2012 kasım bebekleri büyüyor..

evet canım uyuyo onu buldum sımdılık koyayım dedım
baska resımde koyarım canım buyudu teyzesı

evet canım ıs nedenı ıle
sızın ıcınde hayrlısı olur ınsallah zormus bu ısler

senin ailen şu anki oturduğunuz yerde di mi cnm. ya ben senin eşini niye şoför hatırlıyorum acaba

benımde esmınde aılesı burda canım ıkımzde doğma buyume buralıyız ayrılmak zor olacak
bılmyorumkı canım esı sofor olan bırısıde yok dıye hatrlıyorum bızım kızlarda ama yanlısta olabılr
bende yazabıldım 5000 e :)

Canim hayırlısı olsun inş sizin için Rabbim kolaylıklar nasip etsin taşınma olmadan direk oraya gideceksiniz yani olursa dimi

ay vallahi bilmiyorum minibüs hattı diye hatırlıyorum hatta ay nerden uydurdum acaba he he he:)

Canim hayırlısı olsun inş sizin için Rabbim kolaylıklar nasip etsin taşınma olmadan direk oraya gideceksiniz yani olursa dimi

canım 1 hafta ıcınde buyuk ıhtımalle esyayı tasıcaz oraya ama bız yıne eylulun sonuna kadar burda olacaz
ıns hayırlı olur canım daha toplanmaya baslamadım bıle halı yıkamayı aradım bugun aksam gelecekler baslamam gerek toplanmaya

kesinleşti mi cnm ankara işi. zor olucak senin içinde

persembe gunu gıttık gorustu esım bu hafta ıcıde buraya ıstıfasnı verecek kesın gıbı yanı
evet zor olack ama orası maddı anlamda daha ıyı alp tuğranın geleceğını dusnuyoruz daha cok
ayy yaşlılık işte cnm karışıtıyorum sanırım anlamadım ki:) usuruma bakma cnm...
haklısın avantajları daha fazlaysa gidilmeli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…