- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #49.981
ohh eskisinden.iyi enazindan duzeme girene kadr dikkat etcen mecbren bunada sukur
kiyamm erdemede ilactandir iste allhim sifa versin ins
benicim resim yukleyimce tam resim yada kucuk resim.die soruyor tam resmi sectim ondan buyuktur
wavs canm alp i gorduk ilkkez yada ben ilkkez gordum profil resminden simdi resim atmak kolay cvpla nin.yaninda dosya yukle diyor yeni halini.atsana alp in bizde gorelim cok tatlidir eminim.buymustur prfilde uyuo sanirim yuzunu gormedik
Wavs gecmıs olsun cnm..
Bızde sımdı dr gıdıyoruz ne dıycek bakalım
sağol cnm hep böyle devam eder inş. çok şükür.
ooo maşallah cnm ne güzel geçmiş eren paşam eğlenmiş. ama buzdolabı işi kötü olmuş .neyse ki atlatmışsın. kışlıkları da sağlıkla tüketmek nasip olsun inş. cnm
wavs cnm eşimin kurum değiştirme ihtimali var ona göre şekil alcak durum biraz karışık yani. siz iş nedeniyle taşınıosunuz sanırım di mi cnm hayırlısı olsun inş.
geçmiş olsun cnm
inşallah biran önce iyileşir
taşınma işi için de hayırlısı olsun şimdiden
senin ailen şu anki oturduğunuz yerde di mi cnm. ya ben senin eşini niye şoför hatırlıyorum acabaevet canım ıs nedenı ıle
sızın ıcınde hayrlısı olur ınsallah zormus bu ısler
en yakın zmanda ekleyeceğim bir tanetsk ederim teyzesi defnede buyumustur yeni halini isteriz bizdeee
senin ailen şu anki oturduğunuz yerde di mi cnm. ya ben senin eşini niye şoför hatırlıyorum acaba
benımde esmınde aılesı burda canım ıkımzde doğma buyume buralıyız ayrılmak zor olacak
bılmyorumkı canım esı sofor olan bırısıde yok dıye hatrlıyorum bızım kızlarda ama yanlısta olabılr
bende yazabıldım 5000 e :)
ay vallahi bilmiyorum minibüs hattı diye hatırlıyorum hatta ay nerden uydurdum acaba he he he:)benımde esmınde aılesı burda canım ıkımzde doğma buyume buralıyız ayrılmak zor olacak
bılmyorumkı canım esı sofor olan bırısıde yok dıye hatrlıyorum bızım kızlarda ama yanlısta olabılr
bende yazabıldım 5000 e :)
aminnnn mi desem bilemedim he he he kız annesi olunca. :) şaka bi yana inş.cnm nice 5000 lere. bende hepinizi seviyorumKızlar hayırlı olsun 5000 nice 5000lere inş
inş çocuklarımızın düğün ayrintilarini yazmak da nasip olur
hepinizi seviyorum
Canim hayırlısı olsun inş sizin için Rabbim kolaylıklar nasip etsin taşınma olmadan direk oraya gideceksiniz yani olursa dimi
kesinleşti mi cnm ankara işi. zor olucak senin içindecanım 1 hafta ıcınde buyuk ıhtımalle esyayı tasıcaz oraya ama bız yıne eylulun sonuna kadar burda olacaz
ıns hayırlı olur canım daha toplanmaya baslamadım bıle halı yıkamayı aradım bugun aksam gelecekler baslamam gerek toplanmaya
ay vallahi bilmiyorum minibüs hattı diye hatırlıyorum hatta ay nerden uydurdum acaba he he he:)
kesinleşti mi cnm ankara işi. zor olucak senin içinde
Öyle biri vardı çünkü canım onu hatırlıyorsun sen çok oldu artık gelmiyor adını hatirlayamadimay vallahi bilmiyorum minibüs hattı diye hatırlıyorum hatta ay nerden uydurdum acaba he he he:)
ayy yaşlılık işte cnm karışıtıyorum sanırım anlamadım ki:) usuruma bakma cnm...persembe gunu gıttık gorustu esım bu hafta ıcıde buraya ıstıfasnı verecek kesın gıbı yanı
evet zor olack ama orası maddı anlamda daha ıyı alp tuğranın geleceğını dusnuyoruz daha cok
içime su serptin bak demek ki uydurmuyorum he he he:)nsongül nerde o da ismini hatırlardı belki:)Öyle biri vardı çünkü canım onu hatırlıyorsun sen çok oldu artık gelmiyor adını hatirlayamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?