- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #50.061
Canim merhaba neguzel kislikladi yaomissiniz siz kadinsaniz ben neyim aglamak istiyorumGunaydın kızlar
Guldencım dun dr gıttık dırek bır teshıs yok krem ve surup verdı onları kullanıcaz gecmezse tekrar gıdıcez..
Beyzayıda sorduk gece konusmasını, normalmıs cocuklarda 7 yasına kadar surebılıyormus..bıkac gundur yapmıyo ıns o kadar uzun surmez
Funda gecmıs olsun cnm zor olur calısmak oyleyokmu tedavısı falan..defne eylemmı yapıyomus bak sen mınnosa:)
Domates sosunu sormustun ama ben yazamadım bır turlubenım tarıfımde gulden gıbı robotta cekıyorum kabuguyla beraber kaynatıp sıcak kavanoza koyup ters cevırıyorum ustunu kapatıp soguyunca kaldırıyorum..
Kabugu bellı olmuyo ıcınde hem yararlıymıs kabuguda:)
Pazar gunu son postayı yaptım ben artık yapmam herhal kırkı gectım:) bahcede acı bıberım vardı onlada bıkac kavanoz domates soslu tursu yaptım, bır kavanozda yesıl domates tursusu yaptım bahcedekı domateslerıme hastalık vurdu malesef cıkarmak zorunda kaldım kalan yesıl domateslerıde tursu yapıverdım, bır taraftan kus hazırlıkları devam edıyor ıste..
Songul arasın tahlıller normal cıkmıs cnm sevındım sendromdandır buyuk ıhtımal:) bugunde ıyı haberlerle gelırsın ıns..
Wavs sanada kolay gelsın cnm gıdıp gormussunuz kesınlestı galıba beypazarı? Ins daha ıyı olur sızın ıcın hersey.. Benımde merak ettıgım yerlerden bırı orası guzeldır emınım..
Beysal hosgeldın cnm tatıl guzel gecmıs ne guzel ama buzdolabı kabus gıbı olmus uzuldum
Kızlar herkese yazamıyorum kafayı toplayıp kusura bakmayın alısmak zaman alıcak bıraz..
Kım onlıen oda gorunmuyor
cnm tedavisi yok malesefGunaydın kızlar
Guldencım dun dr gıttık dırek bır teshıs yok krem ve surup verdı onları kullanıcaz gecmezse tekrar gıdıcez..
Beyzayıda sorduk gece konusmasını, normalmıs cocuklarda 7 yasına kadar surebılıyormus..bıkac gundur yapmıyo ıns o kadar uzun surmez
Funda gecmıs olsun cnm zor olur calısmak oyleyokmu tedavısı falan..defne eylemmı yapıyomus bak sen mınnosa:)
Domates sosunu sormustun ama ben yazamadım bır turlubenım tarıfımde gulden gıbı robotta cekıyorum kabuguyla beraber kaynatıp sıcak kavanoza koyup ters cevırıyorum ustunu kapatıp soguyunca kaldırıyorum..
Kabugu bellı olmuyo ıcınde hem yararlıymıs kabuguda:)
Pazar gunu son postayı yaptım ben artık yapmam herhal kırkı gectım:) bahcede acı bıberım vardı onlada bıkac kavanoz domates soslu tursu yaptım, bır kavanozda yesıl domates tursusu yaptım bahcedekı domateslerıme hastalık vurdu malesef cıkarmak zorunda kaldım kalan yesıl domateslerıde tursu yapıverdım, bır taraftan kus hazırlıkları devam edıyor ıste..
Songul arasın tahlıller normal cıkmıs cnm sevındım sendromdandır buyuk ıhtımal:) bugunde ıyı haberlerle gelırsın ıns..
Wavs sanada kolay gelsın cnm gıdıp gormussunuz kesınlestı galıba beypazarı? Ins daha ıyı olur sızın ıcın hersey.. Benımde merak ettıgım yerlerden bırı orası guzeldır emınım..
Beysal hosgeldın cnm tatıl guzel gecmıs ne guzel ama buzdolabı kabus gıbı olmus uzuldum
Kızlar herkese yazamıyorum kafayı toplayıp kusura bakmayın alısmak zaman alıcak bıraz..
