2012 kasım bebekleri büyüyor..

ay sizede iyilik yaramıyo ayol bırakın benim prenseslerimi size yardım ediolar daha ne istiyonuz he he he: katreynurum aslında izin vermek lazım yapsınlar ama benim kinin hiç öyle derdiyok saddece üzerine yemek dökerse annee peçe peçe diyo vermezsem ortalığı yıkıyo..

evet bencede benziyo çünkü rana da hamur yoğurmama ya da yemek yapmama izin vermiyo illa o yapacakmış sanki benim yaptığımı beğenmiyo poposunu kendi silmek istiyo ben yapmayacakmışım :) yaşarken gerilmek ne kelime gerilmekten kopacam herhalde

mesela dün akşamı anlatayım ;
dışarı çıktık biraz dolaştık o dolandı ortada sonra bi bisikletin sepetini görmüş gelmiş bana gösteriyo bisiklet sepetinin içine oturacakmış güzellikle anlatıyorum yok ısrar ediyo en son çare dedim rana markete gidip çikolata alalım mı tamam deyip bıraktı bisikleti petito var ya küçük çikolata bazen onu veriyorum çocukların şekere ihtiyacı var diye hem de herşeyi istemiyo neyse işte sonra onu yedi bi baktım seninki çömeldi yanına gittim kokular dağılıyo
aldım kucağıma doğru eve :)
keyfi yerinde diye yatsı ezanı okunmuşken eşime dedim sen ilgilen ben namaz kılayım sonra çok geç oluyo tamam dedi ben sünneti kıldım farzda rana hanım ağlıyo susturmanın imkanı yok artık naptıysa beyfendi farzda selam verdim aldım kucağıma rana sustu gittik sütünü hazırladık süt beklerken ben tekrar namaza durdum bitirdim neyse rana ile birlikte sütü içtik eşim de suyunu doldurmuştu getirdi bıraktı ama binbir surat ben tafra yapmışım ona kucağından alırken
neyse konuşmadım ben de sanki çok umrumda ranayla yattık o ara uyumuşum geldi kaldırdı çay koymuş bana balkonda çay içtik ama hiç konuşmadık zaten gözlerimi açamıyorum ki çayı nasıl içtiğimi bilmiyorum:) gittim yattım küs küs:) sabah ezana kaldırıyo sabah ezanı dedi öptü bi daha dedi yine öptü :) sesimi çıkarmadım kalktım namazı kaldım
sabah kahvaltı yaparken yine küsüs biz tabi en son dayanamadım dedim madem küssün ne diye namaza kaldırmak için öptün
vay üçkağıtçı vay madem uyanıktın niye sesini çıkarmadın dedi güldü barıştık
bizim kavga tartışma sebeplerimizin başlangıcı rana ama o da evimizin gülü değil mi :)

ha ha seviyorum tatlı tartışmalrın sonunu:)

e biraz ver sen de tatlı bişeyler ki susasın o zaman belki bağırsakları düzene girer sebebi anlaşıldı işte su içmemesinin
abur cubur vermek istemioyrum cnm. ama bu ara esnedik birz su içer belki diye. dayısı dün çikolata verdi bitirdi gofretliydi. üzerine suyuda götürdü:)

abur cubur vermek istemioyrum cnm. ama bu ara esnedik birz su içer belki diye. dayısı dün çikolata verdi bitirdi gofretliydi. üzerine suyuda götürdü:)
ben öğün arası hiç vermedim abur cuburu akşam yemeğini yedikten sonra kaçamak veriyorum bi tane o da arada markete götürdüğüm zaman onu isterim bunu isterim diye ağlayan bi çocuk olacağını sanmıyorum çünkü anlatıyorum hhep markette sonra kendi çikolatasını tanıyo zaten bi sevinişi var görmen lazım :) gel de alma :)

cnm sorma bizim babamız da çok sabırsız
bazen beni sinir ediyor bu sabırsızlığı
sorma cnm ya sinirlerim tepeme çıktı çocuğun ağladığını duyunca
kreş işini maddiyat nedeniyle biraz ertelemiştim açıkçası malum bütün taksitleri ben ödeyince sıkıştım ama kasım gibi kararlıyım(tabi öncesinde daha kötü şeyler olmazsa)
kreşe başlatacağım

