2012 kasım bebekleri büyüyor..

fundacım evetya kediyi hem sevip hemde dövüyo bizim cadılar..
benicim bende domatezleri aynı yapıyorum dediğin gibi ama henüz başlamadım senin kış hazırlıkları bitiyo negüzel nidacğ sıcaktanmı olduki acaba yada yediği bişeymi dokundu yavruma beyza için demiştim normaldir bencede diye nil bile konuşuyo bazen he he he
ay songülüm sormaya o rahat annelere çok sinir oluyorum bende
katreynurum alışamam diyodun ama bakıyorum en önce sen alışmısşın şekerim toplu alıntı yapmışsın tebrik ediorummmm

Aaa yazdıklarım sılındı gıttı
Yasmın yazmamıs yokmu kızlar??
Sıbelcım nazları anneye oluyo zaten ıns cabuk atlatırsınız bu donemı..

Canim merhaba neguzel kislikladi yaomissiniz siz kadinsaniz ben neyim aglamak istiyorum
Kv iyi alistirmisto on yildor yapardi kisligimizi
aksam ilk defa cilek receli yaotim yaren demezmo anne bu cilek corbasimi:)

Bu arada nidanin nesi varki
beyzanin konsmasi normal cnm hala bile yogin bir gunse yaren konusur

cnm tedavisi yok malesef
fizik tedavi gördüm bu yıl yaklaşık 2 ay.hergün fiziğe gittim.çok faydası olsu ama bu arasanırım stresten ve sinirden fırtladı tekrar
boyunlukla çalışıyorum
dr eğilmeden çalışman lazım diyor ama imkansız
bir de domates sosunda kavanoza yapıyorum dedin ya kavanozu açınca hepsini tek seferde kullanıyormusun?kullanamadığını ne yapıyorsun?

Ay bizimkide neler etti kedicige gecen dud video acayim
Hemen mudahale ettik
sirf socuklaei eglensin diye ses cikaemayan insanlar var yazik
videoları gördüm valla sizinki çok eziyet etmemiş allahtan
o hayvanın çektiği eziyetin vebali o insanlara
onlar şimdi eğlenir öteki dünyada da kedi onlarla eğlenir artık

aaynen cnm
bi rahatsızlığı varsa oğluna söylesin
işine geldi mi beni şikayet etmek için nasıl oğluna koşturuyor
aynen cnm kendı soylesın sen duymazdan gel
Kizlar arasta hefkeze opucuk yollama el sallama meraki basladi
arabada yol soruyoruz aman Allahim opucukler bye bye lar havadaucusuyor

guldebim bizimki tom u ssver dover oper el sallar haha hem sevr hem dover
oyy yerım ben onu masalda ucak gecınce el sallıo öpucuk atıyor

cılek corbası haaa ne guldum:)
benımde kv yapıo annem yapıo onların koyde bahcesı var tazecık hepsı kv nın buyuk dondurucusu var orda saklıo bız gıdınce getırıoruz gecen gun kv bıber domates taze fasulye gndermıs bende dolaba attım yemeklık dogradım cıgden attım
nefıs yemek tarıflerınde okudum bıberlerı cıg atabılırmısız attım denıycem baklım melemende ozellıkle

cıvık mı oldu seninki de?
valla cnm beni baya marifetli maşallah
2 çocukla iyi yapıyor ben yetişemiyorum
ankarada benim annem yapardı ama burada ben yapacağım mecbur
kv kendine yapmaya başladı ama bana yapamazmış(ben malzemesini alıyım akşamları da işten gelince yardım ediyim dedim aldığım cvp bu. ama ablasına yapıyor.ben de sinirlendim sana tenezzül etmem kendim yaparım dedim)dün akşam o yüzden dert yanıyor.neymiş 1 yıl içinde çökmüş,herkes öyle diyormuş.defne onu çökertmiş.o iyi sorumluluk almış kimse almazmış bu sorumluluğu

Zor olur cnm ya Allah yardımcın olsun sıfanı versın ıns..
Ben yarım kg kavanozlara yapıyorum cnm bıtırene kadar bozulmuyor zaten en cok ıkı uc gunde bıtıyor..

cnm ben bamyayı da çiğ attım,normalde domatesi de doğrayıp poşetleyip çiğden atıyorum.biberleri de atabilirsin çünkü ben öyle yapıyorum

Cılek corbasımı:))
Ah cnm sen rahmetlının rahatlıgından yapmamıssın yapsan dokturursun hepsını emınım..

Zor olur cnm ya Allah yardımcın olsun sıfanı versın ıns..
Ben yarım kg kavanozlara yapıyorum cnm bıtırene kadar bozulmuyor zaten en cok ıkı uc gunde bıtıyor..
amin cnm (ameliyat olmak istemiyorum)
çok soru sordum biliyorum kusura bakma cnm ama ben hep çiğden buzluğa attığım için merak ettim

Oh ne guzel tazecık sızede afıyetle yemek dusuyor desene:)
Bıberı bende denedım gecen sene buzlu buzlu tavaya atıp sulanan suyunu doktum sonra kızarttım daha ıyı oldu..
Ama fasulyeyı ya domatesle yada sade kendı susuz kendı suyuyla haslayıp koyuyorum ben oyle daha ıyı oluyor..

Yok yok guzel oldu sebin tariften yaptim yencerede gorunxe ole dedi

benicim gerçekten çok hamaratsın cnm bende öyle küçük kavanozlara yapıyorum zaten bozulana kadar bitiyo nil hanım gezmeye gitti kızlar eylülün doğum günü için ona hediye almışlar kendide bi motora bilmiş inmemiş babasıda ona motor almış gerçi indeseydi inerdi ama babamız asla indirmez alır.. bu erkekler.. kv boşver cnm vallaha kusura bakmasında herkes alıyo o sorumluluğu şikayet etmeyecek ediyosa oğluna etsin he he he oğluna şirin görünecek diye..

songül çorbanmııııı ay çok güldüm koptum yahuuuu: bu arada yasemin biraz yoğundu benicim sen sormuştun galiba pöffff işte alıntı yapmayınca unutuyorum..

aynen cnm
b,i keresinde arkadaşı buna niye bakıyorsun kendi canına yazık vs tarzı şeyler söylemiş(ki ben inanmıyorum çünkü o arkadaŞI DA TORUNUNA BAKIYOR VE BÖYLE SÖYLEYECEK BİRİ DEĞİL)
bunu bana anlatırken eşim duydu ve çok kızdı annesine
eşimden para alabilmek için böyle söyleyemez.bu yüzden de beni sıkıştırmaya çalışıyor

ay nil ozaman hep babasıyla alışverişe çıkar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…