kadar kimseye yan gözle bakmadım sana söz veriyorum ölünceye kadar senden başkasına bakmayacağım dedi.
sabah kalkınca da kv geldi konuşmak istedi.bana "kızım kendini sinir ediyorsun bak kadın buna sevinir boşuna kendini üzme.belki de allah senin sabrını sınıyor.akşam yemek,bulaşık derdin yok.çocuğuna da ben bakıyorum yapma bunu kendine.sabret ve bu sınavdan başarıyla çık.allaha havale et sen" dedi.ben de soğuk bir şekilde iyi tamam dedim

İyiyiz canım mest oluyorum annem deyince tabi ama çok sık söylemiyor çok uyanık bunlar
elif oyun hamuruna oynuyor şimdi çok seviyor bu aralar oyun hamurunu
Valla bazen kıskanıyorum ne yalan soyliyim babasını sevmesi o varken onunla uğraması işime geliyor ama
yerim ben o akıllı bidigiartik her şeyi alıyorlar ya bişey kacmiyor onlardan

Geçmiş olsun canım iyileşince yapisikliginiz biraz düzelir ins

günaydın cnm
döküm gelecek zaten
aynen öyle aynısını ben yapsam ne yapardın güvenebilirmiydin diyorum öldürürdüm seni diyor.e ben ne yapıyım diyorum güven demekle yetiniyor

sana da değişiklik olur git aileni gör cnm benim

Fundacım onu araştırmak lazım ama bireysel dilekçeyse
herhalde tel kimin üzerineyse o oparatöre dilekçe vericek dimi ben öyle anladım..

Günaydın bu arada akşam varmı bi gelişme?
evet cnm hat kimin üzerineyse onun dilekçe vermesi lazım
evet cnm var gelişme biraz önce anlattım

mevsim geçişi gibi oldu ya belki ondandır cnm benim
buarada sana da hayırlı cumalar

Mafyamı varmış he he he
gülseydin ona yok artık buney a:

Sen tel dökümlerini al diyecem ama ondada bişey ey yaparlar muhtemelencnm:

Yani allah yardım etsin demekten başkasöyliyecek bişey yok..

geçmiş olsun cnm rabbim şifa versin. kuzunda alışır iilelince annesi hasta ya nazı sana geçiodur.

oh sevindim cnm kafan rahatlamıştır ne güzel planlar belirlenmiş. belirsizlik çok kötü

sağol cnm
bencede iyi olmuş hem ozaman zamanda daha çabuk geçer cnm:
Hadi hayırlısı bakalım..

he he he
dimi ama şekerim:

Aynen kizlar degisiklik olcak iyi gelcek banada masala da babamizi pzliycez ama olsun oda iyi gelir bize
nasilsa birhafta koyde cabuk gecer zaten
annemdde 11/7vardiyali calisyo haftaya gece 11de gitcek ise oyuzden
gunduzleri annemde olabilcez yine sıkilmicaz cok sansliyiz :)

Mafyamı varmış he he he
gülseydin ona yok artık buney a:

Sen tel dökümlerini al diyecem ama ondada bişey ey yaparlar muhtemelencnm:

Yani allah yardım etsin demekten başkasöyliyecek bişey yok..

ya bende onu anlamadım eşim her dediğimi kabul etmişken kv niye böyle yapıyor anlamıyorum ya
sözde beni düşünüyor bir de ben dik durunca niye erkek iş arkadaşımı eve davet etmişim,niye yemeğe çıkmışım.çok şükür ki yemeğe kaynımı da götürdüm ve evde de iş arkadaşımın sevgilisi hatta asker dönüşü nişanlanacağı kız da vardı.benim gizlim saklım yok.

kv eşimi ne zannediyor bilmiyorum ya insan kendini bu kadar önemser mi ya.senin oğlun altı üstü bi bankada müfettiş.ne yani ne mafyası ya.neymiş kadın şantajla para koparmak isteyen bi çetenin bile üyesi olabilirmiş.

