2012 kasım bebekleri büyüyor..

sen defneyi kreşten alsan bu sefer başka bi kulp bulup yine seni üzecek eminim

valla cnm benim kv de eşime beni kötülemek için hep öyle derdi
ben 1 damla göz yaşı dökmüyorum siz olunca çocuk akşama kadar ağlıyor diye(bunu söyleme sebebi de defne kendine zarar verecek şeylerle oynamak istediğinde ben hayır diyorum.kv varsa defne ağlayarak yaptırmaya çalışıyorçkv de hemen yap kızım diyor.en son prize elini sokmak stediğinde yaşadık)
ama allah var o konuda eşim beni destekledi.ağlatarak istediğini yaptırmaya çalışıyor annesi haklı diye

evet para gidecek kendisine verilen para
benim bildiğm çocuk kendi annesine naz yapar.. bizim bakıcı rana seni görünce bambaşka biçocuk oluyo bizdeyken ha varlığı ha yokluğu diyo ama beni görünce kız çirkefleşiyo ki olması gereken bu yani ayrılık sitemini sana yapması lazım.. ama çocuk kv den yeterince soğuk muamele görüyoki seni özlüyo

cnm işte ramazan öncesi ben hem oruç tutup hem çocuğa bakamam dedi.ben kreş baktım bir sürü
bir tanesi kafama yattı eşimle de gidip görüşecektik
bu seferde kv eşime niye kreş arıyorsunuz,ben bakarım,kreşte çocuğun düzeni bozulur,çocuğu ezerler vs diyesanki o bakmak istiyorda ben onun bakmasını istemiyormuşum gibi davrandı.eşim de anne sen ramazanda yorulacağın için biz kreş bakmaya başladık dedi.
önce bakamam diyor ne zaman kreş için ciddi olursam bu sefer de maddi anlamda desteğimiz kesileceği için çark ediyor.sanki geçinmeyen benmişim gibi gösteriyor
ama bu sefer kararlıyım oğluna açık açık kendisi desin ben bakmak istemiyorum diye.artık kötü olan ben olmayacağım.kusura bakmasın.aklınca beni parmağında oynatıp oğluna beni kötü gösterecek.sağolsun bunu baya başardı ama artık maymun gözünü açtı.ben vurdumduymazlığa geleceğim.
bundan sonra da her sabah yemeği yapıpı vereceğim.yedirsin.inşallah çöpe gitmez bunlar da.hoş yine kötü ben olacağım da.yine beni aşağılıyor,benim yaptıklarımı beğenmiyora dönecek iş ama olsun ne yapıyım

aynen cnm önce gündüzü kesmem lazımki gece biraz daha kolaylaşsın. hemde ben alışayım. eee yenii işin nasıl alışabildin mi rahat mısın.

cnm kusura bakma ama bu seferde sen kötü olma diye oan kızına oluo. acı ama gerçek yani.

benim kv geldiğinde dediki gündüz nil çok uslu bakıcısını hiç üzmüyo gece tamamen farklı bi çocuk oluyo seni hiç otuturmuyo çok şaşırdım gündüz bi görsen hiç böyle değil dedi...

buna benzer şeyleri bende annemden duyuyorum cnm. bizi öziüo cezalandırıo kuzular

sen defneyi kreşten alsan bu sefer başka bi kulp bulup yine seni üzecek eminim
zaten amaç beni üzmek
kadının başka derdi yok
ama ben diyorum artık ben ona hiç art niyet beslemedim,anneme yapmadım ama ona yaptım herşeyi
hep dedim ki kızı yok,yazıktır ben oluyum kızı ama
yine ben kötüyüm yine ben kötüyüm
inşallah kaynımın eşinde gelin nasıl olur görecek
allah büyüktür başka bişey demiyorum
ablasıyla küsken benden iyisi yoktu.ne zaman ben böyle olmaz,ablanla barış,bak hacca gideceksin ablandan helallik alman lazım diye barıştırdım o zaman benden kötüsü olmadı.ablası,ablasının kızı hep birlikte beni ezmek için elinden geleni yapıyolar.ben kayın pederimin yanında etekle durdum diye(ki etek diz altındaydı) kv ve eşim bana yapmadığını bırakmadı.ama ablasının kızı,ablasının torunu öyle şeyler giyiyorlar ki afedersiniz popoları görünüyor.ben bunları da hiçbir zaman söylemiyorum.başlarına kakmıyorum.allah görsün diyorum.

