2012 kasım bebekleri büyüyor..

Canim başla bence de eğer tasinacaginiz gün belliyse ay topla topla bitmiyor çünkü acayip yorumluyor insan da Dinlenemiyor kolay gelsin simdiden

kızlarrrrrr 5000 hayırlı olsun inşnice 500000lar olsun ay çok başım ağrıyo benicim nedir nidamın durumu fırsat bulunca yaz cnm sprint hoşgeldin cnm yaseminim kimin eşi şöför şekerim bende hatırlayamadım bu arada benicim bende telden safariden giriyorum ama tel kilitleniyo bendede ifon var 4espöf pöf

Canim başla bence de eğer tasinacaginiz gün belliyse ay topla topla bitmiyor çünkü acayip yorumluyor insan da Dinlenemiyor kolay gelsin simdiden

bugun naklıyeyle gorusecek esım haftasonu gıbı ancak olur heralde
ben sımdıden yorgunum valla
kızlar buarada aranzda samsung s3 kullanan varmı heralde onu alıcamda

Wavssim hakkinizda hayırlısı olsun inşallah canim ama 2 kere tasinmak zor olur. Ben s4 kullaniyorum canim cok aşırı memnunum:) s3 le pek fark yok aralarında s3 de alsam olurmus diyorum.

Bu arada esi şoför olan maya adinda bursa da yasaysn bi arkadasti aylardir gelmiyor. Kizinin adi yarendi sanırım. Hafizam cok mu kuvvetli ne:)))

Kızlar ben berraya oyun hamuru aldim cok sevdi hep oynamak istiyor. Arada agzina goturmeye calisiyor ama cok dikkat ediyorum yanından ayrilmiyorum. Eger almadiysaniz tavaiye ederim

wavs cnm hayırlı olsun beypazarı guzel bıyer dıorlar bende ankrdan tasınmadan oraya gelıcem gezmeye cok dogal tarıhı bır yapıya sahıp bayılıyorum oraya resımlerınden ve anlatanlardan duydugum kadarıyla

Merhaba kizlar yenilige acik olmayan biri olatak bende zorlanicam gibi geldi
bugun oldukca yogun bur gin gecirdim
Aras bir kac gundur cok fazla agliyor hic bir belirti olmamasina ragmen aglama hizursuz uyuma mevcut
bugub esimim kbb de ramdavusu vardi arasida goturduk kulak bogaz vb tertemizmis agdi yapicak drum yok fakat kulak zari matmis ne demek se artik dediki takip edicem 15 gun sonra yenideb gelin dedi diymada horlamq varki yok dedim
ama bana pek inandirici gelmedi hani ilac vermedin yada su an hata dehil ki neyin kontrilu bu yarinda yegenimin kbb dr u var oma cok guvemirim ona goturcez
durduk aglamasindan suphe ederek idrar tahlili yaptik 3 saat cis bekleyerek cok sukur ki temiz cikti
yatin dr a gotruelim bakalim ne dicek

wawscım hayırlı olsun.bir yıl içinde 2 kere taşınmış biri olarak sana büyük büyük kocaman kolaylıklar diliyorum.songülcüm hoşgeldin arasa geçmiş olsun.gerçi sen tecrübeli annesin bilirsin ama naçizene fikrim geçici bir durumdur paşamızınki.2 yaş yaklaşıyor ya ona hazırlık yapıyordur belki

yok canım 2 kere tasınmıcaz dırek ankraya gıdıcez esyaları bırakıp bı donecez eylul sonuna kadar burdayız
masallah hafızan cok kuvvetlı canım

sağol canım bız gıttığımzde turla gelen bırsuru kısıler vardı turıstık bıyer
gelırsen beklerım canım herzaman

sağol canım emınım cok zordur yavas yavas hallederım artık

Insalla cnm benim cani sagolsun da ogrendik bit bogax kulak agirisi idrar yollarinda problem yok ya ona sevindik
artk ona gire davranirix bizde
senin kiz nasil oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…