- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #50.001
Canim başla bence de eğer tasinacaginiz gün belliyse ay topla topla bitmiyor çünkü acayip yorumluyor insan da Dinlenemiyor kolay gelsin simdidencanım 1 hafta ıcınde buyuk ıhtımalle esyayı tasıcaz oraya ama bız yıne eylulun sonuna kadar burda olacaz
ıns hayırlı olur canım daha toplanmaya baslamadım bıle halı yıkamayı aradım bugun aksam gelecekler baslamam gerek toplanmaya
ayy yaşlılık işte cnm karışıtıyorum sanırım anlamadım ki:) usuruma bakma cnm...
haklısın avantajları daha fazlaysa gidilmeli.
Canim başla bence de eğer tasinacaginiz gün belliyse ay topla topla bitmiyor çünkü acayip yorumluyor insan da Dinlenemiyor kolay gelsin simdiden
katreinur kullanıyorum demişti sanırım cnm yanlış hatırlamıosam:) nurayım s4 kullanıo:)bugun naklıyeyle gorusecek esım haftasonu gıbı ancak olur heralde
ben sımdıden yorgunum valla
kızlar buarada aranzda samsung s3 kullanan varmı heralde onu alıcamda
katreinur kullanıyorum demişti sanırım cnm yanlış hatırlamıosam:) nurayım s4 kullanıo:)
bak hatırladım songülde s3 kullanıo cnm onada sorabilirsin. memnun diye hatırlıyorum. bak bu hatırladığım dopru çünkü daha dün akşam muhabbeti geçti:)hımm gelınce soyler ozaman sağol canım
s4 bıraz daha pahalı s3 yeter heralde bana
bak hatırladım songülde s3 kullanıo cnm onada sorabilirsin. memnun diye hatırlıyorum. bak bu hatırladığım dopru çünkü daha dün akşam muhabbeti geçti:)
Canim aras pasada bayiliyor malim bizim ablamiz var erken tanisti aras pasaKızlar ben berraya oyun hamuru aldim cok sevdi hep oynamak istiyor. Arada agzina goturmeye calisiyor ama cok dikkat ediyorum yanından ayrilmiyorum. Eger almadiysaniz tavaiye ederim
Wavssim hakkinizda hayırlısı olsun inşallah canim ama 2 kere tasinmak zor olur. Ben s4 kullaniyorum canim cok aşırı memnunum:) s3 le pek fark yok aralarında s3 de alsam olurmus diyorum.
Bu arada esi şoför olan maya adinda bursa da yasaysn bi arkadasti aylardir gelmiyor. Kizinin adi yarendi sanırım. Hafizam cok mu kuvvetli ne:)))
wavs cnm hayırlı olsun beypazarı guzel bıyer dıorlar bende ankrdan tasınmadan oraya gelıcem gezmeye cok dogal tarıhı bır yapıya sahıp bayılıyorum oraya resımlerınden ve anlatanlardan duydugum kadarıyla
wawscım hayırlı olsun.bir yıl içinde 2 kere taşınmış biri olarak sana büyük büyük kocaman kolaylıklar diliyorum.songülcüm hoşgeldin arasa geçmiş olsun.gerçi sen tecrübeli annesin bilirsin ama naçizene fikrim geçici bir durumdur paşamızınki.2 yaş yaklaşıyor ya ona hazırlık yapıyordur belki
wawscım hayırlı olsun.bir yıl içinde 2 kere taşınmış biri olarak sana büyük büyük kocaman kolaylıklar diliyorum.songülcüm hoşgeldin arasa geçmiş olsun.gerçi sen tecrübeli annesin bilirsin ama naçizene fikrim geçici bir durumdur paşamızınki.2 yaş yaklaşıyor ya ona hazırlık yapıyordur belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?