ama izin vermeyeceğim artık.oğluyla görüşsün, oğluna anlatsın derdini

aynen cnm benim bildiğim çocuk annneye naz yapar
dün akşam işten geç gittim ve defne önce surat astı ama sarılınca affetti
ben çocuğu sıkmıyorum,rahat bırakıyorum.ama kv sürekli oraya dokunma,buraya elleme dediği için defne bunalıyor.neymiş rahata alışırsa o misafirliğe gittiğinde rezil olurmuş,alışmasınmış.sanki çok misafiri varmış gibi.bir tek gündekiler var onlarla da günden güne görüşüyor.ya koskoca bayram da bi insanın kapısını hiç mi kimse açmaz.en azından binadan bi komşun gelir değil mi?ya da hacca gittiğin arkadaşların gelir.ama bunda o bile yok
dünden beri nasıl içim yanıyor anlatamam

Günaydın kızlar

Songülüm gece ben de bisey anlamadım napalım artık alisana kadar boyle olcak heralde

Özcanan seni bu saatte buralarda gormek ne güzel. Memeden ayırmışsin ranayi darısı basimiza artik ben kendimi hic hazir hissetmiyorum

Kizlar berra da cok su iciyor hele gece uyumadan once bi de uykusu yoksa 4 5 kere kalkıp kalkıp acci acci diyo yani su demek oluyor bu ne alakaysa:) usandiriyor bazen kac kere gidip bardagi dolduruyorum.

Sabah sabah da sinir etti beni. Kahvaltida bizim cay ictigimizi görünce aglamaya basladi o da icecekmis ama nasil agliyor gormelisiniz bardak almaya kalktim bu arada biraz kizdim öyle agladigi icin. Bu sefer daha beter aglamaya başladı ne yaparsam yapayim susmuyor içini ceke ceke ağlıyor. Babasi aldi iceri götürdü pepe açtı da oyle sustu ancak. Ben de patatesini cayini götürdüm benim elimde de krndi cayim vardı. Ona cay bardagina koymustum benimki fincandaydi Bu seferde ona agladi fincandan icecekmis. Gitti babası fincan getirdi ona doktuk oyle içti. Babasini parmaginda oynatiyor bakalım. Gergin bi kahvalti yaptik yani ne yedim anlamadım

bu dönemde çocukları bırakın istedikleri gibi etrafı keşfetsinler diyorlar ben de dışarı çıktığımda rana dakikalarca bi ağacın altında durup onu inceliyo dokunuyo bizim de babamız sabırsız o konuda illaki orda çok durulmayacak.. ben söylüyorum istiyorsan sen git biz rana için dışarı çıktık o ne yaparsa o die ama bazı insanlar anlamıyo ben de eşime anlatamadım bu çocukların bu dönemde ne yapması gerektiklerini ama Allahtan söyledikten sonra yapıyo benim istediklerimi..
sen hiç kv yi karıştırma bence eşinle konuş de olmuyo böyle kreşe verecem ben çocuğu de kv den de fikir almak zorunda değilsin bu saatten sonra kreşe yazdırdıktan sonra kim ne diyecek fundam valla senin için de üzülüyorum ama dün olanlar için defneye çok üzüldüm

valla sen gerilmişsin ama ben sende hafta sonu bunları yaşayan beni gördüm:) merak etme canım aynılarını ben yaşıyorum hafta sonu burnumdan geliyo ama sen anlatınca komikmiş yaa :):):)

güne kötü bi başlangıç olmuş cnm. ama napcan annelik zor zanaat sabır istio. günün devamı güzel gelir inş.

günaydın katreynurum şekerim bende yaşıyorum aynılarını sen yine iyi sin ben nile diorum ben yemek yiyomuyum yemiyomuyum inan anlamıyorum ama olsun sağlıklı olsunlarda biz herşeye rağzıyız budönem oluyo böyle cnm..

valla sen gerilmişsin ama ben sende hafta sonu bunları yaşayan beni gördüm:) merak etme canım aynılarını ben yaşıyorum hafta sonu burnumdan geliyo ama sen anlatınca komikmiş yaa :):):)
Ranayla benziyo zaten benim kiz canım. bu ara boyleyiz malesef. Bi de ne gorurse biz de o da aynisini yapacak ama ne görürse. Gecen börek yaptim uzerine fircayla yumurta sürüyorum zorla aldi elimden bi yumurta sürüşü var gormelisin sanki kırk yildir yapiyo:) anlatirken komikler de yasarken geriyorlar işte:)

güne kötü bi başlangıç olmuş cnm. ama napcan annelik zor zanaat sabır istio. günün devamı güzel gelir inş.
Inşallah canım. Acabs bal böcüğünun kabizliginin su icmemesi ile alakasi var midir ki
Öyle canım bu dönem hep aynilar sanırım bize de sabir düşüyor işte

ha ha ha benimki de sabah ben gelirken ev gırgırlıodu he he pek hamaratlar yahu:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…