- 1 Kasım 2012
- 5.531
- 1.676
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #49.901
ay ben yer imi eklemeyi bilmiyorum canım. ne zorlandım telefondan pc yi açtım şimdi. ben bi cevap yazasıya kaç sayfa olmuşCanim ben yer imi ekle diyorum kk yi geçmişin içinde yer içine tıklayınca otomatik olarak aciliyor
yok canım yalnız değilsiniz bizim daha 9. dişimiz çıktı:)ay buarada köpek dişleri çıkmayan bir biz mi kaldık yoksa yahu:)
ay yok ben alışamıycam sanırım çok fena oldum yaahu huu ay kendim çalıp kendim oynuyorum burda ama olmuo ki böyle. hadi gülden alışamadı diğer kk yı beğenenler nerdesiniz:)
ha ha ha bak bu güzeldi:) yok cnm yaa alışırsın ben telden girmiyorum ya ondan zorlanmadım pek ama değişik evetgünaydın benicim evet ama bende girdiği yerde kalmıyoki
yani en başta nasıl yaptın googleden girip sendeyerimlerinimi ekledin cnm başı itibariyle tarif edermisin offf bende sevmedim ve alışamıyorum kkya ya
katreynurum ay biz alışanakadar çocuklar büyüyecekler :):)
oldu ki oldu profilde yeni olsun dedim cnm.) sağol teyzesi tüm kuzularımıııızın maşallahı var. büyüdüler yaa baktıkça tuhaf oluorum bazen:) senin fıstıklar napıo bakalımKızlar dogum gunu olanlar varmıs kutluyorum daha nıce yıllara sevdıklerınızle ıns..
Funda olaylarbaya bı karısık ıs cnm ama bıraz rahatlamıssın sanırım Allah kımsenın huzurunu bozmasın fırsat vermesın ıns..ama bu olay cok ıyı bır fırsattı annene gıtmek ıcın kızların dedıgı gıbı ıns o problemıde cozersınız..
Yasmın yazamadım bı turlu balbocugu cook tatlı masallah Allah nazarlardan saklasım profılde olmus:)
Babaya kavusmussunuz ıns yakında hep beraber olursunuz cok zor ayrılık..
cnm ben pc den giriryorum telden denemedim o nednle rahat yazıyorum sanırım. alışırsın zamanla tatlımay yok ben alışamıycam sanırım çok fena oldum yaa
evet canım malesef gitmedi daha.ay cnm eşin daha askere mi gidecek. inş. bedelli size uygun şekilde çıkar cnm. eşim dio i ben askerdeyken orda iki kızı olan bi abi vardı birisinin patiini getirmiş koklayıp duruyordu. ne kadar abartıo diyordum . ama anladım ki abartmıomuş çok zormuş dio. ay cidden rabbim sürekli ayrı kalanlara sabır versin. baba kız koklaşıp durdular iki gün resmen. çok tatlılardı. yetmedi tabi ama buna şükür.
ay şu dişleri hayırlısıyla bi bştşrseydik cnm yaaa. uykusuz çalışmak çok zor . gözlerim acıo resmen
günaydın benicim evet ama bende girdiği yerde kalmıyoki
yani en başta nasıl yaptın googleden girip sendeyerimlerinimi ekledin cnm başı itibariyle tarif edermisin offf bende sevmedim ve alışamıyorum kkya ya
ay bizim de aylardır 12 diş cnm yaa kaldı öyle. inş. tamamlanıcak cnm da biz ne kadar uğraşıcaz o meçhul. sağlıkla çıkarsınlar inş.evet canım malesef gitmedi daha.
yaseminim dişlerinin hepsinin çıktığı günleri görür müyüm acaba çok yavaş çıkıyor yaa 3 yaşına anca bitecek heralde:)
ay durun protesto filan lütfen bizim ne suçumuz var:)AYNEN KATILIYORUM KATREYNURUMMMMMMM BU BİZE YAPILMAZDI :=:):)
HADİ PROTESTO EDELİMMMM:
günaydın benicim evet ama bende girdiği yerde kalmıyoki
Yok cnm ben hıc bısey yapmadım yer ımı falangünaydın benicim evet ama bende girdiği yerde kalmıyoki
edelim güldenim ne gerekiyorsa yapalım:) ben özellilkle tapatalk uygulamasını istiyorum yaa yetkililere ulaşmam lazım bi şekilde ama kasım annelerinde yolumu zor buldum forumda kaybolurum şimdi:)AYNEN KATILIYORUM KATREYNURUMMMMMMM BU BİZE YAPILMAZDI :=:):)
HADİ PROTESTO EDELİMMMM:
eee sen çoklu alıntı yapmışsın demek ki oluomuş nasıl yaptın bakim:)Yok cnm ben hıc bısey yapmadım yer ımı falan
Kaldıgı yerden devam edıyo zaten
En basındanda program falan ındırmedım pc gorunumuydu benımkı
ay bılmıyorum nası alıscaz
eee sen çoklu alıntı yapmışsın demek ki oluomuş nasıl yaptın bakim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?