- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #49.881
her mesajın altında begenin yanında cevapla var cevapla dersen kişinin mesajına cevap yazmış oluyorsun yoksa en altta yazı bölümünden direk yazıyorsun Güldenim sıkıntı yapma kendine hemen çözersin senpöfff katreynurum bende hiç sevmedim nurayım evet ya gelde aydınlat bizi ayrıca ben pcdede sevmedim hiçte bişey anlamadım bu arada günaydın katreynurum allah kavuştursun sağol cnm
amin canım hayırlı olur insay günaydın katreinurum. bu ne yaa harbiden değişik olmuş buna da alışırz zamanla herhelde. tuhaf geldi. berracık nasıl gittim annenler.
buarada yeni cumhurbaşkanımız hayırlı olsun kızlar. rabbim utandırmasın inş.
ay nurayım aynen valla. bizim köpek dişler çıkmadı daha sanırım ondan. bakrım alt ikisinde saddece zar kalmış arada. üst sol da şişmiş kıpkırmızı sanırım onlar huzursuz edio. sizin çıkmıştı sanki di mi köpek dişler yanlış mı hatırlıyorumaynen bizde öyleyim gece o kadar çok kalkıyor ki ve annem meme diye agliyir meme emmeden de uyumuyor
canım Allah kavuştursun sizi inş bir daha ne zaman gelecek esin zeynep de sana da çok zor gelir bugun
hadi gözün aydın cnm yolculuk yaklaşıo. buarada doğum günün kutlu olsun cnmgunaydin kizlaryeni kk yi sevdim ama toplu alinti yok sadece sanirim tek tek yapicaz artik
kizlar prsmbe gidiyorum biletimi aldik
esim naz yapio bende gitseydim ac kalirim suzulurum sen gelene kadr diyor dalga geciyo benle iyi iste zayiflarsin diyorum bende :) vazgecirmeye calisyo beni kiskaniyorum napimmm dio koyu cok seviyo esim ondan:)
tsk ederim canim evet yaklasioo sukur sizde kavusmussunuz babaniza nasilda ozlemis kuzu kiyamam uykuda disten olabilir cnm dedgin gbi masalinda kopek disleri kaldi sadece cok kabardi kizardi patlatamadi hala ama uykumuz iyi simdilik cise kaldiriorum ben ama hemn uyuohadi gözün aydın cnm yolculuk yaklaşıo. buarada doğum günün kutlu olsun cnm
alıştı di mi cnm iice artık . ay maşallah yaa vallahi ne güzel memeden kesme derdiniz de yok. ay nasıl gözümde büyüyor anlatamam. her ikisi de. zaten şu an çiş gibi bir derdimiz yok . şu ara memeye de çok düştü iice zorlaştıtsk ederim canim evet yaklasioo sukur sizde kavusmussunuz babaniza nasilda ozlemis kuzu kiyamam uykuda disten olabilir cnm dedgin gbi masalinda kopek disleri kaldi sadece cok kabardi kizardi patlatamadi hala ama uykumuz iyi simdilik cise kaldiriorum ben ama hemn uyuo
nasılda ilgiyi üstlerine çekmeye çalışıolar eee beceriolarda. zeynep ilay da annecik dio bakıo ki benden ses yoy yaademinn dio ay çok hoşuma gidiyo bilerek ses çıkarmıyorum he he he:)masal tli almaya caliso annemmm die atliyo ustume benle ilgilen dio resmen oyuzden tam yazamiom canim burdayim aslinda:)
alisti cnm artik hic kullnmiyoruz bez kakayi da alisti gece bagliyodum artik kaldiripm 2kez yapio sukur geri uyuo hemn ben yatirip yatagina gidiom masallh diyeyim darisi sizin basiniza insalıştı di mi cnm iice artık . ay maşallah yaa vallahi ne güzel memeden kesme derdiniz de yok. ay nasıl gözümde büyüyor anlatamam. her ikisi de. zaten şu an çiş gibi bir derdimiz yok . şu ara memeye de çok düştü iice zorlaştı
ay maşallah cnm yaaa vallahi darısı hepimize.:) şu an bizim kabızlıktan kurtulma sürecimiz olduğu için hiç deneme şansım yok . aslında çiş deyip duruyo kuzum ama yok cesaret edemiom. bi de sen lazımlıkla mı alıştırdin cnm otutup mu yapıo. bizimki ona oturmaz poposu çıplak oraya değince huylanır gibi kesin soğuk soğuk der kalkar huylu hanımalisti cnm artik hic kullnmiyoruz bez kakayi da alisti gece bagliyodum artik kaldiripm 2kez yapio sukur geri uyuo hemn ben yatirip yatagina gidiom masallh diyeyim darisi sizin basiniza ins
ay günaydın katreinurum. bu ne yaa harbiden değişik olmuş buna da alışırz zamanla herhelde. tuhaf geldi. berracık nasıl gittim annenler.
