- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #50.021
Kplay gelsin cnm benimsağol canım emınım cok zordur yavas yavas hallederım artık
Kplay gelsin cnm benim
ankarada mutkubhuzurlu yasayin insalla
songülüm özlettin kendini nesi varki aras paşamın acaba götür bakalım bi dr belkide sıcaklardan nebileyim 2 yaş senduromundan huydeyiştiriyo minnaklar bizim apartmanda nilden 4 buçuk ay küçük bi bebiş var görmen lazım okadar çılık atıyoki annem diyo dün..
katreynurum hafızana hayranım şekerim..
kızlar günaydın herkese umarım herkes iyidir...
benicim ne yaptınız yazmamışsın nidam için nededi dr. meraktayım fatma sende yoksun hayırdır..
sibel taşındınızmı ne durumdasınız
özcenanım ranam nasıl
betülüm çıkmadı dimi birdaha erdem paşamın ateşi
wavsum tekrar allah kolaylık versin sana
sprint cnm neler yapıyo ecem azıcık anlatsana.. ayşegül, funda, yasemin, nuray günaydın herkese kızlar..
ay canım benim inşallah öylesine bir huzursuzlukturMerhaba kizlar yenilige acik olmayan biri olatak bende zorlanicam gibi geldi
bugun oldukca yogun bur gin gecirdim
Aras bir kac gundur cok fazla agliyor hic bir belirti olmamasina ragmen aglama hizursuz uyuma mevcut
bugub esimim kbb de ramdavusu vardi arasida goturduk kulak bogaz vb tertemizmis agdi yapicak drum yok fakat kulak zari matmis ne demek se artik dediki takip edicem 15 gun sonra yenideb gelin dedi diymada horlamq varki yok dedim
ama bana pek inandirici gelmedi hani ilac vermedin yada su an hata dehil ki neyin kontrilu bu yarinda yegenimin kbb dr u var oma cok guvemirim ona goturcez
durduk aglamasindan suphe ederek idrar tahlili yaptik 3 saat cis bekleyerek cok sukur ki temiz cikti
yatin dr a gotruelim bakalim ne dicek
günaydın cnmsongülüm özlettin kendini nesi varki aras paşamın acaba götür bakalım bi dr belkide sıcaklardan nebileyim 2 yaş senduromundan huydeyiştiriyo minnaklar bizim apartmanda nilden 4 buçuk ay küçük bi bebiş var görmen lazım okadar çılık atıyoki annem diyo dün bizegelmişler ..
katreynurum hafızana hayranım şekerim..
kızlar günaydın herkese umarım herkes iyidir...
benicim ne yaptınız yazmamışsın nidam için nededi dr. meraktayım fatma sende yoksun hayırdır..
sibel taşındınızmı ne durumdasınız
özcenanım ranam nasıl
betülüm çıkmadı dimi birdaha erdem paşamın ateşi
wavsum tekrar allah kolaylık versin sana
sprint cnm neler yapıyo ecem azıcık anlatsana.. ayşegül, funda, yasemin, nuray günaydın herkese kızlar..
günaydın cnm nasıl defnecik?günaydın cnm
günaydın cnm[/QUOT
defne gayet iyi cnmgünaydın cnm nasıl defnecik?
annem diye peşimde dolanıyor
Gunaydin kizlarrrr
katreinur benim alismam icin bir firin ekmwk yemem lazim hic yenlige acik degilim
guldenim muayne ettireik tahlil yaptirdik en azindan rahatsizligi agrisuolmadigini bildigimiz icin kafamiz rahatladi bu matlik varise bile agri yapnazmis
Arasa ona gore davranicaz aglamasini onemsemicez
bakalim bugun ki dr ne dicek ona cok guveniyirum
fundacim demek eylemler basladi haha
bizim sipada heni kucukkkeb uslu dur yapar kollari kapatirdik ya onu yaouyor bu ara ay isirasim geliyor
senı ozledıgı ıcın sana sıtem yapıyodur ılgılen sımartmadan vakıt gecır kucak ıstedgınde oyun kur aktıvıte bul bısey getır dıkkatını baska yone cek canım yavas yavas unutur emnımGünaydın kızlar ya biz cok kotuyuz..bir hafta bi kere bile meme demwyen çocuk geldgm gibi memeye saldrdi pis olmus kuzum dedim ses etmedi ama cok agresif surekli bağırıyor. .uyku saatleri işkence. ..surekli kucagmda olmk istiyo..napcam bilmiyorm...kv diyo ki sen yokken hic boyle yapmiyo tamamen sana naz diyo ama cok yoruyo cidden..bi de aburcubura alışmış mamma mamma diye dolaniyo etrafta zaten gergin bi de ben vermyince bagirtimiz katmerleniyo
ayyy bu ara masalda orda burda dıye gösterıyo :)benımde cok hosuma gıdıosogülüm o kedinin adı arasmı yoksammmm ha ha ha:
ayşegülcüm günaydın sağol nil çok eylendi anne parka orda ordan diyo parkın yerini tarif ediyo bana sıpammm:
sibelcim sabırlı olacaksın atlatacaksın inş bugünleri muhtemelen sana naz yapıyo cnm ama sabır geçecek mutlaka yapma istediklerini alışacak zamanla kuzummmm isteklerini yapma derken tabi zararlı olanları:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?