2012 kasım bebekleri büyüyor..

Ah canim soema alistik sakin haline boyle oldinca agriai var diye dusunduk

ayyyy iyice akıllı bıdık oldu bunlar ayşegülcümya sorma çok güzel zamanları şuanda akşam hani şu uçan balonlar varya pepeyi istedi daha önce 2 3tane almıştık ama içlerindeki gaz çok fena oyüzden almak istemedim ama gezerken görsen heryerde o balonlardan birinden vaz geçiriyosun biri çıkıyo ama zafer benim oldu istedi anlattım o istedi ben anlattım sonunda almadan ve ağlamadan geldik..

Haha ay bizimkide direk yolu tuyuyor biniyor

Tabi anneyi gorunxe aski depresti
Ay ben cok korkuyorum yaaaaa

kız gerçek kedimivar sizde ay nilde sever ama ben korkuyorummmm:

katreynurum günaydın cnm: ay ben hala alışamadım ayolllll bu siteye...

Haha evde kedi olsa en faLa 24 saat yasar guldenim aras nasol tutuyor hayvanxiklari derisinden
Bizim cakir gozli kedimiz var aras

he birde telefonumde tom var haha

Haha evde kedi olsa en faLa 24 saat yasar guldenim aras nasol tutuyor hayvanxiklari derisinden
Bizim cakir gozli kedimiz var aras

he birde telefonumde tom var haha
ha ha ha o teldeki tomdan bendede var ama bak yeri gelmişken sorayım nil o kediyi telde dövüyo sürekli bende oyüzden pek açmıyorum ya sizdede oluyomu öyle yediriyo içiriyo dövüyo resmen he hehe

Ben de yavaş yavaş alisiyor gibiyim canım
Ama daha benimseyemedim sanki başka siteye yazıyorum

Gunaydin cnm
Nasilsin
Cok şükür canım iyiyim sabah temizliği yspmaya çalışıyoruz berrayla. Sen nasılsın

evet cnm hem de nasıl
beğenmediği şeyde oturma eylemi yapıyor
ay yerim ben o sıpayı bende ısırayım olmaz mı?
defne de küstüm yapıyor(hani işaret parmağı ve orta parmağı bir birine kenetliyorsunda küstüm diyorsun ya)

aaynen cnm
bi rahatsızlığı varsa oğluna söylesin
işine geldi mi beni şikayet etmek için nasıl oğluna koşturuyor

ha ha ha o teldeki tomdan bendede var ama bak yeri gelmişken sorayım nil o kediyi telde dövüyo sürekli bende oyüzden pek açmıyorum ya sizdede oluyomu öyle yediriyo içiriyo dövüyo resmen he hehe
olmaz mı defne de tomu baya dövdü
hatta pazar akaşamı dışarıdaydık
kedi vardı sokak kedisi.defne kuruğundan tuttu kedinin babası da kızım yapma öyle bak seni tırmalar deyince kediye bi tekme attı inanamazsınız.yazık hayvan can havliyle kaçtı

Kizlar arasta hefkeze opucuk yollama el sallama meraki basladi
arabada yol soruyoruz aman Allahim opucukler bye bye lar havadaucusuyor

guldebim bizimki tom u ssver dover oper el sallar haha hem sevr hem dover

Gunaydın kızlar
Guldencım dun dr gıttık dırek bır teshıs yok krem ve surup verdı onları kullanıcaz gecmezse tekrar gıdıcez..
Beyzayıda sorduk gece konusmasını, normalmıs cocuklarda 7 yasına kadar surebılıyormus..bıkac gundur yapmıyo ıns o kadar uzun surmez

Funda gecmıs olsun cnm zor olur calısmak oyle yokmu tedavısı falan..defne eylemmı yapıyomus bak sen mınnosa:)
Domates sosunu sormustun ama ben yazamadım bır turlu benım tarıfımde gulden gıbı robotta cekıyorum kabuguyla beraber kaynatıp sıcak kavanoza koyup ters cevırıyorum ustunu kapatıp soguyunca kaldırıyorum..
Kabugu bellı olmuyo ıcınde hem yararlıymıs kabuguda:)
Pazar gunu son postayı yaptım ben artık yapmam herhal kırkı gectım:) bahcede acı bıberım vardı onlada bıkac kavanoz domates soslu tursu yaptım, bır kavanozda yesıl domates tursusu yaptım bahcedekı domateslerıme hastalık vurdu malesef cıkarmak zorunda kaldım kalan yesıl domateslerıde tursu yapıverdım, bır taraftan kus hazırlıkları devam edıyor ıste..

Songul arasın tahlıller normal cıkmıs cnm sevındım sendromdandır buyuk ıhtımal:) bugunde ıyı haberlerle gelırsın ıns..

Wavs sanada kolay gelsın cnm gıdıp gormussunuz kesınlestı galıba beypazarı? Ins daha ıyı olur sızın ıcın hersey.. Benımde merak ettıgım yerlerden bırı orası guzeldır emınım..

Beysal hosgeldın cnm tatıl guzel gecmıs ne guzel ama buzdolabı kabus gıbı olmus uzuldum

Kızlar herkese yazamıyorum kafayı toplayıp kusura bakmayın alısmak zaman alıcak bıraz..
Kım onlıen oda gorunmuyor

Ay bizimkide neler etti kedicige gecen dud video acayim
Hemen mudahale ettik
sirf socuklaei eglensin diye ses cikaemayan insanlar var yazik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…