- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #49.821
geçmiş olsun cnm rabbim şifa versin. kuzunda alışır iilelince annesi hasta ya nazı sana geçiodur.herkese kocaman günaydınlar.biz 3-4 gündür rahatsısız biraz teyzeleri.2 gece ateşimiz vardı.şimdi öksürüğe çevirdi.gece öksürük tutunca uyku kaçıyor ve çok zorlanıyoruz.onun dışında keyfimiz yerinde anneannedeyiz.kızım tatilde biraz yabanileşti baba ve benim dışımda kimseye gitmiyor.bu da çok yoruyor beni.yapışık yaşıyoruz nerdeyse.çalışan arkadaşlara kolaylıklar diliyorum
Gunaydin kizlar
Hayirli cumalr hepinize
gulden esin adina cok sevindim iyiki ist olmus ameliyati
sprint gecmis olsun cnm hasta oldgundan da uapiodur yabaniligi gecer annesi ins
yasmin allh kavustursun babaniz geliomus babammmm der belki zeynepte
funda cnm dokum iste gercekten enguzeli bide canan a ver noyu arastirtsinisin cok zor vide hep disarda esin nasil guvenceksin dimi
tabiki arastirmalisin guven demekle olnazki dimi
kizlar buarada haftaya cuma koye gidiorum birhafta kalip gelcem geri
hem amcamin kizi evleniyodu dugununu gormus olcam hem degsiklik olcak
koyden gelince 20gun sonra esimle gitcez ozman 1ay kalcaz kurban bayramindan sonra gelcez yillik iznimizi kurbanla birlestirdik
git gel yapmayalim die
ohhh ya kafam rahatladi nasil geccek izne kadar diye dusunuodum:)
gunaydin kizlar
hayirli cumalr hepinize
funda cnm dokum iste gercekten enguzeli bide canan a ver noyu arastirtsinisin cok zor vide hep disarda esin nasil guvenceksin dimi
koyden gelince 20gun sonra esimle gitcez ozman 1ay kalcaz kurban bayramindan sonra gelcez yillik iznimizi kurbanla birlestirdik
git gel yapmayalim die
kız ben bu yazdığını gözden kaçırmışım koptum yaaa... Akıllı kuzum babalarda akıllı olucak ayık kafayla da istenecek hale gelecekler o zaman he he he:)
gunaydin kizlar
hayirli cumalr hepinize
git gel yapmayalim die
kız ben bu yazdığını gözden kaçırmışım koptum yaaa... Akıllı kuzum babalarda akıllı olucak ayık kafayla da istenecek hale gelecekler o zaman he he he:)
herjese hayirlu cumalar arkadaslar
nasulsiniz bakalim
sprint hosgeldin canum ozlemistik seni kuzuna gecmus olsun hastaligun recetesi sanirim anneye yapisiklik hastalandiklari an anneye bir duskunluk geliyor gecer sonrsinda insalla
aysegulcum guzel bir plan olmus keyufli zamanlar
guldencim ayni benim dedigim gibu anlatmis dr dini bak telas edilcek birsey yok mus
ay bizim arasta anneeeee anneee diyisi var cok tatlim
bur ara annem derdi ama cix yok simdilerde
iki gecedir huzursuz uyuyor kipur kipir iki yas sonrasi dislerimi gelicek acaba
İyiyiz canım mest oluyorum annem deyince tabi ama çok sık söylemiyor çok uyanık bunlarNurayım günaydın cnm:
Baksen elifime
nil bi ara annemmmm diyodu ama şimdi anemm dediorum ısrarla aneeee deyip uzatıyo bilerek
çok fena bunlarya.
Bende öyle düşünüyorum nurayım kesinlikle ilgilenmezlerdi.
Elifim neler yapıyo sen neler yapıyosun anlat bakalım?