bilmiyorum cnm eşimin gözü korktu tepkimden ve her şartımı kabul etti.en ufak bişeyini affetmeyeceğimi anlamıştır sanırım

Firsat bu firsat kafami dinlemeye ihtiyacim var diyip atlar ucaga anneme giderim ben olsam nasilsa hayir duyemez

Bencede songüle kattılıyorum
ayrıca

senn kv fazla türk filimiizliyo galiba cnm:

Kvnin iraz sebebi eşin söylemiştir oyüzdendir başka açıklamasıyok bence..

Günaydın kizlar

Daha tam okuyamadim geçmişi herkes iyidir inşallah

Funda şimdi baktim numaraya. Bu numara herkese acik değildir diyor. Ilk defa böyle bisey çıktı bulamayinca kayitli degil diyordu

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Firsat bu firsat kafami dinlemeye ihtiyacim var diyip atlar ucaga anneme giderim ben olsam nasilsa hayir duyemez

Bencede songüle kattılıyorum
ayrıca

senn kv fazla türk filimiizliyo galiba cnm:

Kvnin iraz sebebi eşin söylemiştir oyüzdendir başka açıklamasıyok bence..
iyi güzel diyorsunuz ama malesef işyerinden izin alamam ki
hiç aklıma gelmemişti aslında

cnm sanırım bu iletişim bilgileri herkese açık değil
sanırım o yüzden 118 80 deki gibi bilgi geelmiyor

Hayirli Cumalar arkadaslar nasilsiniz bakalim giremedim iki gundur carsamba aksami yine gezmeye gidicektik hava yagmurlu olunca carrefour avmye gittik orda joker magazasinin oyun bolumunde eren baya eglendi oyuncaklara bindi top atilan yer var toplari atti cok hosuna gitti bide lcwden eren sifir kol pepeli tisort aldim bide pepeli salopet gibi olanlar varya oyle aldim bide gulen suratli coraplar erenin hepsi cok hosuna gitti pepelere falan bakip sarilip durdu coraplarin bi birini bi birini giymek istedi iki renkti.ama disari cikmadan esim erenle evde biraz ugrasti miziklatti canini skti sonra onden gittiler terasa cikmislar bende hazirlanip ciktim erenin terastanda aglamakli bagiran sesi geliyodu neyse geldiler bindik arabaya giderken esim erenle konusuyo nereye gidiyoruz oglum falan gibi diye eren koltugunda disariya bakiyo cvp vermeyi birakin kafasini cevirip bakmiyo bile esim baya ugrasti ama erende tik yok sonra ben konustum erene emzigini cikarip bana cvp bile verdi konustu baya ama esimde kiziyo bozuldu birazcik sonra esim yine konusmaya calisti eren aldi emzigini agzina kafayi cevirdi disari bakiyo babasina donup bakmiyo bile kustu babasina esimde diyo eyvah artik dikkat edicez yaptiklarimiza diye ereni cok miziklatmisti cunku ama normalde eren baba asigi oldu cikti zil calsin bagirarak nasil kosuyo kapiya babasini gorunce neler yapiyo cok guzel oynuyolar ama esim dun biraz abartti erenin canini skti napsin cocukta kizdi tabi ama sonra baristilar.
Dunde biraz temizlik yaptim ay sonra hava bi kapandi bi yagmur masallah nasil yagdi yaa aksamda evdeydik ama erende enerji patlamasi vardi bi saniye durmuyo esim beni opuyo eren nasil kiziyo vurmaya basliyo ikimizede

Günaydın katreynurum biz iyiyiz sende durular ne
annenler sizdemi berram nasıl?

Annemler yarin sabah gidecekler canım. Berra da iyi şükür bugün mizmiziz biraz nedense. Dedesiyle babasi namaza gidiyordu cok ağladı arkalarindan teyzesi de dayanamadi parka götürdü şimdi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…