2012 kasım bebekleri büyüyor..

Guldencim cok sevindim canim esinin durumu iyiymis ins.dahada iyi olucak sizde rahatlamissinizdir Rabbim butun hastalara sifa versin ins.
Nilede masallah kuzu babayla oyun oynuyo sanki git gel he insani muma ceviriyolar bunlarya erenede bakiyorum bazen kucucuk biseyler ama bizede herseyi yaptiriyolar parmaklarinda oynatiyolar sipalar.

Yasemincim hadi gozunuz aydin babaniz geliyomus aksam bakalim zeynep neler yapicak anlatirsin bizede tepkisini ozlemistir kuzucuk bide sana yademinmi diyo cok tatli bunlarya azcik sktirsam sunu masallah resimdede cok tatli ama uzaktanda insan hevesini alamiyoki soyle minciklayamiyorum.

Nuraycim elifin oynadigi hamuru senmi yaptin ben bikere oyun hamuru almistim yok yok kokusu bile ne bicim ya oynatmadim kendim yapmak istiyorum ama tarif yok simdilik.

Sprint hosgeldin canim gecmis olsun kizinada iyilesince bagimlilik huyuda azalir ins. canim.iyi tatiller size.

Sibelcim sende hosgeldin nasilsin bakalim gorusemedik nezamandir masallah meryeme artik oda ogrendi demek tuvaleti bugun kavusuyomusunuz kiziniza.
Gogsun nasil oldu bu arada benimde cok kotu olmustu yaa ins.iyisindir artik.

Fundacim neler olmus yaa cok uzuldum ne desem bilemiyorum ama o kadinin hicbi sozune guvenme oyle birisi ayak ustu kirk yalan soyler nasil biri oldugu belli zaten ama esinde cok hatali zaten bastan saklamasi cok yanlis belki cekinmistir ama ne bileyim bak gecenlerde bi aksam esim arabayla bankamatige gitmisti gecikince msj attim gelince anlatirim yazmis sonra geldi saat 12ye falan geliyodu sanirim bi arkadasini gormus gidecegi yere birakayim demis sanirim oda kiz arkadasini bekliyomus bizi birak demis beraber beklemisler biraz kiz gelmis mini etekli falan biseymis sonra onlari birakmis esim geldi eve ama ilk gelince boyle panik olmus gibi biseydi saskindi anlatti olanlari ve tanidik biri beni orda gorse falan dedi o durumdan bile rahatsiz olmus adam korkmus.esinde korktugu icinmi sakladi acaba bilemiyorumki canim ama bana pek aldatmis gibi gelmedi ama ortadada insanin aklini bulandiran cok sey var yani bende olsam alttan almazdim kesinlikle.Allahim yardimcin olsunda ins.bu konuda aydinlansin icin feraha ersin canim.

Aysegulcum sonunda orta yolu bulmussunuz sizede iyi olur git gel esya hazirla giderken heycanli oluyo donunce kisa zaman sonra tekrar gidiceksiniz hemde esinle hemen gecer zaman.

Benicim gecmis olsun beyzaya canim simdi iyidir ins.cim iside kotu olmus yaa simdi bittimi isiniz.
Beyzanin uykusunda konusmasida benimde duydugum bisey ama bi sebebi olmali mutlaka cok bilgim yok o konuda malesef odalarina yiyecek girmiyodur dimi kirinti falan yoktur tabi psikolojikte olabilir arastirmak lazim.

Bende domates sos yapmak istiyorum annem koye gelmiycenmi diyip duruyo domateslerde olmus ama kizlar hic gidesim yok nedense yaa ben burda gezmek istiyorum daha gemi turlarina bile gidemedik bende gezmek istiyorum.zaten bidahaki ayda okullar aciliyo benim tatil bitiyo baska sansim yok.

Oh parka goturende var demek neguzel yaa berrada iyi vakit geciriyodur ama annenlerde gidince uzulucek kuzu alismistir.

Gulden canim eşinin durumu iyiymis cok sevindim ya inşallah daha da iyi olur herşey

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Fundacm songul hakli kesinlikle annene gidebilirsn

Oh parka goturende var demek neguzel yaa berrada iyi vakit geciriyodur ama annenlerde gidince uzulucek kuzu alismistir.

Evet canim annemlerle güzel vakit geciriyorduk. Gezmeler piknikler falan güzeldi. Onlar gidince ben de cok sıkilcam. Esim yogun bi sekilde ders çalışıyor napcaz bilmem.