buarada yeni cumhurbaşkanımız hayırlı olsun kızlar. rabbim utandırmasın inş.
cnm senin için rahatladı ise problem yok. ama bu durumu kullanıp annene gitseydin iyiydi. zaten her yere fazla fazla harcama yapıosunuz şartları zorlayıp o bileti alırdım şahsen. hem annemi görürdüm hem de eşimi iice korkuturdum.günaydın kızlar nasılsınız?
cuma ankaraya anneme gitmeyi düşündüm ama malesef biletler uçmuş bilet bulamadım
neyse cuma akşam evimize geçtik
eşimde yalakalık diz boyu görmeniz lazım
telefonuna her gelen mesajı aramayı bana okutuyor
cumartesi günü ufak bi işim vardı.eşimle defne de geldi.sonra ordan kuyumcuya gittik.alyansları yeniledik.biraz dolaştık.akşam eve döndük.hazırlandık düğüne gittik.düğün çıkışıeve giderken eşim "ben seni mülayim,bişeyden anlamayan saf biri sanıyordum ama değilmişsin.ben artık senden korkuyorum.ufacık bir açığımda tepeme binersin.benim hata yapma lüksüm yok.azıcık açık verirsem istediğin herşeyi yaptırırsın.açık vermeden dik durmam şart.kız da sana çekerse yandım.ikiniz ağzıma edersiniz.sende delisin bende deliyim o yüzden deli deliyi görünce değneğini saklarmış misali bana boyun eğiyorsun ama yoksa sen beni parmağında oynatırsın vs" dedi.
biraz konuştuk.şimdilik bu olay nedeniyle eşim peşimde pervane.gözü fena korktu benden.çünkü baya büyük cıngar çıkardım.bu konuda ne kadar sert olduğumu gördü.tamam anladım gerçekten onda suç yok ama yine de tedbiri elden bırakmamak lazım değil mi ama :)
haftasonu beyimşz bir de 2. çocuktan bahsediyor.bende unut 2. çocuğu benim içim rahatlamadan sana çocuk yapmam dedim.
dün sabahtan kahvaltıya misafirim geldi.öğleden sonra onlar gitti.oy kullandık geldik.eşim evi temizledi ben de yemek,defneyi uyyutma,çamaşır ütü işini hallettim.akşam da defne 9 a doğru uyandığı için 10 buçukta sahile indik.
kızlar bu arada buradaki tek arkadaşım eşiyle amerikaya gidiyor iş için.2 yıl yoklar.ona çok üzüldüm
benden haberler böyle
Gittiler canım berra iyi şükür cuma gunu atesi cikiyor gibiydi ama gerisi gelmedi allahtan. 3. Azi disimiz patlamis şükür ondan oldu sanırım. Ay yaseminim bazen berrada cok sık uyanıyor bi gun saat başı kalkiyor bazen de deliksiz 3 4 saat uyuyor. Nedendir anlamadim gitti. Babasını cok oxlemus demek bal böceği. Kiyamam ya bizim de askerlik meselesi var ya aklima geldikce kötü oluyorum bedelli ciksa yasi da tutsa ne iyi olacak.
Inşallah hayirli olur cumhurbaşkanimiz canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?