güne gergin başlamışsınız kötü olmuş
allahtan babanız arabuluculuk etmiş

cnm ben abur cubur konusunda baya esneğim çünkü yemeğini yedikten sonra veriyorum
doğal olarak ona ödül gibi oluyor

ay ne güzel tatlı tatlı gerilmişsiniz
bizimki beter oluyor ya

kızlar defne de ev işlerinde bana yardım ediyor
mesela makineye bulaşık yerleştirirken ya da boşaltırken,bulaşık yıkarken,çamaşır makinasına çamaşır atarken

ama çamaşır katlarken tam bir eziyet benim için.çünkü ben katlıyorum defne dağıtıyor

Tunaydin kizlar nasilsiniz ay bu sitenin yeni halini gorunce kac gundur giresim yok bende islerimi hallediyorum pazar gunu oy kullandiktan sonra alt kattaki amcamin arabasiyla erenin odasindaki ve salona cikardigim cekyati sigdirdilar esimle bizim koye anneme goturduler onlar yola cikmadan esimde erenle beni garaja goturdu otobuse bindirdi bizde k.pasaya teyzeme gittik arabada yer yoktu cunku ve erenle ilk otobus yolculugumuzu yaptik neyseki guzel gecti kraker falan sakince durdu aksam esimler donerken bizide aldilar beraber geldik erende teyzemin cocuklariyla eglenmis oldu degisiklik iyi oldu.bende pazartesi cekyat gittigi icin temizlige giristim ozellikle erenin odasi esya doluyken duzgun temizlenmiyodu guzelce heryeri temizledim esyalari duzenledim ama simdi gardrop hali ve perde alicam bakalim ins.istedigim gibi bubulurum dunde temizlikten kalanlari yaptim aksamda kulturparka gittik gezdik carpisan arabalara bindik erenle ilk defa ama eren biraz korktu aslinda kenardan gidiyoduk ama cok hizli carpiyolar erende korktu biraz sonra palyacolara binelim dedik eren korkunca onada binmek istemedi indik bitane bilet elimizde kalinca en son ereni atli karincaya bindirdim.sonra gezdik kosturduk geldik.
Gecmisi okuyamadim kizlar 424 msj diyodu gozum korktu nasil okuycam hepsini.ins.herkes iyidir.

hoşgeldin fatmacım ay maşallah ben yoruldum okurken şekerim ne gezmişsiniz ama :):) bu site malesef böyle..

Yasemncm ilk gofretini mi yedi masallah iyi korumussun malesef beb engel olamiyorm halasi dedesi babaaneesi komsusu arada babası derken tek kaldim...is yerim rahat gibi ev taşımak için izin aldim iji hafta bakalım tam olarak eylulde basliycam...meryemide bayramdan sonra krese veriyorz belki daha erken bile olabilir.....

var cnm malesef. eşimde dio ki bu kıza abur cubur vermion tuzlu yok tatlı yok ne yio ki susasın
Ver canim arada bisey olmaz ben bile su yasimda o kadar abur cubur yiyom ki berra yemiyordur o kadar:) Yemesine engel olmayacak kadar verebilirsin bence

Tatli bi gerginlik olmus canim sizinki. Gerçekten öyle ya evimizin nesesi onlar bazen oyle cok seviyorum ki icime sokasim geliyor allahim iyiki vermiş rabbim isteyen herkese tattirsin bu duyguyu

Aynen bizimde öyle canim yardim ediyor ev işlerine ama onceden biraz faydasi dokunuyordu camasir asarken falan veriyordu tek tek ama simdi camasirlari alip kaciyor:)

Ay ben de minicik bebelerin krese gitmesine hic dayanamıyorum yaa

Fatmacim hosgeldin canım merak etmistik seni

Beni canim sabah yazmayı unutmuşum cok sagol cevabin icin. Malzemelerim hazir bi ara yapicam inşallah. Ama su noktayi tam anlayamadim sicakken koyup kavanozu ters ceviriyor muyuz yoksa kapağını kapatmamiz yeterli mi? Yasemin canim sen biliyorsan bu sorum sana da gelsin:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…