- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #50.041
masal kedı cok sevıyooo hemn gelsın piisi pisi der sever:)Nerdesiniz hatunlarrrr
ay bizim evde kucuk bir kedi var miyav miyav diyip duruyor
Ah canim soema alistik sakin haline boyle oldinca agriai var diye dusundukgunaydın kızlarrrr
songul agrısı bı derdı olmadıgına sevındım cnm dmekkı 2 yas sendromu ugradı pasaya
fatma ugramıyor net paketını bıttıkı
sıbel benı nerdesınızzzz
ktreınur masalda sevıyo oda dırek agzına goturuo oyun hamurunu :)
gulden nıl tren keyfı yapmıs masallhhh cok tatlı
funda bencede takma esıne soylesın rahatsızsa sen kres aradın da noldu dımı
Haha sorma ay ole tatli miyav diyor ki masal bayilirmasal kedı cok sevıyooo hemn gelsın piisi pisi der sever:)
napcan annesı erkegım ben buyudum dıo kanıtlamya calısıo
Haha ay bizimkide direk yolu tuyuyor biniyorsogülüm o kedinin adı arasmı yoksammmm ha ha ha:
ayşegülcüm günaydın sağol nil çok eylendi anne parka orda ordan diyo parkın yerini tarif ediyo bana sıpammm:
sibelcim sabırlı olacaksın atlatacaksın inş bugünleri muhtemelen sana naz yapıyo cnm ama sabır geçecek mutlaka yapma istediklerini alışacak zamanla kuzummmm isteklerini yapma derken tabi zararlı olanları:
Tabi anneyi gorunxe aski deprestiGünaydın kızlar ya biz cok kotuyuz..bir hafta bi kere bile meme demwyen çocuk geldgm gibi memeye saldrdi pis olmus kuzum dedim ses etmedi ama cok agresif surekli bağırıyor. .uyku saatleri işkence. ..surekli kucagmda olmk istiyo..napcam bilmiyorm...kv diyo ki sen yokken hic boyle yapmiyo tamamen sana naz diyo ama cok yoruyo cidden..bi de aburcubura alışmış mamma mamma diye dolaniyo etrafta zaten gergin bi de ben vermyince bagirtimiz katmerleniyo
Gunaydin cnmGünaydın kızlarrr
Haha evde kedi olsa en faLa 24 saat yasar guldenim aras nasol tutuyor hayvanxiklari derisindenkız gerçek kedimivar sizde ay nilde sever ama ben korkuyorummmm:
katreynurum günaydın cnm: ay ben hala alışamadım ayolllll bu siteye...
ha ha ha o teldeki tomdan bendede var ama bak yeri gelmişken sorayım nil o kediyi telde dövüyo sürekli bende oyüzden pek açmıyorum ya sizdede oluyomu öyle yediriyo içiriyo dövüyo resmen he heheHaha evde kedi olsa en faLa 24 saat yasar guldenim aras nasol tutuyor hayvanxiklari derisinden
Bizim cakir gozli kedimiz var aras
he birde telefonumde tom var haha
Ben de yavaş yavaş alisiyor gibiyim canımkız gerçek kedimivar sizde ay nilde sever ama ben korkuyorummmm:
katreynurum günaydın cnm: ay ben hala alışamadım ayolllll bu siteye...
Cok şükür canım iyiyim sabah temizliği yspmaya çalışıyoruz berrayla. Sen nasılsınGunaydin cnm
Nasilsin
evet cnm hem de nasılGunaydin kizlarrrr
katreinur benim alismam icin bir firin ekmwk yemem lazim hic yenlige acik degilim
guldenim muayne ettireik tahlil yaptirdik en azindan rahatsizligi agrisuolmadigini bildigimiz icin kafamiz rahatladi bu matlik varise bile agri yapnazmis
Arasa ona gore davranicaz aglamasini onemsemicez
bakalim bugun ki dr ne dicek ona cok guveniyirum
fundacim demek eylemler basladi haha
bizim sipada heni kucukkkeb uslu dur yapar kollari kapatirdik ya onu yaouyor bu ara ay isirasim geliyor
aaynen cnmgunaydın kızlarrrr
songul agrısı bı derdı olmadıgına sevındım cnm dmekkı 2 yas sendromu ugradı pasaya
fatma ugramıyor net paketını bıttıkı
sıbel benı nerdesınızzzz
ktreınur masalda sevıyo oda dırek agzına goturuo oyun hamurunu :)
gulden nıl tren keyfı yapmıs masallhhh cok tatlı
funda bencede takma esıne soylesın rahatsızsa sen kres aradın da noldu dımı
ay o kediden bizde de varNerdesiniz hatunlarrrr
ay bizim evde kucuk bir kedi var miyav miyav diyip duruyor
olmaz mı defne de tomu baya dövdüha ha ha o teldeki tomdan bendede var ama bak yeri gelmişken sorayım nil o kediyi telde dövüyo sürekli bende oyüzden pek açmıyorum ya sizdede oluyomu öyle yediriyo içiriyo dövüyo resmen he hehe
günaydın cnmGünaydın kızlarrr
Ay bizimkide neler etti kedicige gecen dud video acayimolmaz mı defne de tomu baya dövdü
hatta pazar akaşamı dışarıdaydık
kedi vardı sokak kedisi.defne kuruğundan tuttu kedinin babası da kızım yapma öyle bak seni tırmalar deyince kediye bi tekme attı inanamazsınız.yazık hayvan can havliyle kaçtı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?