- 4 Şubat 2012
- 3.775
- 289
- 373
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #50.261
sen defneyi kreşten alsan bu sefer başka bi kulp bulup yine seni üzecek eminimcnm başlarda öyle yapıyordum sonra adım gelin benim yaptığıma güvenmiyor,benim yaptığımı beğenmiyora çıktı,sonra da yemeklerimin direkt çöpe gittiğini gördüm.eşimde yapma diye uyarınca ben de yapmadım.şimdi de biliyorum yapıp götürünce aynısını yaşayacağım
ama amaç farklı.amaç beni bezdirmek
valla cnm benim kv de eşime beni kötülemek için hep öyle derdiHerkese gunaydinlarrrrr
Fundanin kvsi yine formunu koruyo masallah...bnm kv de bana diyo siz varkeb cok agliyo aglatmayij bnm kizimi diye saolsun hiic kiyamiyo....
Yasemin bencede azaltarak kesmende fyda var hem zeynep hem senin icin.bizm bugun. 11.gun ama hala cekilmedi sutm gogsum agriyo. Azaltarak kesilseydi daha iyi olurfu sanırım.
Ozcanan hayirli olsun sutten kesmissin...bende cok ozluyorn aslında onun memeyle oynamasini flan ama geri donus yok:)
Nil abla mi olmus....sana mesaj veriyo annesi:)
Beni iyi eglencelerrr
Songul gecmis olsun ütün icin uzuldum.
Ayşegül hayrdir nereye tasiniyosunz ben kacirdim.....
evet para gidecek kendisine verilen paramalesef cnm eşim bir türlü annesimin yaptıklarını görmüyor
ona göre defne çok yaramaz,çok zor bir çocuk.annesi yoruluyor ve ne yapsa haklı
kv banyo lavabosunda yemek yediriyor ama aynı çocuk ne hikmetse benimleyken düzgünce masaya oturup yiyor
bunu söylediğim zaman da ben olmadığım için kv ye naz yapıyormuş.yani benim çalışmam nedeniyle o da acısını böyle çıkarıyormuş
eşim kreş işine yanaşmak istemiyor çünkü para gidecek diyor
hoş annesi bakarken de gidiyor ne farkediyorsa(annesinin sigortası,el harçlığı,mutfak masrafı,üstü başı)
cnm işte ramazan öncesi ben hem oruç tutup hem çocuğa bakamam dedi.ben kreş baktım bir sürüsibelcim lütfen altında mesaj aramayalım şekerim dimi ama ha ha haha özcenanım artık merdivenli kılazöt aparatları varmış yaseminimde söylemişti bizim dr çocuğun ayakları yere basmalı kendini güvende hissetmeli demişti cnm
funda kvye diyecek söz yok yanlız ben çocuğum için eşimle çoktan karşı karşıya gelip kimseyi dinlemez defneyi kıreşe verirdim
ister güzellikle ister zorla tartışmayla kimse kusura bakmasında çocuğumdan kimse daha önemli değil
aynen cnm önce gündüzü kesmem lazımki gece biraz daha kolaylaşsın. hemde ben alışayım. eee yenii işin nasıl alışabildin mi rahat mısın.Herkese gunaydinlarrrrr
Fundanin kvsi yine formunu koruyo masallah...bnm kv de bana diyo siz varkeb cok agliyo aglatmayij bnm kizimi diye saolsun hiic kiyamiyo....
Yasemin bencede azaltarak kesmende fyda var hem zeynep hem senin icin.bizm bugun. 11.gun ama hala cekilmedi sutm gogsum agriyo. Azaltarak kesilseydi daha iyi olurfu sanırım.
Ozcanan hayirli olsun sutten kesmissin...bende cok ozluyorn aslında onun memeyle oynamasini flan ama geri donus yok:)
Nil abla mi olmus....sana mesaj veriyo annesi:)
Beni iyi eglencelerrr
Songul gecmis olsun ütün icin uzuldum.
