2012 kasım bebekleri büyüyor..

Evet bizim sayfaya girip
önce googledenmi kkya girip yer imlerineekliyosun nurayım?
pöf düzeltsinler kkyıyaaaaa zaten toplu alıntıda yapamıoruz..
yer önlerine ekle diyorum so ra açacağım zaman geçmişe girip eklediğim yer imi no açıyorum hemen bizim bu sayfa açılıyor her seferinde Google'da n aramaya gerek kalmiyor

Eşler gerçekten çok yanlız kalıyor ama arada yanlız kalmaları iyi bence
hadi Güle güle git canım iyi eglenceler

oldu ki oldu profilde yeni olsun dedim cnm.) sağol teyzesi tüm kuzularımıııızın maşallahı var. büyüdüler yaa baktıkça tuhaf oluorum bazen:) senin fıstıklar napıo bakalım
Zaman su mısalı akıp gıdıyor...banada oyle gelıyo bazen nıda evın en kucugu ama artık her hallerınden buyuduklerı bellı oluyo:)
Kızlar ıyıce alıstı duzensızlıge:) rahatlar yatıs kalkıs saatlerı esnedı baya ama son bır haftamız beyza krese babamız ıse sonra yenı duzen:) bıde nıdanın yuzunde vucudunda kızmızılıklar var hafıf dr ye gorursemmı bılemedım bakıcam sımdı azalma cogolma durumuna gore dr gıdıcez sonra alısverıse gezmeye..

Evet canım çıktı bizim dört tane son dişlerimiz kaldı Belki de bizimki de dış sıkıntısı ay çok uykusuz um günlerdir

Aysegul sanada hayırlı yolculuklar cnm sımdıden
Ne guzel degısıklık olacak masala ve sana..

Katreınur senıde Allah kavustursun cnm zor gelmıstır ayrılık ama

cnm ya anneme gitsem maadi olarak baya zorlayacaktı beni
evet biraz olsun rahatladım
tabbi tam anlamıyla değil ama yine de tedbirli olmak şart
evet annemlere gitme olayını çözmekistiyorum zamanla inşallah o da çözülecek kısmetse

canlar yolculuk 6saat suruyor yalniz gitcem masal gece hic uyanmaz cunku gece 12de biletim sabh 6da incez masal uyur eminim oyuzden rahatim gunduz durmaz masal kucakta oto koltgunda olsa gunduz de durur da kucakta otobuste durmaz asla oyuzden gece gidiyorum

beni coklu alintiyi nasil yaptin kizzzz

BETÜLÜM DOĞUM GÜNBÜN KUTLU OLSUN CNM AY BU SİTENİN BU HALİİ BENDE SEVMEDİMMMM:
FUNDA GÜNAYDIN NURAYIM AY BU İŞ BİLEMİORUM NE OLACAK AMA İNAN BÖYLE GİRMEK HİÇ İÇİMDEN GELMİO..

o zaman gece bezliycek misin cnm giderken nasıl yapıaksın. bezlersin herhalde di mi

offf kızlar ya ben forumun bu yeni haline alışamadım
msj yazmak gelmiyor içimden
bana cvp yazan ama atladığım varsa affola

J

BENİCİM AY İNAN ANLAMIYORUMYA YANİ SEN TELDEN GOOGLEDEN GİRİYOSUN DİMİ CNM

AY ETMEYİPTE NE YAPALIM YASEMİNİMYA KATREYNURUM AY BEN HEM TEL HEMDE PC İÇİN PROTESTO EDİCEMYAAAA.
J

BENİCİM AY İNAN ANLAMIYORUMYA YANİ SEN TELDEN GOOGLEDEN GİRİYOSUN DİMİ CNM

AY ETMEYİPTE NE YAPALIM YASEMİNİMYA KATREYNURUM AY BEN HEM TEL HEMDE PC İÇİN PROTESTO EDİCEMYAAAA.
gulden cnm ben googleden bikez girdim son sayfaya geldim telfonun en altinda sag tus a basinca anasayfaya kisayol ekle diyo onu sectim ekrana kaydolmus oluyir herseferinde son kaldvim sayfayi kisayol yapiom boylece kaldgim yerden devam ediom pratik olyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…