Siz de geziyorsunuz ne güzel. Hava guzelken insanin evde durasi gelmiyor di mi

Fatmcm saolasn..ev islerini halledyorz lojmn belli oldu bugun de yarın cikicaz yola...gogsm dw daha iyi sukur

cnm zaten eşim diyor ki seni üzmemek için söylemedim
zaten ben cvp vermesem de kadın aradı msj attı
kadına beni arama demek için telefon açtım diyor amainsan gözüyle görüp kulağıyla işitmeyince emin olamıyor

Fundacm songul hakli kesinlikle annene gidebilirsn

evet haklısınız
bilet bakacağım bu akşam

Zaman kötü yani kadın erkek farkrtmiyo....parmagnda yüzük varmıs önemli değil. ..korunmk içindr...evliymis olsun brlki boşanir bosanmasa daevliykende gorssek bisey olmaz....gibi şeyleri cok duymaya basladim allah yardmcimz olsun

aynen cnm ya
allah insanları ıslah etsin

gulden canim eşinin durumu iyiymis cok sevindim ya inşallah daha da iyi olur herşey

katreynurum sağol cnm inş öyle olur..
Ohhhh gezsin bakalım berra kuzum:

Sorma fatma çok fena bunlar
nil çok uzun zamandır babasına tavır yapıyo zaten he he he:
Biz bundan 3 4 ay önce bikez cezalandırdık babayı he he:

gulden canim eşinin durumu iyiymis cok sevindim ya inşallah daha da iyi olur herşey

katreynurum sağol cnm inş öyle olur..
Ohhhh gezsin bakalım berra kuzum:

Sorma fatma çok fena bunlar
nil çok uzun zamandır babasına tavır yapıyo zaten he he he:
Biz bundan 3 4 ay önce bikez cezalandırdık babayı he he:

Bayramdan donduk evde sklmaya basladim canim oyle market park falan kesmiyo onlara gitmek bile istemiyorum surekli disari uzak gezilcek yerlere gitmek istiyorum bidahaki ayda okullar aciliyo diye strside basladi sanki ama daha cok gezemiycem stresi basladi heralde okulum bitsin ozaman bidahaki yaz rahat olurum gerci bu seferde ilahiyat basliycak ama onda stres yok evde calisicam nasilsa sorun olmaz diye dusunuyorum boyle her hafta okul stresi oluyo.
Fatmcm saolasn..ev islerini halledyorz lojmn belli oldu bugun de yarın cikicaz yola...gogsm dw daha iyi sukur

Meryemde sizi nasil ozledi kimbilir hem anne yok hem baba neyseki bitiyo hasret bakalim sizi gorunce napicak.ee babannesinde siz yokken duruyomuymus peki.

Bende esini savunur gibi oldum ama ilk duysam bende acayip kizardim simdi butun konusulanlari okuyup dusundugum icin daha sakin mantikli olmaya calisiyorum sinekte kucuk ama mide bulandiriyo iste canim suphe cok kotu bi duygu esin herseyi bastan anlatmis olsa hic boyle olmazdi zaten.ama sen anne git canim esinde gorsun anlasin bakalim seni kaybetme korkusunu yasasin o seni az tehdit etmedi boyle seylerle sira sende belki biraz akillanir.

Biliyorum canim nilin meshur cezalarini iyi yapiyolar biz uyarinca esler anlamiyo bari cocuklar tepki versinde anlasinlar.erende kac ay once gorumcemler buraya tasininca gitmistik evlerine annemde vardi ereni biraz skstirdi halasi istemedigi sekilde erende bi kustu kafayi cevirdi halasi konusuyo eren baska tarafa bakarak onun yanindan gecmeye calisiyodu bayada ciddi ciddi kizdi ya hic yuzune bakmadi bile cok komik hemde cok akilli bunlarya ins.esimde skstirmaz artik.

Bizde erenle eczaneye gittik erene krem aldim carpmalara karsi guldencim senin kremdenmi acaba adi Hirudoid forte krem bizimki sizinki oylemi sanki oyle diye haturliyorum kagida yazmistimda onu kaybettim.

Kizlar bide bime gecen hafta gelen atlet sort takimlar vardi onlardan aldim kendime mavi rengi yatarken giyerim artik arada kocayada guzel gorunmek lazim.

iyiyi yapıyolar cnm bak bidaha kızdırıyolarmı bizimkileri
akıllı bıdık bunlar
cnm rengi mavi bizim kıremin
seninkide öylemi
adını tam hatırlamıyorum ama bakarım istersen..

Diyorum hadi beni oxzlememis memeyi de sormuyo hic....

iyiyi yapıyolar cnm bak bidaha kızdırıyolarmı bizimkileri
akıllı bıdık bunlar
cnm rengi mavi bizim kıremin
seninkide öylemi
adını tam hatırlamıyorum ama bakarım istersen..
Bizimkide mavi canim bence aynilar sen demistinya krem biraz uyusturuyo diye bende ondan istiyodum ama ismini hatirlamamistim eczaneden isteyince bunu verdiler sanirim aynilar.
Hic umrunda degilmsz fatmacm

Diyorum hadi beni oxzlememis memeyi de sormuyo hic....

Vay be meryemede baksen uzulurmusun sevinirmisin simdi bu ise en azindan cocuk arkanizdan uzulmemis canim bide kucuk olunca cabuk unutuyo olabilir normaldede babannesi baktigi icin cabuk alisti heralde ama sizi gorunce napcak bakalim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…