- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #49.941
tsk ederim teyzesi poz verdi opucuk at dedik atti kuzucuk:)Senin bakışını yerim ben ne tatlı çıkmış oyle
maşallah güzel kuzuma.Eki Görüntüle 1215364 teysoslarin morali yerine gelsin bakimmmmm alisiriz elbet yeni kk ya
sağol canım benim iyiyim yorgunum sadece cok fazla erdem kaka yapıyo ilaçla ama çok ağlıyor karnım ağrıyor diye sütü sadece gündüz kestik gece ekimde kesicem Allah nasip ederse canımaaa hoşgeldin cnm nasıl geçti tatil. erdemim nasıl kabızlık olayı nedir. süten kestiniz mi
bauarada doğum günün kutlu olsun cnm
Ay cok tatlı masallahEki Görüntüle 1215364 teysoslarin morali yerine gelsin bakimmmmm alisiriz elbet yeni kk ya
hmmm ilaç karın ağrısı yapıo cnm muhtemelen çünkü o ilaçlar çok fazla gaz yapıo. ben de kuru incir kuru kayısı kuru erik karışımı yediriyorum. suyu ve meyveyi azda olsa artırdık çok şükür eskiye nazaran daha iyiyiz. en azından ağlamıo artık yaparken ve günlük yapıo bin şükür rabbime. ama azcık dikkat etmesem hemen zorluo yine eskisi gibi. pufff ne zaman düzene girecek bilmem. rabbim herkesin kuzusuna şfa versin inş.çsağol canım benim iyiyim yorgunum sadece cok fazla erdem kaka yapıyo ilaçla ama çok ağlıyor karnım ağrıyor diye sütü sadece gündüz kestik gece ekimde kesicem Allah nasip ederse canım
ohh eskisinden.iyi enazindan duzeme girene kadr dikkat etcen mecbren bunada sukurhmmm ilaç karın ağrısı yapıo cnm muhtemelen çünkü o ilaçlar çok fazla gaz yapıo. ben de kuru incir kuru kayısı kuru erik karışımı yediriyorum. suyu ve meyveyi azda olsa artırdık çok şükür eskiye nazaran daha iyiyiz. en azından ağlamıo artık yaparken ve günlük yapıo bin şükür rabbime. ama azcık dikkat etmesem hemen zorluo yine eskisi gibi. pufff ne zaman düzene girecek bilmem. rabbim herkesin kuzusuna şfa versin inş.ç
bende oyle denedim canim ama olmamis sanirim beceremedim.coklu alintilamayiKIZLAR TOPLU CEVAPLAMAYI ÇÖZDÜM AMA SIKINTI ÖNCE CEVPALA DİOYUSUN Bİ MESAJA SONRA TEKERAR SAYFANIN BAŞINA GİDİYOSUN BİDAHA HANGİ MESAJI İSTİYOSAN ONA TIKLIYIP CEVAPLA DİOSUN
PÖFFFF:::.B WAQVSUM HOŞGELDİN CNM HAYIRDIR EŞİN İŞMİ DEYİŞTİRİYO BBETÜLÜM TATİL GÜZEL GEÇMİŞ EN AZINDAN CNM SONGÜLÜM NERELERDE YİNE..
tatilinizin.guzel gecmesine sevindim.cnm ama buzdolaabi isi fena olmus ayy bende dogum gunumde bisey yapmadim para amayok diye pasta hediye alamamis olabilir de hadi parka cikalim dolaslaim diyebilir hersey parayla degil ama dimi kos kos oturduk evde aksamustu masal park deyince babana de dedim.babasi kizdgimi ozman anladi daha :) sonra gonul alip opuyo hadi cikalim diye neyse ciktikmasal eglendi gelsik siradandi yanikızlar geçmiş yapamadım kusura bakmayın ben size azcık anlatıyım tatilimizi
bayramdan önce çıktık yola işte son cuma günü öğleden sonra çıktık akşam vardık şükür yol raahat geçti kuzum üzmedi bizi oraya gittiğimiz gibi oğluş ilgiden şımardı bayram güzeldi gezdik geldiler sonrasında oğluşla denize gittik çok sevdi simiti inek şeklinde möö bincem möö bincem cap cap yapıcam diye die girdik denize anne su atcam diyo su atıyo kahkalaar gırla gitti amcalarıda vardı yanımızda çok mutluydu ikinci gün gittiğimizde daaha erken gittik su soğuktu korktu öğleden sonraya kadar kumla oynadı içi dışı kum oldu :) mutluydu öğleden sonra önce zorla girdi ama sonra içerden çıkmak istemedi zorla çıkardık :) amcasını parmağında çevirdi amcaaa amcaaa die die mest etti tüm istediklerini yaptırdı kuzum :) büyük amcaya azmii die ismi ile çağırıyo küçük amca amcaaa die ne istese oldu anlayacağınız paşanın babayla kaçıp biraz gezeceğimiz zamanlarda aldık karşımıza bak oğlum biz şuraya gidicez şu kadar sonra gelicez diye tamam diyo on tane mama istemeyide ihmal etmiyor :) 5 saat sonra gelin diyo :) bizde kaçamaklar yaptık çarşamba günü konserve işine giriştik kv sağolsun bizim için baya bi yaptık patlıcan biber közledim taze fasulye yaptım bamya yaptım şeftali suyu yaptım domates yaptım bir sürü kışlığım hazır oldu perşembe günü de eşimle deniz kaçamağı yaptık sabah 5 te çıktık yola erkenden denizdeydik süperdi ama akşam eve döndüğümde hasta oldum grip gibi gece yattımerdem emmek için bi kalktı 39 derece ateşke hiç bişeyi yoktu bi anda ateşlendi 1 gün boyunca hep ateşliydi cumarttesi yola çıktık şükür düştü cuma gecesi kendinden ssanırım diş için di azı patlatmış kuzuum cumartesi akşam eve geldik bi baktım sigorta atmış buzukta kıyma ile vişne vardı aman allahım o nasıl bi koku erimiz bütün mutfak batmış ben hastayım yol yorgunu ve pazar günü doğum günüm keyif yapma planım vardı ama yalan oldu cumartesi geceyarısına kadar dolabın kabasını temizledim içindeki bütün herşey ziyan olmuş attık o pis koku zaten mahvetti gece sinirden uyuyamadım sabah kalktım erdemi ananeye gönderdim giriştim temizliğe akşam 6 a kadar bütün evi alt üst ettim tertenşz oldu ama benim doğum günü keyif yapma işi yalan oldu erdem bütün gece uyumadı ve sürekli bana yapıltı emmek için sabah kalktığımda perttim hala öyleyim bakalım :) bizden haberler böyle kızlar baya uzun ve karışık oldu kusura bakmayın sizi çok özledim çok seviyorum ....
