2012 kasım bebekleri büyüyor..

gunaydin kizlar

sibel seni aramamasina sevindim en azindan senin icin rahattir aglasa surekli cok uzulurdun
fatma sende bol bol gez okul varken stres yaparsin sindi gezmk istemzsin
eren kusmeyide bilirmis akilli bidik :)

babamiz ogleden sonra gelicek goreve gitti bgun yine yalniziz
buarada cuma esim nobetciymis crsmba yada prsmbe gitcem koye azkaldi sukur
can sikintisindan temizlige sarmistim biara ayy simdi.biktim onuda yapsim gelmiyo
kos kos oturuyorum surekli hic bana gore degil bu bosluk

Günaydın canım birşey soracam ya ben bu gece ranayi emzirmemeyi başardım onun yerine 4-5 yudum biberonla süt içip üstüne su içti ama uyandı uyutmak için baya uğraştım bu gece de ister mi meme gündüz bıraktık artık aklına gelmiyo ilk geceyi de geçirdik ama ne kadar sürecek bilmiyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canim ben emzirme biraktirmadim masal kendi birakti 6aylik oldgundan gece emmeye kalktigi saatlerde mama vermistim sonra gece beslenmeyi kestim pozman alisana kadar emdgi saatlerde uyanmisti sonra alisti
gunduz biraktiysa gecede aliskanliktan kalkar sicaktan kalkar ilk suyu sutu kabul etmez zorlanirsin ama alisir cok surmez inss

Gündüz biberona alistirayim dedim bi sürü bulaşıktan başka birşey çıkmadı sadece bir yudum içti
İçine kakao bile koydum yok istemiyo bu kız beni öldürecek orası kesin hafta sonu evdeyim ya burnumdan gelecek
Yara bandı bulmuş çekmeceden ağlıyo ne oldu dedim parmağı acıyormus onu yapıştıracakmisim
Geçen hafta küçük parmağı küçük yara olmuş nereye vurduysa artık o zaman yapıştırmıştim yara geçmiş bitmiş ama yarım saat ağladı aciyo diye :banghead::banghead:

Özcanan psikolojik olarak nasılsın ben hazirlayamiyorum bi türlü kendimi

Ii geceler. ...

Fatmacm evet hic zorluk çıkartmamis...gece hic bisey vermiyolar bende öyle istemstm.uyaninca su içip uyuyoms ...bugun aksam geldik anne baba dedi o kadar.ilginc olani tam bir haftadr bi kere meme demeyen cocuk eve girdigmn 5.dk meme dedi)bende azcik salca surdum ee pis olmuş kızım hadi biz yemk yiyelim dedim bakti bakti hadi dedi gittik yemege.masada babasina baba anne eghh pis diyo)bide az evvel meme dedi pis olmus kizm dedim hic bişey demedi..umarm bu son olmustr)
Bu arada bugun inegoldeydik daha dogrusu oylata gittik cok guzeldi hayran kaldim resmn...

Ayşegül az kalmis cnm koye gidnce rahatlarsin...

Kızlar kk ya nolmus boyle kım onlıne asagıda kım var ben hıcbısey gormuyorum telden gırıyorum ondan mı acaba..
Ay cok degısık geldı bana..

Kızlar ya giremedim dünden beri. Telefon uygulamasi da çalışmıyor. Pöff ya cok guzeldi o uygulama sürekli takip edebiliyordum. Düzeltilir inşallah. Cok değişik olmus böyle

Günaydın kizlar
ben yeni kk yi çok beğendim yeni telefonuna yeni kk
Artık gülen yüzde koyabiliyorum harika
hafta sonu nasıl geçti çalışan bayanlar yasemin bal böceğin ile babası ne yaptılar
Ayşegül ve Betül doğum gününü kutlu olsun kızlar nice mutlu yaslara

ben hiç bişey anlamadım ya kızlar direk cevapyaz diye bişeyde bulamadım nereyi tıklayacaz bide nurayım bu yeni uygulamanın adıne peki bendeki ne tapatalk nede kadınlar kulübü olmuyo pöfffff bu arada günaydın herkese ama bana gün aymadı

Günaydın kızlar
Ya ben hic sevmedim yaa. Ben tapatalk uygulamasini geri istiyorum. Cok ama cok pratikti. Nurayim sen nasıl giriyorsun. Her seferinde google da arat giris yap zor oluyor yok mu pratik bi yöntemi

herkese günaydın kızlar... ay ne olmuş kk ya bi değişik. eski haline alışmıştık yahu. bizim cuma akşamı babamız geldi. kuzum nasıl özlemiş yapışık ikiz gibi gezdiler iki gün öpmelere doyamadı yavrum. eşim bana ne zaman sarılsa geldi o da sarıldı ben de bende diye. hemde küçücük kollarıyla ikimize birden sarılmaya çalışıo yavrum. babadan ayrılınca bu kadar etkilendi anneden ayrılsa ne olur bilemiyorum. rabbim kimseyi uzak düşürmesin inş. ayrı olan arkadaşlar işiniz çok zor allah yardım etsin. buarada biz son on gündür çok huzursuz uyuyoruz sürekli uyanıo emmek istio memeyi bırakmak istemio ay çok zorlanıyorum. eski uykusuz günlere döndük. sizler nasılsınız...

pöfff katreynurum bende hiç sevmedim nurayım evet ya gelde aydınlat bizi ayrıca ben pcdede sevmedim hiçte bişey anlamadım bu arada günaydın katreynurum allah kavuştursun sağol cnm

Günaydın kızlar
Ya ben hic sevmedim yaa. Ben tapatalk uygulamasini geri istiyorum. Cok ama cok pratikti. Nurayim sen nasıl giriyorsun. Her seferinde google da arat giris yap zor oluyor yok mu pratik bi yöntemi
ay günaydın katreinurum. bu ne yaa harbiden değişik olmuş buna da alışırz zamanla herhelde. tuhaf geldi. berracık nasıl gittim annenler.
buarada yeni cumhurbaşkanımız hayırlı olsun kızlar. rabbim utandırmasın inş.

yaseminim günaydın ay kayı sorma cnm ayrıca artık toplu alıntıda yapamıyoruz tek tek yapıyosun anında atıyo ayy çok sinir kıyamam ben bal böcüğüme ya eşinin yine gitti dimi cnm:

Günaydın kızlar
Canim ben yer imi ekle diyorum kk yi geçmişin içinde yer içine tıklayınca otomatik olarak aciliyor

aynen bizde öyleyim gece o kadar çok kalkıyor ki ve annem meme diye agliyir meme emmeden de uyumuyor
canım Allah kavuştursun sizi inş bir daha ne zaman gelecek esin zeynep de sana da çok zor gelir bugun

tsk ederim cnm cok saolasin bnde begendim bende ekrana kisayol olarak indiriorum son kaldgim sayfayi pratik oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…