2012 kasım bebekleri büyüyor..

yasemin nasil alintiladin anlatt
gulden pes etme kiz gel
beni hbrdar et ins alerji falan degildir masalinda kolunda bacaginda cikti sinek isirmis yada karinca falan dedi dojtor alerji olursa genlde kol bacakdan once sirt gobek kisminda baslar dedi

yasemin nasil alintiladin anlatt
gulden pes etme kiz gel
beni hbrdar et ins alerji falan degildir masalinda kolunda bacaginda cikti sinek isirmis yada karinca falan dedi dojtor alerji olursa genlde kol bacakdan once sirt gobek kisminda baslar dedi
cnm kızların dediği gibi önce birine cevapla deyince geri dönüp tekrar cevapla diosun eklemeye başlıo bilmem anlatabildim mi daha bende acemiyim he he he:)

geçmiş olsun cnm
inşallah biran önce iyileşir

taşınma işi için de hayırlısı olsun şimdiden

beysal cnm tatilin güzel geçmesine çok sevindim
buzdolabını o halde görmek ne kadar sinir bozucudur

kızlar merabalar baktım da 5000. sayfaya koşuyoruz.çok sevindim.hepinize çok teşekkürler paylaşımlarınız için

Gulden canım ben pes ettim bilee her zaman pc açamıyorum berra izin vermiyor. Telden de giris yapiyorum hata diyo falan sinir oldum yaa.

Gulden canım ben pes ettim bilee her zaman pc açamıyorum berra izin vermiyor. Telden de giris yapiyorum hata diyo falan sinir oldum yaa.
bende pc acamiyorum masal gelio hemn ama telden rahat giriorum acaba tel markasiyla mi alakali benim esimin telden kk ya zor grilio donup kalio surekli modeli dusuk ondan sanirim benim samsung ekran buyuk net hizli ayni pc gbi hic farketmiyo

bende pc acamiyorum masal gelio hemn ama telden rahat giriorum acaba tel markasiyla mi alakali benim esimin telden kk ya zor grilio donup kalio surekli modeli dusuk ondan sanirim benim samsung ekran buyuk net hizli ayni pc gbi hic farketmiyo
Ben de simdi oldu sanırım canim. Ben chrome dan giriyorum hep nurayin dedigini yapmak icin digerinden gireyim dedim. Ama hep hata verdi. Bu sekilde aliscaz sanirim mecbur. Tapatalk a o kadar alismisim ki alinti yapmak icin uzerine dokunuyorsun falan ya bunda da oyle yapmaya çalışıyorum. Benimki de samsung s4 cok kötü sayilmaz heralde

canım burda elektrık santralınde calısıyo ordada aynı olacak hakkımzda hayrlısı artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…