sağol cnm hep böyle devam eder inş. çok şükür.ohh eskisinden.iyi enazindan duzeme girene kadr dikkat etcen mecbren bunada sukur
kiyamm erdemede ilactandir iste allhim sifa versin ins
benicim resim yukleyimce tam resim yada kucuk resim.die soruyor tam resmi sectim ondan buyuktur
wavs canm alp i gorduk ilkkez yada ben ilkkez gordum profil resminden simdi resim atmak kolay cvpla nin.yaninda dosya yukle diyor yeni halini.atsana alp in bizde gorelim cok tatlidir eminim.buymustur prfilde uyuo sanirim yuzunu gormedik
ooo maşallah cnm ne güzel geçmiş eren paşam eğlenmiş. ama buzdolabı işi kötü olmuş .neyse ki atlatmışsın. kışlıkları da sağlıkla tüketmek nasip olsun inş. cnmkızlar geçmiş yapamadım kusura bakmayın ben size azcık anlatıyım tatilimizi
bayramdan önce çıktık yola işte son cuma günü öğleden sonra çıktık akşam vardık şükür yol raahat geçti kuzum üzmedi bizi oraya gittiğimiz gibi oğluş ilgiden şımardı bayram güzeldi gezdik geldiler sonrasında oğluşla denize gittik çok sevdi simiti inek şeklinde möö bincem möö bincem cap cap yapıcam diye die girdik denize anne su atcam diyo su atıyo kahkalaar gırla gitti amcalarıda vardı yanımızda çok mutluydu ikinci gün gittiğimizde daaha erken gittik su soğuktu korktu öğleden sonraya kadar kumla oynadı içi dışı kum oldu :) mutluydu öğleden sonra önce zorla girdi ama sonra içerden çıkmak istemedi zorla çıkardık :) amcasını parmağında çevirdi amcaaa amcaaa die die mest etti tüm istediklerini yaptırdı kuzum :) büyük amcaya azmii die ismi ile çağırıyo küçük amca amcaaa die ne istese oldu anlayacağınız paşanın babayla kaçıp biraz gezeceğimiz zamanlarda aldık karşımıza bak oğlum biz şuraya gidicez şu kadar sonra gelicez diye tamam diyo on tane mama istemeyide ihmal etmiyor :) 5 saat sonra gelin diyo :) bizde kaçamaklar yaptık çarşamba günü konserve işine giriştik kv sağolsun bizim için baya bi yaptık patlıcan biber közledim taze fasulye yaptım bamya yaptım şeftali suyu yaptım domates yaptım bir sürü kışlığım hazır oldu perşembe günü de eşimle deniz kaçamağı yaptık sabah 5 te çıktık yola erkenden denizdeydik süperdi ama akşam eve döndüğümde hasta oldum grip gibi gece yattımerdem emmek için bi kalktı 39 derece ateşke hiç bişeyi yoktu bi anda ateşlendi 1 gün boyunca hep ateşliydi cumarttesi yola çıktık şükür düştü cuma gecesi kendinden ssanırım diş için di azı patlatmış kuzuum cumartesi akşam eve geldik bi baktım sigorta atmış buzukta kıyma ile vişne vardı aman allahım o nasıl bi koku erimiz bütün mutfak batmış ben hastayım yol yorgunu ve pazar günü doğum günüm keyif yapma planım vardı ama yalan oldu cumartesi geceyarısına kadar dolabın kabasını temizledim içindeki bütün herşey ziyan olmuş attık o pis koku zaten mahvetti gece sinirden uyuyamadım sabah kalktım erdemi ananeye gönderdim giriştim temizliğe akşam 6 a kadar bütün evi alt üst ettim tertenşz oldu ama benim doğum günü keyif yapma işi yalan oldu erdem bütün gece uyumadı ve sürekli bana yapıltı emmek için sabah kalktığımda perttim hala öyleyim bakalım :) bizden haberler böyle kızlar baya uzun ve karışık oldu kusura bakmayın sizi çok özledim çok seviyorum ....
benim tanıdığım gülden pes etmez cık cık hiç yakıştıramadım...BEN ARTIK PES EDİORUMYA BİRSÜRÜŞEY YAZDIM SİLİNDİ BETÜLÜM ÇOK SEVİNDİM GÜZEL GEÇMESİNE AMA BEN ALIŞAMIYORUM YA BUZOLABI KÖTÜ OLMUŞ OF DAHA BİRSÜRÜ ŞEY YAZMIŞTIM AHANDA PES EDİORUM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?