- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #49.921
yer önlerine ekle diyorum so ra açacağım zaman geçmişe girip eklediğim yer imi no açıyorum hemen bizim bu sayfa açılıyor her seferinde Google'da n aramaya gerek kalmiyorönce googledenmi kkya girip yer imlerineekliyosun nurayım?
pöf düzeltsinler kkyıyaaaaa zaten toplu alıntıda yapamıoruz..
gunaydin kizlaryeni kk yi sevdim ama toplu alinti yok sadece sanirim tek tek yapicaz artik
kizlar prsmbe gidiyorum biletimi aldik
esim naz yapio bende gitseydim ac kalirim suzulurum sen gelene kadr diyor dalga geciyo benle iyi iste zayiflarsin diyorum bende :) vazgecirmeye calisyo beni kiskaniyorum napimmm dio koyu cok seviyo esim ondan:)
Zaman su mısalı akıp gıdıyor...banada oyle gelıyo bazen nıda evın en kucugu ama artık her hallerınden buyuduklerı bellı oluyo:)oldu ki oldu profilde yeni olsun dedim cnm.) sağol teyzesi tüm kuzularımıııızın maşallahı var. büyüdüler yaa baktıkça tuhaf oluorum bazen:) senin fıstıklar napıo bakalım
Evet canım çıktı bizim dört tane son dişlerimiz kaldı Belki de bizimki de dış sıkıntısı ay çok uykusuz um günlerdiray nurayım aynen valla. bizim köpek dişler çıkmadı daha sanırım ondan. bakrım alt ikisinde saddece zar kalmış arada. üst sol da şişmiş kıpkırmızı sanırım onlar huzursuz edio. sizin çıkmıştı sanki di mi köpek dişler yanlış mı hatırlıyorum
Kızlar dogum gunu olanlar varmıs kutluyorum daha nıce yıllara sevdıklerınızle ıns..
Funda olaylarbaya bı karısık ıs cnm ama bıraz rahatlamıssın sanırım Allah kımsenın huzurunu bozmasın fırsat vermesın ıns..ama bu olay cok ıyı bır fırsattı annene gıtmek ıcın kızların dedıgı gıbı ıns o problemıde cozersınız..
Yasmın yazamadım bı turlu balbocugu cook tatlı masallah Allah nazarlardan saklasım profılde olmus:)
Babaya kavusmussunuz ıns yakında hep beraber olursunuz cok zor ayrılık..
Bılmıyorum:):)eee sen çoklu alıntı yapmışsın demek ki oluomuş nasıl yaptın bakim:)
Maşallah kuzuma yerim ben onun minik ellerinidün oy vermeye gidince haliyle kuzumu da götürdük. bizim ki gitti sandık başkanı kadının elinden kalemi aldı he he he:) kadın dio erken oldu sana biraz ama bak en kıymetli oy da senin ki:)
aaa hoşgeldin cnm nasıl geçti tatil. erdemim nasıl kabızlık olayı nedir. süten kestiniz mibu nedir kızlar yaa :) ben hiç sevmedim bu görüntüyüü
ye teyzesi kalem hastası kadem kadem diye dolanıo sıpam. eee hepsini kalemle uğraşma vakti sanırımMaşallah kuzuma yerim ben onun minik ellerini
o zaman gece bezliycek misin cnm giderken nasıl yapıaksın. bezlersin herhalde di micanlar yolculuk 6saat suruyor yalniz gitcem masal gece hic uyanmaz cunku gece 12de biletim sabh 6da incez masal uyur eminim oyuzden rahatim gunduz durmaz masal kucakta oto koltgunda olsa gunduz de durur da kucakta otobuste durmaz asla oyuzden gece gidiyorum
beni coklu alintiyi nasil yaptin kizzzz
ha ha bileydin iyiyidi:)Bılmıyorum:):)
Sanırım msjın altındakı cvplaya bastım gerı gıdıp tekrar aynı seyı yaptım:)
Canim telin samsung ise adresin en sagindaki butona tıkla ordan yer imleri çıkıyor ekle diyorsunay ben yer imi eklemeyi bilmiyorum canım. ne zorlandım telefondan pc yi açtım şimdi. ben bi cevap yazasıya kaç sayfa olmuş
tabiki gece bez tutarim canim mola verse bile pis wc ler masali sokamamo zaman gece bezliycek misin cnm giderken nasıl yapıaksın. bezlersin herhalde di mi
J
BENİCİM AY İNAN ANLAMIYORUMYA YANİ SEN TELDEN GOOGLEDEN GİRİYOSUN DİMİ CNM
AY ETMEYİPTE NE YAPALIM YASEMİNİMYA KATREYNURUM AY BEN HEM TEL HEMDE PC İÇİN PROTESTO EDİCEMYAAAA.
gulden cnm ben googleden bikez girdim son sayfaya geldim telfonun en altinda sag tus a basinca anasayfaya kisayol ekle diyo onu sectim ekrana kaydolmus oluyir herseferinde son kaldvim sayfayi kisayol yapiom boylece kaldgim yerden devam ediom pratik olyorJ
BENİCİM AY İNAN ANLAMIYORUMYA YANİ SEN TELDEN GOOGLEDEN GİRİYOSUN DİMİ CNM
AY ETMEYİPTE NE YAPALIM YASEMİNİMYA KATREYNURUM AY BEN HEM TEL HEMDE PC İÇİN PROTESTO EDİCEMYAAAA.
Senin bakışını yerim ben ne tatlı çıkmış oyletabiki gece bez tutarim canim mola verse bile pis wc ler masali sokamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?