Valla bazen kıskanıyorum ne yalan soyliyim babasını sevmesi o varken onunla uğraması işime geliyor amakuzuma bak sen babammm dio haa kıskanıosun di mi hadi itiraf et he he he:)
ay bence de beni unutacak cnm ama unutsun bu ara çok düştü bana. annecik dio kuzum bi de yademinnn dio arada gülerek dalga geçio anneyle sıpam:)
her halleri başka tatlı di mi yaaa rabbim eksikliklerini göstermesin inş.
herkese kocaman günaydınlar.biz 3-4 gündür rahatsısız biraz teyzeleri.2 gece ateşimiz vardı.şimdi öksürüğe çevirdi.gece öksürük tutunca uyku kaçıyor ve çok zorlanıyoruz.onun dışında keyfimiz yerinde anneannedeyiz.kızım tatilde biraz yabanileşti baba ve benim dışımda kimseye gitmiyor.bu da çok yoruyor beni.yapışık yaşıyoruz nerdeyse.çalışan arkadaşlara kolaylıklar diliyorum
günaydın cnmGunaydin kizlar
Hayirli cumalr hepinize
git gel yapmayalim die
evet cnm hat kimin üzerineyse onun dilekçe vermesi lazımFundacım onu araştırmak lazım ama bireysel dilekçeyse
herhalde tel kimin üzerineyse o oparatöre dilekçe vericek dimi ben öyle anladım..
Günaydın bu arada akşam varmı bi gelişme?
mevsim geçişi gibi oldu ya belki ondandır cnm benimHerjese hayirlu cumalar arkadaslar
nasulsiniz bakalim
sprint hosgeldin canum ozlemistik seni kuzuna gecmus olsun hastaligun recetesi sanirim anneye yapisiklik hastalandiklari an anneye bir duskunluk geliyor gecer sonrsinda insalla
guldencim ayni benim dedigim gibu anlatmis dr dini bak telas edilcek birsey yok mus
hoşgeldin cnm evet aynen anlattığın gibi
cnm sıcaktanda uyuyamıyo ola bilir aras paşam..
geçmiş olsun cnm rabbim şifa versin. kuzunda alışır iilelince annesi hasta ya nazı sana geçiodur.
oh sevindim cnm kafan rahatlamıştır ne güzel planlar belirlenmiş. belirsizlik çok kötü
sağol cnm
bencede iyi olmuş hem ozaman zamanda daha çabuk geçer cnm:
Hadi hayırlısı bakalım..
he he he
dimi ama şekerim:
Aynen kizlar degisiklik olcak iyi gelcek banada masala da babamizi pzliycez ama olsun oda iyi gelir bizeHerjese hayirlu cumalar arkadaslar
nasulsiniz bakalim
Mafyamı varmış he he he
gülseydin ona yok artık buney a:
Sen tel dökümlerini al diyecem ama ondada bişey ey yaparlar muhtemelencnm:
Yani allah yardım etsin demekten başkasöyliyecek bişey yok..
ya bende onu anlamadım eşim her dediğimi kabul etmişken kv niye böyle yapıyor anlamıyorum ya
sözde beni düşünüyor bir de ben dik durunca niye erkek iş arkadaşımı eve davet etmişim,niye yemeğe çıkmışım.çok şükür ki yemeğe kaynımı da götürdüm ve evde de iş arkadaşımın sevgilisi hatta asker dönüşü nişanlanacağı kız da vardı.benim gizlim saklım yok.
kv eşimi ne zannediyor bilmiyorum ya insan kendini bu kadar önemser mi ya.senin oğlun altı üstü bi bankada müfettiş.ne yani ne mafyası ya.neymiş kadın şantajla para koparmak isteyen bi çetenin bile üyesi olabilirmiş.
bilmiyorum cnm eşimin gözü korktu tepkimden ve her şartımı kabul etti.en ufak bişeyini affetmeyeceğimi anlamıştır sanırım
Firsat bu firsat kafami dinlemeye ihtiyacim var diyip atlar ucaga anneme giderim ben olsam nasilsa hayir duyemez
iyi güzel diyorsunuz ama malesef işyerinden izin alamam kiBencede songüle kattılıyorum
ayrıca
senn kv fazla türk filimiizliyo galiba cnm:
Kvnin iraz sebebi eşin söylemiştir oyüzdendir başka açıklamasıyok bence..
Günaydın kizlar
Daha tam okuyamadim geçmişi herkes iyidir inşallah
Funda şimdi baktim numaraya. Bu numara herkese acik değildir diyor. Ilk defa böyle bisey çıktı bulamayinca kayitli degil diyordu
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Günaydın katreynurum biz iyiyiz sende durular ne
annenler sizdemi berram nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?