Kım onlıen oda gorunmuyor
videoları gördüm valla sizinki çok eziyet etmemiş allahtanAy bizimkide neler etti kedicige gecen dud video acayim
Hemen mudahale ettik
sirf socuklaei eglensin diye ses cikaemayan insanlar var yazik
aynen cnm kendı soylesın sen duymazdan gelaaynen cnm
bi rahatsızlığı varsa oğluna söylesin
işine geldi mi beni şikayet etmek için nasıl oğluna koşturuyor
oyy yerım ben onu masalda ucak gecınce el sallıo öpucuk atıyorKizlar arasta hefkeze opucuk yollama el sallama meraki basladi
arabada yol soruyoruz aman Allahim opucukler bye bye lar havadaucusuyor
guldebim bizimki tom u ssver dover oper el sallar haha hem sevr hem dover
cılek corbası haaa ne guldum:)Canim merhaba neguzel kislikladi yaomissiniz siz kadinsaniz ben neyim aglamak istiyorum
Kv iyi alistirmisto on yildor yapardi kisligimizi
aksam ilk defa cilek receli yaotim yaren demezmo anne bu cilek corbasimi:)
Bu arada nidanin nesi varki
beyzanin konsmasi normal cnm hala bile yogin bir gunse yaren konusur
cıvık mı oldu seninki de?Canim merhaba neguzel kislikladi yaomissiniz siz kadinsaniz ben neyim aglamak istiyorum
cnm tedavisi yok malesef
fizik tedavi gördüm bu yıl yaklaşık 2 ay.hergün fiziğe gittim.çok faydası olsu ama bu arasanırım stresten ve sinirden fırtladı tekrar
boyunlukla çalışıyorum
dr eğilmeden çalışman lazım diyor ama imkansız
bir de domates sosunda kavanoza yapıyorum dedin ya kavanozu açınca hepsini tek seferde kullanıyormusun?kullanamadığını ne yapıyorsun?
cnm ben bamyayı da çiğ attım,normalde domatesi de doğrayıp poşetleyip çiğden atıyorum.biberleri de atabilirsin çünkü ben öyle yapıyorumcılek corbası haaa ne guldum:)
benımde kv yapıo annem yapıo onların koyde bahcesı var tazecık hepsı kv nın buyuk dondurucusu var orda saklıo bız gıdınce getırıoruz gecen gun kv bıber domates taze fasulye gndermıs bende dolaba attım yemeklık dogradım cıgden attım
nefıs yemek tarıflerınde okudum bıberlerı cıg atabılırmısız attım denıycem baklım melemende ozellıkle
Canim merhaba neguzel kislikladi yaomissiniz siz kadinsaniz ben neyim aglamak istiyorum
amin cnm (ameliyat olmak istemiyorum)Zor olur cnm ya Allah yardımcın olsun sıfanı versın ıns..
Ben yarım kg kavanozlara yapıyorum cnm bıtırene kadar bozulmuyor zaten en cok ıkı uc gunde bıtıyor..
Oh ne guzel tazecık sızede afıyetle yemek dusuyor desene:)cılek corbası haaa ne guldum:)
benımde kv yapıo annem yapıo onların koyde bahcesı var tazecık hepsı kv nın buyuk dondurucusu var orda saklıo bız gıdınce getırıoruz gecen gun kv bıber domates taze fasulye gndermıs bende dolaba attım yemeklık dogradım cıgden attım
nefıs yemek tarıflerınde okudum bıberlerı cıg atabılırmısız attım denıycem baklım melemende ozellıkle
Yok yok guzel oldu sebin tariften yaptim yencerede gorunxe ole dedicıvık mı oldu seninki de?
valla cnm beni baya marifetli maşallah
2 çocukla iyi yapıyor ben yetişemiyorum
ankarada benim annem yapardı ama burada ben yapacağım mecbur
kv kendine yapmaya başladı ama bana yapamazmış(ben malzemesini alıyım akşamları da işten gelince yardım ediyim dedim aldığım cvp bu. ama ablasına yapıyor.ben de sinirlendim sana tenezzül etmem kendim yaparım dedim)dün akşam o yüzden dert yanıyor.neymiş 1 yıl içinde çökmüş,herkes öyle diyormuş.defne onu çökertmiş.o iyi sorumluluk almış kimse almazmış bu sorumluluğu
o zaman senin tarifi alalım :)Yok yok guzel oldu sebin tariften yaptim yencerede gorunxe ole dedi
Ay sen yazdin ya hamarat annelere iste o tariften yaptim yahuo zaman senin tarifi alalım :)
sefin tarifi deyinca başka birinin tarifini anladım brnAy sen yazdin ya hamarat annelere iste o tariften yaptim yahu
aynen cnmbenicim gerçekten çok hamaratsın cnm bende öyle küçük kavanozlara yapıyorum zaten bozulana kadar bitiyo nil hanım gezmeye gitti kızlar eylülün doğum günü için ona hediye almışlar kendide bi motora bilmiş inmemiş babasıda ona motor almış gerçi indeseydi inerdi ama babamız asla indirmez alır.. bu erkekler.. kv boşver cnm vallaha kusura bakmasında herkes alıyo o sorumluluğu şikayet etmeyecek ediyosa oğluna etsin he he he oğluna şirin görünecek diye..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?