Ayşegül hayrdir nereye tasiniyosunz ben kacirdim.....
cnm kusura bakma ama bu seferde sen kötü olma diye oan kızına oluo. acı ama gerçek yani.cnm işte ramazan öncesi ben hem oruç tutup hem çocuğa bakamam dedi.ben kreş baktım bir sürü
bir tanesi kafama yattı eşimle de gidip görüşecektik
bu seferde kv eşime niye kreş arıyorsunuz,ben bakarım,kreşte çocuğun düzeni bozulur,çocuğu ezerler vs diyesanki o bakmak istiyorda ben onun bakmasını istemiyormuşum gibi davrandı.eşim de anne sen ramazanda yorulacağın için biz kreş bakmaya başladık dedi.
önce bakamam diyor ne zaman kreş için ciddi olursam bu sefer de maddi anlamda desteğimiz kesileceği için çark ediyor.sanki geçinmeyen benmişim gibi gösteriyor
ama bu sefer kararlıyım oğluna açık açık kendisi desin ben bakmak istemiyorum diye.artık kötü olan ben olmayacağım.kusura bakmasın.aklınca beni parmağında oynatıp oğluna beni kötü gösterecek.sağolsun bunu baya başardı ama artık maymun gözünü açtı.ben vurdumduymazlığa geleceğim.
bundan sonra da her sabah yemeği yapıpı vereceğim.yedirsin.inşallah çöpe gitmez bunlar da.hoş yine kötü ben olacağım da.yine beni aşağılıyor,benim yaptıklarımı beğenmiyora dönecek iş ama olsun ne yapıyım
buna benzer şeyleri bende annemden duyuyorum cnm. bizi öziüo cezalandırıo kuzularbenim kv geldiğinde dediki gündüz nil çok uslu bakıcısını hiç üzmüyo gece tamamen farklı bi çocuk oluyo seni hiç otuturmuyo çok şaşırdım gündüz bi görsen hiç böyle değil dedi...
zaten amaç beni üzmeksen defneyi kreşten alsan bu sefer başka bi kulp bulup yine seni üzecek eminim
aynen cnm benim bildiğim çocuk annneye naz yaparevet para gidecek kendisine verilen para
benim bildiğm çocuk kendi annesine naz yapar.. bizim bakıcı rana seni görünce bambaşka biçocuk oluyo bizdeyken ha varlığı ha yokluğu diyo ama beni görünce kız çirkefleşiyo ki olması gereken bu yani ayrılık sitemini sana yapması lazım.. ama çocuk kv den yeterince soğuk muamele görüyoki seni özlüyo
bu dönemde çocukları bırakın istedikleri gibi etrafı keşfetsinler diyorlar ben de dışarı çıktığımda rana dakikalarca bi ağacın altında durup onu inceliyo dokunuyo bizim de babamız sabırsız o konuda illaki orda çok durulmayacak.. ben söylüyorum istiyorsan sen git biz rana için dışarı çıktık o ne yaparsa o die ama bazı insanlar anlamıyo ben de eşime anlatamadım bu çocukların bu dönemde ne yapması gerektiklerini ama Allahtan söyledikten sonra yapıyo benim istediklerimi..aynen cnm benim bildiğim çocuk annneye naz yapar
dün akşam işten geç gittim ve defne önce surat astı ama sarılınca affetti
ben çocuğu sıkmıyorum,rahat bırakıyorum.ama kv sürekli oraya dokunma,buraya elleme dediği için defne bunalıyor.neymiş rahata alışırsa o misafirliğe gittiğinde rezil olurmuş,alışmasınmış.sanki çok misafiri varmış gibi.bir tek gündekiler var onlarla da günden güne görüşüyor.ya koskoca bayram da bi insanın kapısını hiç mi kimse açmaz.en azından binadan bi komşun gelir değil mi?ya da hacca gittiğin arkadaşların gelir.ama bunda o bile yok
dünden beri nasıl içim yanıyor anlatamam
valla sen gerilmişsin ama ben sende hafta sonu bunları yaşayan beni gördüm:) merak etme canım aynılarını ben yaşıyorum hafta sonu burnumdan geliyo ama sen anlatınca komikmiş yaa :):):)Günaydın kızlar
Songülüm gece ben de bisey anlamadım napalım artık alisana kadar boyle olcak heralde
Özcanan seni bu saatte buralarda gormek ne güzel. Memeden ayırmışsin ranayi darısı basimiza artik ben kendimi hic hazir hissetmiyorum
Kizlar berra da cok su iciyor hele gece uyumadan once bi de uykusu yoksa 4 5 kere kalkıp kalkıp acci acci diyo yani su demek oluyor bu ne alakaysa:) usandiriyor bazen kac kere gidip bardagi dolduruyorum.
