- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #49.861
Günaydın canım birşey soracam ya ben bu gece ranayi emzirmemeyi başardım onun yerine 4-5 yudum biberonla süt içip üstüne su içti ama uyandı uyutmak için baya uğraştım bu gece de ister mi meme gündüz bıraktık artık aklına gelmiyo ilk geceyi de geçirdik ama ne kadar sürecek bilmiyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canim ben emzirme biraktirmadim masal kendi birakti 6aylik oldgundan gece emmeye kalktigi saatlerde mama vermistim sonra gece beslenmeyi kestim pozman alisana kadar emdgi saatlerde uyanmisti sonra alisti
gunduz biraktiysa gecede aliskanliktan kalkar sicaktan kalkar ilk suyu sutu kabul etmez zorlanirsin ama alisir cok surmez inss
Kızlar ya giremedim dünden beri. Telefon uygulamasi da çalışmıyor. Pöff ya cok guzeldi o uygulama sürekli takip edebiliyordum. Düzeltilir inşallah. Cok değişik olmus böyle
ay günaydın katreinurum. bu ne yaa harbiden değişik olmuş buna da alışırz zamanla herhelde. tuhaf geldi. berracık nasıl gittim annenler.Günaydın kızlar
Ya ben hic sevmedim yaa. Ben tapatalk uygulamasini geri istiyorum. Cok ama cok pratikti. Nurayim sen nasıl giriyorsun. Her seferinde google da arat giris yap zor oluyor yok mu pratik bi yöntemi
yaseminim günaydın ay kayı sorma cnm ayrıca artık toplu alıntıda yapamıyoruz tek tek yapıyosun anında atıyo ayy çok sinir kıyamam ben bal böcüğüme ya eşinin yine gitti dimi cnm:herkese günaydın kızlar... ay ne olmuş kk ya bi değişik. eski haline alışmıştık yahu. bizim cuma akşamı babamız geldi. kuzum nasıl özlemiş yapışık ikiz gibi gezdiler iki gün öpmelere doyamadı yavrum. eşim bana ne zaman sarılsa geldi o da sarıldı ben de bende diye. hemde küçücük kollarıyla ikimize birden sarılmaya çalışıo yavrum. babadan ayrılınca bu kadar etkilendi anneden ayrılsa ne olur bilemiyorum. rabbim kimseyi uzak düşürmesin inş. ayrı olan arkadaşlar işiniz çok zor allah yardım etsin. buarada biz son on gündür çok huzursuz uyuyoruz sürekli uyanıo emmek istio memeyi bırakmak istemio ay çok zorlanıyorum. eski uykusuz günlere döndük. sizler nasılsınız...
Canim ben yer imi ekle diyorum kk yi geçmişin içinde yer içine tıklayınca otomatik olarak aciliyorGünaydın kızlar
Ya ben hic sevmedim yaa. Ben tapatalk uygulamasini geri istiyorum. Cok ama cok pratikti. Nurayim sen nasıl giriyorsun. Her seferinde google da arat giris yap zor oluyor yok mu pratik bi yöntemi
aynen bizde öyleyim gece o kadar çok kalkıyor ki ve annem meme diye agliyir meme emmeden de uyumuyorherkese günaydın kızlar... ay ne olmuş kk ya bi değişik. eski haline alışmıştık yahu. bizim cuma akşamı babamız geldi. kuzum nasıl özlemiş yapışık ikiz gibi gezdiler iki gün öpmelere doyamadı yavrum. eşim bana ne zaman sarılsa geldi o da sarıldı ben de bende diye. hemde küçücük kollarıyla ikimize birden sarılmaya çalışıo yavrum. babadan ayrılınca bu kadar etkilendi anneden ayrılsa ne olur bilemiyorum. rabbim kimseyi uzak düşürmesin inş. ayrı olan arkadaşlar işiniz çok zor allah yardım etsin. buarada biz son on gündür çok huzursuz uyuyoruz sürekli uyanıo emmek istio memeyi bırakmak istemio ay çok zorlanıyorum. eski uykusuz günlere döndük. sizler nasılsınıyz...
tsk ederim cnm cok saolasin bnde begendim bende ekrana kisayol olarak indiriorum son kaldgim sayfayi pratik oluyorGünaydın kizlar
ben yeni kk yi çok beğendim yeni telefonuna yeni kk
Artık gülen yüzde koyabiliyorum harika
hafta sonu nasıl geçti çalışan bayanlar yasemin bal böceğin ile babası ne yaptılar
Ayşegül ve Betül doğum gününü kutlu olsun kızlar nice mutlu yaslara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?