2012 kasım bebekleri büyüyor..

ayşegülcüm günaydin ohhh şimdiden iyi yolculuklar cnm kaç saate gideceksin otobüsle inş masal sıkılmaz cnmm
ohhh yaseminim bal böcüğümede baksen...
bizimçıktı köpek dişlerimiz ama arkada diş yerleri çok şişmiş nilinde..

günaydın benicim evet ama bende girdiği yerde kalmıyoki
yani en başta nasıl yaptın googleden girip sendeyerimlerinimi ekledin cnm başı itibariyle tarif edermisin offf bende sevmedim ve alışamıyorum kkya ya
katreynurum ay biz alışanakadar çocuklar büyüyecekler :):)

Kızlar dogum gunu olanlar varmıs kutluyorum daha nıce yıllara sevdıklerınızle ıns..

Funda olaylarbaya bı karısık ıs cnm ama bıraz rahatlamıssın sanırım Allah kımsenın huzurunu bozmasın fırsat vermesın ıns..ama bu olay cok ıyı bır fırsattı annene gıtmek ıcın kızların dedıgı gıbı ıns o problemıde cozersınız..
Yasmın yazamadım bı turlu balbocugu cook tatlı masallah Allah nazarlardan saklasım profılde olmus:)
Babaya kavusmussunuz ıns yakında hep beraber olursunuz cok zor ayrılık..

ha ha ha bak bu güzeldi:) yok cnm yaa alışırsın ben telden girmiyorum ya ondan zorlanmadım pek ama değişik evet

oldu ki oldu profilde yeni olsun dedim cnm.) sağol teyzesi tüm kuzularımıııızın maşallahı var. büyüdüler yaa baktıkça tuhaf oluorum bazen:) senin fıstıklar napıo bakalım

evet canım malesef gitmedi daha.

yaseminim dişlerinin hepsinin çıktığı günleri görür müyüm acaba çok yavaş çıkıyor yaa 3 yaşına anca bitecek heralde:)

haklısın güldenim yaa bu kadar da değişiklik yapılır mı ben odanın şeklini değiştirsem kaldıramayan bi insanım bu yapılır mı bize:))

sonunda okudum bütün sayfaları sanırım

aysegülcüm az kalmış gitmene sevindim canım ama masalla tek başına yolculuk yapabilcek misin. benim hiç gözüm yemiyor berrayla kendim bi yere gitmeyi.

evet canım malesef gitmedi daha.

yaseminim dişlerinin hepsinin çıktığı günleri görür müyüm acaba çok yavaş çıkıyor yaa 3 yaşına anca bitecek heralde:)
ay bizim de aylardır 12 diş cnm yaa kaldı öyle. inş. tamamlanıcak cnm da biz ne kadar uğraşıcaz o meçhul. sağlıkla çıkarsınlar inş.
ay buaada bende eşya yeri değiştiremem:)

Yok cnm ben hıc bısey yapmadım yer ımı falan
Kaldıgı yerden devam edıyo zaten
En basındanda program falan ındırmedım pc gorunumuydu benımkı
ay bılmıyorum nası alıscaz

AYNEN KATILIYORUM KATREYNURUMMMMMMM BU BİZE YAPILMAZDI :=:):)
HADİ PROTESTO EDELİMMMM:
edelim güldenim ne gerekiyorsa yapalım:) ben özellilkle tapatalk uygulamasını istiyorum yaa yetkililere ulaşmam lazım bi şekilde ama kasım annelerinde yolumu zor buldum forumda kaybolurum şimdi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…