- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #49.961
ayyy bu kk beni bile pes etttirdi yahu gerisini siz düşünün artık he he ay inanılmaz başım ağrıyo yine pöffff:benim tanıdığım gülden pes etmez cık cık hiç yakıştıramadım...
cnm kızların dediği gibi önce birine cevapla deyince geri dönüp tekrar cevapla diosun eklemeye başlıo bilmem anlatabildim mi daha bende acemiyim he he he:)yasemin nasil alintiladin anlatt
gulden pes etme kiz gel
beni hbrdar et ins alerji falan degildir masalinda kolunda bacaginda cikti sinek isirmis yada karinca falan dedi dojtor alerji olursa genlde kol bacakdan once sirt gobek kisminda baslar dedi
maşallah masala yaEki Görüntüle 1215364 teysoslarin morali yerine gelsin bakimmmmm alisiriz elbet yeni kk ya
geçmiş olsun cnmgunaydın kızlar
guldenım bende hıc sevmedım kk nın yenı halını ama mecbur alıscaz bıde kım var kım yok onuda anlamıyoruz
yasmın bal bocuğum necok ozlemıs babasını tam olarak kavusma nezamna
beysal aysegul doğumgunuz kutlu olsun kızlar
aysegul masallah masala cok tatlı kuzum hayırlı yolculuklar sımdıden
funda yasadıklarını okudum ama yazamadım sen yınede gozunu ayırma derım neolur ne olmaz ınsalla esınde duzelme olur
kızlar buarada bız galıba ankara beypazarına tasınıcaz bugun yarın kesın bellı olacak
benı alp tuğradada kızarıklar cıktı hep vucudunda hatta bazıları su topaldı 2 kere gotrdum doktora ıkısıde farklı ılac verdı suan daha ıyı gıbı 39.5 lara cıktı atesı acıle falan gotrduk
nur nuray sızlere mrb kızalr
ay yazarken gozlerım ağrıdı
ayy bas agrisi cok kotu bilirim ama.benim migrenim azaldi ataklari sukur ilac iyi geldiayyy bu kk beni bile pes etttirdi yahu gerisini siz düşünün artık he he ay inanılmaz başım ağrıyo yine pöffff:
tsk ederim teyzesi defnede buyumustur yeni halini isteriz bizdeeemaşallah masala ya
allah nazarlardan saklasın
ayyy bi beceremedim :)cnm kızların dediği gibi önce birine cevapla deyince geri dönüp tekrar cevapla diosun eklemeye başlıo bilmem anlatabildim mi daha bende acemiyim he he he:)
bende pc acamiyorum masal gelio hemn ama telden rahat giriorum acaba tel markasiyla mi alakali benim esimin telden kk ya zor grilio donup kalio surekli modeli dusuk ondan sanirim benim samsung ekran buyuk net hizli ayni pc gbi hic farketmiyoGulden canım ben pes ettim bileeher zaman pc açamıyorum berra izin vermiyor. Telden de giris yapiyorum hata diyo falan sinir oldum yaa.
Evet canim ya yaklastik 5000 e. Maşallah bize:)kızlar merabalar baktım da 5000. sayfaya koşuyoruz.çok sevindim.hepinize çok teşekkürler paylaşımlarınız için
evet canim yaklastik 5bine sen nasilsinkızlar merabalar baktım da 5000. sayfaya koşuyoruz.çok sevindim.hepinize çok teşekkürler paylaşımlarınız için
Ben de simdi oldu sanırım canim. Ben chrome dan giriyorum hep nurayin dedigini yapmak icin digerinden gireyim dedim. Ama hep hata verdi. Bu sekilde aliscaz sanirim mecbur. Tapatalk a o kadar alismisim ki alinti yapmak icin uzerine dokunuyorsun falan ya bunda da oyle yapmaya çalışıyorum. Benimki de samsung s4 cok kötü sayilmaz heraldebende pc acamiyorum masal gelio hemn ama telden rahat giriorum acaba tel markasiyla mi alakali benim esimin telden kk ya zor grilio donup kalio surekli modeli dusuk ondan sanirim benim samsung ekran buyuk net hizli ayni pc gbi hic farketmiyo
evet canim yaklastik 5bine sen nasilsinkızlar merabalar baktım da 5000. sayfaya koşuyoruz.çok sevindim.hepinize çok teşekkürler paylaşımlarınız için
KIZLAR TOPLU CEVAPLAMAYI ÇÖZDÜM AMA SIKINTI ÖNCE CEVPALA DİOYUSUN Bİ MESAJA SONRA TEKERAR SAYFANIN BAŞINA GİDİYOSUN BİDAHA HANGİ MESAJI İSTİYOSAN ONA TIKLIYIP CEVAPLA DİOSUN
PÖFFFF:::.B WAQVSUM HOŞGELDİN CNM HAYIRDIR EŞİN İŞMİ DEYİŞTİRİYO BBETÜLÜM TATİL GÜZEL GEÇMİŞ EN AZINDAN CNM SONGÜLÜM NERELERDE YİNE..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?