Sabah sabah da sinir etti beni. Kahvaltida bizim cay ictigimizi görünce aglamaya basladi o da icecekmis ama nasil agliyor gormelisiniz bardak almaya kalktim bu arada biraz kizdim öyle agladigi icin. Bu sefer daha beter aglamaya başladı ne yaparsam yapayim susmuyor içini ceke ceke ağlıyor. Babasi aldi iceri götürdü pepe açtı da oyle sustu ancak. Ben de patatesini cayini götürdüm benim elimde de krndi cayim vardı. Ona cay bardagina koymustum benimki fincandaydi Bu seferde ona agladi fincandan icecekmis. Gitti babası fincan getirdi ona doktuk oyle içti. Babasini parmaginda oynatiyor bakalım. Gergin bi kahvalti yaptik yani ne yedim anlamadım
güne kötü bi başlangıç olmuş cnm. ama napcan annelik zor zanaat sabır istio. günün devamı güzel gelir inş.Günaydın kızlar
Songülüm gece ben de bisey anlamadım napalım artık alisana kadar boyle olcak heralde
Özcanan seni bu saatte buralarda gormek ne güzel. Memeden ayırmışsin ranayi darısı basimiza artik ben kendimi hic hazir hissetmiyorum
Kizlar berra da cok su iciyor hele gece uyumadan once bi de uykusu yoksa 4 5 kere kalkıp kalkıp acci acci diyo yani su demek oluyor bu ne alakaysa:) usandiriyor bazen kac kere gidip bardagi dolduruyorum.
Sabah sabah da sinir etti beni. Kahvaltida bizim cay ictigimizi görünce aglamaya basladi o da icecekmis ama nasil agliyor gormelisiniz bardak almaya kalktim bu arada biraz kizdim öyle agladigi icin. Bu sefer daha beter aglamaya başladı ne yaparsam yapayim susmuyor içini ceke ceke ağlıyor. Babasi aldi iceri götürdü pepe açtı da oyle sustu ancak. Ben de patatesini cayini götürdüm benim elimde de krndi cayim vardı. Ona cay bardagina koymustum benimki fincandaydi Bu seferde ona agladi fincandan icecekmis. Gitti babası fincan getirdi ona doktuk oyle içti. Babasini parmaginda oynatiyor bakalım. Gergin bi kahvalti yaptik yani ne yedim anlamadım
Ranayla benziyo zaten benim kiz canım. bu ara boyleyiz malesef. Bi de ne gorurse biz de o da aynisini yapacak ama ne görürse. Gecen börek yaptim uzerine fircayla yumurta sürüyorum zorla aldi elimden bi yumurta sürüşü var gormelisin sanki kırk yildir yapiyo:) anlatirken komikler de yasarken geriyorlar işte:)valla sen gerilmişsin ama ben sende hafta sonu bunları yaşayan beni gördüm:) merak etme canım aynılarını ben yaşıyorum hafta sonu burnumdan geliyo ama sen anlatınca komikmiş yaa :):):)
Inşallah canım. Acabs bal böcüğünun kabizliginin su icmemesi ile alakasi var midir kigüne kötü bi başlangıç olmuş cnm. ama napcan annelik zor zanaat sabır istio. günün devamı güzel gelir inş.
Öyle canım bu dönem hep aynilar sanırım bize de sabir düşüyor iştegünaydın katreynurum şekerim bende yaşıyorum aynılarını sen yine iyi sin ben nile diorum ben yemek yiyomuyum yemiyomuyum inan anlamıyorum ama olsun sağlıklı olsunlarda biz herşeye rağzıyız budönem oluyo böyle cnm..
ha ha ha benimki de sabah ben gelirken ev gırgırlıodu he he pek hamaratlar yahu:)Ranayla benziyo zaten benim kiz canım. bu ara boyleyiz malesef. Bi de ne gorurse biz de o da aynisini yapacak ama ne görürse. Gecen börek yaptim uzerine fircayla yumurta sürüyorum zorla aldi elimden bi yumurta sürüşü var gormelisin sanki kırk yildir yapiyo:) anlatirken komikler de yasarken geriyorlar işte:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?